[
sağolun kuzularım benim de çok şiddetli değil bulantılarım bunun için şükrediyorum tabi,
markette aylara bakarken kiraz saplı bir ay vardı böle kiraz resmini koymuşlar üstüne ağzımın suyu aktı resmen...olaydı da yiyeydik dimi
Menü
Sabah yumurta domates peynir kaymak malesef bal azıcık ekmek 1 dilimden az
Öğle 10 badem 2 gün kurusu
Akşam domates tarhana çorbası
1 tane küçük kek malesef
Sersum beni Alıcan mı listeye adapte olamıyorum
Sporumda şöyle 4 km yürüme
Oğlum kustu halı yıkama
Yer silme
Örtü döşek yıkama batan yerleri silme banyoyu ovma her yer çok kötü oldu aman oğluşum iyileşsinde Bayram temizliği yaptırdı gece gece
Menü
1 tane küçük kek malesef
Oğlum kustu halı yıkama
Yer silme
Örtü döşek yıkama batan yerleri silme banyoyu ovma her yer çok kötü oldu aman oğluşum iyileşsinde Bayram temizliği yaptırdı gece gece
geçmiş olsun oğluşuna ..Menü
1 tane küçük kek malesef
Oğlum kustu halı yıkama
Yer silme
oy 1 haftada 2.200 mü aldın kuşum..yanlışlık olmasınGünaydın kızlar
Sabah erkenden bildirimi yapayım dedim, sonra bi türlü giremiyorum, gerçi sonuç da kötü , bu gidişle ne olacaksa,neyse ben gene de yazayım:18::18:
Geçen hafta 72.6
Bu hafta 74.2
++++ % 2.204
sersummm..günaydın....
aman diyyim avcunu yala tatlım..valla annem hep öyle yaptırır memişlerin şişmesin diyee
geçmiş olsun canım .
aldım ya listeye canımcımama süren daha dolmadı bayramdan sonraki hafta maalesef. .şansına..haftaya liste yok çünkü..
2 hafta herkes bekledi maalesef haksızlık olmasın..senin daha 1 hafta oldu 4 ekimde başlamıştın
canım ben de bilmiyorum ama yarım nar yeterli olabilir..hoş 1 tam nar yesende birşeycik olmaz bana göre..vitamim vitaminnkahvaltım
2 yumurtalı omlet
biraz peynir
süt kaymağı 2 lokma ekmek ile
3 günkurusu ceviz
yeşilçay biraz nar
öğlen belli deyil akşamda sonra yazayım
kızlar baglava yufkasından börek yapıcam bayrama
tatlı hazır almayı düşünüyoruz gelen gideni de düşünmek lazım
bayram şekerinide almadık pazar alıcaz herhalde arife günüde kabir ziyareti falan yaparız
koşturmaca işte ev temizliğinide pazar günü yaparım artık
meyvemi sabahları yiyorum ama narın ölçüsü ne ne kadar yicez ben hepsini ayıklıyorum da
offff haşhaşlı böreekk...çikolata...nam nam..afiyet olsun bakalımgünaydın kuzular...
kılo bıldırımını yapayım dedım zıra bugun ıs cok ...
malumunuz esım yenı okulunda goreve basladı. ehh esı olarak bır cıcek ve bır kutu cıkolata gondermek gerekır dıye dusundum vee cıkolata kutumu hazırladım ögleyınde cıcek sıparısımı verecegımbakalım surprızımı begenecekmı kocacım
gelelım kılo bıldırımıneeee... ben yıne aynıyım hatunlar, 65.4 de takıldım kaldım. yahu zaten sadece regl donemınde kılo verebılıyorum noldu bana anlamadım....:26:neyseee..
dun zaten baya bı kacamak yaptım, çıkolatacıda cıkolata annemde hashaslı borekler flnnn...tam cantalık oldum mıhtaaarrr :18:
neyse kuzular, herkese guzel bır hafta sonu dılıyorum. ben kacar
sersum günaydın canım,nasılsınbenim 600 gram fazla kalmış,gitmemiş,bugün kardelen yapıyo listeyi sanırsam,kardelenciimm
geçen hafta 95.7
bu hafta 96.3
fark +600 gr
yüzde 0.626
spor: sıfır
sersum bayramda liste yok ya..sonraki hafta yüzdeyi ikiye mi bölecez bacım
Özlemcim nasıl oldun bitanem , geçti mi başağrıların ?
geçmiş olsun oğluşuna ..
oy 1 haftada 2.200 mü aldın kuşum..yanlışlık olmasın
teşekkürler canım
sersummm..günaydın....
aynen bende kaçamak canavarı oldum şu bayramı bi atlatsaydık hayırlısıyla.günaydın kuzular...
kılo bıldırımını yapayım dedım zıra bugun ıs cok ...
malumunuz esım yenı okulunda goreve basladı. ehh esı olarak bır cıcek ve bır kutu cıkolata gondermek gerekır dıye dusundum vee cıkolata kutumu hazırladım ögleyınde cıcek sıparısımı verecegımbakalım surprızımı begenecekmı kocacım
gelelım kılo bıldırımıneeee... ben yıne aynıyım hatunlar, 65.4 de takıldım kaldım. yahu zaten sadece regl donemınde kılo verebılıyorum noldu bana anlamadım....:26:neyseee..
dun zaten baya bı kacamak yaptım, çıkolatacıda cıkolata annemde hashaslı borekler flnnn...tam cantalık oldum mıhtaaarrr :18:
neyse kuzular, herkese guzel bır hafta sonu dılıyorum. ben kacar
yok canım bu yaz değil 2012 yazında 60 kiloydum.sonra yavaş yavaş geldi işte.üzülmüyorum ama 2014 yazında incecik bi hatun olucam
geçti canım şükür ama gerilmeye hiç gelemiyorum hemen ağrı yokluyorelaks olmam lazım nasıl yapabileceksem sen nasılsın fıstık,babanlar nasıl,nasıl gidiyo emeklilikleri
Kızlar hepinize günaydın ,
Tartı durumumu aşağıdaki şekliyle bilgilerinize arzederim :
Rumuz : Birdy
Geçen hafta : 45.5 kg
Bu hafta : 45.2 kg
Fark : --- 0.3 kg
% : --- 0,659 (diablo kışşştttt diyorum artık ,)
Beden : 34
Spor : Dağ-bayır yürüdüm ...
Herkese incelikler diliyorum...
Kardelenim kolay gelsin ve ellerine sağlık canımcım ...
kahvaltımpeynirli,kırmızı biberli ve tereyağlı neffiiss bir omlet 8-10 zeytin,5-6 ceviz,1 bardak süt,4-5 kuru kayısı ve 1 kuru incir..eşim incirleri aydından getirtti,valla kendimi tutmasam löp löp gidecek bu cüsseye fazla değildir umarım zamanla azaltırım:26:kahvaltılara bayılıyorum yavv
kahvaltımpeynirli,kırmızı biberli ve tereyağlı neffiiss bir omlet 8-10 zeytin,5-6 ceviz,1 bardak süt,4-5 kuru kayısı ve 1 kuru incir..eşim incirleri aydından getirtti,valla kendimi tutmasam löp löp gidecek bu cüsseye fazla değildir umarım zamanla azaltırım:26:kahvaltılara bayılıyorum yavv
aa canım sen zaten sıfır bedenmişin ya neyine uğraşıyorsun daha önce kilolu muydun
aynen bende çok seviyorum incir,hurma, kayısı sonuç ortada yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?