Off eline sağlıkSahur
Sucuklu yumurta
Peynir
Yarım dilim ekmek
1 bardak süt
İftar
4 zeytin
1 kase tarhana corbasi
2 köfte 2 dilim patates
Yoğurtlu patlıcan
Şimdi deEki Görüntüle 2825289
Üzerine bol su, yeşil çay. Dün akşam 1.5 lt su icebildim.
İlkokula bağlı bir anasınıfı ise kapatılmış olabilir, normalde bağımsız anasınıfları açık.Anasiniflari kapatıldı. Diye ogretmenn mesaj attı.
Sizde de kapandı mı safran.
Nadal
Ve diğerleri
Canim bizimki ilkokul içinde değil. Bağımsız ana sınıfı. Ondan kapatılmıyor.Anasiniflari kapatıldı. Diye ogretmenn mesaj attı.
Nadal
Ve diğerleri
İlkokula bağlı bir anasınıfı ise kapatılmış olabilir, normalde bağımsız anasınıfları açık.
Evet ilkokula bağlı anasınıfı bizim. Anladım. Sizin açık yani.Canim bizimki ilkokul içinde değil. Bağımsız ana sınıfı. Ondan kapatılmıyor.
Sağol canım benim her anıma şahit oldunuz Allah razı olsun en umutsuz zamanlarımda yanımda oldunuz şimdi güzel günlerimiz çok şükür meleğim büyüdü beni kız annesi sizide teyzesi yaptıCanim nadalcim dun yazdim saniyordum yazmamisim, kuzucuk sanki ellerimize dogdu valla, ilk burda aldik hamilelik haberini, nice mutlu yillara, valla teyze olduk burda resmen ne guzel duygular, zaten bura da olmasa ne anne ne teyze ne hala olcagim yok
Ben bulgur pilavlı tavuk kapama, yayla çorbası, salata yapmıştım ucundan accık yendi bugün yemek yapmıycamakşama mamalarınız nelerdir kızlar.
huuuğğğ huu
Bizimde bağımsız Anaasınıfı olduğu için açık canım bende gönderiyorum sınıf 5 kişi. Eğer o da olmasa evde enerji patlaması yaşıyor çok sıkılıyor Allah'a emanet götürüyorum hastalık 4 bir yanı sardı hakkımızda hayırlısı olsun eşimin dairede hergün biri pozitif çıkıyor hangi gün getirecek diye çaresiz bekliyorumAnasiniflari kapatıldı. Diye ogretmenn mesaj attı.
Nadal
Ve diğerleri
Kuzum dun yazamadim anaokullari kapatildi canim nerden biliyorsundiye soracaksin dogal olarak karsi komsumun kizi anasinifindaydi ogretmen velilere mesaj yollamis okula yollamayin diyeAnasiniflari kapatıldı. Diye ogretmenn mesaj attı.
Nadal
Ve diğerleri
Burda maalesef kreslerde kapatildi arkadasimin kizida askeriyenin kresine gidiyor o bile kapatildiCanim bizimki ilkokul içinde değil. Bağımsız ana sınıfı. Ondan kapatılmıyor.
Günaydın canim.Kizlar gunaydin hayirli ramazanlar size
Sabahtan beri kosusturuyorum anca vaktim oldu canim bende rabbim tuttugunuz oruclari kabul eylesinGünaydın canim.
Rabbim acisini göstermesin büyüyüp coluk cocuga karistigi gunlerinizi gostersin rabbimSağol canım benim her anıma şahit oldunuz Allah razı olsun en umutsuz zamanlarımda yanımda oldunuz şimdi güzel günlerimiz çok şükür meleğim büyüdü beni kız annesi sizide teyzesi yaptırabbime şükürler olsun iyiki doğmuş gerçekten biz insanlar neyin hayırlı olduğunu bilemiyoruz az ağlamadım hamile olduğumu öğrendiğimde şimdi o günleri hatırlayıp gülümsüyorum. Rabbim senin içinde en hayırlısını nasip etsin inşallah
Ahh canim evin isi bitmiyor esim haftaya yillik iznine cikacak memleketine gidecektik seyahat kisitlamasi cikti bizde annemlere gidecez allah nasip kismet ederse ev temizliyorum bugun her yeri altust ettim kisliklari kaldirdim baharliklar cikardim burda onsanlar kisa kollu giymeye basladi aylik alisverise ciktim geldimGünaydın canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?