- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
aynı şey bendede oldu canım 15 kilo aldım 10 aydacanım yemek biraz geç saate mi kalmış...geçen sene yeni evliyiz eşimle beraber yiyeyim derken tam 13 kilo aldım bir yılda...gerçi biz tatlı şeyler yiyorduk hep dondurma falan onun da etkisi var artık beklemiyorum onu yiyourm yemeğimi o geldiğinde de onunla da oturuyorum sofrada ama yemiyorum akıllandım
aynı şey bendede oldu canım 15 kilo aldım 10 aydaevlenince gerçekten kilo alınıyomuş ben kocamın yeme alşkanlığına uydum maholdum ama nerden dönsem kar :) bu arada hamilesin canım karnının şişmesi normal :)))
canım yemek biraz geç saate mi kalmış...geçen sene yeni evliyiz eşimle beraber yiyeyim derken tam 13 kilo aldım bir yılda...gerçi biz tatlı şeyler yiyorduk hep dondurma falan onun da etkisi var artık beklemiyorum onu yiyourm yemeğimi o geldiğinde de onunla da oturuyorum sofrada ama yemiyorum akıllandım
bebiş daha mercimek kadar hamiş göbüşü değil benimki içtiğim ilaçlardan belki de hamilelikten kaynaklı gaz problemim var.kilo farkım olmamasına rağmen 5 cm arttı bel göbek ölçim:44:
Gecmis olsun canim dinlenerek uzerindeki kirginligi atabilirsin .. bol bol dinlen tatlim.. kendine dikkat et canimmmmmişten geldim ama çok fena kırgınlık var vücudumda:18::18:..ilaç almaya da başladım..umarım artmaz..:26::26:
akşama kurufasulye yapayım diyordum ama onu bile yapamıyacağım..artık eşim ne yaparsa..
Basiniz sagolsun canim Allah sabirlar versin en yakin zamanda seni aramizda gormek istiyoruz ..Başsağlığı dilekleriniz için teşekkürler allah razi olsun mekanı cennet olsun nur içinde yatsin 1 aydir evde yoktum onun için temizligi bitireyim bi de başsağlığı için gelen giden olur elimi çabuk tutup bitereyim hemen yürüyüşlere devam etcem yarin tartida görüşmek dilegiyle yüzde hesabim nasil olmali sersumcum bi sorayim dedim? Haksizlik olmasin en son 1 ay önce 64.9 idim yarin bakalim ne olcaz???
işten geldim ama çok fena kırgınlık var vücudumda:18::18:..ilaç almaya da başladım..umarım artmaz..:26::26:
akşama kurufasulye yapayım diyordum ama onu bile yapamıyacağım..artık eşim ne yaparsa..
Merhabalar kizlar dün akşam izmire döndük ve yolda çok rahatsizlandim çok iyi değilim hâlâ inşallah toparlanirim. Biz 13 eylül cuma günü kayinvalideyi kaybettik 21 gün hastanede savaş verdi ama kurtulamadi. 11 gün yoğun bakimda kaldi sonra servise indi toparliyor derken tekrar kalbi durdu ve yogun bakima kaldirdilar ve 5 gun yogun bakimda aletlere bagli yasadi ve sonra((((( olmadi Allah rahmet eylesin nur içinde yatsin. Bu arada annemlerde düğün hazirliklari devam etmekteydi ben her seyimi sondakika da hazırladım 20-21-22 eylülde kizkardesimin düğünü oldu simdi bodrum da balayindalar. O kadar karisik duygular yasadim ki anlatamam ve bu arada her sey üst üste gelince yari karatay uygulayarak ve sporsuz ve bugun regli olarak ve yol ödemi var ise 2 kilo vermis görünüyorum.cuma görüşmek dilgiyle her seye ragmen hayat devam ediyor...
evet ya 6 km yürüdü benimlegit diyorum gitmiyo bari eve gideyim de hayvancağız daha da yorulmasın dedim gerçi davet etsem eve de gelecekti nerdeyse
FİLİZTOPRAK
B.tarihi= 07 mart 2013
B.kilo =78
Geçen hafta =70.7
Bu hafta = --70.2
Fark = --0.5
Haftalık yüzde = --%707
Toplam fark = 7.8
Boy =1.60
Spor = leslie
rumuz: serpp
başlangıc tarıhı :15.06.2013
baslangıc kılo:72.2
gecen haftakı kılo:66.4
bu hafta:65.6
fark:---800 gram
yüzde:-- %1.204
spor: yok (malesef)
aslında regl donemınde daha cok kılo verıyordum . gecen ay 1.5 kılo vermıstım ammaa bu ay cok dıkkat edemedım . bu kadar oldu. (ayrıcaaa wc ye cıkmadan tartılıyorum hep, ıyıce canımı sıkıyor bu)
umarım hepıcıgınızın yuzlerı guler bu hafta
lıste yapan arkadasım sımdıden kolay gelsın
menuleeerrr :ta sabah kk kahvaltısının yanında kucuk bır salkım uzum.
ögle:??? ( duruma gore degısır)
aksam: fırında kıymalı patlıcan yemegı ve sebzelı bulgur pılavı vee cacıııkkk veee salataaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?