Canım sıradan şeyler bayramlık dediğime bakma:) sağol daha iyisi sizlerin olsun inşallahSelam kızlar herkese Hayırlı Ramazanlar bugün yoğun ve stresli bir gündü sonu güzel olduğu icin mutluyum...
N nnnadal canim kuzucugun doğum günün kutlu olsun nice yaşlara...
hayal_hatun bayramliklarini güle güle kullan ne aldın bize de atsana
adilemir canim dileğin gerçek oldu kamuda esnek çalışmaya gecildi.10 yaş altı çocuğu olan kadın personel idari izinli sayacakmış orucunu rahat rahat evde tutarsın, kosusturmadan yemeklerini hazırlarsın .
Benimde çok arkadaşım sevindi habere. Hatta tüm arkadaşlarım sevindi çünkü hepsinin 10 yaş altı çocuğu var.Canım sıradan şeyler bayramlık dediğime bakma:) sağol daha iyisi sizlerin olsun inşallah
Bu arada idari izinli sayılma konusunda içişleri bakanlığı bu gece genelge yayınlayacaktı ayrıntıları belli olmuştur. Muhtemelen yöneticilere bırakırlar kararı, öyle kafadan idari izinli sayılacağımızı hiç sanmıyorum :)
Canım genelge yayınlanmış kolaylık sağlanacak denmiş idarecilere değil valilere bırakılmış eşim şimdi baktı öyle dedi çok şükür 10 yaş altı çocuğu olan personelim yok diyoCanım sıradan şeyler bayramlık dediğime bakma:) sağol daha iyisi sizlerin olsun inşallah
Bu arada idari izinli sayılma konusunda içişleri bakanlığı bu gece genelge yayınlayacaktı ayrıntıları belli olmuştur. Muhtemelen yöneticilere bırakırlar kararı, öyle kafadan idari izinli sayılacağımızı hiç sanmıyorum :)
Valiler de idarecilere bırakıyor canım, tüm il için karar vermiyorlar herkes kendi şartlarına göre belirlesin diyorlar. Yoksa safranın dediği gibi personel kalmaz:)Canım genelge yayınlanmış kolaylık sağlanacak denmiş idarecilere değil valilere bırakılmış eşim şimdi baktı öyle dedi çok şükür 10 yaş altı çocuğu olan personelim yok diyo
En sevdigim seydir leblebi unlu kurabiyeeee bayilirdim ben de yaoicammmYeni tarifle geldim:)
1 çay bardağı leblebi
2 yemek kaşığı bal
2 yemek kaşığı tahin
Leblebiyi un kıvamına getirip hepsini karıştırdım ve kakaoya buladım. İçini yarın akşam gösteririm inşallah. Şimdi yemeyeceğim.
Eki Görüntüle 2824658
Canim nadalcim dun yazdim saniyordum yazmamisim, kuzucuk sanki ellerimize dogdu valla, ilk burda aldik hamilelik haberini, nice mutlu yillara, valla teyze olduk burda resmen ne guzel duygular, zaten bura da olmasa ne anne ne teyze ne hala olcagim yokEvet canım 2 yaşında oldu hepinize teşekkür ederiz teyzeleri
Evet bende hatırlıyorum o kiloda olduğunu bende yaklaşık senin 2 katındım doğuma giderken 98 kiloydum
Yap kuzum, tadı da inşallah güzeldir akşam bakıcam inşallah:)En sevdigim seydir leblebi unlu kurabiyeeee bayilirdim ben de yaoicammm
Canim nadalcim dun yazdim saniyordum yazmamisim, kuzucuk sanki ellerimize dogdu valla, ilk burda aldik hamilelik haberini, nice mutlu yillara, valla teyze olduk burda resmen ne guzel duygular, zaten bura da olmasa ne anne ne teyze ne hala olcagim yok
inşallah canım bakalım . işe yine aynı saatte geldim tabi.Selam kızlar herkese Hayırlı Ramazanlar bugün yoğun ve stresli bir gündü sonu güzel olduğu icin mutluyum...
N nnnadal canim kuzucugun doğum günün kutlu olsun nice yaşlara...
hayal_hatun bayramliklarini güle güle kullan ne aldın bize de atsana
adilemir canim dileğin gerçek oldu kamuda esnek çalışmaya gecildi.10 yaş altı çocuğu olan kadın personel idari izinli sayacakmış orucunu rahat rahat evde tutarsın, kosusturmadan yemeklerini hazırlarsın .
aslında idari izinli bile olsak benim ihtiyac duyulan her an buraya gelmem gerekiyor . resmi yazışmaları yine evden sistemden her gün takip etmem ve gerekli görevleri yerine getirmem gerekiyor. yani bi nevi uzaktan çalışma olacak benimki. o nedenle aslında vermelerini bekliyorum ama hayalin dediği gibi kendi birimimize bir yazı gelmesi gerekiyor . yoksa uygulanmaz . ve üniversitelerde durum biraz daha farklı olabiliyor.Benimde çok arkadaşım sevindi habere. Hatta tüm arkadaşlarım sevindi çünkü hepsinin 10 yaş altı çocuğu var.
Dediğin gibi olur büyük ihtimal çünkü kamuda personel kalmaz.
Mesaiyi 10’a alırlarsa tam süper olurramazanın en zor kısmı da sabah erken kalkıp işe gelmek . zor uyanıyorsun .
evet . bizim dönüşümlü çalışma olsa bile mesai saatlerimiz sabah 8 akşam 5Mesaiyi 10’a alırlarsa tam süper olur
Adacim Rabbim istediğin zamanda hayırlı bir evlat verir insallah eminim senden coook guzel bir anne olurEn sevdigim seydir leblebi unlu kurabiyeeee bayilirdim ben de yaoicammm
Canim nadalcim dun yazdim saniyordum yazmamisim, kuzucuk sanki ellerimize dogdu valla, ilk burda aldik hamilelik haberini, nice mutlu yillara, valla teyze olduk burda resmen ne guzel duygular, zaten bura da olmasa ne anne ne teyze ne hala olcagim yok
Allah versin kuzum sana da evlatlardan çifter çifter . inşallah . Amin.En sevdigim seydir leblebi unlu kurabiyeeee bayilirdim ben de yaoicammm
Çok teselkurler canimAdacim Rabbim istediğin zamanda hayırlı bir evlat verir insallah eminim senden coook guzel bir anne olur
Amin canim, supurgen hayirli olsunAllah versin kuzum sana da evlatlardan çifter çifter . inşallah . Amin.
isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah.
Güle güle kullan canım inşallah memnun kalırsınXiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Cleaner Robot Süpürge Ve Paspas Beyaz - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Cleaner Robot Süpürge Ve Paspas Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
şu süpürgeden sipariş ettim .bakalım . kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?