Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sağol canım
bende regl haftası hiç kilo veremiyorumama reglyken kaçamak yapmazsam sonrasında fazlasıyla eksilmiş görüyorum.yani bu hafta vermesen de sıkma canını.kaçamak yapma ki reglin bittiğinde eksileri göresin
bu arada inşallah hamilesindir..hayırlısı neyse o olsun

kızlar temizlik bitti
ev misssss koktu :119::119::119::119:yaşasın temizlik
yarında kendimi temizlemece
ellerine sağlık canım..ohh miss gibii

kolay gelsin canım..çok güzel bir mesai geçir inşallah

inşallah canım...
yürüyüş temizlik daha ne olsun..yürüyüşü azaltmakla iyi etmişin şişkinlik oluyordur belki kaslarda canım..
ben de yarın yapmayı planlıyordum sarma ama yarın da pro yapsam hiiç fena olmazz..

çok şükür bugünü kazasız atlattım..yarına Allah kerim

pro az semizotu salatası eşliğinde tamamlandı..ama o da o t olduğundan bozulmadıı

2. öğünüm

et kavurma (actifrayda)
yoğurt
sarımsaklı yoğurtlu semizotu
maydanoz
1 bardak şalgam suyu

kısslarr..bugün biraz alışveriş yaptım ..netten tabii.eşime ve bana birer kazak ve gömlek aldım..
ama en güzeli epeydir beklediğim kazanlı buharlı ütü indirime girmişti onu aldım..ütüden nefret eden biri olarak kolay ütüleme için sabırsızlıkla bekliyorum..hadi bakalımm

4 bar basınçlı dikey ütülemeli..d.longi marka..

ben de öyle düşündüm sersumum,bu hafta 5 km den fazla yürümek yok
çok özlemişim sarmayı bendehala bile yiyebilirim o derece
çarşamba yaparsın sen de datlum:112::112:

afiyet olsun şekerim

güle güle kullan hepiciğini canım

Selamlar herkese

Sersum muhtarım yakaladım seni geçmişi ara ara kopuk kopuk okumaya çalışmıştım aklımda kalanlar şifayı kapmışsın çok geçmiş olsun sparişlerin gelince daha da iyi olursun inşallah ergenyusun dershanesi hayırlı olsun Allah zihin açıklığı versin

Ramaska bile gelmiş topik bayağı toplanmış iğneoyası , iyi niyetli ile adını unuttuğum (hani evi tadilat olmadan önce kova ve hortum macerası olan ? ) arkadaşlarda gelirse evlere şenlik bi topik olur

Leylak alerjin ne alem tatlım uzun süre yürüyenlerde kas şişmesi mi oluyomuş anlamadım niye azalttın yürüyüşünü :44:

Birdy minik kuşum yine güldürmeye başlamışsın topiği ve beni Allah da seni güldürsün,her daim böyle kal emi

ay bende çok özledim valla

sağol bebişimmdaha iyileri sizlere olsun..

laf aramızda ütüyü kocişime aldım..ençok ütü yapan oo..

hoşgeldin sarfoşum..iyi oldu karşılaştık..:13::13:

iyileştim fazla artmadan canım sağol..amin canım...

Son düzenleme:
bugun karatay mutfağı ve karatay diyeti kitaplarım geldi... onları inceliyorum en kısa zaman da bende başlıyorum karatay ddiyetine :)

Vauuvv helal kocişine valla benim kociş uyanık nişanlıyken en sevmediğim iş ütü yapmak deyince benimkide deyip sonrada beceremiyrum ayaklarıyla sıyrılmıştı hala da beceremiyom ayaklarında

Bu arada uzun zamandır senin tavsiyenle aldığım aspirinle koslayla bile çıkmayan lekeyi çıkardığımı söyliyememiştim aklıma geldi tekrar sağol tavsiyen için canım ütüyü kullanınca tavsiyelerini bekliyoruz unutma

yok valla annem bile söyledi benimkine oğlum bu ütü yapamaz ama ona göre diyee..benimkide garibim ben yaparım dedi ogün bugündür yapıyor...ve benden daha güzel yapıyor..ama bu sabah acıdım kalktım 4-5 gömlek 2 pantalon ütüledim ve ütünün gittiğini onayladım..indirimi de görünce aldım valla..umarım iyi çıkar yazarım canım..

ayy o aspirin süper bişey..sevindim canım..rica ederim

Son düzenleme:
hayırlı olsun..hoşgeldin ..başarılar canım

çok pis gaza geldim ... artık kilo veremem bunlar uzerime yapıştı dediğim bi anda tekrar heveslendim inş bu sefer hayal kırıklığı olmaz gecen diyet başarılarında bi bayan vardı 10 ayda 50 kilo vermiş inanamadım darısı başıma inş..

