Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

herkese merhaba

bugun birz erken kalktım 7 - 7.30 gibi ama hemen kahvaltı yapmadım 35 dk bisiklete bindim 11 de kahvaltı

az kaşarlı tereyağlı yumurta

10-11 tuzsuz zeytin

1 kk dan biraz fazla peynir

ve 1 lokma ekmeği çilek receline banıp yedim çok guzel kokuodu dayanamadım :S :S

akşamada dunku gibi şehriyeli tavuk çorba ve kereviz salatası var.. ve yine 1 saat bisklet

akşam bisiklete binerken biberiye yağını surdum strec le ıyıce sardım ve hızlı tempoda 1 saat bisiklete bindim kendim de çok terledim ama strecli yer su dökmüş gibi olmuş iç çamaşırım sırılsıklamdı veeeeeeeeeeeeeeee sabah dayanamadım tartıya çıktım 2 kilo gitmiş ibre 77 di çok mutlu oldum

ikinizede afiyet olsun procular sizi

iyi yapmışın canım bırak birbirlerini yesinler..

benim hiç bulantım olmamıştı şanslıydım sadece 1-2 ay etten tiksindim sonra oda geçtiydi..bulantıya beyaz leblebi ve çubuk kraker ityi gelir..midenin suyunu alır derler canım
Allah yardımcın olsun

geçmiş olsun tatlım..oy kuzulara kıyamam

vayyyyyyyyyy..çok hızlı kilo vermişsin..maşallahhhhhhhhhhhh...süpersin
geçmiş olsun...kayınvalidene de Allah rahmet eylesin,

piskopat yaa...bayılıyorumm. paylaşmadan edemedim hehe..

Eki Görüntüle 828271
puhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaa..süpermişşşşşşşşşşşşşşşşş

öğlen menüm.
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye

1 adet poğaça

3 koca dilim peynir

1 adet kocaman elma

1 bardak nescafee

çok geçmiş olsun canım çocular hasta olmasında biz olalım diyesi geliyor insanın sağlıklarına kavuşmuştur inşallh

öncelikle geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ediyorum
doktor antibiyotik verdi onu kullanıyorum
bugün sabah biraz koşturdum
kahvaltı
1 yumurta
zeytin,peynir
yeşilçay
fındık 1 mandalin
daha sonra süt aldım yoğurt yaptım
kuaföre gittim boya zamanım gelmişti
güzel oldu bayram öncesi kaş bıyık herşeyi hallettim
öğlen yemeğimizide yedik
2 yumurta peynir yoğurt fındık çay
yine kahvaltı gibi yaptım kendime bişey yapamadım
kızıma dürüm almıştım
akşamada
salata ama karar veremedim hellim peynirli olabilir
yoğurt ya da ayran
bu kadar canım bişey istemiyo
öpüyorum hepinizi

geçmiş olsun güleryüzcüm...
piskopat yaa...bayılıyorumm. paylaşmadan edemedim hehe..

Eki Görüntüle 828271

kahvaltım..

peynir yoğurt

öğlen

et döner
ayran

afiyet olsun pro kardeşim

geçmiş olsun filizcim

merhaba kızlardün regl odum sonundaacayip şişim ya,her ay böyle olmaktan bıktım valla.insan regl olurken niye şişer sankibakalım tartı ne diyecek yarın:18::18:
sabah ağrıma rağmen 5 km yürüdüm,sonra protein dolu kahvaltımı yaptım

canım ya..bazen ben de şişiyorum..her zaman değil...özellikle karnım şişer adet öncesi..

bakalım tartı yarın ne gösterir merak ettim..

pro günüm canım ..yımırta istemedim

senin ki de pek bi cıslıymış hanii poğça nescafe..
napayım canım ya..

onları da yemesem aç kalırım buralarda..

2 gün öncesine kadar öğlenleri yemek üstüne 1 paket kremalı bisküvi yiyordum..bıraktım onu..şekeri çok fazla...bir de hergün aynı saatte bir paket yiyesim tutuyor...

2 gün kendimle mücadele ettim vallahi ..canım çokkk istedi...2 gündür bıraktım..elma yedim yerine,

geçmiş olsun canım..saçlarını ne renge boyattın

canım ya..bazen ben de şişiyorum..her zaman değil...özellikle karnım şişer adet öncesi..

bakalım tartı yarın ne gösterir merak ettim..

ben resmen 1 beden genişliyorumama regl boyunca da dikkat edersem,bitince iyi kilo veriyorum

kizlar 2 gundur ugrayamadim
menumu yazip cikayim.karatay kahvaltisi yaptim kahvaltilarda..
sali aksami sezar salata 1 neskafe
carsamba aksami cisssssssssss
persembe aksami kisir kefir
normal sartlar altinda evde genel temizlik yapmaya calisiyorum ama ufaklik hic uyumuyor vaktim olmadi gelemedim .
yarin tarti gunu herkesi guldurur ins..
gorusuruz kizlar..

ben resmen 1 beden genişliyorumama regl boyunca da dikkat edersem,bitince iyi kilo veriyorum

vayyyyy...o zaman bu adet dönemi sonrası kilo vermen lazım leylakçım..göreyim seni...şu an kaç kilo oldun..dur çizelgen varsa bakayım...

afiyet olsun canım

leylakçım ..sanırım benim yazdığım kilo verdiğim dönemlerde sen 16 kilo vermistin..simdi 20 kilo geride kalmış ..maşallah..yanlış hatırlamıyorum demi

afiyet olsun canım

leylakçım ..sanırım benim yazdığım kilo verdiğim dönemlerde sen 16 kilo vermistin..simdi 20 kilo geride kalmış ..maşallah..yanlış hatırlamıyorum demi

aslında geçen yaz 60 kiloydum canım ama aldım işte30 kilo vermiştim ne güzelnapalım vericez yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…