Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar beklettim sizi 10 dk kadar yaparım listeyi

rumuz:_Kardelennn_
baş.tarihi:13.03.2013
baş.kilo:90.5kg
geçen hafta kilo:73.5kg
bu hafta kilo:73
fark:500gr
yüzde:%0.680
toplam fark:17.5kg
beden:42-44
spor:koşturmaca:)

Kilo verenler

handrake %=-1392

naz8 %0.913

yıldız%0.859

_Kardelennn_ %0.680

birdy % : --- 0,659

Aynı kalanlar

Serpp

ramaska

Kilo alanlar

filiztoprak ++%0.289

özlemkartal ++% 0.626

sersum ++%0.794

leylak84 ++%1,408

ihya ++%1.430

ficans ++++ % 2.204

Kilo veren veremeyen herkesi kutlarım ne yaptınız hatunlar bu hafta liste hep artıda bayramda sıkı tutun bari umarım yanlışlık yoktur

Son düzenleme:
Sabah klasik kahvaltı 2 gibi yarım kase mercimek çorbası akşama patlıcan yemeği esmer bulgurdan pilav cacık ben kaçıyorum kızlar akşama civcivlerim gelecek onlara bişeyler hazırlayım

eneeeeeeeeeemmm sevindirik oldum şaka bi yana motivem yerine geldi kızlar inşallah bayramda kilo almayız.

herkesin cuması mubarek olsun...

sabah 8.30 da kalkış 9.30 - 11.00 pazar alışveriş

12 de kahvaltı bisiklete binemedim bugun muhtemelen akşamda binemicem görümcem geldi bayram gezmesine akşam kayınvalide de yağlı balık kızartma :S :S yalvardım yakardım gelin bizde ızgara da yapalım die yokkk öle lezzetli olmuomuş kuru kuru oluomuş fln balığıda çok severim ama akşam yiyemicem galba :s yani az yerim yanına bol salata

sabah kahvaltım pazarda 2 kuçuk mandalina

az kaşarlı tereyağlı yumurta

10-11 tuzsuz zeytin

1.5 kk kadar peynnir ve limonlu 1 kupa açık çay

........

ilk bildirirmimi çok mutlu şekilde yapıorum..... _Kardelennn_ rumuzlu arkadaştan kopya ile

rumuz: gmzz_z
baş.tarihi:06.10.2013
baş.kilo:79 kg
geçen hafta kilo:79
bu hafta kilo:77
fark:2 kg
beden:42-44
spor: eliptik bisiklet

hadi hayırlı olsun bayram sonu girersin artık listeye kolay gelsin

Son düzenleme:
ellerine sağlık canım..bukaa koşuşturmanın içine bi de liste sığdırdın sağolasın

1. mizi ve herkesi tebrik ediyorumm

sersum beni ne zaman alıcan listeye bu arada bende adet oldum

canım yukarıda da izah ettim ..topiğimizin kuralı 2 hafta düzenli menü bildirimi yapmak..ama sanırım ilk sayfaya da geçmişe de pek bakmıyorsun..ilk sayfada kimin ne zaman listede olacağı yazıyor zaten..kurallarımız da yazıyor..

çok güzel vermişsin tebrikler ..sen bana listeye girmek istediğini bildirmedin canım..ben isteyenleri ilk sayfamızdaki listemize ekliyorum..haftaya bayram liste yok sen de zaten bayram sonrası girebilirsin ancak..liste yapmayı da kabul ediyorsan eklerim seni

ilk sayfamızda tüm kurallarımız yazıyor..

Son düzenleme:

biliyorum 2 hafta bildirim yapılacağını ama ben sana daha önce adapte olamıyorum demiştim heralde sende onu görmedin. neyse bekleriz sıramızı

biliyorum 2 hafta bildirim yapılacağını ama ben sana daha önce adapte olamıyorum demiştim heralde sende onu görmedin. neyse bekleriz sıramızı

valla canım kural kuraldırbu da motive ediyor bizi sonuçta..hepimiz bekledik bu sırayı

ben de ++ dayım laylakım regl den zaar..pro yaptık yoksa..haftaya diycem ama bayramda nooluruz bilmem:18::18::18:

reglmiz bitince normale dönücez bebişim

eline emeğine sağlık kardelenimkilo veren tüm arkadaşlarımı da kutluyorum

bu alıntı zaten senin adapte olamıyorum adlı yazına yazıldı canım..ben herşeyi takip ediyorum yani.. sayfa 1165

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…