İşte benim sorunum bu! Ben yapsaydım o topların dördünüde şimdiye kadar yemiştim onlar dolapta dururken aklımda orda duruyor nefsim terbiyesizKahvaltı
2 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek
ara
Sütlü kahve
1 hurma topu
akşam
1 kase tarhana çorbası
1 parça fırında somon
Salata
Seninle sorunumuz aynı merak etmeİşte benim sorunum bu! Ben yapsaydım o topların dördünüde şimdiye kadar yemiştim onlar dolapta dururken aklımda orda duruyor nefsim terbiyesiz
Hayal bunu brokoli de yapıyor, dolapta duracağına midemde dursunİşte benim sorunum bu! Ben yapsaydım o topların dördünüde şimdiye kadar yemiştim onlar dolapta dururken aklımda orda duruyor nefsim terbiyesiz
Brokoli kalorili bir şey olsa kendimle savaş veririm belki ama onu bari özgürce yiyorumHayal bunu brokoli de yapıyor, dolapta duracağına midemde dursun
Eline sağlık.Akşam ıspanak patates çorbası, 1 dilim.ekmek. 1 dilim peynir..şimdi de bu güzeler yencek icilcek
Kurabiye de ne var sayayim
1 paket susam1 paket kuş üzümü
1 paket damla çikolata.
1 paket toz krem santi
Kakao
2yumurta
1 bardak zeytin yağı
Brokolici hayalBrokoli kalorili bir şey olsa kendimle savaş veririm belki ama onu bari özgürce yiyorum
Bugun hepimiz kurabiye mi yapiyoruz acabaAkşam ıspanak patates çorbası, 1 dilim.ekmek. 1 dilim peynir..şimdi de bu güzeler yencek icilcek
Kurabiye de ne var sayayim
1 paket susam1 paket kuş üzümü
1 paket damla çikolata.
1 paket toz krem santi
Kakao
2yumurta
1 bardak zeytin yağı
Sen nasıl bir kurabiye yaptın Ada’cım?Brokolici hayalen azindan sevdigin ve doyasiya yiyebildigin saglikli bir brokoli var ne guzel
Bugun hepimiz kurabiye mi yapiyoruz acaba
Dün yaptım kuzumBrokolici hayalen azindan sevdigin ve doyasiya yiyebildigin saglikli bir brokoli var ne guzel
Bugun hepimiz kurabiye mi yapiyoruz acaba
Yaa. Görseli yok mu merak ettimSelam kizlar sabah 1 top kurabiyemden, yarim elma
Oglen disardaydim karabugdayli biseyler yedim degisik, sutlu kahve
Ikindi 1 kare ciklata 10 anteo fistigi 3 badem
Aksam salata ve 4 kasik princli mantarli sote
Son zamanlarda sebzeleri pisiriyorum suyunu cekerken icine basmati pirincten atiyorum biraz pirinc sebzelerle demleniyor cok hosuma giden birsey
Pişmeyen da muhteşemdi senin hayallll. Eline saglikBen önce pişmeyen tarifleri deneyeceğim sonra kurabiye kek olayına gireceğim inşallah :)
amannnnselamlar arkadaşlar
kilo verenlere tebrikler, bu hafta veremeyenlere bol azim ve sağlık diliyorum.
ben koptum gittim gene. moralim bozuk, şimdilik pek diyet yapamıyorum diyelim
(buraya bir sürü dertleşme yazdım ama sildim, olumsuzlukları konuşmayacağın)
sizi seviyorum
Sağol canımPişmeyen da muhteşemdi senin hayallll. Eline saglik
Patlıcan salatası nasıl oluyor canimSabah kahvaltısı
Yoğurtlu yulaf
Ara öğün:
nescafe
Espresso
Öğlen yemeği:
Salata
Cacık
Ara öğün
1 elma
Akşam Yemeği:
Patlıcan salatası
Karnibahar pilavı 4 kasik
Taze fasulye
Yoğurt
Boştan patlicanini firinda pişirdim siyirdim içine soğan haşlanmış kirmizibiberle karistirdim içine azcik zeytinyağı ve limon koydum canim. Sogurme diyorlar mersindePatlıcan salatası nasıl oluyor canim
Patlıcan közlemesi canim bildigim adiylaPatlıcan salatası nasıl oluyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?