Kilo verenler
handrake %=-1392
naz8 %0.913
yıldız%0.859
_Kardelennn_ %0.680
birdy % : --- 0,659
Aynı kalanlar
Serpp
ramaska
Kilo alanlar
filiztoprak ++%0.289
özlemkartal ++% 0.626
sersum ++%0.794
leylak84 ++%1,408
ihya ++%1.430
ficans ++++ % 2.204
Kilo veren veremeyen herkesi kutlarım ne yaptınız hatunlar bu hafta liste hep artıda bayramda sıkı tutun bari umarım yanlışlık yoktur
herkesin cuması mubarek olsun...
sabah 8.30 da kalkış 9.30 - 11.00 pazar alışveriş
12 de kahvaltı bisiklete binemedim bugun muhtemelen akşamda binemicem görümcem geldi bayram gezmesine akşam kayınvalide de yağlı balık kızartma :S :S yalvardım yakardım gelin bizde ızgara da yapalım die yokkk öle lezzetli olmuomuş kuru kuru oluomuş fln balığıda çok severim ama akşam yiyemicem galba :s yani az yerim yanına bol salata
sabah kahvaltım pazarda 2 kuçuk mandalina
az kaşarlı tereyağlı yumurta
10-11 tuzsuz zeytin
1.5 kk kadar peynnir ve limonlu 1 kupa açık çay
........
ilk bildirirmimi çok mutlu şekilde yapıorum..... _Kardelennn_ rumuzlu arkadaştan kopya ile
rumuz: gmzz_z
baş.tarihi:06.10.2013
baş.kilo:79 kg
geçen hafta kilo:79
bu hafta kilo:77
fark:2 kg
beden:42-44
spor: eliptik bisiklet
ellerine sağlık canım..bukaa koşuşturmanın içine bi de liste sığdırdın sağolasınKilo verenler
handrake %=-1392
naz8 %0.913
yıldız%0.859
_Kardelennn_ %0.680
Aynı kalanlar
Serpp
ramaska
Kilo alanlar
filiztoprak ++%0.289
özlemkartal ++% 0.626
sersum ++%0.794
leylak84 ++%1,408
ihya ++%1.430
ficans ++++ % 2.204
Kilo veren veremeyen herkesi kutlarım ne yaptınız hatunlar bu hafta liste hep artıda bayramda sıkı tutun bari umarım yanlışlık yoktur
geçmiş olsun canım .
aldım ya listeye canımcımama süren daha dolmadı bayramdan sonraki hafta maalesef. .şansına..haftaya liste yok çünkü..
2 hafta herkes bekledi maalesef haksızlık olmasın..senin daha 1 hafta oldu 4 ekimde başlamıştın
sersum beni ne zaman alıcan listeye bu arada bende adet oldum
sersum beni ne zaman alıcan listeye bu arada bende adet oldum
hadi hayırlı olsun bayram sonu girersin artık listeye kolay gelsin
:13::13::13:ellerine sağlık canım..bukaa koşuşturmanın içine bi de liste sığdırdın sağolasın
1. mizi ve herkesi tebrik ediyorumm
bu liste ne oluo tam anlamadım ben ama biraz açıklar mısın
herkesin cuması mubarek olsun...
sabah 8.30 da kalkış 9.30 - 11.00 pazar alışveriş
12 de kahvaltı bisiklete binemedim bugun muhtemelen akşamda binemicem görümcem geldi bayram gezmesine akşam kayınvalide de yağlı balık kızartma :S :S yalvardım yakardım gelin bizde ızgara da yapalım die yokkk öle lezzetli olmuomuş kuru kuru oluomuş fln balığıda çok severim ama akşam yiyemicem galba :s yani az yerim yanına bol salata
sabah kahvaltım pazarda 2 kuçuk mandalina
az kaşarlı tereyağlı yumurta
10-11 tuzsuz zeytin
1.5 kk kadar peynnir ve limonlu 1 kupa açık çay
........
ilk bildirirmimi çok mutlu şekilde yapıorum..... _Kardelennn_ rumuzlu arkadaştan kopya ile
rumuz: gmzz_z
baş.tarihi:06.10.2013
baş.kilo:79 kg
geçen hafta kilo:79
bu hafta kilo:77
fark:2 kg
beden:42-44
spor: eliptik bisiklet
ellerine sağlık canım..bukaa koşuşturmanın içine bi de liste sığdırdın sağolasın
1. mizi ve herkesi tebrik ediyorumm
canım yukarıda da izah ettim ..topiğimizin kuralı 2 hafta düzenli menü bildirimi yapmak..ama sanırım ilk sayfaya da geçmişe de pek bakmıyorsun..ilk sayfada kimin ne zaman listede olacağı yazıyor zaten..kurallarımız da yazıyor..
biliyorum 2 hafta bildirim yapılacağını ama ben sana daha önce adapte olamıyorum demiştim heralde sende onu görmedin. neyse bekleriz sıramızı
ben de ++ dayım laylakım regl den zaar..pro yaptık yoksa..haftaya diycem ama bayramda nooluruz bilmem:18::18::18:
Kilo verenler
handrake %=-1392
naz8 %0.913
yıldız%0.859
_Kardelennn_ %0.680
Aynı kalanlar
Serpp
ramaska
Kilo alanlar
filiztoprak ++%0.289
özlemkartal ++% 0.626
sersum ++%0.794
leylak84 ++%1,408
ihya ++%1.430
ficans ++++ % 2.204
regl bugün ikimizi de patlattı beyaa..
geçmiş olsun canım .
aldım ya listeye canımcımama süren daha dolmadı bayramdan sonraki hafta maalesef. .şansına..haftaya liste yok çünkü..
2 hafta herkes bekledi maalesef haksızlık olmasın..senin daha 1 hafta oldu 4 ekimde başlamıştın
regl bugün ikimizi de patlattı beyaa..
aynenhem de proya rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?