- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
Afiyet olsun canim. Mercimekli krep tavaya yapışıyor, pişince ancak kaldirabiliyorsunHerkese hayırlı sahurlar
Bugün uğrayamadm sağlık ocağına gittim son iğne için ramazanda yaptıramam diye üçtanede d vit ampul aldım çok düşük değerim diye hemşire önermişti kızlar uğraşmaktan 15 bin adım attım yorgunluktan öldüm ama markette güzel çocuklar için bardaklar vardı kıza onlardan aldım birde süt için karaf aldım çok güzelyediklerimi unuttum ama sahuru yazayım
Benim tavadan olsa gerek mercimek krebi yapayım dedim perişan etti neyse öylede olsa yedim üzerine kaşar koydum biraz daha iyi oldu
Salata mısırlı falan
Muz yarım
Çay
İnşallah yarın okadar tempolu gün olmaz zira çok yoruldumbizim imsaka 10 dk kaldı herkese şimdiden hayırlı sahurlar inşallah ilk oruclarımızı rahat tutarız
Yulaflı da aynı olmuştu ya birdaha denerim acele etmiş olabilirimAfiyet olsun canim. Mercimekli krep tavaya yapışıyor, pişince ancak kaldirabiliyorsun
Canım hoşgeldin..Biliyorsun bizler sadece diyet değil her şeyimizi paylaşarak ve gerekirse birbirimizden tavsiyeler alıp rahatlamıyor muyuz burada? Hiç öyle düşünme sen ne zaman istersen bizler buradayız..Tabii nasıl rahat edeceksen..selamlar arkadaşlar
kilo verenlere tebrikler, bu hafta veremeyenlere bol azim ve sağlık diliyorum.
ben koptum gittim gene. moralim bozuk, şimdilik pek diyet yapamıyorum diyelim
(buraya bir sürü dertleşme yazdım ama sildim, olumsuzlukları konuşmayacağın)
sizi seviyorum
Vayy tehlike büyüdü şimdi...Bak seeennn demek öyle görürsün sen işte bu beni gaza getirir 3 gün sonra görüşürüz hedefim artık sen değilsin senin verdiğin toplam kiloyu geçmeyi hedefledim
ooo hatun ellerine sağlık afiyet olsun...Akşam ıspanak patates çorbası, 1 dilim.ekmek. 1 dilim peynir..şimdi de bu güzeler yencek icilcek
Kurabiye de ne var sayayim
1 paket susam1 paket kuş üzümü
1 paket damla çikolata.
1 paket toz krem santi
Kakao
2yumurta
1 bardak zeytin yağı
Basmati pirinci ilk evlendiğimde çok kullanırdım..Denemeli senin dediğini pirinç salatası gibi olur sanırsam..Güzele benziyor..Afiyet olsun canım...Selam kizlar sabah 1 top kurabiyemden, yarim elma
Oglen disardaydim karabugdayli biseyler yedim degisik, sutlu kahve
Ikindi 1 kare ciklata 10 anteo fistigi 3 badem
Aksam salata ve 4 kasik princli mantarli sote
Son zamanlarda sebzeleri pisiriyorum suyunu cekerken icine basmati pirincten atiyorum biraz pirinc sebzelerle demleniyor cok hosuma giden birsey
Canim keciboynuzu unu, tahin, hurma, sekerdiz fistik ezmesi chia yi katistirdim, diger kurabimiye mi de ayni malzemenin yulafiyla yaptim, ustune ceviz eklicektim unuttum amaSen nasıl bir kurabiye yaptın Ada’cım?
Var canim atiyorum simdiYaa. Görseli yok mu merak ettim
Ooo cok severim canim, patlican u dunyada en sevdigim yiyecek zaten bayiliyorum kendisineBoştan patlicanini firinda pişirdim siyirdim içine soğan haşlanmış kirmizibiberle karistirdim içine azcik zeytinyağı ve limon koydum canim. Sogurme diyorlar mersinde
Sagol canimcim benimki lirinc sebzesine benziyor evet pistigi icinCanım hoşgeldin..Biliyorsun bizler sadece diyet değil her şeyimizi paylaşarak ve gerekirse birbirimizden tavsiyeler alıp rahatlamıyor muyuz burada? Hiç öyle düşünme sen ne zaman istersen bizler buradayız..Tabii nasıl rahat edeceksen..
Vayy tehlike büyüdü şimdi...Uyuyan devi uyandırdımm
ooo hatun ellerine sağlık afiyet olsun...
Basmati pirinci ilk evlendiğimde çok kullanırdım..Denemeli senin dediğini pirinç salatası gibi olur sanırsam..Güzele benziyor..Afiyet olsun canım...
Biz de patlıcanı biberi közler ince ince doğrayıp içine domates rendeler sarımsak ,sirke ve zeytin yağıyla yaparız salatasını..Çok güzel olur..Patlıcan olur da güzel olmaz mı zaten...Boştan patlicanini firinda pişirdim siyirdim içine soğan haşlanmış kirmizibiberle karistirdim içine azcik zeytinyağı ve limon koydum canim. Sogurme diyorlar mersinde
Ben de o u gordum cnm kac kez alsam mi almasam mi dedim kendim yaoiyorum esime bende ama alayim bir gun madem sen begendin o da yesinGünaydın güzeller...
Dün sahura kalkıp bizimkileri doyurdum..Eşime börek kızıma pizza almıştım .Bu reklamlara yeni çıkan mig.osun pizzası harika çıktı incecik hamur bol malzeme . Ben normalde donmuş pizzayı hiç sevmem ama çok güzel hem de 1 tanesiyle hem eşim hem kızım doydu.17 TL bir de..3 çeşidi varmış ben karışığını aldım..Börekler kaldı yanii..Ben ise sadece ucundan 1 ısırık aldım o kadar..
Ben oruçsuzum malum, tutan herkese Allahtan kolaylıklar diliyorum..
Al canım al sever..Ben birde makarna pizza baharatı almıştım ondan da serptimBen de o u gordum cnm kac kez alsam mi almasam mi dedim kendim yaoiyorum esime bende ama alayim bir gun madem sen begendin o da yesin
Çok güzeller ellerine sağlık..adilemir canim bu sekilde
sağ ol canım .Kızlar hayırlı ramazanlar ben oruç tutamıyorum ama sizlere saygımdan dolayı sadece akşam menüsü paylaşıcam rabbim tuttuğunuz oruçları kabul eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?