Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Afiyet olsun canim. Mercimekli krep tavaya yapışıyor, pişince ancak kaldirabiliyorsun

Afiyet olsun canim. Mercimekli krep tavaya yapışıyor, pişince ancak kaldirabiliyorsun
Yulaflı da aynı olmuştu ya birdaha denerim acele etmiş olabilirim ikigüne regliyim sonra yaoarm biraz unutayım görüntüsünü ramazanı böyle karşılamak ya off

Canım hoşgeldin..Biliyorsun bizler sadece diyet değil her şeyimizi paylaşarak ve gerekirse birbirimizden tavsiyeler alıp rahatlamıyor muyuz burada? Hiç öyle düşünme sen ne zaman istersen bizler buradayız..Tabii nasıl rahat edeceksen..
Bak seeennn demek öyle görürsün sen işte bu beni gaza getirir 3 gün sonra görüşürüz hedefim artık sen değilsin senin verdiğin toplam kiloyu geçmeyi hedefledim
Vayy tehlike büyüdü şimdi...Uyuyan devi uyandırdımm
ooo hatun ellerine sağlık afiyet olsun...
Basmati pirinci ilk evlendiğimde çok kullanırdım..Denemeli senin dediğini pirinç salatası gibi olur sanırsam..Güzele benziyor..Afiyet olsun canım...

Sen nasıl bir kurabiye yaptın Ada’cım?
Canim keciboynuzu unu, tahin, hurma, sekerdiz fistik ezmesi chia yi katistirdim, diger kurabimiye mi de ayni malzemenin yulafiyla yaptim, ustune ceviz eklicektim unuttum ama
Yaa. Görseli yok mu merak ettim
Var canim atiyorum simdi
Boştan patlicanini firinda pişirdim siyirdim içine soğan haşlanmış kirmizibiberle karistirdim içine azcik zeytinyağı ve limon koydum canim. Sogurme diyorlar mersinde
Ooo cok severim canim, patlican u dunyada en sevdigim yiyecek zaten bayiliyorum kendisine

Sagol canimcim benimki lirinc sebzesine benziyor evet pistigi icin

Günaydın güzeller...

Dün sahura kalkıp bizimkileri doyurdum..Eşime börek kızıma pizza almıştım .Bu reklamlara yeni çıkan mig.osun pizzası harika çıktı incecik hamur bol malzeme . Ben normalde donmuş pizzayı hiç sevmem ama çok güzel hem de 1 tanesiyle hem eşim hem kızım doydu.17 TL bir de..3 çeşidi varmış ben karışığını aldım..Börekler kaldı yanii..Ben ise sadece ucundan 1 ısırık aldım o kadar..

Ben oruçsuzum malum, tutan herkese Allahtan kolaylıklar diliyorum..

Boştan patlicanini firinda pişirdim siyirdim içine soğan haşlanmış kirmizibiberle karistirdim içine azcik zeytinyağı ve limon koydum canim. Sogurme diyorlar mersinde
Biz de patlıcanı biberi közler ince ince doğrayıp içine domates rendeler sarımsak ,sirke ve zeytin yağıyla yaparız salatasını..Çok güzel olur..Patlıcan olur da güzel olmaz mı zaten...

Ben de o u gordum cnm kac kez alsam mi almasam mi dedim kendim yaoiyorum esime bende ama alayim bir gun madem sen begendin o da yesin

Kızlar hayırlı ramazanlar ben oruç tutamıyorum ama sizlere saygımdan dolayı sadece akşam menüsü paylaşıcam rabbim tuttuğunuz oruçları kabul eylesin.
sağ ol canım .
nasılsın . iyi misin.

patlıcan salatasına bayılırım. patlıcanın her yemeği güzel oluyor yaa.
bende de var . akşam gidince bi şeyler yaparım . iftarlık . kendime.

evdekilere ne yapacağım bilmiyorum.
büyük oğlan da tutuyor .
ama sahura ortanca da kalktı yedi . ayvalık tost ekmeği göndermişti kv. bi koli neredeyse . buzluğa koymuştum . onları kullanacağım sahurluk . ramazanda ara ara yapsam biter zaten .
50 tane falan vardır.

benim sahur mamalarım ise;

2 haşlanmış yumurta
1 greyfurt
1 dilim peynir .

ilk günün sersemliği ile bunları yedim. su içtim yattım . ama uyuyamadım .
saat , alarm çalacak diye . ha şimdi uyurum ha şimdi derken . sabahı ettim . kendime çook kızdım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…