Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

birdycim muhtara söyleyelim bu bayram torpil yapsın dediğin gibi olsun
muhtara selamlar

kızımı dersane için otobüse bindirdim
kahvaltı pek fazla canım istemedi
sadece 1 kase yoğurt 1elma yedim o kada
kızımın geliş saati değişmiş gibi belli deyil
erken gelirse öğlen yerim gelmesse fındık yoğurt aparatif ayak üstü yerim
bugün pazarım var 10:30 gibi çıkıyorum
akşama mercimekli bulgur pilavı dünden kalan
bide türlü yaparım salata ayran tamamdır
hadi canlar öpüldünüz

guzel bir hafta sonu sizin olsun...
kahvaltimi yaptim..
1,5 yumurta
7 zeytin
az peynir
findik
gunkurusu
yarim muz
2 catal helva
bugun spor gunum..
birazdan yuruyecegim ins:)
aksAda karnibahar yapicam nasil pisirecegime henuz karar vermedim..fikirlere acigim..
bugun utu isini halledicem yarinda hazirlik yapip buzluga aticam ..arefe gunu oruclu olmaya niyetliyim..ancak cocuklari yikarim..1 tepsi baklava siparis etmis benim adam ..bende bir cesit tatli yapmayi dusunuyorum..bakalim ..saglikli mutlu bayramlar olsun ins herkese...

selam kızlar gecmısı okuyamadım ama muhtarım tahmın etmıstır benım işletme sezonu actıgından ötürü doluydu yıne, mısafırım gıdınce bır arkadası aldım dip köşe temızlık yaptık.bugun de carsı pazar işini hallederım yarında bırkac hazırlık derken bayram gelır catar.herkese mutlu saglıklı guzel bır bayram dılıyorum.

Yıldız maşallah sana çok iyi gidiyorsun

Sana da iyi bayramlar
Gelelim menüye
8 zeytin 1 elma sucuklu yumurta 1 ceviz 1 dlm ekmek

Öğle pırasalı et yemeği yoğurt

Akşam1 tane haşlanmış Mısır

merhaba bayanlar bende yeni üye oldum zayıflama listesine. adım ne zaman çıkacak nasıl oluyo yardımcı olursanız çook sevinirim

yemekler falan tamam biz koçişle yedik şimdide çay keyfi buyrun çay içelim hatunlar
sırayla civcivler dökülür eve büyük civcivin doğumgünü pastasından ufacık bi dilim yesemmi acep
doğum günüsü kutlu olsun civcivinin canım..sağlıkla mutlulukla nice yıllara
teskurler:))

teskurrr sersumcum ..3. ogunu yesemmi karasizim..saat 3 de bitmisti ogunum..
)
kaçırmışım canım kusura kalma
Evet , Kızılay bize çadır versin , sulu yemek çıkartsın , hastayız biz
:

Saçlarımı boyadım birazdan duşa gircem sonra yine gelirim herkese hapy hours
güle güle kullan saçlarını şekerim
iyi ki erken çıkmışın sarfoşum..
biz de vedeyizz..ayy nekaa güzell..misafir gel git olayı bitince rahatlıycaz inşallah

:18::18::18::18::18:

birdycim muhtara söyleyelim bu bayram torpil yapsın dediğin gibi olsun
muhtara selamlar
olmazzzz herkes dökecek etğindeki taşlarıııı

etmem miii...sana da güzel mutlu bayramlar bebişimm
merhaba bayanlar bende yeni üye oldum zayıflama listesine. adım ne zaman çıkacak nasıl oluyo yardımcı olursanız çook sevinirim

hoşgeldin..ilk sayfamızı ve oradaki ilk mesajı okursan tüm sorularının cevabı var canım..takıldığın yerde de biz buradayız..başarılarr

kahvaltım

sucuklu omlet
1 lahmacun kadar tandır ekmeği
zeytin peynir
söğüş salata
ceviz çekirdekli kuru üzüm
çay çayy

ayrıca bazıları haftaya tartılmayak mı sonra mı tartılak demişş.nayırr nolamazzz..bayramdan sonra kim ne baklava çikolata bilimum tatlı yemişş görülecekk..herkeşin ipliği pazara dökülecek... hehehe çok fenayım yawww

arkadaşlardün kilo bildirimi yapamadım çünküankaraya gittik.ama sanırım1 kilo kadar aldım :26:

tesekkur ederim tatlim:)
seninde menude kacamaklar var bak dikkat et:)

mıhtar hakkatten çok fenasın zalim mıhtar seni birdycim bizim komplo işe yaramadı başka bir plan mı düşünsek

ilk sayfayi iyi oku sersumun dedigi gibi..menulerini yazarsan yardimci oluruz..

