Canim yaa ben senleKahvaltı
2 dilim ekmekten pizza
ara
Brokoli salatası (aslında akşam içindi ama brokoliyi haşlayınca dayanamayıp yiyorum çok seviyorum)
akşam
1 kase tarhana çorbası
1 kk peynir
Canım ben de sana imreniyorum :)Canim yaa ben senleSafransari yı cok kiskniyorum ama yaaa gün icinde cok ideal yiyorsunuz ben size gore fazla yiyorum
Ada ben çok üzülüyorum senin yediklerine vallahi.Canim yaa ben senleSafransari yı cok kiskniyorum ama yaaa gün icinde cok ideal yiyorsunuz ben size gore fazla yiyorum
Hedef 55 mi hayalCanım ben de sana imreniyorum :)
Sen de azıcık azıcık güne yayarak yiyorsun. Ayrıca korumadasın sen. Ben daha yolun başındayım...
sağlıklı kurabiye tarifleri oluyor, bakıyorum yapayım diyorum ama sonra korumada mısın ne kurabiyesi diyorum. Bir süredir istikrarlı gidiyorum ama bazan yılgınlığa düşmüyor değilim. Zaman zaman bozuyor olsam da Aylardır gündemimde diyet var ve hala 60 sınırındayım. Yoruldum galiba
Bilmiyorum ki canım... nihai bir hedefim yok, kilo almamak ve kilo vermek gibi daha genel hedeflerim varHedef 55 mi hayal
Canim sen o siniri astin hic ke dine yük etme gider yavas yavas, sen de bir ara saglikli kurabiye yapip yiyordun sbahlari ve kilo da veriyordun yine yap canim ben bu beslenme duzenlerini yaptigim iin gitti kilo yoksa diyet falan yapmadim hic ben zaten yapamamCanım ben de sana imreniyorum :)
Sen de azıcık azıcık güne yayarak yiyorsun. Ayrıca korumadasın sen. Ben daha yolun başındayım...
sağlıklı kurabiye tarifleri oluyor, bakıyorum yapayım diyorum ama sonra korumada mısın ne kurabiyesi diyorum. Bir süredir istikrarlı gidiyorum ama bazan yılgınlığa düşmüyor değilim. Zaman zaman bozuyor olsam da Aylardır gündemimde diyet var ve hala 60 sınırındayım. Yoruldum galiba
Safrancim ben de cok yiyorum.saniyorum ve senin yediklerine imrwniyorum derli toplu ne guzel diyeAda ben çok üzülüyorum senin yediklerine vallahi.
Çok az yiyorsun ve etsiz olunca yemekler beslenemiyorsun gibime geliyor.
Canim iyi yapmissin ohhh iyiki de yedin valla afiyet olsunÇıktık bugün de . Arkadaşla gezindik
Bisiklet sürdük kızımla
3 saat dışarda kaldım.
Üşüdüm
Hep yagmur ciseledi
Eve gelince pide sptim
Hazır hamur aldım fırından
poğaça sorum
Kuabiye
Hepsinden de yedim
Öncesinde ıspanak yemeği ve tereyağına 2 yumurta kırdım
Çikolata da yedim
Sacma sapan bi gundu
Canim rafları çek boya tekrar yerleştir o oyalayıcı oluyordur belki.Eşim gelmedi daha .dükkân. boyanıyor
3 gunda sürer dedi
Ramazana kadar bitirmeye uğraşacaklar galiba.gece falan .boyacı geldi aslında. 1 günlük iş gibime geliyor. Uzun sürer mi bu kadar yahu
Ada bu aralıklı oruç bana çok iyi geldi. Sanırım bunu hayat boyu uygulayabilirim.Canim sen o siniri astin hic ke dine yük etme gider yavas yavas, sen de bir ara saglikli kurabiye yapip yiyordun sbahlari ve kilo da veriyordun yine yap canim ben bu beslenme duzenlerini yaptigim iin gitti kilo yoksa diyet falan yapmadim hic ben zaten yapamamben sekersiz fistik ezmesi tahin bir kasik bal kuru uzum ve yulafi ekledim.karistim top yapip pisirdim
Safrancim ben de cok yiyorum.saniyorum ve senin yediklerine imrwniyorum derli toplu ne guzel diyeben bir ogunde yiyip doyup kalkamiorum.o yemegi 3 parcay boluyorum bindik bindik ne yedigimi tam algilayamiyorum
Canim iyi yapmissin ohhh iyiki de yedin valla afiyet olsun
Evet onu keçiboynuzu unundan yapıyordumCanim sen o siniri astin hic ke dine yük etme gider yavas yavas, sen de bir ara saglikli kurabiye yapip yiyordun sbahlari ve kilo da veriyordun yine yap canim ben bu beslenme duzenlerini yaptigim iin gitti kilo yoksa diyet falan yapmadim hic ben zaten yapamamben sekersiz fistik ezmesi tahin bir kasik bal kuru uzum ve yulafi ekledim.karistim top yapip pisirdim
Safrancim ben de cok yiyorum.saniyorum ve senin yediklerine imrwniyorum derli toplu ne guzel diyeben bir ogunde yiyip doyup kalkamiorum.o yemegi 3 parcay boluyorum bindik bindik ne yedigimi tam algilayamiyorum
Canım sen hem aralıklı yiyorsun hem de porsiyon ölçün çok iyi maşallah.Ada bu aralıklı oruç bana çok iyi geldi. Sanırım bunu hayat boyu uygulayabilirim.
Bir kaç doktorun bu konuyu savunan videolarıni izliyorum, yazılarını okuyorum, bunla ilgili akedemik yazılar okuyunca kafamda daha iyi oturuyor yaptığım.
Hayal bu aralıklı oruçta en az 16 saat aç kalınıyor. Bende en az olanın yapıyorum 16 saatCanım sen hem aralıklı yiyorsun hem de porsiyon ölçün çok iyi maşallah.
Yedim gitti. Ayarım kaçtı zaten canımın çektiğini yiyorum.pişman değilim. sen de diyorsun ya pişman olmamak önemliCanim sen o siniri astin hic ke dine yük etme gider yavas yavas, sen de bir ara saglikli kurabiye yapip yiyordun sbahlari ve kilo da veriyordun yine yap canim ben bu beslenme duzenlerini yaptigim iin gitti kilo yoksa diyet falan yapmadim hic ben zaten yapamamben sekersiz fistik ezmesi tahin bir kasik bal kuru uzum ve yulafi ekledim.karistim top yapip pisirdim
Cok sevindim hayallEvet onu keçiboynuzu unundan yapıyordumşimdi evde yok ama yeni baktığım tarifler hurma, bal, kakao, yulaf unu, bitter vs içeriyor. Evde olan malzemeler.
Tamam canım karar verdim Ramazan’da tatlı isteğim için yapacağım, mahrumiyet psikolojisine çok girmek istemiyorum sonra oturup baklava börek ne bulursam yiyorumo yüzden bir tarif seçip yapacağım size de yazarım nasıl olduğunu
Aaa ben de çarşamba biliyorum.emin misin. Salı kalkacağız şahıs sandımHayal bu aralıklı oruçta en az 16 saat aç kalınıyor. Bende en az olanın yapıyorum 16 saat
Akşam 6 da sonra yemek yok, sadece çay kahve su. Buna alışana kadar çok zorlandım. Buraya her akşam "çok açim, yarın olsa da kahvaltı yapsak" yazıyordum. Ama çok şükür alıştım. İnşallah Ramazan'da da zorlanmam.
İlk oruç Çarşamba zannediyirdum, şimdi gördüm, salı günüymüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?