Canlarım , güzellerim , ballarım-kaymaklarım ,
Görüşmeyeli nasılsınız bitanelerim? Çok şükür yaz bitti , herkes teker teker geri dönüyor.Özlemkartalım , Papadiyam hoşgeldiniz , çok özlemiştik , bi daha lütfen gitmeyiniz
Filiztoprakım , canım turşular için ellerine sağlık , afiyetle yiyin inşallah.Benim kornişonların içi boşalmış , çember şeklinde oluyo doğrayınca.Moralim bozuldu , karışık turşu yapmıcam galiba :26::26::26:
Kardelenim , yorgun savaşçım nasılsın canım ?
Güleryüzüm , başınız sağolsun , teyzecik nur içinde yatsın inşallah.Kardeşine de ömür boyu mutluluk ve aşk diliyorum...
Muhtarım senin hastalık sezonu erken açıldı , keşke yakın olsak da bi çorba yapsam sana ...
Leylakım aplasının gülü , üzülme haftaya 4 kilo birden verirsin , öğrendik seni artık
Ve diğer tüm dostlar ; hepinizin keyfi yerindedir , güzel bir Cuma geçirmişsinizdir inşallah diyerek acayip bağlama yapmak suretiyle listeyi geç yayınlayacak olmamım özrünü de bu vesileyle dileyip resmi sonuçlara geçiyorum :
Kilo Veren Amazonlar
1) Papadiya % 1.392
2) Ttet % 1.365
3) Serpp % 1.204
4) Aleynaak % 0.717
5) Filiztoprak % 0.707
6) Naz8 % 0.522
7) Özlemkartal % 0.514
" Ben kilomdan memnunum , ne alırım ne de veririm" diyen Amazonlar :
Kaneel , Kardelen , Leylak
"Benim kilom az geldi , daha çok yiyeyim de kilo alayım" diyen Babazonlar :
Sersum 0.261(Muhtarım sen hasta olduğun içün kafana çanta atmaya kıyamadım , hafif yollu ihtar veriyorum)
Birdy 0.668Demek yine bana hüsran bana yine esmer günler düştü
Durum böyleyken böyle canlarım.Bir haftayı daha geride bırakmanın rehavetiyle , cümlenizi burada bulunduğunuz için yürekten tebrik ediyor , yeni haftaların daha güzel kilolar getirmesini diliyorum
"Listemiz" yazamamışım , daha denişik bişey yazmışım , düzelteyim dedim ama sistem nayır diyor, kusura bakmayın...
Merhaba kizlar .. Nasilsiniz .. Herkese simdiden iyi ve keyifli bir hafta sonu dilerim..
Benim kocisim ile guzel bir gun daha gecirdim..
Yine sinamadaydik .. Sinema yemek yaptik yine White house down u izledik cok guzeldi yine gitmek istedim ondan sonrada 2 Guns u izledik o da cok guzeldi.. sonra yemek yedik .. yemek biraz kacamakliydi patates kizatmasi ve midye tava ve kalamar yedik ve ikiser soda ictik.. guzel bir gundu ve sinemalardan once 1 saat .. sinemalar arasinda 1 saat sinemadan sonra yarim saat yuruduk .. patat lar gitti diyebilirim..
Simdi sizleri okuyacagim
Listemize bakacagim
geçmiş olsun bitanemsağol datluum
öyle yaptım canım,bir de kas gevşetici aldım.şimdi daha iyiyim
hoş geldin canım sinemaya gitmeyeli ne kadar çok oldu unuttum valla allah içine sindirsin iyiyiz şükür afiyet olsun cnm patates kızartması harici cıs yok
Tesekkur ederim canim .. Biz haftada mutlaka en az iki iki film e gideriz ve arta kalan zamanlarda da evde film izleriz .. Esim harikaaa bir sinema asigidir .. Bana da asiladigi gormedigim film kalmadi .. Tek derdimiz .. hafta icinde yeni film girmemesi .. Eger yeniiiii film yok ise bugun yaptigimiz gibi begendigimiz guzel bir filme yeniden gidiyoruz .. o da guzel oluyor
şanslısın canım ben alışmışım netten izlemeye sinemanın büyüsü farklı tabiii zaman yaratmak lazım hepinize bol leptinli bir gece dilerim yarın sabah grşrz inş allaha emanet olun
metabolizmayı hızlandırabilri canım deneyebilirsinİyi akşamlar güzeller kilo verenleri içtenlikle tebrik ediyorum
Ve bir soru sormak istiyorum
Şu lahana çorbası var ya akşamları ondan mı içsem diyorum ne dersiniz
sağol datluum
öyle yaptım canım,bir de kas gevşetici aldım.şimdi daha iyiyim
çok geçmiş olsun sersumcum
leylak84 sanada çok geçmiş olsun cnm
Tesekkur ederim canim .. Biz haftada mutlaka en az iki iki film e gideriz ve arta kalan zamanlarda da evde film izleriz .. Esim harikaaa bir sinema asigidir .. Bana da asiladigi gormedigim film kalmadi .. Tek derdimiz .. hafta icinde yeni film girmemesi .. Eger yeniiiii film yok ise bugun yaptigimiz gibi begendigimiz guzel bir filme yeniden gidiyoruz .. o da guzel oluyor
herkese güzel hafta sonları dilerimm...
