Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar herkese Hayırlı Ramazanlar bugün yoğun ve stresli bir gündü sonu güzel olduğu icin mutluyum...

N nnnadal canim kuzucugun doğum günün kutlu olsun nice yaşlara...

hayal_hatun bayramliklarini güle güle kullan ne aldın bize de atsana

adilemir canim dileğin gerçek oldu kamuda esnek çalışmaya gecildi.10 yaş altı çocuğu olan kadın personel idari izinli sayacakmış orucunu rahat rahat evde tutarsın, kosusturmadan yemeklerini hazırlarsın .

Canım sıradan şeyler bayramlık dediğime bakma:) sağol daha iyisi sizlerin olsun inşallah

Bu arada idari izinli sayılma konusunda içişleri bakanlığı bu gece genelge yayınlayacaktı ayrıntıları belli olmuştur. Muhtemelen yöneticilere bırakırlar kararı, öyle kafadan idari izinli sayılacağımızı hiç sanmıyorum :)

Benimde çok arkadaşım sevindi habere. Hatta tüm arkadaşlarım sevindi çünkü hepsinin 10 yaş altı çocuğu var.

Dediğin gibi olur büyük ihtimal çünkü kamuda personel kalmaz.

Canım genelge yayınlanmış kolaylık sağlanacak denmiş idarecilere değil valilere bırakılmış eşim şimdi baktı öyle dedi çok şükür 10 yaş altı çocuğu olan personelim yok diyo

Canım genelge yayınlanmış kolaylık sağlanacak denmiş idarecilere değil valilere bırakılmış eşim şimdi baktı öyle dedi çok şükür 10 yaş altı çocuğu olan personelim yok diyo
Valiler de idarecilere bırakıyor canım, tüm il için karar vermiyorlar herkes kendi şartlarına göre belirlesin diyorlar. Yoksa safranın dediği gibi personel kalmaz:)

En sevdigim seydir leblebi unlu kurabiyeeee bayilirdim ben de yaoicammm
Evet canım 2 yaşında oldu hepinize teşekkür ederiz teyzeleri

Evet bende hatırlıyorum o kiloda olduğunu bende yaklaşık senin 2 katındım doğuma giderken 98 kiloydum
Canim nadalcim dun yazdim saniyordum yazmamisim, kuzucuk sanki ellerimize dogdu valla, ilk burda aldik hamilelik haberini, nice mutlu yillara, valla teyze olduk burda resmen ne guzel duygular, zaten bura da olmasa ne anne ne teyze ne hala olcagim yok

Yap kuzum, tadı da inşallah güzeldir akşam bakıcam inşallah:)

Senden ne güzel bir anne, hala, teyze (o olmuyor sanırım kızkardeşin yok), yenge (onu da ben ekledim hadi) olur canım benim

inşallah canım bakalım . işe yine aynı saatte geldim tabi.
daha üniversiteden resmi bi yazı gelmedi birimlere.
o nedenle gelmemiz gerekiyor . daha önceki sürecte de resmi gazetede yayınlansa bile bir yazı olması gerekiyor denildi. bazen birimlere gelmesi gereken yazı 2 gün sonra bile gelebiliyor. o nedenle biz de o yazı gelene kadar aynı çalışmaya devam ediyoruz. . amir in de beni bilgilendirmesi gerekiyor . herhangi bir şey yok şimdilik .

Benimde çok arkadaşım sevindi habere. Hatta tüm arkadaşlarım sevindi çünkü hepsinin 10 yaş altı çocuğu var.

Dediğin gibi olur büyük ihtimal çünkü kamuda personel kalmaz.
aslında idari izinli bile olsak benim ihtiyac duyulan her an buraya gelmem gerekiyor . resmi yazışmaları yine evden sistemden her gün takip etmem ve gerekli görevleri yerine getirmem gerekiyor. yani bi nevi uzaktan çalışma olacak benimki. o nedenle aslında vermelerini bekliyorum ama hayalin dediği gibi kendi birimimize bir yazı gelmesi gerekiyor . yoksa uygulanmaz . ve üniversitelerde durum biraz daha farklı olabiliyor.

Adacim Rabbim istediğin zamanda hayırlı bir evlat verir insallah eminim senden coook guzel bir anne olur

Allah versin kuzum sana da evlatlardan çifter çifter . inşallah . Amin.

isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…