Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ala seni kıss ilahi yine güldürdün benii..o ne hırss ayakkabılar nasıl patladı beyaa

Son düzenleme:

birdycim gibi hamur yüklemesi yapaydık daha iyiydi valla
ayakkabılar nasıl patladı ki kardelenim

enemmm bi de pro yapmayaydık noolcaktık kim bilir

:86::86::86::86::86:

kızlar pro noluyo? niye yapılıyoki

pro proteinin kısaltması canım..kaçamak yaptığımızda ya da kilo verişimiz durduğunda yapıyoruz..1-2 gün sadece proteinle besleniyoruz..bunun dışında birşey yemiyoruz(et,yumurta,süt ürünleri )meyve sebze ceviz yok..

hmmmmmmm bende yarın proya başlayım bari şu 1 haftalık rezaletin ardından beni anca pro paklar

ilk defa böyle bişey yaşadım goldslimden almıştım evde bile onunla geziyorum taban oldukca farklı havalı havası kaçtı galiba

pc mutfaga aldım hem gülüyorum hem kızların yemeklerine bakıyorum eşim ne kıkırdıyon diyo hep beraber gülelim

bu alıntı zaten senin adapte olamıyorum adlı yazına yazıldı canım..ben herşeyi takip ediyorum yani.. sayfa 1165

Pardon canım geçmişe bakıyorum ama. Gözümden kaçmış o zaman insanlık hali. Kaptanlığında hakkını veriyorum diyorsun yani. O kadarda baktım ama kaçmış gözümden

Pardon canım geçmişe bakıyorum ama. Gözümden kaçmış o zaman insanlık hali. Kaptanlığında hakkını veriyorum diyorsun yani. O kadarda baktım ama kaçmış gözümden
e boşuna mıhtar demiyor arkadaşlar bana
Benim yaramaz oğlan feleğimi döndürüyor idare et artıksersum

rica ederim..kolay değil çocukla uğraşmak

Son düzenleme:
slm kizlarr
liste icin tebrikler kardelenim..
ilk haftadan ilk 3 e girmisim oley:))
kilo veren azimle bu yolda yuruyenleri tebrik ederim...
gelelim banaaa kizlari dogumgunune goturup gelicektim sonradan arkadas aradi sende gel diye..saat 2.30 du hemen ogunumu yedim gittim..orda kacamak yapmamak icin..cesit cesit pastalRa cerezlere el surmedim sanirim kocaman bi alkisi hak ettim:)) sadece 3 bardak cay ictim tabisi sekersiz...
2. ogunumude arz edeyim:)
1 tabak dovme pilavi etli
1 tabak salata,yogurt...

Kardelenim ellerine sağlık , liste çok güzel olmuş.Ben de buradaki tüm dostları katılım ve azimlerinden ötürü kutluyorum.Kızlar o diil de iki haftadır ne regl olduk beeee , ol ol bitmedi anasını satiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…