Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

aslında geçen yaz 60 kiloydum canım ama aldım işte30 kilo vermiştim ne güzelnapalım vericez yine...

aaaaaaaaaa geçen yaz dediğin geçtiğimiz yaz mı yoksa

nasıl aldın 1 yazda kiloyu geri...

hay allah ya boş ver ..verirsin yine sen..olsun kilon fazla değil..üzülme..

Selam hatunlar 3 km yüründü
akşamada domates soslu köfte salata zeytinyaglı kereviz 1 kaşıkda pırasa az sonrada çayımı içerim demini alsın

slm bi hayli kilo verdiğinizi görüyorum çizelgede bu diyete bende başlayalı 1 hafta oldu,siz bu kiloya kaç ayda ulaştınız merak ettim yada özellikle yap dediğiniz ekstra birşey varmı? Ben şuan 79 kiloyum ve 62 ye düşmek hedefim.

[

afiyet olsun pro kardeşim[/B]
:13::13::13:
sana da afiyet olsun bebişim..oh maşallah yürüyüşe de

olsun canım sen zayıflıktan şikayet edeceğine arada yemelisin..hakettin nasılsa..benimki latifee

mart ayında başladım karataya diyet olarak değil sağlıklı beslenme olarak bakıyorum hoşgeldin aramıza ilk sayfaları okursan faydalı olur kolay gelsin sana

3 mil leslie yapıldı sonrasında eşimle dışarı cıktık yavaş yavaş yürüdük 1 km şimdide yeşil çayımı içiyorum akşama lahmacun ayran salata tartı öncesi mantının faydası oldu bünye sapıttı arada böle yapacam sabah sevindim valla tartıda

kızlar yarın hastane dönüşü anca yaparım listeyi haberiniz ola

2. ogunum
kuru fasulye
salata
yogurt
cokk yedim ve sistim allahtan erken yedim..ins yarina arti olmam..simdi spora kalkicam...

aaaaaaaaaa geçen yaz dediğin geçtiğimiz yaz mı yoksa

nasıl aldın 1 yazda kiloyu geri...

hay allah ya boş ver ..verirsin yine sen..olsun kilon fazla değil..üzülme..

yok canım bu yaz değil 2012 yazında 60 kiloydum.sonra yavaş yavaş geldi işte.üzülmüyorum ama 2014 yazında incecik bi hatun olucam

iyi aksamlar kizlar..
3 km yurudum aksamustu..
cayin yanina sutlu tatli yaptim muzlu cevizli falan..tabisi yemicem...ama sabah yicem:))nede olsa tartilmis olucam...

sağol canıııım

afiyet olsun yıldızcım

:13::13:
sagol canimcim..yine rgl gelmis senin tarti oncesi pöff olmus:))ins yinede eksi gorursun yarina iyi yuruyosun eminim cok incesindir sen..boy kacti senin?
bu arada afiyet olsun yimirta icin..:) bende sabaha guzel bir yumurta salatasi planliyorum ins:) 2 ogune cok alistim..sen hep 2 ogunlemi verdin kilolarini?

Bu 20 kiloyu ne kadarzamanda verdiniz?

9-10 ayda vermiştim hepsini...

evet ya hep de tartı öncesine denk geliyo benim regl eksi göreceğimi hiç sanmıyorum yıldızcım,çünkü fena şişimyürüyorum evet ama regl sonrasına fayda sağlıyo o....
evet canım ben 2 öğün yaptım hep

doğumdan sonra bi düzene giremedi şu reglim geçen ay 8nde oldum hemde 8 gün gecikmeli olarak. bu ay hala teşrif etmedi kendileri.kocaman göbek oldu.ayrıca bu hafta bunalım takıldım zaten diyet fln dikkat edemedim yarın listenin yüz karası belli kızlar.ilk defa heyecanlanamıyorum yaaaaaaaa

Menü
Sabah yumurta domates peynir kaymak malesef bal azıcık ekmek 1 dilimden az

Öğle 10 badem 2 gün kurusu

Akşam domates tarhana çorbası
1 tane küçük kek malesef
Sersum beni Alıcan mı listeye adapte olamıyorum
Sporumda şöyle 4 km yürüme
Oğlum kustu halı yıkama
Yer silme
Örtü döşek yıkama batan yerleri silme banyoyu ovma her yer çok kötü oldu aman oğluşum iyileşsinde Bayram temizliği yaptırdı gece gece

geçmiş olsun cnm inşallah oğluşun iyileşir bir an önce

Günaydın kızlar

Sabah erkenden bildirimi yapayım dedim, sonra bi türlü giremiyorum, gerçi sonuç da kötü , bu gidişle ne olacaksa,neyse ben gene de yazayım:18::18:

Geçen hafta 72.6

Bu hafta 74.2

++++ % 2.204

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…