Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selamlar herkese
Leylak alerjin ne alem tatlım uzun süre yürüyenlerde kas şişmesi mi oluyomuş anlamadım niye azalttın yürüyüşünü :44:

selam canım
alerjim şu aralar iyi durumda,ne ilaç ne sprey allah şükür.böyle de gider inşallah
geçen hafta hergün 8 km yürüdüm ama kilo veremedim.bu hafta 5 km yürüyeyim dedim.fazla yürüyünce kaslar mı şişiyo acaba dedi kızlar da

bugun karatay mutfağı ve karatay diyeti kitaplarım geldi... onları inceliyorum en kısa zaman da bende başlıyorum karatay ddiyetine :)

aramıza hoşgeldin canım

Buradaki arkadaşlardan daha iyi bilgi alabilirsin ''Leslie sesonei'' diiye bi spor programı var evde yapılabilen egzersiz-spor tarzı kademe kademe bi program ona bir bak istersen ben şahsen ev içi aletlerin hepsini kısa süre sonra süs eşyası ve fazlalık olarak görüp attığımdan almıyorum hemde bisiklet basen bölgesi ve bacaklar için uygunmu bilmiyorum en iyi spor yürüyüş ve yüzme imiş

Karataydan bi ara çok zor randevu alınıyordu şimdi nasıl bilmem ama kitaplarını özellikle 2. kitabı sindire sindire oku ve uygulamaya başla
inan çok rahat verirsin çünki hem gençsin hem küçük çocuğun var ! ben 14 kiloyu menopoz başladığında verdim 15 aydır aynıyım bende masa başı çalıştığım için hareketsizim tek sporum özellikle hafta sonları yaptığım ev işleri ve alışverişler sırasındaki yürüyüşler düşün yani...

oh oh maşallah yemek de yapıyodu biliyorum benim kociş de artık kızla başbaşa kalınca el mecbur yapmaya çalışıyor ama benimnhazırladığım yemekleri ısıtıp sofra toplayıp makineye koymak çok acil durumda tşört falan ütüler am temizlik konusunda ağırlık onda hele süpürme konusunda çoook titiz koltukları kaldır indir minderlerin altı falan dip köşe yapar yani bide vilada ile saçlarımıza söylene söylene siler hepsi o kaa...

leylakım da gelmiş ne zamadır çakışamadık nabersin tatlım

sen geçen sefer bi haftada acayip kilo verdin şimdi vücut kendini korumayamı aldı acep :44:

kas şişmesi konusunu Birdy ve Çiğdem bilir tahminen ama ben duymadım ve mantıklı gelmiyor :44:

ayda 4 kilodan fazla vermek pek iyi değilmiş haftada 1 kilo 1 kilo şeklinde devam en iyisi bence duraklayınca yada kaçamaklayınca hemen fazlalıkları bir seferde vermek sağlıklı değil dimi ama ?

o da çoook önemli canım..benimki de süpürgeyle kavga eder..çekince gelmeyince çıldırıyoo..
Abooovv kendim çalıp kendim oynuyomuşum eh herkese bol leptinler hiç kaçamaklar ben de kaçar yarın ve çarşamba akşamı yine gelcem inş. by

iyi geceler canım

aramıza hoşgeldin canım
[/QUOTE]

sen 20 kiloyu nasıl verdin ne surede verdin acaba açıklar mısın lütfen...

Kas yaparsak kilo mu alırız?
Evet, 1 kilo kas yapmak 4 kilo almak anlamına geliyor. Çünkü kas çok su tutan bir kütledir. 1 kilo kas 2.7 kilo su tutar.

yanii fazla spor kas yaptırır ve kasların su tutarak şişmesini sağlar..biliyordum ama ispatını da yazdım şekerler..

sen 20 kiloyu nasıl verdin ne surede verdin açıklar mısın lütfen....

