Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

geçmiş olsun sersumcum dikkat et kendine
sağol canım
gider canım gider üzülme birden gider inşallah
afiyetle yiyelim turşularımızı
sağol canımmaptal gibiyim valla..
Gecmis olsun canim dinlenerek uzerindeki kirginligi atabilirsin .. bol bol dinlen tatlim.. kendine dikkat et canimmmmm

sağol kanelim..dinleniyorum canım

hala hastayımm..çorbamı içtimm tartıldımm.++ dayım.:26:.napalım olsun önümüzdeki maçlara bakıyoruz..

kilo bildirimi

rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:76.2 kg
bu hafta kilo: 76.4 kg
haftalık yüzde:++%0.261
haftalık fark:++200gr
toplam fark:8.6 kg
beden:bilmiyorum
spor:yok

bol bol dinlen sersumcum geçmişi olsun çokk 200 gramdan bişeycik olmaz

geçmiş olsun canım havalar çok dengesiz bu ara

slm kızlar ara ara mide bulantılarım oluyor oyüzdende herşeyi yiyemiyorum karataya uymak istiyorum hala ama zaman zaman bozuyorum ,buna rağmen kiloda vermişim şaşırdım kendime kilo almışımdır diye düşünüyordum

dün sabah kahvaltım

dışardaydık,kırpidesi,börek,poğaça,çay acı biber(kızlar canım acayip cin biberi çekiyor öyle bir yiyorumki)

öğlen fındık çay

akşama doğru midem kötüydü 1 tabak makarna yoğurtlu yedim,saat 17 gibi başaka hiçbirşey yemedim

sabah kahvaltım şimdi

1 yumurtadan peynirli omlet
domates
1-2 zeytin
çay

canım şişlik gaz olabiliyr ddiğin gibi bende beklyorum bu ay bakalım hamile miyim :44:

Hayırlısı olsun canım bebişlerimiz çoğalsın bu arada kızlar hamile arkadaşlar ayva yesin ne alaka derseniz annem bana hamileyken ayva yemiş bebişleriniz gamzeli olur

ellerine sağlık canım allah afiyetle yedirsin inş yürüyüşün aç karnına yapılmaması gerekiyor

canın yemek istemiyorsa en azından 1 bardak süt iç ve yürü ayrıca yürüyüş esnasında ben limonlu yeşilçay içiyorum gerçi bugun çok zor yine de bi araştır istersen

haklısın canım aynı kalmak ta güzel ne acelemiz varki eninde sonunda tartı hedefimizi gösterecek
b.tarihi =17 eylül 2013
b.kilo = 97.5
geçen hafta = 95.2
bu hafta = 93.9
fark = 1.3
toplam fark = 3.7
boy= 1.65
spor yürüyüş yok
yüzde= 1.365

fena bi kilo degğil 1.3 kilo ama ben başlarda cok hızlı kilo verirdim hep çünk spor yapardım.çalışıyorum ve masa başı hareketim yok bikaç günde kabızlık sorunu yaşadım ama haftaya çok daha iyi olucak arkadaşlar ben şimdi kahvaltımı yapayım inşallah herkes istediği kiloyu verebilmiştir başarılar [/QUOTE]

afiyetolsun canım sporsuz bile vermişsin yaşasın canan hoca

yine de vermişsin canım tbrkler ben wc ye çıktıktan sonra tartılıyorum bir de hemen tartılmıyorum yarım saat sonra tartılıyorum amin canım hepimiz gülelim inş

QUOTE=Nehirsu85;32072015]Selam gençlik :) sabah sporumu yaptım geldim 1 saat yürüdüm(6.1 km) 25 mekik çektim
Şimdi kahvaltımı yapıcam
Kahvaltı menümde sucuklu domatesli yumurta peynir zeytin ve badem var
Öğle muhtemelen yemem
Akşam ton balıklı yeşil salata
Yatmadan da yeşil çay-mate-kekik-biberiye karışımı çay yapıcam inşallah farklı bişeyler yersem akşam yazarım
Bu arada bu haftaki kilomu not aldım haftaya ben de listedeyim inşallah[/QUOTE]

süpersin bacım güzel yürümüşsün

rumuz :aleynaak
başlangıç kilo:73.400
geçenhaftaki kilo:69.700
buhafta:69.200
fark:500 gram
fark%0,717
beden:40-42

liste yapan arkadaşa kolay gelsin

Son düzenleme:

