Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kahvaltı önemli

selam kızlar bu sabah kahvaltımı yaptım :)
1 gün kurusunun içine ceviz doldurdum
1 hasşlanmış yumurta (2.ciyi yiyemedim miğdem bulandı )
5 zeytin 1 tatlı kaşığı çökelek yarım salatalık bikaç dilim domates
öglen yemyebilirim akşam menüm yogurt ve zeytinyaglı barbun
herkese kolay gelsin..

Günaydın kızçeler nasılsınız?
Sabah bir güzel uyumuşum 9:30da kalktım
Spora gitmedim önce kahvaltı yapayım dedim az sonra inicem inşallah
Neyse kahvaltı menüm
Sucuklu ve acı kırmızı biberli menemen
Peynir, zeytin, sonunda alabildiğim cevizlerim :) ve 1 kase yoğurt
Lahana çorbası yapıyorum şimdi de öğlen ve akşam yiycem akşama yanına da ton balıklı salata yaparım herhalde

iyi günler dilerim herkese...

sabah yine kaçamak komşum fırından çıkmış sıcak simit getirdi ..:18::18fff kimseyle görüşmek istemiyorum kimse bişey getirsin istemiyorum..iradem çok zayıf..noluyo banaaa

kahvaltım(negüzel başlamıştı halbuki..)

bol sebzeli menemen
peynir zeytin
yoğurt
söğüş salata
vee yarım simitt
çay çayy

halsizliğim de tam geçmediği için yürüyüş de yapasım yok..

hadi hayırlısı

kızlar yardıma çok ihiyacım var ne güzel karatay yapıyordum ama bu aralar iyice ipin ucunu kaçırdım geçen komşuları çaya davet etmiştim malesef yaptıklarımdan yedim hergün 1 litre kola tüketen ben bu aralar içmeye başladım. eski motivasyonumu geri istiyorum

merhabalr karaty diyetine 3 gün oldu başalayalı bu kilolar nasıl gider bilmiyorum emziren annneyim 6baaylık oldu bebegim kilo vericeme hep aldım 75 kiloyum şu an bol su içip karatay diyeti yapmwya çalışıyorum çok mutsuzm ben bu kilolarlaaa yaaa

Bugün itibariyla spor sezonunu açtım. 3 km
30 dk
250kalori
Hiz 6
Ama çok hamlamisim kizlar 1 ayda bacaklarim zor gitti valla((
Bir de kac gündür misafirler var taziyeye gelenler bu aksam da misafir var kac gündür ypgun tempolu geciyor bir de vocuklar bi halim kalmiyor

Merhaba kizlar .. Herkeze güzel ve keyifli bir pazar günü dilerim..

Nasilsiniz ??

Biz bu gün ayni hocamizin dedigi gibi gec kalktik ve gec ve verimli bir pzar kahvaltisi yaptik.. Hatta ikinci ogune gerek bile olmadigini dusunuyorumm.. Tok tokum..

Yediklerim:

Gec pazar kahvaltimiz :

Ev yapimi sucuk ( mangalda balkonda yaptim )
4 yumurtadan parmesan peynirli omlet
balkonumdaki minik erik domateslerden ,
balkomumdaki tatli renkli biberlerden
taze turk salataligi
zeytin , peynir(beyaz)
findik,fistik,ceviz,badem(hepsini karistirdim bir cay bardagi kdr)
ev yapimi cappuccino
omega3
multi
folikasit
ve idrar yollarim sik sik sikayetci oldugum icin cramberry tableti yeni yaban mersini tableti
bol bol su

Spor:1 saat gercekten cok cok hararetli ev isi , 1 saat te disarida tempolu yuruyus...

Alintidir bebisler ,, Afiyet olsunnn

Ben yarı yarıya süt ve su kullanıyorum. Tamamını sütle yaptığım da oluyor ama o bana biraz fazla kremalı geliyor, biraz ağır buluyorum.
2 kişilik yaptığımızı düşünelim. Bir fincan süt, bir fincan suyu cezveye koyup kaynaması için ocağa koyuyoruz. Yalnız ölçü alırken fincanları tamamen doldurmayın ki köpük için yer kalsın.

Bir adet küçük su şişesine fincan başına 1.5 tepeleme çay kaşığı kadar kahve ve (KARATAYCILAR SEKER KULLANMAZ)
2 çay kaşığı kadar da şeker koyuyoruz. Şeker oranı değişebilir ama çok az da olsa koymanızı öneririm, köpürmeye faydası oluyor sanırım. Kahve olarak standart ve gold Nescafe'yi denedim, ikisiyle de oluyor. Tchibo'nun kahvesi de çok başarılı.

Şişenin içine çok az, bir parmak yüksekliğinde SOĞUK su ekliyoruz.
(Suyun soğuk olması çok önemli. Kazara ilk seferinde sıcak suyla yaptım, şişeyi açar açmaz etrafa öyle bir saçıldı ki mutfakta tüm yerler, dolaplar battı.)

Şişenin kapağını kapatıp 30 sn kadar çalkalıyoruz, köpürüyor. Bu işlemi cezvedeki süt kaynadığında ya da kaynamak üzereyken yaparsanız iyi olur çünkü bekleyince sönebilir.

