Selamlar herkese
Leylak alerjin ne alem tatlım uzun süre yürüyenlerde kas şişmesi mi oluyomuş anlamadım niye azalttın yürüyüşünü :44:
ay bende çok özledim valla
sağol bebişimmdaha iyileri sizlere olsun..
laf aramızda ütüyü kocişime aldım..ençok ütü yapan oo..
hoşgeldin sarfoşum..iyi oldu karşılaştık..:13::13:
iyileştim fazla artmadan canım sağol..amin canım...
bugun karatay mutfağı ve karatay diyeti kitaplarım geldi... onları inceliyorum en kısa zaman da bende başlıyorum karatay ddiyetine :)
bende 77 kiloyum 60 dusmek istiyorum daha altıda guzel olur ama bakalım birde benim hareket imkanım yok hep evdeyim ev işleri birde kızım kreşe başladı onu götürüp getiriyorum o kdr ev eliptik bisiklet almaya karar verdim akşamları dizi izlerken koltukta boş oturmaktansa hareket olur benim için die dusunuyorum benim için çok önemli kiloe vermek 2 kere diyetisyene gittim kendim çok dietler denedim ama olmadı eşim sevmiyor kiloyu ve annemde çok takıntılıdır kilo konusunda surekli irdeliyor gecen karatay tv ye çıkınca aradı beni seni birde karataya götürelim mi die ben de sinirlendim biraz tabe :S ama sonra biraz onu dinleyin aklıma yattı nette araştırdım ve hemen kitaplarını sipaariş verdim..... baya hevslendim inş bu sefer olur die dusunuyorum....
yok beyaa ayak falan diil..4 yıl çıkıpta benden vazgeçmeyince bak olumm bukızın bu yönleri de var diye söyledii
valla bizde ütüyü en iyi o yapar en güzel valizi o hazırlar..sağolsun kocişim yaa..
selam canım
alerjim şu aralar iyi durumda,ne ilaç ne sprey allah şükür.böyle de gider inşallah
geçen hafta hergün 8 km yürüdüm ama kilo veremedim.bu hafta 5 km yürüyeyim dedim.fazla yürüyünce kaslar mı şişiyo acaba dedi kızlar da
aramıza hoşgeldin canım
o da çoook önemli canımoh oh maşallah yemek de yapıyodu biliyorumbenim kociş de artık kızla başbaşa kalınca el mecbur yapmaya çalışıyor ama benimnhazırladığım yemekleri ısıtıp sofra toplayıp makineye koymak çok acil durumda tşört falan ütüler am temizlik konusunda ağırlık onda hele süpürme konusunda çoook titiz koltukları kaldır indir minderlerin altı falan dip köşe yapar yani bide vilada ile saçlarımıza söylene söylene siler hepsi o kaa...
Abooovv kendim çalıp kendim oynuyomuşum eh herkese bol leptinler hiç kaçamaklarben de kaçar yarın ve çarşamba akşamı yine gelcem inş. by
selam canım
alerjim şu aralar iyi durumda,ne ilaç ne sprey allah şükür.böyle de gider inşallah
geçen hafta hergün 8 km yürüdüm ama kilo veremedim.bu hafta 5 km yürüyeyim dedim.fazla yürüyünce kaslar mı şişiyo acaba dedi kızlar da
aramıza hoşgeldin canım
leylakım da gelmiş ne zamadır çakışamadık nabersin tatlım
sen geçen sefer bi haftada acayip kilo verdin şimdi vücut kendini korumayamı aldı acep :44:
kas şişmesi konusunu Birdy ve Çiğdem bilir tahminen ama ben duymadım ve mantıklı gelmiyor :44:
ayda 4 kilodan fazla vermek pek iyi değilmiş haftada 1 kilo 1 kilo şeklinde devam en iyisi bence duraklayınca yada kaçamaklayınca hemen fazlalıkları bir seferde vermek sağlıklı değil dimi ama ?
Abooovv kendim çalıp kendim oynuyomuşum eh herkese bol leptinler hiç kaçamaklarben de kaçar yarın ve çarşamba akşamı yine gelcem inş. by
Kas yaparsak kilo mu alırız?
Evet, 1 kilo kas yapmak 4 kilo almak anlamına geliyor. Çünkü kas çok su tutan bir kütledir. 1 kilo kas 2.7 kilo su tutar.
yanii fazla spor kas yaptırır ve kasların su tutarak şişmesini sağlar..biliyordum ama ispatını da yazdım şekerler..
sorma canım bu motivasyon kaybını bende yaşıyorumama toparlanmalıyız ..dur demezsen gerisi geliyor..
aldıklarını güle güle kullan canımkısslarr..bugün biraz alışveriş yaptım ..netten tabii.eşime ve bana birer kazak ve gömlek aldım..
ama en güzeli epeydir beklediğim kazanlı buharlı ütü indirime girmişti onu aldım..ütüden nefret eden biri olarak kolay ütüleme için sabırsızlıkla bekliyorum..hadi bakalımm
4 bar basınçlı dikey ütülemeli..d.longi marka..
selam kızlar..bu ara işler yoğun,zaman buldukça bildirim yapmaya geliyorum...halıları yıkamaya verdim,koltukları yıkattım,akşamları da dolap içleri,çekmece- hurç düzenleme,yıkama kurutma ütüleme gibi işlerle uğraşıyorum,yeni perde yaptırmıştım salon ve odaya,daha gelmedi,diğer perdeleri yıkayıp ütüleyip asıcam,mutfak temizliğini saymıyorum bile haftasonu buzdolabını ve dolapları temizlicem...tabi evde hastalıkları yeni iyileşmekte olan ahali ile de ilgilenmek durumundayım...hiç de halim yok,bunları bitirince kadın çağırıp evi bi güzel temizleteceğim,bu arada kızın odasına yeni halı almam lazım ona da haftasonu bakıcam artık...görüldüğü üzere çok yoğunum canlarım..affedin....geçmişe pek bakamıyorum...
ramaska canım hoşgeldin,günlüğüne de bakmaya gelmek isterim...
kahvaltı(08.30)
peynirli omlet,7 zeytin,2 kk peynir,2 kuru kayısı,biraz badem..
akşama taze fasulye ve ayran var..görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?