Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

aman diyyim avcunu yala tatlım..valla annem hep öyle yaptırır memişlerin şişmesin diyee

geçmiş olsun canım .
aldım ya listeye canımcımama süren daha dolmadı bayramdan sonraki hafta maalesef..şansına..haftaya liste yok çünkü..
2 hafta herkes bekledi maalesef haksızlık olmasın..senin daha 1 hafta oldu 4 ekimde başlamıştın

kolay gelsin canımcım ben de 13 gibi bildirim yapıciim..wc sorunu var gene

1-sersum-30 Ağustos 2013 liste yaptı
2-handrake-20 Eylül 2013 liste yaptı
3-birdy-27 Eylül 2013 liste yaptı
4-leylak84-4 Ekim 2013 liste yaptı
5-kardelenn-11 Ekim 2013

18 EKİM KURBAN BAYRAMI LİSTEMİZ YOOK..BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUNN....

6-filiztoprak-25 Ekim 2013
7-papadiya-1 Kasım 2013 ]
8-özlemkartal-8 Kasım 2013
9-ficans-15 Kasım 2013
10-serpp-22 Kasım 2013
11-guleryuz2011-29 Kasım 2013
12-ihya-6 Aralık 2013
13-Kaneel-13 Aralık 2013
14-emelos-20 Aralık 2013
15-ttet-27 Aralık 2013
16-naz8-3 Ocak 2014
17-Nehirsu85-10 Ocak 2014

18-Ramaska-17 Ocak 2014 11 Ekimde listede
19-yıldız-24 Ocak 2014 11 Ekimde listede
20-ufocan-31 Ocak 2014 25 Ekimde listede

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım, benim oğlum da öyleydi küçükken canları sağolsun

geçmiş olsun oğluşuna ..
oy 1 haftada 2.200 mü aldın kuşum..yanlışlık olmasın

sersummm..günaydın....

kahvaltım
2 yumurtalı omlet
biraz peynir
süt kaymağı 2 lokma ekmek ile
3 günkurusu ceviz
yeşilçay biraz nar
öğlen belli deyil akşamda sonra yazayım
kızlar baglava yufkasından börek yapıcam bayrama
tatlı hazır almayı düşünüyoruz gelen gideni de düşünmek lazım
bayram şekerinide almadık pazar alıcaz herhalde arife günüde kabir ziyareti falan yaparız
koşturmaca işte ev temizliğinide pazar günü yaparım artık
meyvemi sabahları yiyorum ama narın ölçüsü ne ne kadar yicez ben hepsini ayıklıyorum da

FİLİZTOPRAK
Başlangıç tarihi= 07 mart 2013
Başlangıç kilo= 78
Geçen hafta= 69.2
Bu hafta= 69.4
Fark= ++0.2
Haftalık yüzde= ++%289
Toplam fark= 8.6
Boy= 1.60
Beden= L ile M arası yinede belli deyil diyorum ben
Spor= yürüyüş daha fazla oldu leslie 1 veya 2 kere yapmışımdır
liste için kardelene kolaylık diliyorum bayramda kilo artışı olmaması dileğiyle lakin liste sırası bende örnek olmam lazım hepicinize
öpüyorummmmmmm

günaydın kuzular...

kılo bıldırımını yapayım dedım zıra bugun ıs cok ...
malumunuz esım yenı okulunda goreve basladı. ehh esı olarak bır cıcek ve bır kutu cıkolata gondermek gerekır dıye dusundum vee cıkolata kutumu hazırladım ögleyınde cıcek sıparısımı verecegım bakalım surprızımı begenecekmı kocacım

gelelım kılo bıldırımıneeee... ben yıne aynıyım hatunlar, 65.4 de takıldım kaldım. yahu zaten sadece regl donemınde kılo verebılıyorum noldu bana anlamadım....:26:neyseee..
dun zaten baya bı kacamak yaptım, çıkolatacıda cıkolata annemde hashaslı borekler flnnn...tam cantalık oldum mıhtaaarrr :18:

neyse kuzular, herkese guzel bır hafta sonu dılıyorum. ben kacar

canım ben de bilmiyorum ama yarım nar yeterli olabilir..hoş 1 tam nar yesende birşeycik olmaz bana göre..vitamim vitaminn

offff haşhaşlı böreekk...çikolata...nam nam..afiyet olsun bakalım

sersum günaydın canım,nasılsınbenim 600 gram fazla kalmış,gitmemiş,bugün kardelen yapıyo listeyi sanırsam,kardelenciimm
geçen hafta 95.7
bu hafta 96.3
fark +600 gr
yüzde 0.626
spor: sıfır

sersum bayramda liste yok ya..sonraki hafta yüzdeyi ikiye mi bölecez bacım

Son düzenleme:
Kızlar hepinize günaydın ,
Tartı durumumu aşağıdaki şekliyle bilgilerinize arzederim :

Rumuz : Birdy
Geçen hafta : 45.5 kg
Bu hafta : 45.2 kg
Fark : --- 0.3 kg
% : --- 0,659 (diablo kışşştttt diyorum artık , )
Beden : 34
Spor : Dağ-bayır yürüdüm ...

