Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Off eline sağlık

Çay içiyorum
Sarellelii pide yedim.
Yemeğim hafif kalıyor çünkü hızlı tokluk oluyor.

Sahur
1 yumurtalı menemen
1 kk peynir
1 ceviz
1 dilim ekmek
Yeşillik

iftar
1 kase tarhana çorbası
4 köfte
1 bardak ayran

şimdi latte içeceğim.
Leblebi topu yiyesim yok. Yemek şişirdi. İlk gün bilemedim ne olduğumu başım ağrıyor şu an.

Canim nadalcim dun yazdim saniyordum yazmamisim, kuzucuk sanki ellerimize dogdu valla, ilk burda aldik hamilelik haberini, nice mutlu yillara, valla teyze olduk burda resmen ne guzel duygular, zaten bura da olmasa ne anne ne teyze ne hala olcagim yok
Sağol canım benim her anıma şahit oldunuz Allah razı olsun en umutsuz zamanlarımda yanımda oldunuz şimdi güzel günlerimiz çok şükür meleğim büyüdü beni kız annesi sizide teyzesi yaptı rabbime şükürler olsun iyiki doğmuş gerçekten biz insanlar neyin hayırlı olduğunu bilemiyoruz az ağlamadım hamile olduğumu öğrendiğimde şimdi o günleri hatırlayıp gülümsüyorum. Rabbim senin içinde en hayırlısını nasip etsin inşallah

Anasiniflari kapatıldı. Diye ogretmenn mesaj attı.
Sizde de kapandı mı safran.
Nadal
Ve diğerleri
Bizimde bağımsız Anaasınıfı olduğu için açık canım bende gönderiyorum sınıf 5 kişi. Eğer o da olmasa evde enerji patlaması yaşıyor çok sıkılıyor Allah'a emanet götürüyorum hastalık 4 bir yanı sardı hakkımızda hayırlısı olsun eşimin dairede hergün biri pozitif çıkıyor hangi gün getirecek diye çaresiz bekliyorum

Anasiniflari kapatıldı. Diye ogretmenn mesaj attı.
Sizde de kapandı mı safran.
Nadal
Ve diğerleri
Kuzum dun yazamadim anaokullari kapatildi canim nerden biliyorsundiye soracaksin dogal olarak karsi komsumun kizi anasinifindaydi ogretmen velilere mesaj yollamis okula yollamayin diye

Rabbim acisini göstermesin büyüyüp coluk cocuga karistigi gunlerinizi gostersin rabbim

Günaydın canim.
Ahh canim evin isi bitmiyor esim haftaya yillik iznine cikacak memleketine gidecektik seyahat kisitlamasi cikti bizde annemlere gidecez allah nasip kismet ederse ev temizliyorum bugun her yeri altust ettim kisliklari kaldirdim baharliklar cikardim burda onsanlar kisa kollu giymeye basladi aylik alisverise ciktim geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…