Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

iyi akşamlar kızlar.
bugün yürüyemedim maalesefsaat 15 te 1 avuç fıstık yedim..akşam da 1 ufak karnıyarık,2 bardak ayran,1 kase yoğurt içine 2 kuru kayısı,yarım kase çiğ çekirdek yedim..karnıyarık tuzluydu biraz..su tutmaz umarımben de heyecanlıyım yarın için..ama fazla umutlanamıyorum zira regl öncesi çok şişim

sersum geçmiş olsun dikkat et aman grip fena sarsıyo insanı

aynı şey bendede oldu canım 15 kilo aldım 10 ayda evlenince gerçekten kilo alınıyomuş ben kocamın yeme alşkanlığına uydum maholdum ama nerden dönsem kar :) bu arada hamilesin canım karnının şişmesi normal :)))

bebiş daha mercimek kadar hamiş göbüşü değil benimki içtiğim ilaçlardan belki de hamilelikten kaynaklı gaz problemim var.kilo farkım olmamasına rağmen 5 cm arttı bel göbek ölçim:44:

canım haklısın ama bebiş olunca eşim gelmeden yiyemedim rahat bırakmıyo paşa :) eşim normalde 6 gibi gelir ama bugün gecikti

bebiş daha mercimek kadar hamiş göbüşü değil benimki içtiğim ilaçlardan belki de hamilelikten kaynaklı gaz problemim var.kilo farkım olmamasına rağmen 5 cm arttı bel göbek ölçim:44:

canım şişlik gaz olabiliyr ddiğin gibi bende beklyorum bu ay bakalım hamile miyim :44:

Canlar ben geldim..
Kacamak falan yapmadim..
Sinemada yogurt ve fistik yedim..

yani aksam yemegi yemedim .. aciktim yawww ama olsun bakalim ne olcak yarin.. Sabir ile bekliyorumm

işten geldim ama çok fena kırgınlık var vücudumda:18::18:..ilaç almaya da başladım..umarım artmaz..:26::26:

akşama kurufasulye yapayım diyordum ama onu bile yapamıyacağım..artık eşim ne yaparsa..
Gecmis olsun canim dinlenerek uzerindeki kirginligi atabilirsin .. bol bol dinlen tatlim.. kendine dikkat et canimmmmm

Basiniz sagolsun canim Allah sabirlar versin en yakin zamanda seni aramizda gormek istiyoruz ..

geçmiş birikmiş zor okudum
köpek muhabbetini çok güldüm bende çok korkarım
ancak bu saatte girebildim
turşular yordu canlar
kavanozda yetmedi ortalığı öylece bıraktım kavanoz almaya gittim
kızın okukuna gittim baya bi yüdüm 5 km yi geçmiş
daha sonra turşuya devam derken sonunda bitti yarın tuzlarını konrol edicem
ben yürüyüşü aç karnına yapıyorum napim bilmiyorum netten araştırdım
bazıları aç karna daha çok yağ yakıyo demiş tam bilemedim karar veremedim
kahvaltım

1 muz az kaymak fındık yeşil çay
öğlen

1 yumurta peynir domates salatalık fındık yoğurt ve çayyyy
akşam

türlü (patateslerini kocişe verdim)
salata
1 kase yoğurt
ve akşam çayı
bu saatlerdede su içiyorum
bu hafta kaçamak yapmadım ve yürüyüş haftanın üç günü yaptım sonucu merak ediyorum
yürüyüşe devam edicem artıkdaha hareketli daha zinde hissediyorum kendimi (ama evde leslie yapıyorum)fırsat bulrsam dışardada yürürüm tabiki kızlar sıcak memleket olunca gerçekten yürünmüyodu bi nebze serinledi yarın tartı yüzümüzü güldürsün inşallahöpüyorumhepicinizi

işten geldim ama çok fena kırgınlık var vücudumda:18::18:..ilaç almaya da başladım..umarım artmaz..:26::26:

akşama kurufasulye yapayım diyordum ama onu bile yapamıyacağım..artık eşim ne yaparsa..

