Ufocan ben geçen yıl başıma gelen sayısız rahatsızlık sonucunda 1.5 kilo aldım , vermeye çalışıyorum - veremiyorum gerçi de işte ne kadarını verebilirsem kardır mantığındayım.Belki yarısını verebilirim diye uğraşıyorum.Yaş ilereyince kilo vermek çok zorlaşıyo maalesef...
yinede kilon yok bence geçmiş olsun tabi bu arada.
görmemişim canımGünaydın sersum
seni görmemişim tatlımsersummm..günaydın....
abovv döviim azcuk seniigünaydın kuzular...
kılo bıldırımını yapayım dedım zıra bugun ıs cok ...
malumunuz esım yenı okulunda goreve basladı. ehh esı olarak bır cıcek ve bır kutu cıkolata gondermek gerekır dıye dusundum vee cıkolata kutumu hazırladım ögleyınde cıcek sıparısımı verecegımbakalım surprızımı begenecekmı kocacım
gelelım kılo bıldırımıneeee... ben yıne aynıyım hatunlar, 65.4 de takıldım kaldım. yahu zaten sadece regl donemınde kılo verebılıyorum noldu bana anlamadım....:26:neyseee..
dun zaten baya bı kacamak yaptım, çıkolatacıda cıkolata annemde hashaslı borekler flnnn...tam cantalık oldum mıhtaaarrr :18:
neyse kuzular, herkese guzel bır hafta sonu dılıyorum. ben kacar
sal kendini gevşe şekeriimmmgeçti canım şükür ama gerilmeye hiç gelemiyorum hemen ağrı yokluyorelaks olmam lazım nasıl yapabileceksem sen nasılsın fıstık,babanlar nasıl,nasıl gidiyo emeklilikleri
Senin de gerilmeden çalışabilmen nasıl mümkün olacaksaBelki bayram tatili iyi gelir , biraz rahatlarsın.O seyrettim dediğim programdaki Dr dedi ki " migren beyin zarının mikropsuz olarak iltihaplanmasıymış ve menenjitle arasındaki tek fark iltihabın mikrop kaynaklı olup-olmamasıymış." Demek ki buna başağrısı deyip geçmemek lazım , gerçekten çok ağır bi durum.İnşallah uzun zaman bi daha uğramaz canımcım.Babamlar iyi valla , bikaç günlüğüne tatile gidip-geldiler.Onun dışında rutin hayatlarına devam ediyolar çok şükür.Bende de yaramazlık yok...Bayramda bize davet etmeyi düşünüyorum annemlerle-abimleri...Menü düşünüyorum , ilk önce çay menüsü düşündüm sonra herkese zarar , gereksiz kalori dedim vazgeçtim , yemek hazırlamaya karar verdim.Ana yemek bilemedim valla , fırında köfte-patates diye düşünüyorum şimdilik...
ben de ++ dayım laylakım regl den zaargünaydın kızlarumarım herkes kilo vermiştir ben + dayım malesef.ama bu reglden biliyorum.bitince gider hepsi fazlasıyla
baş.kilo:91,5
geçen hafta kilo:71
bu hafta kilo:72
fark:+1
yüzde:%1,408
toplam fark:19,5
kardelenim kolay gelsin şimdiden
Günaydin Karatay güzelleri
Simdi kocisim ile sinemaya gidiyorum..
Iki yil once aldigim da dugmeleri kapanmayan kirmizi 40 beden uzun montum bol geliyor .. onu giyebilmemun huzuru ve nesesi ile yazayim dedim. Altimda da kot elbisem ve uggs lerim var .. Opuldunuz .. Aksama vakitli evde olacagim .. Simdiden herkezi tebrik ederim .. Kolay gelsin kizcler .. Tarti gunumuz hayirli neseli olsunnn
5 km yuruyusle az vermissin canim sanirim verilecek kilon iyice azaldi..iyi bayramlar..kazasiz belasiz..GULERYUZ2011
B.TARIHI:16 OCAK 2013
B. KİLOM:75
G.HAFTAKI KİLOM:61.6
BU HAFTAKI KİLOM:61.4
FARK:----200 GR
YÜZDE:----%0.324
TOPLAM FARK:13.6
BEDEN:38-36
BOY:1.50
SPOR:HER GÜN 5 KM YÜRÜYÜŞ
kolay gelsin kardelencim Inşallah bayram dönüşü daha iyi sonuçlarla geri dönüş yapmak dilegiyle.iyi haftasonlari herkese opuldunuz:)))))
sen hic menu bildirmiyosun arkadasim..bence yazki motive olasin..İHYA
Başlangıç tarihi= 3 EKİM 2012
Başlangıç kilo= 108
Geçen hafta= 83.9
Bu hafta= 85.ı
Fark= ++1.200
Haftalık yüzde= ++%1.430
Toplam fark= 22.9
Boy= 1.73
Beden= 46 48
Spor=yok
kızlar istanbula tasındıktan sonra moyıvasyonum cok bozuldu
okula da basladım 1 aydır neyse hıcbırı bahane degıl ıns bayramdan sonra cok kararlıyım
tekrar kılo vermeye
hosgeldin..Günaydın
Hayırlı cumalar
Bende yeni başladım. Gelişmeleri buraya yazacağım.
bende bende çok severimmmmmAynen ben de yaş-kuru incir hastasıyım , kendimi tutmasam 10 tane yerim rahat...
iyi eğlenceler canımGünaydin Karatay güzelleri
Ben gec kalktim ama saglikli klasik kahvaltimi kocisim ile bitlikte yaptim.
Tartildim.
Gecen hafta 69.300 (regl etkisi ile)
Bu gün 69.100
Fark - 200 gram.
Simdi kocisim ile sinemaya gidiyorum..
Iki yil once aldigim da dugmeleri kapanmayan kirmizi 40 beden uzun montum bol geliyor .. onu giyebilmemun huzuru ve nesesi ile yazayim dedim. Altimda da kot elbisem ve uggs lerim var .. Opuldunuz .. Aksama vakitli evde olacagim .. Simdiden herkezi tebrik ederim .. Kolay gelsin kizcler .. Tarti gunumuz hayirli neseli olsunnn
hadi hepinizin gözü aydın.bu hafta regl haftasi olunca cogunluk artida...normal kilo rgl bitince moral bozmak yok..bence bayramdanda korkmayin..saatlere ozen gosterip ekmekte yemessek tamamdir bu is...
bugun dun pisiripte arti cikarim diye yemedigim bugday pilavi var onu yicem..kizlar arkadaslarinin dogumgunusune davetli birazdan onlari birakcam ..2 hafta okul tatili basladi ..artik evde kuzular..
öğlen 3 tane köfte peynir yoğurt ceviz çayyyyy
akşamda
yeşil mercimekli bulgur pilavı
tavuk baget turp salatası ayrannn
ne güzel 69 a düşmüştüm bayram korkutuyo beni kızlar
kociş evde şimdi aburcuburuda çok sever yandık umarım 70 e çokmam
farkındamısınız hepimiz de korku var ne çok kasıyoruz kendimizi yawwww
resmen suçluluk duygusu çekiyoz beeee nolcez böle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?