Sütü fincanlara koyup üstüne de şişeden kahveli köpüğümüzü ekliyoruz.

Oy oy oy şu regl sancısına bi çare bulunamadı ya of
Neyse bildirim yapayım ben bari
Kahvaltımı yazmıştım zaten
Öğle: 1 armut
1 kase lahana çorbası
Öğle yemeğinden önce göbek bölgesine biberiye yağı sürüp sarmak suretiyle 1 saat yürüyüş(6.3 km)
Şimdi de akşam yemeği:
1 kase lahana çorbası, ton balıklı yeşil salata, ceviz
Yatmadan da 4lü çayımı içerim

Karatayın güzel ve tatlı kızları , hepinize en kocamanından bir merhaba
Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler.Sabahki orman programı gerçekten şahaneydi.Parkur 11,3 km idi , enişteniz derecesini biraz daha geliştirdi. Ben de 6 km yürüdüm , 3 km de koştum , sonra da kendime şaştım.Tabe amanın ne çok yürüdüm-koştum deyip o saat bu saattir fil gibi yemeye devam ediyorum , bi bu kadar daha hareket etsem anca yakarım yane Öğlen tarhana çorbası içtim , akşam da nohut ve biraz da yumurtalı ıspanak yedim. Aralarda is hiç durmadan yedim , hayırlısı diyorum ve hepinize çok güzel bir hafta diliyorum

3 kmde 250 kalori mi yanıyor? Oooo beybi ben 500 kalori yakıyorum o zaman :))

baktım sabahın nurunda kıms eyazmamıs, bu hafta topıgı ben acayım dedım

hepınıze gunaydınlaaarrr, ıyı haftalaarrr ve booolll leptınlerrrr

bı hafta sonu daha bıttı malesefff:2: hafta sonları nasıl bu kadar cabuk gecıyor anlamıyrm yahuu:26:

c. tesı esım ıle alısverıse cıktık vee begendıgım ama pahalı oldugu ıcın almayı erteledıgım etekler ındırıme gırmıssss yuppııı
kacar mııı hemmen alındı efenım. hemde 2 ayrı rengı alındı veee bu arada bır zamanlar 44 beden etek gıyen beennn , olmusum 40 beden hattaaa az daha sıksam 38 de gıyerım , rahatttt
yasasın karatay ya sa sııınnnn

kızlar bu arada canan hocanın yazı dızısı baslıyor ,posta gazetesınde bugun... (laf aramızda o gazeteyı almam da okumamda , ammaa iş yerındekı gorevlı abılerımızden bırısı hergun kacırmadan alıyor ondan tırtıklarım artık )

sabah: lorlu, bıberlı omlet ve kk kahvaltısı ve yanına bır armut

sahiii listede 3. olmusum , çok mutlu oldum... bırdycım lıste ıcın tesekkurler ellerıne saglık kılo veren arkadasları kutluyooorr, veremeyenlerede boll leptınler uzulmek yok dıyorum

bugun buyuk gunnn, eşimn yonetıcılık ıcın tercıhte bulunmustu vee bugun bellı olACAK . bu sayede merkeze gelme ıhtımalıde var(hergun 40 km gıdıp gelıyor ,ılçeye) dua edın hemsırelerım(çalıkuşuuu ) dua edın olmazmı?
herkese mutlu haftalarrrr ...

sorma canım bu motivasyon kaybını bende yaşıyorum ama toparlanmalıyız..dur demezsen gerisi geliyor..
hoşgeldin..karataya gel doyarak kilo ver canım..başarılar
maşallah sana güleryüzüm hayranım kararlılığına
güzeller güzeli yürümüş müüü koşmuş muu..aman maşallah sana..senin bünyene o kaa yemek bişey demez gülümm..öpüldünüzzz

ne güzzel serppciğim..44 den 40 inmek..devam inşallah..güle güle kullan eteklerini..
umarım eşinin işi de olur hemşiiree..

Muhtar , Filiztoprak , Serpp günaydın güzeller
Bu hafta hepimizi için çok güzel ve çok eğlenceli olur inşallah ...Gerçi birazdan bokların altından evi bulup-temizleme çalışması yapıcam ve de pek eğlenceli olacağını sanmıyorum ya neyse
Öptüm hepinizi , kolaylıklar ve sevgiler hepinize

iyi bir hafta dilerim su gibii akarr kilolarda giderr inşallah..

üstte de dedim ya motivasyn yüklemesi yapmam gerek diye..dedim hazır yükleme yapıcam bugünde pro yüklemesi yapayım..
hadi bismillah başladım..Allah sonunu getirsin inşallahhhh:18::18::18:

kahvaltımm

pastırmalı omlet(çemensiz)
1 kase yoğurt
maydanoz
peynir

şimdi de çayım..buyrunn

günaydın kayınçoların gülüü..amanın pok arasında kalıpta boğulmayasın..tikkat et kendine..lakin çook sevdiğin hatta bayıldığın bir işe başlamak üzeresin zevkini çıkar..hehe..

gunaydın cnm... temızlık mıııı:2: can sıkıcı ama olmadan olmuyoo iştee... kolay gelsın bırdycım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…