bugün kızımın ilk dersane günü erkenden kalktık..onun kahvaltısını hazırladım biz eşimle onu bırakınca dışarıda yiyeceğiz.. .
son güzel havaların keyfini çıkartmak gerek değil mi...sonra turşuluklarımı alıp turşu kurmaca...
ev temizliği yarına kalabilir..bakalım..
bugün kızımın ilk dersane günü erkenden kalktık..onun kahvaltısını hazırladım biz eşimle onu bırakınca dışarıda yiyeceğiz.. .
son güzel havaların keyfini çıkartmak gerek değil mi...sonra turşuluklarımı alıp turşu kurmaca...
biridycim liste mükemmel ötesi olmuş çok güldüm yaCanlarım , güzellerim , ballarım-kaymaklarım ,
Görüşmeyeli nasılsınız bitanelerim? Çok şükür yaz bitti , herkes teker teker geri dönüyor.Özlemkartalım , Papadiyam hoşgeldiniz , çok özlemiştik , bi daha lütfen gitmeyiniz
Filiztoprakım , canım turşular için ellerine sağlık , afiyetle yiyin inşallah.Benim kornişonların içi boşalmış , çember şeklinde oluyo doğrayınca.Moralim bozuldu , karışık turşu yapmıcam galiba :26::26::26:
Kardelenim , yorgun savaşçım nasılsın canım ?
Güleryüzüm , başınız sağolsun , teyzecik nur içinde yatsın inşallah.Kardeşine de ömür boyu mutluluk ve aşk diliyorum...
Muhtarım senin hastalık sezonu erken açıldı , keşke yakın olsak da bi çorba yapsam sana ...
Leylakım aplasının gülü , üzülme haftaya 4 kilo birden verirsin , öğrendik seni artık
Ve diğer tüm dostlar ; hepinizin keyfi yerindedir , güzel bir Cuma geçirmişsinizdir inşallah diyerek acayip bağlama yapmak suretiyle listeyi geç yayınlayacak olmamım özrünü de bu vesileyle dileyip resmi sonuçlara geçiyorum :
Kilo Veren Amazonlar
1) Papadiya % 1.392
2) Ttet % 1.365
3) Serpp % 1.204
4) Aleynaak % 0.717
5) Filiztoprak % 0.707
6) Naz8 % 0.522
7) Özlemkartal % 0.514
" Ben kilomdan memnunum , ne alırım ne de veririm" diyen Amazonlar :
Kaneel , Kardelen , Leylak
"Benim kilom az geldi , daha çok yiyeyim de kilo alayım" diyen Babazonlar :
Sersum 0.261(Muhtarım sen hasta olduğun içün kafana çanta atmaya kıyamadım , hafif yollu ihtar veriyorum)
Birdy 0.668Demek yine bana hüsran bana yine esmer günler düştü
Durum böyleyken böyle canlarım.Bir haftayı daha geride bırakmanın rehavetiyle , cümlenizi burada bulunduğunuz için yürekten tebrik ediyor , yeni haftaların daha güzel kilolar getirmesini diliyorum
"Listemiz" yazamamışım , daha denişik bişey yazmışım , düzelteyim dedim ama sistem nayır diyor, kusura bakmayın...
metabolizmayı hızlandırabilri canım deneyebilirsinsonuçta içindekiler karataya uygun...
aynı bizz..ama burda sinema yok biliyosun şeker evle idare ediyoruz..
kızımı otobüse bindirdim geldim
kahvaltım
2 muz küçük
fındık
yeşilçay
şimdide leslie yapıcam
bugünde tok karna yapayım dedim
henüz araştıramadım ama ben aç karna yapmayı seviyorum
saat 10 gibide pazara gidicem sonra kızım gelir aç aç öğlen yemeği yeriz
ne yapıcamı düşümedim ama belki kahvaltı patlıcan közleme olabilir
TIK TIK EVDEMISINIZ BEN GELDIM ????
Kizlar uzun bir aradan sonra ben geldim kabul ederseniz?
oncelikle sizleri cok ozledim..........buyuk kizim 1.sinifa basladi. kucuk kizimda artik 8 aylik oldu....artik duzenli saglikli beslenme programina baslama zamani...
bu arada herkes cok guzel kilo vermis.... darisi basima...ben maalesef verip aliyorum bir turlu konsantre olamiyorum...ins.en kisa zaman da sizlerle beraber karataya baslamak istiyorum......
sersum birdy papadiya leylak guleryuz ficans kaneel hepinizi opuyorum.. ins.kimseyi unutmamisimdir,unuttuysam kusura bakmayin..kizlar eski muhabbetleri cok ozledim.
herkese iyi hafta sonlari............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?