Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltı
2 dilim ekmekten pizza

ara
Brokoli salatası (aslında akşam içindi ama brokoliyi haşlayınca dayanamayıp yiyorum çok seviyorum )

akşam
1 kase tarhana çorbası
1 kk peynir
Canim yaa ben senle Safransari yı cok kiskniyorum ama yaaagün icinde cok ideal yiyorsunuz ben size gore fazla yiyorum

Herkese slm kizlar
Sabah yulafli kurabiye 1 adet bi tane kare cikolata (kendim yaptim)
Oglen yarim dilim misir ekmegi 8 zeytin yesillik, 1 profiterol
Ikindi 1 dilim ekmek ile bioac zeytin bi tane kurabiye yulafli a cok kucuk bunlar
Aksam 3 kasik kabakli pirinc, 4 kasik mantar sote, salata, 2 kare cikolata (polis gunu nedeniyle esime hepimi cikolata yolladik ev cikolata dolu)

Canim yaa ben senle Safransari yı cok kiskniyorum ama yaaagün icinde cok ideal yiyorsunuz ben size gore fazla yiyorum
Canım ben de sana imreniyorum :)
Sen de azıcık azıcık güne yayarak yiyorsun. Ayrıca korumadasın sen. Ben daha yolun başındayım...

sağlıklı kurabiye tarifleri oluyor, bakıyorum yapayım diyorum ama sonra korumada mısın ne kurabiyesi diyorum. Bir süredir istikrarlı gidiyorum ama bazan yılgınlığa düşmüyor değilim. Zaman zaman bozuyor olsam da Aylardır gündemimde diyet var ve hala 60 sınırındayım. Yoruldum galiba

Hedef 55 mi hayal

Çıktık bugün de . Arkadaşla gezindik
Bisiklet sürdük kızımla
3 saat dışarda kaldım.
Üşüdüm
Hep yagmur ciseledi
Eve gelince pide sptim
Hazır hamur aldım fırından
poğaça sorum
Kuabiye
Hepsinden de yedim
Öncesinde ıspanak yemeği ve tereyağına 2 yumurta kırdım
Çikolata da yedim
Sacma sapan bi gundu

Çay içiyorum sıcak sıcak
Erken yatmayı öğrenemedim
Pandemi zamanı geç yattım hep
Işe gidilmedi ya bir süre
O ara gece 2 de yattık hep
Yine öyle devam.
Dün de 2 ye doğru yattım
Sabah erken kalkınca zorlanıyorum
Normalde çok uyumam zaten ama .biraz abarttım. Bu aralar uyjusuzlugu .

Canim sen o siniri astin hic ke dine yük etme gider yavas yavas, sen de bir ara saglikli kurabiye yapip yiyordun sbahlari ve kilo da veriyordun yine yap canim ben bu beslenme duzenlerini yaptigim iin gitti kilo yoksa diyet falan yapmadim hic ben zaten yapamam ben sekersiz fistik ezmesi tahin bir kasik bal kuru uzum ve yulafi ekledim.karistim top yapip pisirdim
Ada ben çok üzülüyorum senin yediklerine vallahi.
Çok az yiyorsun ve etsiz olunca yemekler beslenemiyorsun gibime geliyor.
Safrancim ben de cok yiyorum.saniyorum ve senin yediklerine imrwniyorum derli toplu ne guzel diyeben bir ogunde yiyip doyup kalkamiorum.o yemegi 3 parcay boluyorum bindik bindik ne yedigimi tam algilayamiyorum
Canim iyi yapmissin ohhh iyiki de yedin valla afiyet olsun

Ada bu aralıklı oruç bana çok iyi geldi. Sanırım bunu hayat boyu uygulayabilirim.
Bir kaç doktorun bu konuyu savunan videolarıni izliyorum, yazılarını okuyorum, bunla ilgili akedemik yazılar okuyunca kafamda daha iyi oturuyor yaptığım.

Evet onu keçiboynuzu unundan yapıyordum şimdi evde yok ama yeni baktığım tarifler hurma, bal, kakao, yulaf unu, bitter vs içeriyor. Evde olan malzemeler.

Tamam canım karar verdim Ramazan’da tatlı isteğim için yapacağım, mahrumiyet psikolojisine çok girmek istemiyorum sonra oturup baklava börek ne bulursam yiyorum o yüzden bir tarif seçip yapacağım size de yazarım nasıl olduğunu

Canım sen hem aralıklı yiyorsun hem de porsiyon ölçün çok iyi maşallah.

Canım sen hem aralıklı yiyorsun hem de porsiyon ölçün çok iyi maşallah.
Hayal bu aralıklı oruçta en az 16 saat aç kalınıyor. Bende en az olanın yapıyorum 16 saat

Akşam 6 da sonra yemek yok, sadece çay kahve su. Buna alışana kadar çok zorlandım. Buraya her akşam "çok açim, yarın olsa da kahvaltı yapsak" yazıyordum. Ama çok şükür alıştım. İnşallah Ramazan'da da zorlanmam.

İlk oruç Çarşamba zannediyirdum, şimdi gördüm, salı günüymüş.

Yedim gitti. Ayarım kaçtı zaten canımın çektiğini yiyorum.pişman değilim. sen de diyorsun ya pişman olmamak önemli

Cok sevindim hayall
Yap da gorselini gönder bize
Neler neler yaparsın kız sen
Süper kadin

Aaa ben de çarşamba biliyorum.emin misin. Salı kalkacağız şahıs sandım
PAzartesi mi kalcacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…