reglmiz bitince normale dönücez bebişim
[/B]
aynenhem de proya rağmen
bizim gibi yapacaktınız mantıları götürecektiniz pro kesmedi sizişaka bi yanada mantı sonrası yapmadıgım şey kalmadı tek üzüldüğüm ayakkabılarım patladı neyseki yenisi gönderecekler onunda etkisi var galiba
enemmm bi de pro yapmayaydık noolcaktık kim bilir
ala seni kıss ilahi yine güldürdün benii..o ne hırss ayakkabılar nasıl patladı beyaa
bizim gibi yapacaktınız mantıları götürecektiniz pro kesmedi sizişaka bi yanada mantı sonrası yapmadıgım şey kalmadı tek üzüldüğüm ayakkabılarım patladı neyseki yenisi gönderecekler onunda etkisi var galiba
enemmm bi de pro yapmayaydık noolcaktık kim bilir
kızlar pro noluyo? niye yapılıyoki
bende anlamadım normal ayakkabı değildi ses bile çıkardı patt diye aldıgım yer olmaz gönderin yenisi yollayım dedi bu sefer patlamaz inşallah
pro proteinin kısaltması canım..kaçamak yaptığımızda ya da kilo verişimiz durduğunda yapıyoruz..1-2 gün sadece proteinle besleniyoruz..bunun dışında birşey yemiyoruz(et,yumurta,süt ürünleri )meyve sebze ceviz yok..
bende anlamadım normal ayakkabı değildi ses bile çıkardı patt diye aldıgım yer olmaz gönderin yenisi yollayım dedi bu sefer patlamaz inşallah
evet kıss hiç yanee..yedik te oldu derdikkbirdycim gibi hamur yüklemesi yapaydık daha iyiydi valla
ayakkabılar nasıl patladı ki kardelenim
:86::86::86::86::86:
ilk defa duyuyorum ayakkabının patladığınıböyle vakalar melexin'de olurdu genelde
ilk defa böyle bişey yaşadım goldslimden almıştım evde bile onunla geziyorum taban oldukca farklı havalı havası kaçtı galiba
evet kıss hiç yanee..yedik te oldu derdikk
:86::86::86::86::86:
ahh ahh melexinim kulakları çınlasın...
ilk defa böyle bişey yaşadım goldslimden almıştım evde bile onunla geziyorum taban oldukca farklı havalı havası kaçtı galiba
bu alıntı zaten senin adapte olamıyorum adlı yazına yazıldı canım..ben herşeyi takip ediyorum yani..sayfa 1165
Pardon canım geçmişe bakıyorum ama. Gözümden kaçmış o zaman insanlık hali. Kaptanlığında hakkını veriyorum diyorsun yani. O kadarda baktım ama kaçmış gözümden
Benim yaramaz oğlan feleğimi döndürüyor idare et artıksersum
Kilo verenler
handrake %=-1392
naz8 %0.913
yıldız%0.859
_Kardelennn_ %0.680
birdy % : --- 0,659
Aynı kalanlar
Serpp
ramaska
Kilo alanlar
filiztoprak ++%0.289
özlemkartal ++% 0.626
sersum ++%0.794
leylak84 ++%1,408
ihya ++%1.430
ficans ++++ % 2.204
Kilo veren veremeyen herkesi kutlarım ne yaptınız hatunlar bu hafta liste hep artıda bayramda sıkı tutun bari umarım yanlışlık yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?