Portakal ağacı diye bir yemek sayfası var ya meşhur, ordaki Hatice hanımdan duymuştum. Süt ve hurma ile sahur yapıyor o kadın hep.Süt ve Hurma, 5 Saat Boyunca Tokluk Hissi Veriyor
Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Neriman İnanç, sahurda mideyi daha geç terk eden, kan şekerini çok hızlı değiştirmeyecek besinlerin tercih edilmesini önerdi.www.haberler.com
bu gece sahur programım . 1 bardak süt ve 3 hurma.
evet ben de geçen yıldan hatırlıyorum . arkadaş da söyledi bu sabah . geçen yıl yapmış o öyle . çok memnun kalmış . rahat geçirmiş ramazanı.Portakal ağacı diye bir yemek sayfası var ya meşhur, ordaki Hatice hanımdan duymuştum. Süt ve hurma ile sahur yapıyor o kadın hep.
Emin olmak için baktım da kefirmiş onunki.evet ben de geçen yıldan hatırlıyorum . arkadaş da söyledi bu sabah . geçen yıl yapmış o öyle . çok memnun kalmış . rahat geçirmiş ramazanı.
senin gibi düşünüyorum .Emin olmak için baktım da kefirmiş onunki.
İftarda da tek çeşit yiyormuş.
Zaten iftar davetlerinde ne kadar az az da yesek çeşit çeşit yemek insanı çok rahatsız ediyor. Ben de çorba +bir çeşit düşünüyorum. Ortaya salata filan olur ama sadece kendim olsam onu da yapmam aslında.
Canım biz sahurda kahvaltılık tükettiğimiz için iftarda kahvaltılık olmuyor.senin gibi düşünüyorum .
bu yıl büyük oğlan da katıldı oruca.
onun yeme kapasitesi yüksek . ergen olunca.
eşimle bizim 1 çorba . bi çeşit yemek . çorba ve yemek bile fazla hissettirir . tabakları bitiremeyiz . az da koysam .
kahvaltılık olur iftarda herkes gibi. daha çok kahvaltılıklara yoğunlaşıyoruz . peynir zeytin reçel .
bilemedim . sen ne pişirceksin iftara.
bende bi fikir de oluşmadı.
lahmacun mu alsam ilk akşam .
ben yemem muhtemelen . kendime bi şey yaparım . ama evdekilere bi kıyak geçeyim.
Bizimkiler de lahmacun arası adana istiyor..Taktılar onu deneyeceklermiş..Ben yine ucundan tadına bakarım..senin gibi düşünüyorum .
eşimle bizim 1 çorba . bi çeşit yemek . çorba ve yemek bile fazla hissettirir . tabakları bitiremeyiz . az da koysam .
kahvaltılık olur iftarda herkes gibi. daha çok kahvaltılıklara yoğunlaşıyoruz . peynir zeytin reçel .
ben yemem muhtemelen . kendime bi şey yaparım . ama evdekilere bi kıyak geçeyim.
Lahmacun arası Adana mıBizimkiler de lahmacun arası adana istiyor..Taktılar onu deneyeceklermiş..Ben yine ucundan tadına bakarım..
Tek çeşit en sağlıklısı aslında..Emin olmak için baktım da kefirmiş onunki.
Zaten iftar davetlerinde ne kadar az az da yesek çeşit çeşit yemek insanı çok rahatsız ediyor. Ben de çorba +bir çeşit düşünüyorum. Ortaya salata filan olur ama sadece kendim olsam onu da yapmam aslında.
Aynen netten görmüşler kızım zaten adana hastası ayrı ayrı alıp dürüm yapacaklarLahmacun arası Adana mı
Ben dr yillarca o sekilde tuttum canim hurma ve yogurt yiyordum hep hatta iftarda da oyle yiyordum sonra bir gun 4. Ramazanimdi saniyordum acliktan aglamistimevet ben de geçen yıldan hatırlıyorum . arkadaş da söyledi bu sabah . geçen yıl yapmış o öyle . çok memnun kalmış . rahat geçirmiş ramazanı.
Takip ettiğim bir bayan.Emin olmak için baktım da kefirmiş onunki.
Eşim bir kaç gün önceden tencerede İzmir köfte siparişi vermişti. Onu yapacağım akşama. Yanına da tarhana çorba. Pilavı da eşim isterse yaparım artık.senin gibi düşünüyorum .
Sizinkiler de ağzının tadını biliyorBizimkiler de lahmacun arası adana istiyor..Taktılar onu deneyeceklermiş..Ben yine ucundan tadına bakarım..
Oyy kuzum doğum günüsü kutlu olsun tatlişkonun..öpp yanaklarından benim için bol bol...Günaydın kızlar ellerinize sağlık yapılan tüm kurabiyeleri yutkunarak izledim bilirsiniz çok severim
İlk sahurumuzu da ramazanımızıda Allah kabul etsin
Yediklerim
1 Haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
Domates salatalık
Çay çay çay
İftar menüsü
Mercimek çorbası
Tas kebab
Sebzeli soslu Spagetti
Peynirli börek
İftardan sonra kızımın doğum günü var akşamdan pasta yaptım bugün havuç topları olacak
Sen ne yiyecen derseniz 1 kase çorba ve 1 dilim pasta yemeyi düşünüyorum
Bilirlerrrr bilmezler miiiiSizinkiler de ağzının tadını biliyor
Ahh kıyamam ağlayana kadar dayandım diyorsun..Ben dr yillarca o sekilde tuttum canim hurma ve yogurt yiyordum hep hatta iftarda da oyle yiyordum sonra bir gun 4. Ramazanimdi saniyordum acliktan aglamistimsonra normale.dondurdum
aaa . bak bilmiyordum .Ben dr yillarca o sekilde tuttum canim hurma ve yogurt yiyordum hep hatta iftarda da oyle yiyordum sonra bir gun 4. Ramazanimdi saniyordum acliktan aglamistimsonra normale.dondurdum
amannn daa . doğum günüsü mü gelmiş prensesin . doğum günü kutlu olsun ..Günaydın kızlar ellerinize sağlık yapılan tüm kurabiyeleri yutkunarak izledim bilirsiniz çok severim
İlk sahurumuzu da ramazanımızıda Allah kabul etsin
Yediklerim
1 Haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
Domates salatalık
Çay çay çay
İftar menüsü
Mercimek çorbası
Tas kebab
Sebzeli soslu Spagetti
Peynirli börek
İftardan sonra kızımın doğum günü var akşamdan pasta yaptım bugün havuç topları olacak
Sen ne yiyecen derseniz 1 kase çorba ve 1 dilim pasta yemeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?