Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

forumu kan götürecek bende dahil oldum aranıza sonunda patladı benimkide

kızılaya mı başvursak ne..

yemekler falan tamam biz koçişle yedik şimdide çay keyfi buyrun çay içelim hatunlar
sırayla civcivler dökülür eve büyük civcivin doğumgünü pastasından ufacık bi dilim yesemmi acep

teskurler:))

teskurrr sersumcum ..3. ogunu yesemmi karasizim..saat 3 de bitmisti ogunum..

yemekler falan tamam biz koçişle yedik şimdide çay keyfi buyrun çay içelim hatunlar
sırayla civcivler dökülür eve büyük civcivin doğumgünü pastasından ufacık bi dilim yesemmi acep
bence ye ama saati onemli...sendede sanirim manti etki etmedi:) bende yemistim bu hafta manti.mantiyi yasaklilar arasindan kaldirsakmi ne:))))) hahahaaa:))

forumu kan götürecek bende dahil oldum aranıza sonunda patladı benimkide
Eeee insan bu kadar reglli kadının karşısında taş olsa çatlar yawww , iyi etmişsin , ayrı-gayrı olmayalım Kardelenim

Evet , Kızılay bize çadır versin , sulu yemek çıkartsın , hastayız biz
Afiyet olsun , ye yanından bi dilim.Akşam ben de doğumgünündeydim ve de bi miktar pasta yedim yaneeee
Ben de eniştenizi bekliyorum.Menü : Yumurtalı ıspanak , kısır , kıvırcık-havuç salata dememe kalmadı , enişteniz kapıyı açtı

afiyet olsun canım sanada duruma göre bakalım artık pastaya midem agrıyo 2 gündür yemem pastayıda hep o acı biber turşusundan bi daha yersem 2 olsun

kaldıralım mantıyı iyi olur dermişim ayda yılda anca yeriz canım mantıyıda

2 öğün bence ideal kilo verme aşamasında dayanamıyorsan 2.5 öğün yaparsın buçuk öğünde günkurusu birazda kuruyemiş(çiğ) yeterli yaşasın karatay

:3. Selaaam

Kardelenin ellerine sağlık , kilo veren ve regl nedeniyle şişen azimli hatunlara kocamaaaaan

bense bugün kabızlıktan anca yeni yeni kurtulmaya başladığım için yarın sabah en doğru sonucu alacağım ama bu sabah kabız ve kıyafetlerle 66.5 idim ama 3 kez wc çıktım çukulatadan başka kaçamağım da yok ve bugün 10 dan 15:30 kadar çarşı pazar dolaştım umarım işe yarar

Geçmişi okuyamadığımdan bayram da napıyorsunuz bilmiyorum ama yola çıkacaklara Allahtan sabır diliyor sağ salim gidip gelirsiniz inşallah diyorum

Birdy hem reglsin hemde kilo vermişsin nassı oluyir bu iş bi tüyo versene kujuuum tabisi kendim içün deel halen yumurtlayanlar içün

Canım şimdiden sıhhatler olsun ve de saçlarını güle güle kullan.Hayatım geçen hafta regl olucam diye şişmişim , bu hafta da regl oldum diye o şiş inmiş , hepsi bu.Aslında giden bi kilo falan yok , hipnoz sadece Yoksa ben haftalardır aynı noktanın biraz gerisinde - biraz ilerisinde mehter takımı gibiyim , yol aldığım yokkkk Neyse buna da şükür.
Sen nasılsın , bayramda burda mısınız ?

2 öğün bence ideal kilo verme aşamasında dayanamıyorsan 2.5 öğün yaparsın buçuk öğünde günkurusu birazda kuruyemiş(çiğ) yeterli yaşasın karatay
sagol canim hafif bisiler atistirdim yarim saat once haslanmis bugdayin ustune salatalik dogradim yogurt ekledim ve yedim..iyi hgeldi sanki acikiyo gibiydim..ama bende genel olarak 2 ogun taraftariyim cok rahat 6-7 saat durabiliyorum...cok sukur:)

Sağol tatlım duşumu aldım,geldim bitki çayı (kayısı çayı ) içerek tv karşısında pc kucağımda sehpada da 1 kase çekirdek (kızım yüzünden ) ile keyif yapıyorum şimdi.

Bencede kilonun sabit kalması kolay değil ,bunada şükür

Ben dün gece yarısı evime gelebildim dün ki kadar kalabalık yol,terminal ve sıkışık trafik görmedim güya bir gün erken ayrıldım işten bide bugüne kalsaydı nolurdu halim hiç düşünemiyorum :44:

Bayramda orda diil evimdeyim hatta evden dışarı sadece yürüyüş için çıkmayı düşünüyorum İstanbulun kalabalığı ve trafiğinden 1 hafta için bile olsa uzaklaşmak insanı nasıl dinlendiriyor bilirsin

Siz napıcaksınız ? varmı planınız ?

liste için eline sağlık canım kilo alanlar bir hayli kalabalığız moral bozmak gibi olmasın ama bayram sonrası patlama olur gibi geliyo bana liste benim elimde patlamasında malum sıra bende accuk az yiyin kızlar
bende bayramdan hemen sonra reglim çok fena hem bayram hem regl bittim ben :18::18::18::18::18:

Bizcede çok işe yarıyor o yüzden burada tecrübe paylaşıyoruz sizde katılmazmıydınız ?

seve seve %100 her şeyiyle uygulayamasam da protein ağırlıklı beslenip ekmek yerine ceviz,fındık vs yedim.3 öğünü aksatmadım ara öğün yemedim ... 6 kilo verdim.65 kilodan 59'a indim. ama bu aralar duraklama dönemindeyim dikkat edemiyorum toparlanıcam kısa sürede

Çok akıllılık etmişsin bir gün önceden gitmekle.Haklısın hayatım , bence de ailenle özlem gider , yiyin , için , keyif yapın , iyi dinlenceler.Bizde program yok , ilk gün yemek bizde yenecek.Onun bi telaşı olur , sonra offuz biz de...
Maçımı izliyosunuz bakem bende çıkiim de pc yi kızıma veriim sonra sen çok kullandın diye çır çır ötmesin

Herkese iyi geceler mutlu hafta sonları
Sana da iyi haftasonları canımcım...

Filiz hakikaten çok riskli bi zamanlama olmuş , hepimiz yemicez falan desek de gene de ucundan-mucundan tırtıklarız herşeyi.İlk gün aile yemeği bizde yenecek.Bu durumda ben mecburen bi kısım cıssslar yapıcam , yapınca da yicem , hayırlısı valla...
Muhtar acaba bayramdan sonraki haftadan sonraki hafta mı yapılsa liste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…