Annene bravo o zaman dürüstce ve çekinmeden doğruyu (ayakmıydı yoksam :44: ) söylemiş benim annem tipik osmanlı kadını hala erkek adam ne anlar çamaşır ütü vs den der artık karışmıyor tabi ama malesef eşim halen ütü ve yemek konusunda O

hoş geldin, hayırlı olsun, gerçekten uygularsan emin ol hem sağlıklı kilo verirsin hemde kilo verdikce daha çok motive olup, sapmalar olsa bile daha kolay toparlanıp kilonu sabit tutmanın diğer beslenme tarzlarına göre daha kolay olduğunu görürsün

Unuttum yazmayı Karatay ile 1 yılda 62 kilo veren, 40 kilo veren 25 kilo verenler var ben ise 3.5 ayda 14 kilo vermiştim 1 yıldır 1-2 alıp vererek sabit tutmaya devam ediyorum :34.

Bir ara deneyip 3-4 kilo vermiştim. Sonra hamile kalınca saldım hepten. Keşke bırakmasaymışım. Şimdi o kadar abur cubur yiyorum ki deve gibi oldum. Hala vermem gereken 15 kilo var. O da hamile kaldığım kiloya düşmek için. Ona bir ulaşsam yine vermem gereken 7-8 kilo daha var. Sabahtan beri yemediğim abur cubur kalmadı.

Unuttum yazmayı Karatay ile 1 yılda 62 kilo veren, 40 kilo veren 25 kilo verenler var ben ise 3.5 ayda 14 kilo vermiştim 1 yıldır 1-2 alıp vererek sabit tutmaya devam ediyorum :34.

bende 77 kiloyum 60 dusmek istiyorum daha altıda guzel olur ama bakalım birde benim hareket imkanım yok hep evdeyim ev işleri birde kızım kreşe başladı onu götürüp getiriyorum o kdr ev eliptik bisiklet almaya karar verdim akşamları dizi izlerken koltukta boş oturmaktansa hareket olur benim için die dusunuyorum benim için çok önemli kiloe vermek 2 kere diyetisyene gittim kendim çok dietler denedim ama olmadı eşim sevmiyor kiloyu ve annemde çok takıntılıdır kilo konusunda surekli irdeliyor gecen karatay tv ye çıkınca aradı beni seni birde karataya götürelim mi die ben de sinirlendim biraz tabe :S ama sonra biraz onu dinleyin aklıma yattı nette araştırdım ve hemen kitaplarını sipaariş verdim..... baya hevslendim inş bu sefer olur die dusunuyorum....

gaza gelmen güzel canım..ama sabır da gerekiyor..bizim aramızda da var 20-40 kg verenler ..arada duraklamalar olacak ama pes etmek yok..
aramıza katılırsan motivasyonun daha da iyi olur..ilk sayfamızda kurallarımız yazıyor ve birçok faydalı bilgi ve menüler var..incelemeni tavsiye ederim
başarılarr

yok beyaa ayak falan diil..4 yıl çıkıpta benden vazgeçmeyince bak olumm bukızın bu yönleri de var diye söyledii

valla bizde ütüyü en iyi o yapar en güzel valizi o hazırlar..sağolsun kocişim yaa..

hoşgeldin canım..kendini toparlamalısın ve bunun da farkındasın..ne güzel işte..karatay harika..başarılar

Topiğe katılıp karatayın uygulaması kolay ana kurallarını uygular ve yürüyüşlerini arttırırsan ne kadar rahat kilo verdiğini görürsün canım artık yaz bitti kışın hareket azalıp evde takılmak artınca daha zor olabilir o nedenle bir an önce kitapları okuyup başlamanı tavsiye ederim kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…