Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

benim evde seninkinin aynısı birdycim ben de başlıcam temizliğe haklısın eğlenceli olmıcak ama çare yok pokları temizlemek lazımbize kolay gelsin ne diyeyim

Günaydın.sabah klasik kahvaltı
yürüyüşe hala başlanamadı
rejime uyuluyor fakat moral sıfır.
Bu hafta kilo veremeyebilirim.
Herkese kolay gelsin

öncelikle turşularım beğendiğiniz için teşekkür ederim kızlar
hepicinize toplu halde teşekkür etmek istedim baya uğraştırdı ama güzel oldu
pazar günü pek kaçamak yapmadım iyi geçti
bugün ise
3 mil leslie yaptım =2.86 km
=240.2 kcal
kahvaltım ise=2 yumurta peynir zeytin 1domates 3 biber
fındık yeşil çay 3 adet kayısı
öğlen=köfte yoğurt hafif şeyler yeriz herhalde ve çay içilir
akşam belli oldu =kuru fasulye turp salatası ayran pilav var ama ben yemem tabisi
şimdi kızm gelene kadar şu evi bi temizliyiyeyim biraz öyle gider kilolar
öpüldünüz canlarım

gunaydın guzeller

kahvaltım

2yumurta
zeytın
peynır
domates
bıber
omega3

herkese bol ıradelı spor dolu bır hafta dılıyorumm

slm kızlar ben 3 gündür karataya hiç uyamıyorum bu hamilelik beni çok erken etkilemeye başladı acıkınca elim ayağım kesiliyor,halsizleşiyorum başım dönüyor gibi,midem bulanıyor ekmek yemedende doyamıyorum,napcam bilmiyorum aslında kiloda vermek istiyorum ama gerçekten istem dışı bu yaptıklarım

canım senin kilo vermen değil sağlıklı beslenmen lazım..bunu unutma..ekmeksiz dayanamıyorsan en azından tam buğday ekmeği ye canım..sağlıkla kal..

canim kolay gelsin eminim hafta sonunda aldigin oksijen sayesinde sana temizlik dayanmaz cabuk bitirirsin kolay gelsin...

canim afiyet olsun ins.iyi bir hafta olur.sanada iyi mesailer canim kolay gelsin.
saol canımm, umarım umarım... gun ıcınde durumdan haberdar ederım sızlerı hemşirelerim

benim evde seninkinin aynısı birdycim ben de başlıcam temizliğe haklısın eğlenceli olmıcak ama çare yok pokları temizlemek lazımbize kolay gelsin ne diyeyim
malum pazartesi temizlik kolay gelsin....tursularda gayet guzel gorunuyordu simdisen afiyet olsun...
Günaydın.sabah klasik kahvaltı
yürüyüşe hala başlanamadı
rejime uyuluyor fakat moral sıfır.
Bu hafta kilo veremeyebilirim.
Herkese kolay gelsin

rejime uyuluyorsa bence kilo verirsin ins.... moralini bozma eminim hersey yoluna girer.......

gunaydın guzeller

kahvaltım

2yumurta
zeytın
peynır
domates
bıber
om

herkese bol ıradelı spor dolu bır hafta dılıyorumm
canim sanada kolay gelsin......

selam kızlar sabah klasik kahvaltı sonrasında ev temizlemece akşam üzeride ufak ergenyusa gitmece
temizlik icin kolay gelsin...

ins.guzel ve saglikli bir hamilelik gecirir saglikli olarak yavruna kavusursun.bu zamanlar normal kesinlikle kiloya takilma onemli olan bebegin sagligi...ilk 3 ay cok onemli.....

sersum canim nasilsin.kizin nasil dersaneye baslamis hayirli olsun...bu sene son senesimiydi? masaiye daha gitmedin galiba gecmi gidiceksin?

hazir seni yakalamisken canim benide listeye alirmisin yarin basliyorum ins...zaman buldukca daha fazla gelmeye calisicam, ins..

pardon yani liste yapmayi kabul ediyorum.15 gun listemi yazicam canim....

Son düzenleme:
canim afiyet olsun ins.iyi bir hafta olur.sanada iyi mesailer canim kolay gelsin.
.
sağol tatlım...

canım benim seni gördüm daha iyi oldum..ekliyorum hemen canım.. hepberaberiz ne güzel vericez bu kiloları..

evet canım 20 dk kadar çıkacağım..kızımın son yılı 8. sınıf..başladık bakalım

öpüyorum seni de kuzuları da.

canim kizin icin ins.guzel basarili bir yil olsun.a.kolaylik versin.canim sanada iyi mesailer ins.bundan sonra daha cok gorusucez sagol teyzesi...opuyorum...

kızlar temizlik bitti
ev misssss koktu :119::119::119::119:yaşasın temizlik
yarında kendimi temizlemece

selam kızlar..haftasonu hastalık ve ev işleri dolayısıyla giremedim,bugün de internet yeni geldi,sistem güncellemişler gitmişti internet..
kahvaltım(08.30) 2 yumurtalı yeşillik salatası,3 zeytin,1 kk süzme peynir,yarım kase yoğurdun içine 3 kuru kayısı..
öğlen 1.5 saat yürüyüş akşam balık ve salata birdyciiimm ellerine sağlık datlım benim,liste harika olmuş,inşallah gram gram da olsa hep kilo verenler içerisinde yer alırımgeçmişe bakayım birazda..

Merhaba kizlar ........

Herkese iyi ve kaliteli ve ayni zamanda KACAMAKSIZ dertsiz tasa siz bir hafta gecirmesini dilerim..

Bugun de aksam calasacagim icin.. Saat 8 45 gibi kalktim 915 de kahvaltimi yaptim.

Kahvaltimda :

Bol maydonozlu marullu sumakli ketentohumlu corek otlu yumurta salatasi
beyaz peynir
bir minik kase kabuklu fistik (ayiklayinca beni oyaliyor yaklasik yarim cay bardagi kadar yemis oluyorum)
kahve
multi
folik asit
yabanmersini tableti
omega3

Spor disarida acik ve yazdan kalma bir sonbahar havasinda 1 bucuk saat belkide 2 saat tempolu yurudum.

Geldim aksam yemegimizi hazirladim.

Kiymali ( sucuklu ) bruksel lahanasi
Peynirli Selanik salatasi
Yogurt

Olacak ve yaninda kocisim ile birer keyif kahvesi icerim daha sonra ise giderim.. Aksam vaktim olursa yine gelmeye calisacagim canlar .. Kendinize iyi bakin .. Leptininiz bol Kacamaginiz Hic olmasin

herkese selamlar karatın çıtıııııırrrr kısslarıhepimize bol eksili bir hafta olsun inşallahben bu hafta 69 a düşme hedefi koydum kendime,bakalım cuma günü görücez
bu hafta kilo veremeyişim nedeniyle yürüyüşümü 5 km ye düşürdüm.bakalım fark olucak mı:44::44:

sabah 5 km yürüdüm.ardından da kahvaltı

1 haşlanmış yumurta
1 yumurtalı çökelek kavurması
domates
zeytin
birkaç tane üzüm

ardından da temizliğe giriştimsonra da yaprak sarması yaptımayyyy ne kaaa çok yoruldum bugün

çok iş görmüşsün canım eline sağlık :) bende hedef koydum kendime 1 kilo vermem lazım diye ama bu hafta ümitsizim nedense.spor yürüyüş yok kaçamakta yok ama regl günüm cuma günü tabii hamile değilsem.o yüzden bu hafta veremicem gibi geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…