- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
HarikaXiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Cleaner Robot Süpürge Ve Paspas Beyaz - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Cleaner Robot Süpürge Ve Paspas Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
şu süpürgeden sipariş ettim .bakalım . kısmet
İdari izinle ilgili ses yok mu hala ?kızlar öğlen eve gittim .
debelendim geldim . yahu çok yoruldum. pert ettiler beni. sinilerim de zıpladı çok feci
nohut ıslattıydım.
öğlen gidince pişirdim . tavuk da koydum içine.
baharat vs .
akşama ekmek alacağım . mercimek çorba da var .
Dünden yaptığın İzmir köfte ve çorba var.akşama mamalarınız nelerdir kızlar.
huuuğğğ huu
hadı hayırlı olsun kuzumm rahat edeceğine inanıyorummXiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Cleaner Robot Süpürge Ve Paspas Beyaz - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Cleaner Robot Süpürge Ve Paspas Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
şu süpürgeden sipariş ettim .bakalım . kısmet
yayla çorbasıakşama mamalarınız nelerdir kızlar.
huuuğğğ huu
yok bebeğim yok .İdari izinle ilgili ses yok mu hala ?
dün ;
sahur
1 yumurta
yeşillik
peynir
zeytin
iftar;
çorba 2 kaşık
nohut
yoğurt
çay daha sonra
Dünden yaptığın İzmir köfte ve çorba var.
Ama köfte miktarı az eşim 3 tane yer, ben 2 kızım 1 olacak şekilde. Ondan bende kızı okula bırakıp marketten patlıcan aldım. Bunların yanına patlıcan kozleyip yogurtlucam. Üstüne de biber yakarım
hadı hayırlı olsun kuzumm rahat edeceğine inanıyorumm
yayla çorbası
mantar sote
pirinç pilavı
salata
erik suyu
afiyet olsundün ;
sahur
1 yumurta
yeşillik
peynir
zeytin
iftar;
çorba 2 kaşık
nohut
yoğurt
çay daha sonra
Bizim ilçe de vaka sayilari azmis baya.afiyet olsun
güzel mamalr
safran okula göndermiyorum hala ben kızçeyi.
bu 2. hafta
az olması çok çok iyi safranBizim ilçe de vaka sayilari azmis baya.
Çevremde de pozitif duymadım bayadir.
Ben gönderiyorum, sınıf mevcudu da az.
Rabbime emanet artik
3 saatliğine gidiyor, süre kısa ama o bile kafasını dağıtıyor.az olması çok çok iyi safran
benim burası çok feci . hep riskli insanlar var . temaslı. karantina falan . bilemedim nasıl bu kadar yayıldı
o nedenle göndermiyorum . ama göndermeyi çok isterim .çocuk evde sıkılıyor . illa dışarı çıkarıyorum o zaman işte.
çocuk da gitmek istiyor zaten de . kapalı diyorum .
Senin bulundugun bolge sari bolge canim oralarda vaka cok yok diye dusunuyorum.Bizim ilçe de vaka sayilari azmis baya.
Çevremde de pozitif duymadım bayadir.
Ben gönderiyorum, sınıf mevcudu da az.
Rabbime emanet artik
Benimki de kırmızıya donmuş canim bu hafta.Senin bulundugun bolge sari bolge canim oralarda vaka cok yok diye dusunuyorum.
Aaa oradami kirmizi oldu yaa bu ne canim ya heryer kipkirmizi iyiki kismi kapanmalar basladi boyle devam ederse tam kapanma kacinilmaz yaaBenimki de kırmızıya donmuş canim bu hafta.
Ama merkezde çokmüş. Ben merkeze 2 saat uzaklıkta ilcedeyim.
İnşallah azalır vakalar. Yoksa 100 bine doğru gidiyorAaa oradami kirmizi oldu yaa bu ne canim ya heryer kipkirmizi iyiki kismi kapanmalar basladi boyle devam ederse tam kapanma kacinilmaz yaa
Anasiniflari kapatıldı. Diye ogretmenn mesaj attı.3 saatliğine gidiyor, süre kısa ama o bile kafasını dağıtıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?