Herkese incelikler diliyorum...
Kardelenim kolay gelsin ve ellerine sağlık canımcım ...

Özlemcim nasıl oldun bitanem , geçti mi başağrıların ?

kahvaltım peynirli,kırmızı biberli ve tereyağlı neffiiss bir omlet8-10 zeytin,5-6 ceviz,1 bardak süt,4-5 kuru kayısı ve 1 kuru incir..eşim incirleri aydından getirtti,valla kendimi tutmasam löp löp gidecekbu cüsseye fazla değildir umarımzamanla azaltırım:26:kahvaltılara bayılıyorum yavv

Özlemcim nasıl oldun bitanem , geçti mi başağrıların ?

geçti canım şükür ama gerilmeye hiç gelemiyorum hemen ağrı yokluyorelaks olmam lazım nasıl yapabileceksemsen nasılsın fıstık,babanlar nasıl,nasıl gidiyo emeklilikleri

geçmiş olsun oğluşuna ..
oy 1 haftada 2.200 mü aldın kuşum..yanlışlık olmasın
teşekkürler canım
sersummm..günaydın....

aynen bende kaçamak canavarı oldum şu bayramı bi atlatsaydık hayırlısıyla.
yok canım bu yaz değil 2012 yazında 60 kiloydum.sonra yavaş yavaş geldi işte.üzülmüyorum ama 2014 yazında incecik bi hatun olucam

inşallah hepimiz

ben de kilo bildirimi yapıyorum

74 kg
malesf 10 saattte spor yapsan kaçamaklar çok güzel yansıyor kiloya

yaş 35

beden L

BOY: 1.68
işte böyle hatunlar

umarım haftaya 73 kg olurum

geçti canım şükür ama gerilmeye hiç gelemiyorum hemen ağrı yokluyorelaks olmam lazım nasıl yapabileceksemsen nasılsın fıstık,babanlar nasıl,nasıl gidiyo emeklilikleri

Senin de gerilmeden çalışabilmen nasıl mümkün olacaksa Belki bayram tatili iyi gelir , biraz rahatlarsın.O seyrettim dediğim programdaki Dr dedi ki " migren beyin zarının mikropsuz olarak iltihaplanmasıymış ve menenjitle arasındaki tek fark iltihabın mikrop kaynaklı olup-olmamasıymış." Demek ki buna başağrısı deyip geçmemek lazım , gerçekten çok ağır bi durum.İnşallah uzun zaman bi daha uğramaz canımcım.Babamlar iyi valla , bikaç günlüğüne tatile gidip-geldiler.Onun dışında rutin hayatlarına devam ediyolar çok şükür.Bende de yaramazlık yok...Bayramda bize davet etmeyi düşünüyorum annemlerle-abimleri...Menü düşünüyorum , ilk önce çay menüsü düşündüm sonra herkese zarar , gereksiz kalori dedim vazgeçtim , yemek hazırlamaya karar verdim.Ana yemek bilemedim valla , fırında köfte-patates diye düşünüyorum şimdilik...

aa canım sen zaten sıfır bedenmişin ya neyine uğraşıyorsun daha önce kilolu muydun

aynen bende çok seviyorum incir,hurma, kayısı sonuç ortada yani

Aynen ben de yaş-kuru incir hastasıyım , kendimi tutmasam 10 tane yerim rahat...

aa canım sen zaten sıfır bedenmişin ya neyine uğraşıyorsun daha önce kilolu muydun

aynen bende çok seviyorum incir,hurma, kayısı sonuç ortada yani

Ufocan ben geçen yıl başıma gelen sayısız rahatsızlık sonucunda 1.5 kilo aldım , vermeye çalışıyorum - veremiyorum gerçi de işte ne kadarını verebilirsem kardır mantığındayım.Belki yarısını verebilirim diye uğraşıyorum.Yaş ilereyince kilo vermek çok zorlaşıyo maalesef...

İHYA
Başlangıç tarihi= 3 EKİM 2012
Başlangıç kilo= 108
Geçen hafta= 83.9
Bu hafta= 85.ı
Fark= ++1.200
Haftalık yüzde= ++%1.430
Toplam fark= 22.9
Boy= 1.73
Beden= 46 48
Spor=yok
kızlar istanbula tasındıktan sonra moyıvasyonum cok bozuldu
okula da basladım 1 aydır neyse hıcbırı bahane degıl ıns bayramdan sonra cok kararlıyım
tekrar kılo vermeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…