Günaydın canımmm hoşgeldinnn iyi olacaksın inş bol bol dinlen o kadarcıktan bişey olmaz yeterki iyi ol tam kalkıyodum sen geldin bu arada dün

yufkasız avunya mantısı demiştim unutmadan hemen verim normal avunya mantısına yufkaları ince ince doğrayıp fırında kızartırız üzerine haşlanmış tavuk didikleriz haşlanmış nohut ekleriz sarımsaklı yoğurt tereyağlı sosla güzel olur ben sadece yufkayı iptal ettim biliyorum nohut yasak ama bu kadarcık kaçamak oldu

Son düzenleme:
tebrikler serpp cim bu hafta kilo erebilmişiz çok şükür

çok şükürrr, inşallah haftayada aynı performansı gosterebılırız

çorbadandır o sersumum corbadan, bu arada cook gecmıs olsun. Tursu suyu ıcmenı tavsıye edıyorum soguk algınlıgına bıre bır. etkısını hemmen farkedeceksın. 1 bardak tursu suyunun ıcıne bırazcık ılık su koy ve yarım lımon sık. gunde bır bardfak muthıs toparlıyor vucudu

yine de vermişsin canım tbrkler ben wc ye çıktıktan sonra tartılıyorum bir de hemen tartılmıyorum yarım saat sonra tartılıyorum amin canım hepimiz gülelim inş

valla bend öyle olsun wc den sonra tartılayım ıstıyorum. hatta bu sabah ılık suda bekletılmıs kayısı yedım etkı etsın dıye ama olmuyor. malum işe gelmem gerekıyor bu yuzden evden cıkmadan tartılmalıyım ve evde ıken lavaboya gıdemıyrm nıyeysee, hatta uyuz oluyorum bu durumaa. bazen iş donusu evde tartılıyorum. o kadar sey yıyıp ıcmeme ragmen daha az cıkıyorum sabahkıne gore. neysee , yapcak bısey yok . yola devammm

bol bol dinlen sersumcum geçmişi olsun çokk 200 gramdan bişeycik olmaz
sağol canım
geçmiş olsun canım havalar çok dengesiz bu ara
sağol canım..evet haklısın

sağol canımcım..neyse ki haftasonu geldi

hımmm..çok güzel olur eminim...sağol ellerine sağlık..

nohut da bezelye de fazla önerilmiyor ama arada hepimiz yiyoruz okadarcıktan bişey olmaz bence de

gunaydın kıslar gecmıs olsun sersumum

kg bıldırımıapadiya
gecen hafta:79
bu hafta:77.9
spor:yuruyus

bırdyım kolay gelsın

nerlerdesin kıss yine..misafir mi bastı genee..hoşgeldin bebişim

herkese hayırlı cumalar kızlarrr gelelim kilo bildirimine bismillah :
rumuz:naz8
başlangıç tarihi:6 eylül 2013
başlangıç kilo:79.8
geçen haftaki kilo:76.5
bu haftaki kilo:76.1
haftalık yüzde:% 0.522
haftalık fark: -400 gr
toplam fark: 3.700 gr
beden: 42-44

listeye hazırlayan arkadaşımıza kolaylıklar diliyorum

Son düzenleme:
sağol canım tavsiyene ama doğal turşu suyu bulamam şuan..benimkiler yeni hazırlar da sağlıksız malum..ama aklımda..zaten çok severim turşuyu da suyunu da..

wc problemi bende de var bu sıralar.:26:.eminim en az 400 gr daha az sındır..ama olsun ..önemli olan vermek ..takma kafana

aynen bebısım yaaa sezon acıldı yıne bızım evde:))hosbuldum

tsk ederım canımmm

eyvah eyvah..

tebrikler canım :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…