- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
Muhtar , Filiztoprak , Serpp günaydın güzeller
Bu hafta hepimizi için çok güzel ve çok eğlenceli olur inşallah ...Gerçi birazdan bokların altından evi bulup-temizleme çalışması yapıcam ve de pek eğlenceli olacağını sanmıyorum ya neyse
Öptüm hepinizi , kolaylıklar ve sevgiler hepinize
slm kızlar ben 3 gündür karataya hiç uyamıyorum bu hamilelik beni çok erken etkilemeye başladı acıkınca elim ayağım kesiliyor,halsizleşiyorum başım dönüyor gibi,midem bulanıyor ekmek yemedende doyamıyorum,napcam bilmiyorum aslında kiloda vermek istiyorum ama gerçekten istem dışı bu yaptıklarım
canim kolay gelsin eminim hafta sonunda aldigin oksijen sayesinde sana temizlik dayanmaz cabuk bitirirsin kolay gelsin...Muhtar , Filiztoprak , Serpp günaydın güzeller
Bu hafta hepimizi için çok güzel ve çok eğlenceli olur inşallah ...Gerçi birazdan bokların altından evi bulup-temizleme çalışması yapıcam ve de pek eğlenceli olacağını sanmıyorum ya neyse
Öptüm hepinizi , kolaylıklar ve sevgiler hepinize
canim afiyet olsun ins.iyi bir hafta olur.sanada iyi mesailer canim kolay gelsin.iyi bir hafta dilerim su gibii akarr kilolarda giderr inşallah..
üstte de dedim ya motivasyn yüklemesi yapmam gerek diye..dedim hazır yükleme yapıcam bugünde pro yüklemesi yapayım..
hadi bismillah başladım..Allah sonunu getirsin inşallahhhh:18::18::18:
kahvaltımm
pastırmalı omlet(çemensiz)
1 kase yoğurt
maydanoz
peynir
şimdi de çayım..buyrunn
saol canımm, umarım umarım... gun ıcınde durumdan haberdar ederım sızlerı hemşirelerim
malum pazartesi temizlik kolay gelsin....tursularda gayet guzel gorunuyordu simdisen afiyet olsun...benim evde seninkinin aynısı birdycim ben de başlıcam temizliğe haklısın eğlenceli olmıcak ama çare yok pokları temizlemek lazımbize kolay gelsin ne diyeyim
Günaydın.sabah klasik kahvaltı
yürüyüşe hala başlanamadı
rejime uyuluyor fakat moral sıfır.
Bu hafta kilo veremeyebilirim.
Herkese kolay gelsin
canim sanada kolay gelsin......gunaydın guzeller
kahvaltım
2yumurta
zeytın
peynır
domates
bıber
om
herkese bol ıradelı spor dolu bır hafta dılıyorumm
temizlik icin kolay gelsin...selam kızlar sabah klasik kahvaltı sonrasında ev temizlemece akşam üzeride ufak ergenyusa gitmece
slm kızlar ben 3 gündür karataya hiç uyamıyorum bu hamilelik beni çok erken etkilemeye başladı acıkınca elim ayağım kesiliyor,halsizleşiyorum başım dönüyor gibi,midem bulanıyor ekmek yemedende doyamguzel m,napcam bilmiyorum aslında kiloda vermek istiyorum ama gerçekten istem dışı bu yaptıklarım
sağol tatlım...canim afiyet olsun ins.iyi bir hafta olur.sanada iyi mesailer canim kolay gelsin.
.
sersum canim nasilsin.kizin nasil dersaneye baslamis hayirli olsun...bu sene son senesimiydi? masaiye daha gitmedin galiba gecmi gidiceksin?
hazir seni yakalamisken canim benide listeye alirmisin yarin basliyorum ins...zaman buldukca daha fazla gelmeye calisicam, ins..
pardon yani liste yapmayi kabul ediyorum.15 gun listemi yazicam canim....
sağol tatlım...
canım benim seni gördüm daha iyi oldum..ekliyorum hemen canım.. hepberaberiz ne güzel vericez bu kiloları..
evet canım 20 dk kadar çıkacağım..kızımın son yılı 8. sınıf..başladık bakalım
öpüyorum seni de kuzuları da.
canim kizin icin ins.guzel basarili bir yil olsun.a.kolaylik versin.canim sanada iyi mesailer ins.bundan sonra daha cok gorusucez sagol teyzesi...opuyorum...
herkese selamlar karatın çıtıııııırrrr kısslarıhepimize bol eksili bir hafta olsun inşallah ben bu hafta 69 a düşme hedefi koydum kendime,bakalım cuma günü görücez
bu hafta kilo veremeyişim nedeniyle yürüyüşümü 5 km ye düşürdüm.bakalım fark olucak mı:44::44:
sabah 5 km yürüdüm.ardından da kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 yumurtalı çökelek kavurması
domates
zeytin
birkaç tane üzüm
ardından da temizliğe giriştimsonra da yaprak sarması yaptım ayyyy ne kaaa çok yoruldum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?