Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bende su içmeyi biraz keseceğim bugün yediklerim

1 tatlıı kaş çörek otu 1 ceviz 1 kayısı yarım litre tarçınlı su ve yallah dışarda yürüyüşe
2 lop yumurta
2 ad gün kurusu kayısı
zeytin saymadım
Peynir 2 dilim
1 tatlı kaş süt kaymağı
3 ceviz 6 fındık
yarım demet dereotu

QUOTE=ramaska;32087524]TIK TIK EVDEMISINIZ BEN GELDIM ????

Kizlar uzun bir aradan sonra ben geldim kabul ederseniz?
oncelikle sizleri cok ozledim..........buyuk kizim 1.sinifa basladi. kucuk kizimda artik 8 aylik oldu....artik duzenli saglikli beslenme programina baslama zamani...
bu arada herkes cok guzel kilo vermis.... darisi basima...ben maalesef verip aliyorum bir turlu konsantre olamiyorum...ins.en kisa zaman da sizlerle beraber karataya baslamak istiyorum......

sersum birdy papadiya leylak guleryuz ficans kaneel hepinizi opuyorum.. ins.kimseyi unutmamisimdir,unuttuysam kusura bakmayin..kizlar eski muhabbetleri cok ozledim.
herkese iyi hafta sonlari............

hoş geldin canım ben yenilerdenim allah zihin açıklığı versin maşallah büyümüş bebiş şimdi forma girme zamanı
[/QUOTE]

Merhaba Günaydin guzel karatay kizlari ..

Cook gec yattim gec kalktim.
Guzel bir kahvalti yaptim birazdan da disariya cikip yuruyecegiz..

Yediklerim :

Kahvaltim :
1 nektarini ufak ufak kestim , 1 kasik ketentohumu , 2 hurma minik minik dogradim ve biraz ceviz minik bir kase de yogurt hepsini karistirdim bir guzel yedim.. yaninda bir fincan kahve ictim

leylak84 sanada çok geçmiş olsun cnm

sağol canıııım

geçmiş olsun bitanem

teşekkür ederim tatlım

kolay gelsin bebişimkızına da allah zihin açıklığı ve bol başarı versin

ramaskam canım benim hoşgeldinherşeyin yolunda olmasına çok sevindim.maşallah bebiş 8 aylık olmuşne kaaa çabuk geçiyo zaman
gel tabi canım bebişten fırsat buldukça kaç kaç gel

Hayırlı olsun canım dershaneniz

Tabi havalar güzelken değerlendirin, turşular içinde kolay gelsin
sağol canımm
sağol tatlım..

fazla yapmadım turşu çok yormadı yanee

ah o başarısız diyet deneyimleri hepimiz yaptık.:26::26:.kokusu çok da iç açıcı değildi haklısın

sağol canım

amanın ...Ramaskam güzel kuşumm

özlemişim seni kısss..senin ve bebişlerin iyi olmasına çok sevindim..sen hele gel kiloları hallederiz biliyosun..
mevsim geldi buluştuk..kaynatırız hepberaber gene..arayı uzatma sakın

1. sınıf hayırlı olsun canım..Allah zihin açıklığı versin

Son düzenleme:
kolay gelsin bebişimkızına da allah zihin açıklığı ve bol başarı versin

sağol datlımmm

zaman değil mi ..bebişin doğduğunu hepimizin iyi olması için dua ettiğimizi..çok şükür Allahım kabul etti dualarımızı..sanki dün gibi yaa..

sağol datlımmm

zaman değil mi ..bebişin doğduğunu hepimizin iyi olması için dua ettiğimizi..çok şükür Allahım kabul etti dualarımızı..sanki dün gibi yaa..

evet yaa o kadar kısa geldi ki bana..şükür ki kabul oldu dualarımız....allah tüm hastalara şifa versin inşallah

Selam kızlar sabah klasik kahvaltı sonra ev toplamaca pazara gitmece yemek yapmaca koşturmaca anlaşılan yine
akşama tavuk ssalata şimdide kahve içiyorum

Merhaba kızlar nasilsiniz ??

Bugunu de kacamaksiz bitirdik cok sukur ..

Sabah yediklerimi paylasmistim.
Aksam yediklerim :

Sulu kofte (karatay usulu)
Taze fasulye yemegi (bol domatesli)
yogurt
su

Spor : yemekten once 1 bucuk saat tempolu yuruduk. Kahvaltidan sonra kocis ile kafeye gittik o kahve gulutensiz kek yedi ben sadece kahve ictim bol bol su ictim.. Dun yedigim patatesleri bugun erittigimi dusunuyorum

bravo tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…