afiyet olsun..sen bu tandir ekmeginden genelde hafta sonlari yiyorsun ondan yavas gidiyo olabilirmi kilocuklarin..
bencede sence.. tarti olayinda senden yanayim:))

Zalimsin muhtar , illaki çantaları kafanıza yiyeceksiniz diyosun yane , peki yemediğimiz şey diil , bi kere daha yeriz n'olucek de mi Filizim ? Önce çikoletaları yeriz sonra da çantaları , yemek olsun da rugandan olsun deermişim
Akşama 1 adet erkek misafir var.Bu insan tek başına yaşadığından mütevellit zaman zaman kendisini yemeğe çağırıyoruz.Antep'ten salça gelmiş , azıcık da bana getirmiş , ben de akşama yemeğe davet ettim.Sucuklu kurufasulye yapıcam bi de pirinç pilavı (ben yemem , çok sevmem zaten) , salata , yoğurt.Tatlı olarak helva alalım dedim ama enişteniz daha güzel bi fikir geliştirdi ; tahin+pekmez yapıcaz , üstüne de ceviz
Gelelim bayram menüsüne , şöyle düşündüm ; Ezogelin çorba , İzmir köfte , pirinç pilavı (genelde herkes bunu seviyo maalesef) , barbunya pilaki , peynirli sigara böreği (fırında) , salata ...Tatlı olarak hazır baklava yufkasından sarığı burma gibi yapıcam (inşallah sorun çıkmaz) , bikaç yufkadan da kendime tatlı yapıcam , şöyle ki ; elmalı kurabiyenin harcı gibi harç yapıcam ve yufkanın içine bundan koyucam.Sonrasında şerbet yok , elmaya ilava edeceğim tatlandırıcının tadıyla yicem.Menüyü böyle düşündüm , inşallah herşey güzel olur....
İşte böyle güzeller ...
Pampişim senin tesis gene ful çekiyomuş , bayramda oda kahvaltı kaç para , 2. gün geliriz belki eniştenle

mıhtar hakkatten çok fenasın zalim mıhtar seni birdycim bizim komplo işe yaramadı başka bir plan mı düşünsek

dayak alışkanlık yapıyoree kayınçomm naparsın...
yeni teknikler geliştireceğim bayram içi amaaaa sürpriiizzz....

menü şahane ..bayılırım izmir köfteye..ve haklısın genelde herkeşler pirinç pilavı seviyoree ama senin tavsiyene uyup ogün örtmenimizze islim kebabının yanına yaptığım pirinç pilavı yenmedi lakin onlar da gizli karataycı çıktı beyaaa

herşey güzel olacak canım

ilk sayfayi iyi oku sersumun dedigi gibi..menulerini yazarsan yardimci oluruz..

afiyet olsun..sen bu tandir ekmeginden genelde hafta sonlari yiyorsun ondan yavas gidiyo olabilirmi kilocuklarin..
bencede sence.. tarti olayinda senden yanayim:))

yok yıldızım benim normal halim...sadece bu 2 hafta sonu yedim valla aylardır yemiyom

ivit tartıda haklıyım demii..

2. öğünüm

kısır (maalesef bolcana )
yoğurt
turşu
çay çayyy

kocişimle kızıma spagetti tadına bakılmadı..

çayımla 1 avuç da ayçekirdeği

bu arada filizim ve kayınçom benim turşular müthiş oldu..ellerime sağlık..hormonsuzdu sanırsamm..

Son düzenleme:
menuler guzel..kolay gelsin..

bende 2. ogunumu yazayim az sonra yicez 6 saat oldu kayfalti yapali...
firinda karnibahar ( sosu unsuz)
kisir bol yesillikli
yogurt

3 km yurundu..bugun baya yoruldum..ince isleri hallettim..yarinada kaba isler:))
gun asiri yurumeye calisiyorum bu ara ama ara verdikce yurume istegim azaliyo malesef..zor yurudum bugun..

birdycim menüler şahane kolay gelsin çantayı yicez o kesinde öncesinde börek baglava bayram şekeri yesekte totomuz rahatlasa muhtardan kaçış yok belli süprizlerde hazırlamış bize
valla bi sen tutturdun salatalıkların kıvamını muhtar tebriks ediyorumönünde saygıyla eyiliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…