- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
kızlar bugün ufak kaçamk yaptımregl günüm yaklaştıgından cok aclık hissediyorum ve tatlı şeyler istiyo canım.2-3 tane ufak gofretlerden yedim azıcık..
öğlen menüm 2 lahmacun bol salata mercimek çorba
akşam yogurtlu kzölenmiş biber patlıcan salatası.et haşlama
bikaç gündür su içmiyorum kahvaltıma özen göstermiyorum bu da acıkmama sebep oldu bugün.hiç kahvaltı yapmadım ve şu an çok açlık hissediyorum
herkese hayırlı geceler...
Canlarım herkese benden selamlar&sevgiler ,
Gündüz uzun uzun bi post yazıyodum , liste için teşekkür eden canlarıma teker teker öpücük yolluyodum ama internet gitti , haliyle mesajım da sanal alemde yok olup gitti , sonra ben de sandalyeden kalktım gittimŞimdi de çok sağlıklı bir bağlantım olduğunu söylemek istesem de söyleyemem çünkü yok , dolayısıyle hepinize (şimdi bastım kahkahayı , küfür edecekmişim gibi oldu sanki ) "canlarım beğenileriniz için çok teşekkür ediyorum" diyorum
Kızlar yarın sabah eniştenizin koşu yarışı var (Ayvat Bendi-Göktürk bölgesi) , ben de onunla gidicem ve de güzel bir orman yürüyüşü yapıcam.Aslında temizlik yapıcaktım ama sonra dedim ki "Birdy sen gerzekto musun , bu güzel havadan istifade etmek varken niçün temizlik yapasın " ve de derhal B planını uygulamaya koydum.Evi zaten boklar götürmüş götüreceği kadar , biraz daha götürse bişey farketmez.
Durum böyleyken böyle.Ha Filizim Toprağım , turşular şahane gözüküyor , hem ellerine sağlık hem de afiyetle yiyin inşallah.Benim turşu işi büyük fiyasko oldu , Allahım sizleri fiyaskolatmasın , dinimiz , amin diyorum
Bugün itibariyla spor sezonunu açtım. 3 km
30 dk
250kalori
Hiz 6
Ama çok hamlamisim kizlar 1 ayda bacaklarim zor gitti valla((
Bir de kac gündür misafirler var taziyeye gelenler bu aksam da misafir var kac gündür ypgun tempolu geciyor bir de vocuklar bi halim kalmiyor
sorma canım bu motivasyon kaybını bende yaşıyorumkızlar yardıma çok ihiyacım var ne güzel karatay yapıyordum ama bu aralar iyice ipin ucunu kaçırdım geçen komşuları çaya davet etmiştim malesef yaptıklarımdan yedim hergün 1 litre kola tüketen ben bu aralar içmeye başladım. eski motivasyonumu geri istiyorum
hoşgeldin..karataya gel doyarak kilo ver canım..başarılarmerhabalr karaty diyetine 3 gün oldu başalayalıbu kilolar nasıl gider bilmiyorum emziren annneyim 6baaylık oldu bebegim kilo vericeme hep aldım 75 kiloyum şu an bol su içip karatay diyeti yapmwya çalışıyorum çok mutsuzm ben bu kilolarlaaa yaaa
maşallah sana güleryüzüm hayranım kararlılığınaBugün itibariyla spor sezonunu açtım. 3 km
30 dk
250kalori
Hiz 6
Ama çok hamlamisim kizlar 1 ayda bacaklarim zor gitti valla((
Bir de kac gündür misafirler var taziyeye gelenler bu aksam da misafir var kac gündür ypgun tempolu geciyor bir de vocuklar bi halim kalmiyor
güzeller güzeli yürümüş müüü koşmuş muu.Karatayın güzel ve tatlı kızları , hepinize en kocamanından bir merhaba
Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler.Sabahki orman programı gerçekten şahaneydi.Parkur 11,3 km idi , enişteniz derecesini biraz daha geliştirdi. Ben de 6 km yürüdüm , 3 km de koştum , sonra da kendime şaştım.Tabe amanın ne çok yürüdüm-koştum deyip o saat bu saattir fil gibi yemeye devam ediyorum , bi bu kadar daha hareket etsem anca yakarım yaneÖğlen tarhana çorbası içtim , akşam da nohut ve biraz da yumurtalı ıspanak yedim. Aralarda is hiç durmadan yedim , hayırlısı diyorum ve hepinize çok güzel bir hafta diliyorum
baktım sabahın nurunda kıms eyazmamıs, bu hafta topıgı ben acayım dedım
hepınıze gunaydınlaaarrr, ıyı haftalaarrr ve booolll leptınlerrrr
bı hafta sonu daha bıttı malesefff:2: hafta sonları nasıl bu kadar cabuk gecıyor anlamıyrm yahuu:26:
c. tesı esım ıle alısverıse cıktık vee begendıgım ama pahalı oldugu ıcın almayı erteledıgım etekler ındırıme gırmıssssyuppııı
kacar mııı hemmen alındı efenım. hemde 2 ayrı rengı alındıveee bu arada bır zamanlar 44 beden etek gıyen beennn , olmusum 40 beden hattaaa az daha sıksam 38 de gıyerım , rahatttt
yasasın karatay ya sa sııınnnn
kızlar bu arada canan hocanın yazı dızısı baslıyor ,posta gazetesınde bugun... (laf aramızda o gazeteyı almam da okumamda , ammaa iş yerındekı gorevlı abılerımızden bırısı hergun kacırmadan alıyorondan tırtıklarım artık )
sabah: lorlu, bıberlı omlet ve kk kahvaltısı ve yanına bır armut
sahiii listede 3. olmusum ,çok mutlu oldum... bırdycım lıste ıcın tesekkurler ellerıne saglık kılo veren arkadasları kutluyooorr, veremeyenlerede boll leptınler uzulmek yok dıyorum
bugun buyuk gunnn, eşimn yonetıcılık ıcın tercıhte bulunmustu vee bugun bellı olACAK . bu sayede merkeze gelme ıhtımalıde var(hergun 40 km gıdıp gelıyor ,ılçeye) dua edın hemsırelerım(çalıkuşuuu ) dua edın olmazmı?
herkese mutlu haftalarrrr ...
Muhtar , Filiztoprak , Serpp günaydın güzeller
Bu hafta hepimizi için çok güzel ve çok eğlenceli olur inşallah ...Gerçi birazdan bokların altından evi bulup-temizleme çalışması yapıcam ve de pek eğlenceli olacağını sanmıyorum ya neyse
Öptüm hepinizi , kolaylıklar ve sevgiler hepinize
ne güzzel serppciğim..44 den 40 inmek..devam inşallah ..güle güle kullan eteklerini..
umarım eşinin işi de olur hemşiiree..
gunaydın cnm... temızlık mıııı:2: can sıkıcı ama olmadan olmuyoo iştee... kolay gelsın bırdycımMuhtar , Filiztoprak , Serpp günaydın güzeller
Bu hafta hepimizi için çok güzel ve çok eğlenceli olur inşallah ...Gerçi birazdan bokların altından evi bulup-temizleme çalışması yapıcam ve de pek eğlenceli olacağını sanmıyorum ya neyse
Öptüm hepinizi , kolaylıklar ve sevgiler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?