- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
bende su içmeyi biraz keseceğim bugün yediklerimselam arkadaşlar.listeyi yapan arkadaşa teşekkür ederim :) 2. sıradaymışımbugun kahvaltı yapmadım sadece bir iki tane ceviz yedim.bikaç gündür su içmiyorum dengem şaşırdı.biraz sitressli günler geçiriyorum.yarından itibaren eşimle sabah yürüyüşlerine başlıyoruz inşallah.akşam yine yazarım hepinize kolay gelsin :)
leylak84 sanada çok geçmiş olsun cnm
geçmiş olsun bitanem
herkese güzel hafta sonları dilerimm...
bugün kızımın ilk dersane günü erkenden kalktık..onun kahvaltısını hazırladım biz eşimle onu bırakınca dışarıda yiyeceğiz.. .
son güzel havaların keyfini çıkartmak gerek değil mi...sonra turşuluklarımı alıp turşu kurmaca...
ev temizliği yarına kalabilir..bakalım..
ramaskam canım benim hoşgeldinTIK TIK EVDEMISINIZ BEN GELDIM ????
Kizlar uzun bir aradan sonra ben geldim kabul ederseniz?
oncelikle sizleri cok ozledim..........buyuk kizim 1.sinifa basladi. kucuk kizimda artik 8 aylik oldu....artik duzenli saglikli beslenme programina baslama zamani...
bu arada herkes cok guzel kilo vermis.... darisi basima...ben maalesef verip aliyorum bir turlu konsantre olamiyorum...ins.en kisa zaman da sizlerle beraber karataya baslamak istiyorum......
sersum birdy papadiya leylak guleryuz ficans kaneel hepinizi opuyorum.. ins.kimseyi unutmamisimdir,unuttuysam kusura bakmayin..kizlar eski muhabbetleri cok ozledim.
herkese iyi hafta sonlari............
sağol canımmHayırlı olsun canım dershaneniz
Tabi havalar güzelken değerlendirin, turşular içinde kolay gelsin
sağol tatlım..allah zihin açıklığı versin bende göderdim turşularımı fotoladım ama ps de sorun çıktı aktaramadım
canım sanada kolay gelsin eşinle güzel vakitlar inşallah enerjiyi depola sersumcum turşular yoruyo hele o sarımsak soymaca
bitirdibeni belki biliyosundur ama söyleyeyim su dolu bi kaba koyarsan sarımsakları yumuşayınca hemen kabuklar çıkıveriyo
canım kendine cici bak
ah o başarısız diyet deneyimleri hepimiz yaptık.:26::26:.kokusu çok da iç açıcı değildi haklısınhayırlı uğurlu olsun dershanede ki ilk günü allah zihin açıklığı versin
ben bugün dışarda yürüdüm geldim
kalkar kalkmaz çörek otumu çiğnedim bi ceviz bi kayısı yallah sporaoh rahat rahat kahvaltımı yapabilirim
yapınca yazarımkanamam had safhada yine :2: bi bitsede rahatlasam ben kahvaltıya gidiyorum grşrz
TIK TIK EVDEMISINIZ BEN GELDIM ????
Kizlar uzun bir aradan sonra ben geldim kabul ederseniz?
oncelikle sizleri cok ozledim..........buyuk kizim 1.sinifa basladi. kucuk kizimda artik 8 aylik oldu....artik duzenli saglikli beslenme programina baslama zamani...
bu arada herkes cok guzel kilo vermis.... darisi basima...ben maalesef verip aliyorum bir turlu konsantre olamiyorum...ins.en kisa zaman da sizlerle beraber karataya baslamak istiyorum......
sersum birdy papadiya leylak guleryuz ficans kaneel hepinizi opuyorum.. ins.kimseyi unutmamisimdir,unuttuysam kusura bakmayin..kizlar eski muhabbetleri cok ozledim.
herkese iyi hafta sonlari............
kolay gelsin bebişimkızına da allah zihin açıklığı ve bol başarı versin
sağol datlımmm
zaman değil mi..bebişin doğduğunu hepimizin iyi olması için dua ettiğimizi..çok şükür Allahım kabul etti dualarımızı..sanki dün gibi yaa..
evet yaa o kadar kısa geldi ki bana..şükür ki kabul oldu dualarımız....allah tüm hastalara şifa versin inşallah
naber bebişimm..
iyiyim gülümmmselam kislar
kahvalti
klasik karatay
aksam yemegi
tavuk
salata
tursu
sutlacx
sersumum nbr canim noruyon
iyiyim bebişim sen napıyosun
tv de bişey yok buraya bakiyim dedim
Merhaba kızlar nasilsiniz ??
Bugunu de kacamaksiz bitirdik cok sukur ..
Sabah yediklerimi paylasmistim.
Aksam yediklerim :
Sulu kofte (karatay usulu)
Taze fasulye yemegi (bol domatesli)
yogurt
su
Spor : yemekten once 1 bucuk saat tempolu yuruduk. Kahvaltidan sonra kocis ile kafeye gittik o kahve gulutensiz kek yedi ben sadece kahve ictim bol bol su ictim.. Dun yedigim patatesleri bugun erittigimi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?