merhaba kızlar nasılsınız,hala menü niteliği taşıyan yiyecekler yiyemiyorum maalesef ama yazayım yinede
sabah-öğlen arası bir saatte melemen ekmekle beraber
öğlen-akşam arası bir saatte beyaz peynirli domatesli tost ayran, 1 armut
bir de su yerine arada limonata içiyorum zira su midemi bulandırıyor
canım ilk defa şuan tatlı bir şeyler çekti ama biliyorum yesem çıkarırım iyisi mi hiç bulaşmayayım
saat geç oldu ama acıktım ben ne yesemki?
bu arada bu sabah 70,7 ye düştüğümü farkettim yeniden en son 6-7 hafta önce bu kadardım ama karnım şiş hala artık hiç ölçmüyorum
sağol canımözlem sanada geçmiş olsun canım
iyiyim canım şükürdaha iyisin ya özlemim düşünme lahmacunları..sağlık olsun
ısparta kebabı yeseydin tatlım..yazın açık hava parklarında el açması pırasalı,kabaklı gözleme,bi de kesmikli baklavasını,kesmikli güllacını tatmanı öneririm çok hafif..tabi yeniden giderseniz..Sabah 1 köz biber sucuklu 1 yumurta 1 avuç ceviz biraz peynir
Öğle eşimle birlikte işe gittik benim eşim ilaç firmasında çalışıyor. Isparta'nın yalvaç ilçesine gittik. Oğlumla pizzacıya girip Allah'tan tavuk şiş varmış onu yedim
Sonra elma bahçelerinde gezdik oğlumla 2 tane elma yedim. Malesef
Akşam yoğurt çorbası 1 tabak etli nohut yemeği salata
Pek iyi değil ama bugün gezdiğimizden böyle oldu
45 dk leslie yapılacak
gunaydin kizlarrrr
guzel bir gun sizin olsun...
sabah kahvesi isteyen varmi:)
gunaydin kizlarrrr
merhaba kızlar nasılsınız,hala menü niteliği taşıyan yiyecekler yiyemiyorum maalesef ama yazayım yinede
canım ilk defa şuan tatlı bir şeyler çekti ama biliyorum yesem çıkarırım iyisi mi hiç bulaşmayayım
bu arada bu sabah 70,7 ye düştüğümü farkettim yeniden en son 6-7 hafta önce bu kadardım ama karnım şiş hala artık hiç ölçmüyorum
hastalik durumlarinda beslenme duzeni bozuluyo malesef..saglik herseyin basi..neyse onumuze bakarak devam ediyoruz guzel bi baslangic yapmissin..kolay gelsin..ne is yapiyodun ozlemcim?günaydın kızlar...geçen cumadan beri ev temizliği,sonra migren derken ne diyet kaldı ne sporbugün düzenime döndüm inşallah..sabah haşlanmış yumurta,peynir ve süt le kahvaltı ettim,akşama da balık ve salata var,bakalım yarına ne kadar artı olucam hepinize iyi günler
afiyet olsun..kahvemi ictim 500 ml de su yaninda...sen portakali sormustun dun simdi aklima geldi..portakal mandalin sezonunu actik coktan..cokda lezzetli buralar bayadir sogudu c vitamini acisindan iyi gidiyo..ben istiyoooooommmmm
benim kahvaltım..
2 domates
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 dilim pasta.
oy oyy bulanti kusma demeyin..3 cocugumda dogurana kadar kustum..ama iyi yani cok kilo alinmiyo hatta veriliyo:))10 kilo aldim ben hep hamileliklerimde..ama iste emzirme donemi beni mahvediyo 10-15 kilo hopp hemen aliyorum emzirirken..canım ben hiç bulantı çekmedim..sadece biraz tiksindim bazı kokulardan o kadar.istifra falan zaten hiç olmadı 2 hamileliğimde de..hatta 4 kez hamilelik yaşadım..ama 2 tanesi doğumla sonuçlandı..hiç birinde aşerme olmadı..
ama arkadaşlarımdan biliyorum yatağının baş ucuna çubuk kraker koyarlardı..kalkmadan 2 tane 3 tane falan yerlerdi ..sonra yataktan kalkarlardı..bulantı az olurmuş öyle..leblebi falan yerlerdi..
allah kolaylık versin..bir de ilk 3 ay verdiğin kilolardan hiç korkma...zaten ilk 3 ay kilo almayın diye öneriyorlar doktorlar...
selam bacılaaarrr verdiğim kiloları geri aldım sanırım reglde gecikti bakalım bu cuma kimbilir kaaaaaaççç çıkcam. herneyse görümce,elti,kayın savaşından sıyrılıp kendime gelmeye karar verdim. inşallah bundan sonra hiçbişeye kafamı takmamayı düşünüyorum ne kadar becerebilirsem.kurban bayramından sonra kpss çalışmaya başlıcam inşallah. hepicinizi kocaaaammaaaaannnn öpüyorum biliom öslediniz beni dimiiiiiiiiiiiiiiiiii
Canan Karatay kurban için de ezber bozdu!
