aslında geçen yaz 60 kiloydum canım ama aldım işte30 kilo vermiştim ne güzel napalım vericez yine...
Selam hatunlar 3 km yüründü
akşamada domates soslu köfte salata zeytinyaglı kereviz 1 kaşıkda pırasa az sonrada çayımı içerim demini alsın
:13::13::13:[
afiyet olsun pro kardeşim[/B]
sana da afiyet olsun bebişimmerhaba kızlardün regl odum sonunda acayip şişim ya,her ay böyle olmaktan bıktım valla.insan regl olurken niye şişer sanki bakalım tartı ne diyecek yarın:18::18:
sabah ağrıma rağmen 5 km yürüdüm,sonra protein dolu kahvaltımı yaptım
napayım canım ya..
onları da yemesem aç kalırım buralarda..
2 gün öncesine kadar öğlenleri yemek üstüne 1 paket kremalı bisküvi yiyordum..bıraktım onu..şekeri çok fazla...bir de hergün aynı saatte bir paket yiyesim tutuyor...
2 gün kendimle mücadele ettim vallahi ..canım çokkk istedi...2 gündür bıraktım..elma yedim yerine,
n
slm bi hayli kilo verdiğinizi görüyorum çizelgede bu diyete bende başlayalı 1 hafta oldu,siz bu kiloya kaç ayda ulaştınız merak ettim yada özellikle yap dediğiniz ekstra birşey varmı? Ben şuan 79 kiloyum ve 62 ye düşmek hedefim.
aslında geçen yaz 60 kiloydum canım ama aldım işte30 kilo vermiştim ne güzel napalım vericez yine...
:13::13::13:
sana da afiyet olsun bebişim..oh maşallah yürüyüşe de
2. ogunum
kuru fasulye
salata
yogurt
cokk yedim ve sistim allahtan erken yedim..ins yarina arti olmam..simdi spora kalkicam...
idolüm süpersin sen ya verirsin kalanıdamoral bozmak yok karatayla elveda kilolar
aaaaaaaaaa geçen yaz dediğin geçtiğimiz yaz mı yoksa
nasıl aldın 1 yazda kiloyu geri...
hay allah ya boş ver ..verirsin yine sen..olsun kilon fazla değil..üzülme..
akşam canım et-tavuk istemedi yine yumurta yedim
Allah yardımcın olsun cnm ben hamileliğimde ilk 2-3 ay hiçbişi yiyemedim su içsem çıkarıyodum 6 kg vermiştim.Allahtan bebekler ilk 3 ay annenin depolarından kullanıyomuş sonrasında yemek lazım tabi dr bi sürü vitamin takviyeside veriyo
canım ben hiç bulantı çekmedim..sadece biraz tiksindim bazı kokulardan o kadar.istifra falan zaten hiç olmadı 2 hamileliğimde de..hatta 4 kez hamilelik yaşadım..ama 2 tanesi doğumla sonuçlandı..hiç birinde aşerme olmadı..
ama arkadaşlarımdan biliyorum yatağının baş ucuna çubuk kraker koyarlardı..kalkmadan 2 tane 3 tane falan yerlerdi ..sonra yataktan kalkarlardı..bulantı az olurmuş öyle..leblebi falan yerlerdi..
allah kolaylık versin..bir de ilk 3 ay verdiğin kilolardan hiç korkma...zaten ilk 3 ay kilo almayın diye öneriyorlar doktorlar...
tabi ki ne güzel olurdu
sağol canım
iyiyim canım şükür
ısparta kebabı yeseydin tatlım..yazın açık hava parklarında el açması pırasalı,kabaklı gözleme,bi de kesmikli baklavasını,kesmikli güllacını tatmanı öneririm çok hafif..tabi yeniden giderseniz..
kesmikli baklava hiç yemedim zaten Isparta 'da oturduğumdan bol bol kebap yiyormda kesmikli hiç yememmiştim. tavsiyeni dikkate alıcam sen nerelisin merak ettim.
hamilelikte bol bol çubuk kraker ve leblebi yiyordum iyi geliyordu.
sağolun kuzularım benim de çok şiddetli değil bulantılarım bunun için şükrediyorum tabi, henüz hiç çıkarmadım şükürler olsun ama yemek de yiyemiyorum yani dün dr un verdiği bulantı ilacını kullanmaya başladım iyi geldi...çubuk krakeri deniyorum...beyaz leblebiyi de duydum ama kabızlık gibi bir sıkıntım olduğu için leblebi yemiyorum şimdilik bu arada tatlıdan midem bulanıyordu ya hani dün gece saat ikide 1 künefeyi devirdim ayıptır sölemesi...
iyi yapmışın canımbırak birbirlerini yesinler..
benim hiç bulantım olmamıştı şanslıydım sadece 1-2 ay etten tiksindim sonra oda geçtiydi..bulantıya beyaz leblebi ve çubuk kraker ityi gelir..midenin suyunu alır derler canım
Allah yardımcın olsun
geçmiş olsun tatlım..oy kuzulara kıyamam
neyseki bulanmadı hemen yattım zaten
genel olarak meyve ağırlıklı besleniyorum tavuk köfte salata özellikle göbek salatadan tiksindim maalesef oysaki hepsini ne severdim...
markette aylara bakarken kiraz saplı bir ay vardı böle kiraz resmini koymuşlar üstüne ağzımın suyu aktı resmen...olaydı da yiyeydik dimi
sagol canimcim..yine rgl gelmis senin tarti oncesi pöff olmus:))ins yinede eksi gorursun yarina iyi yuruyosun eminim cok incesindir sen..boy kacti senin?sağol canıııım
afiyet olsun yıldızcım
:13::13:
Bu 20 kiloyu ne kadarzamanda verdiniz?
sagol canimcim..yine rgl gelmis senin tarti oncesi pöff olmus:))ins yinede eksi gorursun yarina iyi yuruyosun eminim cok incesindir sen..boy kacti senin?
bu arada afiyet olsun yimirta icin..:) bende sabaha guzel bir yumurta salatasi planliyorum ins:) 2 ogune cok alistim..sen hep 2 ogunlemi verdin kilolarini?
Menü
Sabah yumurta domates peynir kaymak malesef bal azıcık ekmek 1 dilimden az
Öğle 10 badem 2 gün kurusu
Akşam domates tarhana çorbası
1 tane küçük kek malesef
Sersum beni Alıcan mı listeye adapte olamıyorum
Sporumda şöyle 4 km yürüme
Oğlum kustu halı yıkama
Yer silme
Örtü döşek yıkama batan yerleri silme banyoyu ovma her yer çok kötü oldu aman oğluşum iyileşsinde Bayram temizliği yaptırdı gece gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?