geçmiş olsun sersumcum dikkat et kendine

başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah kızkardeşinede mutluluklar

Gunaydinnnn canlar herkese basarilar umarim tarti bugun hepimizi memnun eder fazla kalabalik yapmiyim gorusmek uzere

herkese günaydın kızzlarumarım herkes kilo vermiştir bu hafta anlamadığım bi sebepten aynı kalmışım ben:44:hergün 7-8 km yürüdüm kaçamak yapmadım ama aynıyım.gerçi incelmişim ama insan tartıda da görmek istiyo işte
bu arada ev internetinde sorun var gelemezsem bilinki bundandır
Birdym aplam kolay gelsin şimdiden

FİLİZTOPRAK
B.tarihi= 07 mart 2013
B.kilo =78
Geçen hafta =70.7
Bu hafta = --70.2
Fark = --0.5
Haftalık yüzde = --%707
Toplam fark = 7.8
Boy =1.60
Spor = leslie

3 mil leslie yaptım
kahvaltım
2 yumurta,peynir, zeytin ,3 adet kayısı
fındık,badem,2 çatal kaymak
biber,domates
şimdide yeşil çay içiyorum
öğlen
kalan türlü ,bide çorba var oda olabilir
akşamada
balık var kızlar gubbes aldım çok severim
yanına bolca roka salatası birazda soğan garnitür
daha ne olsun
ben bi turşularıma bakayım tadı tuzu ne alemde
ekşisi az olunca eriyo biliyosunz takip etmek lazım

rumuz: serpp
başlangıc tarıhı :15.06.2013
baslangıc kılo:72.2
gecen haftakı kılo:66.4
bu hafta:65.6
fark:---800 gram
yüzde:-- %1.204
spor: yok (malesef)

aslında regl donemınde daha cok kılo verıyordum . gecen ay 1.5 kılo vermıstım ammaa bu ay cok dıkkat edemedım . bu kadar oldu. (ayrıcaaa wc ye cıkmadan tartılıyorum hep, ıyıce canımı sıkıyor bu )
umarım hepıcıgınızın yuzlerı guler bu hafta

lıste yapan arkadasım sımdıden kolay gelsın

menuleeerrr :
sabah kk kahvaltısının yanında kucuk bır salkım uzum.
ögle:??? ( duruma gore degısır)
aksam: fırında kıymalı patlıcan yemegı ve sebzelı bulgur pılavı vee cacıııkkk veee salataaa

b.tarihi =17 eylül 2013
b.kilo = 97.5
geçen hafta = 95.2
bu hafta = 93.9
fark = 1.3
toplam fark = 3.7
boy= 1.65
spor yürüyüş yok
yüzde= 1.365

fena bi kilo degğil 1.3 kilo ama ben başlarda cok hızlı kilo verirdim hep çünk spor yapardım.çalışıyorum ve masa başı hareketim yok bikaç günde kabızlık sorunu yaşadım ama haftaya çok daha iyi olucak arkadaşlar ben şimdi kahvaltımı yapayım inşallah herkes istediği kiloyu verebilmiştir başarılar

Son düzenleme:

tebrikler serpp cim bu hafta kilo erebilmişiz çok şükür

Selam gençlik :) sabah sporumu yaptım geldim 1 saat yürüdüm(6.1 km) 25 mekik çektim
Şimdi kahvaltımı yapıcam
Kahvaltı menümde sucuklu domatesli yumurta peynir zeytin ve badem var
Öğle muhtemelen yemem
Akşam ton balıklı yeşil salata
Yatmadan da yeşil çay-mate-kekik-biberiye karışımı çay yapıcam inşallah farklı bişeyler yersem akşam yazarım
Bu arada bu haftaki kilomu not aldım haftaya ben de listedeyim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…