ikinizede afiyet olsun procular sizi
iyi yapmışın canımselam bacılaaarrr verdiğim kiloları geri aldım sanırım reglde gecikti bakalım bu cuma kimbilir kaaaaaaççç çıkcam. herneyse görümce,elti,kayın savaşından sıyrılıp kendime gelmeye karar verdim. inşallah bundan sonra hiçbişeye kafamı takmamayı düşünüyorum ne kadar becerebilirsem.kurban bayramından sonra kpss çalışmaya başlıcam inşallah. hepicinizi kocaaaammaaaaannnn öpüyorum biliom öslediniz beni dimiiiiiiiiiiiiiiiiii
merhaba kızlar nasılsınız,hala menü niteliği taşıyan yiyecekler yiyemiyorum maalesef ama yazayım yinede
sabah-öğlen arası bir saatte melemen ekmekle beraber
öğlen-akşam arası bir saatte beyaz peynirli domatesli tost ayran, 1 armut
bir de su yerine arada limonata içiyorum zira su midemi bulandırıyor
canım ilk defa şuan tatlı bir şeyler çekti ama biliyorum yesem çıkarırım iyisi mi hiç bulaşmayayım
saat geç oldu ama acıktım ben ne yesemki?
bu arada bu sabah 70,7 ye düştüğümü farkettim yeniden en son 6-7 hafta önce bu kadardım ama karnım şiş hala artık hiç ölçmüyorum
Nasılsınız kızlar benim ufakliklar hasta bu hafta nasil bitmek üzere hiç anlamış değilim. KAÇ gecem uykusuz gecti ama her seye rağmen yürüyüşlerimi aksatmadim her gün 5 km yürüdüm yarina nasil olcak bakalim kilolar haftasonu ya da bayramin 1.gunu memlekete gitcez yani 12 saat yol bekliyor bizi izmirden- safranbolu cocuklarla dinlene dinlene 1 hafta izin olacak ayrica kayinvalidenin 40 olacak Mevlid yapilacak bol leptinli günler sizlere yarin görüşürüz. ..
vayyyyyyyyyy..çok hızlı kilo vermişsin..maşallahhhhhhhhhhhh...süpersinherkese merhaba
bugun birz erken kalktım 7 - 7.30 gibi ama hemen kahvaltı yapmadım 35 dk bisiklete bindim 11 de kahvaltı
az kaşarlı tereyağlı yumurta
10-11 tuzsuz zeytin
1 kk dan biraz fazla peynir
ve 1 lokma ekmeği çilek receline banıp yedim çok guzel kokuodu dayanamadım :S :S
akşamada dunku gibi şehriyeli tavuk çorba ve kereviz salatası var.. ve yine 1 saat bisklet
akşam bisiklete binerken biberiye yağını surdum strec le ıyıce sardım ve hızlı tempoda 1 saat bisiklete bindim kendim de çok terledim ama strecli yer su dökmüş gibi olmuş iç çamaşırım sırılsıklamdı veeeeeeeeeeeeeeee sabah dayanamadım tartıya çıktım 2 kilo gitmiş ibre 77 di çok mutlu oldum
geçmiş olsun...kayınvalidene de Allah rahmet eylesin,Nasılsınız kızlar benim ufakliklar hasta bu hafta nasil bitmek üzere hiç anlamış değilim. KAÇ gecem uykusuz gecti ama her seye rağmen yürüyüşlerimi aksatmadim her gün 5 km yürüdüm yarina nasil olcak bakalim kilolar haftasonu ya da bayramin 1.gunu memlekete gitcez yani 12 saat yol bekliyor bizi izmirden- safranbolu cocuklarla dinlene dinlene 1 hafta izin olacak ayrica kayinvalidenin 40 olacak Mevlid yapilacak bol leptinli günler sizlere yarin görüşürüz. ..
puhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaa..süpermişşşşşşşşşşşşşşşşş
kahvaltım..
peynir yoğurt
öğlen
et döner
ayran
Nasılsınız kızlar benim ufakliklar hasta bu hafta nasil bitmek üzere hiç anlamış değilim. KAÇ gecem uykusuz gecti ama her seye rağmen yürüyüşlerimi aksatmadim her gün 5 km yürüdüm yarina nasil olcak bakalim kilolar haftasonu ya da bayramin 1.gunu memlekete gitcez yani 12 saat yol bekliyor bizi izmirden- safranbolu cocuklarla dinlene dinlene 1 hafta izin olacak ayrica kayinvalidenin 40 olacak Mevlid yapilacak bol leptinli günler sizlere yarin görüşürüz. ..
