Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

merhaba kızlar nasılsınız,hala menü niteliği taşıyan yiyecekler yiyemiyorum maalesef ama yazayım yinede
sabah-öğlen arası bir saatte melemen ekmekle beraber
öğlen-akşam arası bir saatte beyaz peynirli domatesli tost ayran, 1 armut
bir de su yerine arada limonata içiyorum zira su midemi bulandırıyor
canım ilk defa şuan tatlı bir şeyler çekti ama biliyorum yesem çıkarırım iyisi mi hiç bulaşmayayım
saat geç oldu ama acıktım ben ne yesemki?

bu arada bu sabah 70,7 ye düştüğümü farkettim yeniden en son 6-7 hafta önce bu kadardım ama karnım şiş hala artık hiç ölçmüyorum

Allah yardımcın olsun cnm ben hamileliğimde ilk 2-3 ay hiçbişi yiyemedim su içsem çıkarıyodum 6 kg vermiştim.Allahtan bebekler ilk 3 ay annenin depolarından kullanıyomuş sonrasında yemek lazım tabi dr bi sürü vitamin takviyeside veriyo

gunaydin kizlarrrr
guzel bir gun sizin olsun...
sabah kahvesi isteyen varmi:)

özlem sanada geçmiş olsun canım
sağol canım
daha iyisin ya özlemim düşünme lahmacunları..sağlık olsun
iyiyim canım şükür
ısparta kebabı yeseydin tatlım..yazın açık hava parklarında el açması pırasalı,kabaklı gözleme,bi de kesmikli baklavasını,kesmikli güllacını tatmanı öneririm çok hafif..tabi yeniden giderseniz..
gunaydin kizlarrrr

afiyet olsun tatlım,hepimizin olsun

günaydın kızlar...geçen cumadan beri ev temizliği,sonra migren derken ne diyet kaldı ne sporbugün düzenime döndüm inşallah..sabah haşlanmış yumurta,peynir ve süt le kahvaltı ettim,akşama da balık ve salata var,bakalım yarına ne kadar artı olucamhepinize iyi günler

canım ben hiç bulantı çekmedim..sadece biraz tiksindim bazı kokulardan o kadar.istifra falan zaten hiç olmadı 2 hamileliğimde de..hatta 4 kez hamilelik yaşadım..ama 2 tanesi doğumla sonuçlandı..hiç birinde aşerme olmadı..

ama arkadaşlarımdan biliyorum yatağının baş ucuna çubuk kraker koyarlardı..kalkmadan 2 tane 3 tane falan yerlerdi ..sonra yataktan kalkarlardı..bulantı az olurmuş öyle..leblebi falan yerlerdi..

allah kolaylık versin..bir de ilk 3 ay verdiğin kilolardan hiç korkma...zaten ilk 3 ay kilo almayın diye öneriyorlar doktorlar...

hastalik durumlarinda beslenme duzeni bozuluyo malesef..saglik herseyin basi..neyse onumuze bakarak devam ediyoruz guzel bi baslangic yapmissin..kolay gelsin..ne is yapiyodun ozlemcim?

ben istiyoooooommmmm

benim kahvaltım..

2 domates

1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 dilim pasta.
afiyet olsun..kahvemi ictim 500 ml de su yaninda...sen portakali sormustun dun simdi aklima geldi..portakal mandalin sezonunu actik coktan..cokda lezzetli buralar bayadir sogudu c vitamini acisindan iyi gidiyo..

oy oyy bulanti kusma demeyin..3 cocugumda dogurana kadar kustum..ama iyi yani cok kilo alinmiyo hatta veriliyo:))10 kilo aldim ben hep hamileliklerimde..ama iste emzirme donemi beni mahvediyo 10-15 kilo hopp hemen aliyorum emzirirken..

ay bende çalışıcam kpss ye hatta dershane'ye yazıldım bilgi alışverişi yaparız artık

bu güzel bilgiler için sağol

oyyyyyyyyyyyyy
demedik dur...mandalina aldım dün marketten...yedik bol bol..portakal yok burda...görmüyorum hiç...

Selam kızlar bol yeşillikli içinde yok yok olan yumurta salatası çay ve omega3
demeeeeeee...bayılırım yumurta salatasına
ay bende çalışıcam kpss ye hatta dershane'ye yazıldım bilgi alışverişi yaparız artık
ben de kpss ye çalıştım geçen yıl..atandım 2 ay önce..ben de yardımcı olabilirim izlenecek yol konusunda.

kahvaltim
lorlu tereyaginda yumurta
cingene salatasi
yogurt
ceviz kayisi
6 zeytin
aksama kuru fasulye ve dovme( asurelik bugday) pilavi var sisirirmiki acep tarti oncesi?

gunaydin kizlarrrr

tabi ki ne güzel olurdu

kahvaltim
lorlu tereyaginda yumurta
cingene salatasi
yogurt
ceviz kayisi
6 zeytin
aksama kuru fasulye ve dovme( asurelik bugday) pilavi var sisirirmiki acep tarti oncesi?

bilmiyorum ki canım ya..iyi pişmiş olur ise aşurelik buğday şişkinlik yapmaz...

ay ne hoş darısı bizlere olsun. tabi ki yardımların sevindirir beni

Nasılsınız kızlar benim ufakliklar hasta bu hafta nasil bitmek üzere hiç anlamış değilim. KAÇ gecem uykusuz gecti ama her seye rağmen yürüyüşlerimi aksatmadim her gün 5 km yürüdüm yarina nasil olcak bakalim kilolar haftasonu ya da bayramin 1.gunu memlekete gitcez yani 12 saat yol bekliyor bizi izmirden- safranbolu cocuklarla dinlene dinlene 1 hafta izin olacak ayrica kayinvalidenin 40 olacak Mevlid yapilacak bol leptinli günler sizlere yarin görüşürüz. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…