09 Ekim 2013 Çarşamba 14:00
Prof. Dr. Karatay, vücuda doğal yolla alınan proteinin girmesi gerektiğini belirterek, "İşte kurban eti bu yüzden yağıyla yenilecek" dedi.
Geliştirdiği ''Karatay Diyeti'' ile tanınan Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kırmızı etin çok sağlıklı olduğunu, kurbanın her bölgesinin rahatlıkla yenilebileceğini söyledi.
ETİ YAĞIYLA BİRLİKTE YİYİN
Kırmızı etin, kolesterolü çıkardığı gerekçesiyle yenmemesini önermenin yanlış olduğunu dile getiren Karatay, şöyle devam etti:
"Çalışmalar da gösterdi ki; kırmızı eti, yumurtayı yağsız yediğimiz zaman çok faydası olmuyor. Bunları yağıyla beraber yediğimiz zaman, mesela saf köy tereyağında yumurta kızartığımızda ya da pirzolayı yağıyla yediğimizde maksimum derecede etkisi olur.
İşte kurban eti bu yüzden yağıyla yenilecek. Çünkü eti yağıyla yediğimiz zaman onun hazmı çok daha rahat olur. Midemiz, bağırsaklarımız yorulmuyor. Onun için birlikte yenilecek. Eti yağıyla birlikte tüketince korkmayacağız, işte o zaman sağlığımıza kavuşacağız."
Bayramda bol mevsim salatası, yoğurt, ayran ve cacık tüketilebilir
Karatay, bayramda bol mevsim salatası, yoğurt, ayran ve cacık tüketilebileceğini belirterek, ekmeği hiç tavsiye etmediğini ancak isteyenlerin çok az yiyebileceğini, pilav olarak da buğdaydan yapılanın tercih edilmesi gerektiğini söyledi.
Kurbanın etli kemiklerinin saklanmasını öneren Karatay, "Kış boyunca onu paça ve doğal et suyu olarak herkesin kullanmasını öneriyorum. Bağışıklık sistemini en iyi güçlendiren paça ve et suyudur" diye konuştu.
Barbekü soslarının kesinlikle kullanılmaması gerektiğini dile getiren Karatay, "Esas kanserojen olan barbekü soslarıdır. Et kızartılırken tuz bile konulmayacak" ifadelerini kullandı.
Kaynak : http://www.internethaber.com/mobi_content.php?type=n&id=593944#ixzz2hFk1GvCe
afyon başmakçı sen nerdensin ????
oyyyyyyyyyyyyyhastalik durumlarinda beslenme duzeni bozuluyo malesef..saglik herseyin basi..neyse onumuze bakarak devam ediyoruz guzel bi baslangic yapmissin..kolay gelsin..ne is yapiyodun ozlemcim?
afiyet olsun..kahvemi ictim 500 ml de su yaninda...sen portakali sormustun dun simdi aklima geldi..portakal mandalin sezonunu actik coktan..cokda lezzetli buralar bayadir sogudu c vitamini acisindan iyi gidiyo..
oy oyy bulanti kusma demeyin..3 cocugumda dogurana kadar kustum..ama iyi yani cok kilo alinmiyo hatta veriliyo:))10 kilo aldim ben hep hamileliklerimde..ama iste emzirme donemi beni mahvediyo 10-15 kilo hopp hemen aliyorum emzirirken..
demeeeeeee...bayılırım yumurta salatasınaSelam kızlar bol yeşillikli içinde yok yok olan yumurta salatası çay ve omega3
ben de kpss ye çalıştım geçen yıl..atandım 2 ay önce..ben de yardımcı olabilirim izlenecek yol konusunda.ay bende çalışıcam kpss ye hatta dershane'ye yazıldım bilgi alışverişi yaparız artık
gunaydin kizlarrrr
sağol canım
iyiyim canım şükür
ısparta kebabı yeseydin tatlım..yazın açık hava parklarında el açması pırasalı,kabaklı gözleme,bi de kesmikli baklavasını,kesmikli güllacını tatmanı öneririm çok hafif..tabi yeniden giderseniz..
kesmikli baklava hiç yemedim zaten Isparta 'da oturduğumdan bol bol kebap yiyormda kesmikli hiç yememmiştim. tavsiyeni dikkate alıcam sen nerelisin merak ettim.
hamilelikte bol bol çubuk kraker ve leblebi yiyordum iyi geliyordu.
rica ederim tatlim..okudum hemen burada paylastim:)bu güzel bilgiler için sağol
kahvaltim
lorlu tereyaginda yumurta
cingene salatasi
yogurt
ceviz kayisi
6 zeytin
aksama kuru fasulye ve dovme( asurelik bugday) pilavi var sisirirmiki acep tarti oncesi?
oyyyyyyyyyyyyy
demedik dur...mandalina aldım dün marketten...yedik bol bol..portakal yok burda...görmüyorum hiç...
demeeeeeee...bayılırım yumurta salatasına
ben de kpss ye çalıştım geçen yıl..atandım 2 ay önce..ben de yardımcı olabilirim izlenecek yol konusunda.
ayy sen bana yakınsın. ben de Isparta da oturuyorum. zaten keçiborluluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?