kahvaltın pek bir hafifmiş canım ya
geçmiş olsun güleryüzcüm...Nasılsınız kızlar benim ufakliklar hasta bu hafta nasil bitmek üzere hiç anlamış değilim. KAÇ gecem uykusuz gecti ama her seye rağmen yürüyüşlerimi aksatmadim her gün 5 km yürüdüm yarina nasil olcak bakalim kilolar haftasonu ya da bayramin 1.gunu memlekete gitcez yani 12 saat yol bekliyor bizi izmirden- safranbolu cocuklarla dinlene dinlene 1 hafta izin olacak ayrica kayinvalidenin 40 olacak Mevlid yapilacak bol leptinli günler sizlere yarin görüşürüz. ..
kahvaltım..
peynir yoğurt
öğlen
et döner
ayran
öncelikle geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ediyorum
doktor antibiyotik verdi onu kullanıyorum
bugün sabah biraz koşturdum
kahvaltı
1 yumurta
zeytin,peynir
yeşilçay
fındık 1 mandalin
daha sonra süt aldım yoğurt yaptım
kuaföre gittim boya zamanım gelmişti
güzel oldu bayram öncesi kaş bıyık herşeyi hallettim
öğlen yemeğimizide yedik
2 yumurta peynir yoğurt fındık çay
yine kahvaltı gibi yaptım kendime bişey yapamadım
kızıma dürüm almıştım
akşamada
salata ama karar veremedim hellim peynirli olabilir
yoğurt ya da ayran
bu kadar canım bişey istemiyo
öpüyorum hepinizi
merhaba kızlardün regl odum sonunda acayip şişim ya,her ay böyle olmaktan bıktım valla.insan regl olurken niye şişer sanki bakalım tartı ne diyecek yarın:18::18:
sabah ağrıma rağmen 5 km yürüdüm,sonra protein dolu kahvaltımı yaptım
napayım canım ya..pro günüm canım ..yımırta istemedim
senin ki de pek bi cıslıymış hanii poğça nescafe..
öncelikle geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ediyorum
doktor antibiyotik verdi onu kullanıyorum
bugün sabah biraz koşturdum
kahvaltı
1 yumurta
zeytin,peynir
yeşilçay
fındık 1 mandalin
daha sonra süt aldım yoğurt yaptım
kuaföre gittim boya zamanım gelmişti
güzel oldu bayram öncesi kaş bıyık herşeyi hallettim
öğlen yemeğimizide yedik
2 yumurta peynir yoğurt fındık çay
yine kahvaltı gibi yaptım kendime bişey yapamadım
kızıma dürüm almıştım
akşamada
salata ama karar veremedim hellim peynirli olabilir
yoğurt ya da ayran
bu kadar canım bişey istemiyo
öpüyorum hepinizi
canım ya..bazen ben de şişiyorum..her zaman değil...özellikle karnım şişer adet öncesi..
bakalım tartı yarın ne gösterir merak ettim..
ben resmen 1 beden genişliyorumama regl boyunca da dikkat edersem,bitince iyi kilo veriyorum
afiyet olsun canımkizlar 2 gundur ugrayamadim
menumu yazip cikayim.karatay kahvaltisi yaptim kahvaltilarda..
sali aksami sezar salata 1 neskafe
carsamba aksamicisssssssssss
persembe aksami kisir kefir
normal sartlar altinda evde genel temizlik yapmaya calisiyorum ama ufaklik hic uyumuyor vaktim olmadi gelemedim .
yarin tarti gunu herkesi guldurur ins..
gorusuruz kizlar..
afiyet olsun canım
leylakçım ..sanırım benim yazdığım kilo verdiğim dönemlerde sen 16 kilo vermistin..simdi 20 kilo geride kalmış ..maşallah..yanlış hatırlamıyorum demi
evet canım şu 1 hafta dikkat etmem lazım ki bayramda az da olsa ince görüneyimvayyyyy...o zaman bu adet dönemi sonrası kilo vermen lazım leylakçım..göreyim seni...şu an kaç kilo oldun..dur çizelgen varsa bakayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?