iyiyim canım sen nasılsın
o da olabilir.1 haftada 2 kilo verdim,geçen haftada durgunluk yaşadım belki de bilemiyorum:44:
kesinlikle sağlıklı değil.ben ilk başladığımda haftada 1 kg gidiyodu.şimdilerde bazen 1 haftada 2-3 kilo verdiğim oluyo.sonra ki hafta da duruyo düzensiz gittiği için

Abooovv kendim çalıp kendim oynuyomuşum eh herkese bol leptinler hiç kaçamaklar ben de kaçar yarın ve çarşamba akşamı yine gelcem inş. by

iyi geceler tatlım

sen 20 kiloyu nasıl verdin ne surede verdin acaba açıklar mısın lütfen...[/QUOTE]

ben karataya 2 yıl önce başladım.9-10 ayda 60 kiloya düştüm.ama geçen kış alerji ilaçlarından ve de o zamanlar yürüyüşe ara verdiğimden 10 kilosunu geri aldım.şimdi de yeniden onları vermeye çalışıyorum

hııımmmbir süre 5 km de devam edeyim en iyisi
bilgi için sağol sersumum

UZUN INCE BIR YOLDAYIM.....HER GUN YENI BIR BUMUT................
GUNAYDIN KIZLAR bugun basliyorum ins.bu sefer basaracagim tam 30 kilo vermem gerek...suan 88 kiloyum felaket.......
kararliligimi gostermek icin gunluk bile actim.hadi bakalim hayirlisi....
liste bildirimi. 1.GUN: sabah klasik karatay kahvaltisi
sekersiz cay
2 yumurta
peynir zeytin
domates salatalik
ceviz

bugun aksam
zeytinyagli turlu yiyecegim.yaninda salata ve kefir

kizlar size katiliyorum motive olmamiz lazim....
kizlar gorusuruz iyi gunler...kacamaksiz birgun olsun ins.hepimiz icin.....

Son düzenleme:
sabah: kk kahvaltısı mercımek corbası eslıgınde (esımın ozel ıstegi)
dun aksam : hamsiiii, fırında... ama azcık kacamak yaptımmm bır kıbrıt kutusu kadar fıstıklı tahın helvası yedım yedım yedımmmm

aldıklarını güle güle kullan canım

canlar kahvaltımı yaptım saat:07:30 da
bugün leslie yapmadım çünkü kızımla çarşıya gidicez biraz alışveriş durumları var
öğlen yemeğimizi dışarda yeriz lahmacun düşünüyorum başka ne olacak yanında ayran
akşam yemeğini henüz yapmadım hiçbir fikrimde yok
öpüyorum kızlar akşama fırsat olursa girerim

Günaydın kızzlar
kahvaltım

1 haşlanmış yumurta
salatalık
pastırma
zeytin
yaprak sarma
peynir
kuru kayısı

selam kızlar..bu ara işler yoğun,zaman buldukça bildirim yapmaya geliyorum...halıları yıkamaya verdim,koltukları yıkattım,akşamları da dolap içleri,çekmece- hurç düzenleme,yıkama kurutma ütüleme gibi işlerle uğraşıyorum,yeni perde yaptırmıştım salon ve odaya,daha gelmedi,diğer perdeleri yıkayıp ütüleyip asıcam,mutfak temizliğini saymıyorum bile haftasonu buzdolabını ve dolapları temizlicem...tabi evde hastalıkları yeni iyileşmekte olan ahali ile de ilgilenmek durumundayım...hiç de halim yok,bunları bitirince kadın çağırıp evi bi güzel temizleteceğim,bu arada kızın odasına yeni halı almam lazım ona da haftasonu bakıcam artık...görüldüğü üzere çok yoğunum canlarım..affedin....geçmişe pek bakamıyorum...

ramaska canım hoşgeldin,günlüğüne de bakmaya gelmek isterim...
kahvaltı(08.30)

peynirli omlet,7 zeytin,2 kk peynir,2 kuru kayısı,biraz badem..

akşama taze fasulye ve ayran var..görüşmek üzere...

işlerinde allah kolaylık versin canım

afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…