- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
Çok akıllılık etmişsin bir gün önceden gitmekle.Haklısın hayatım , bence de ailenle özlem gider , yiyin , için , keyif yapın , iyi dinlenceler.Bizde program yok , ilk gün yemek bizde yenecek.Onun bi telaşı olur , sonra offuz biz de...
Sana da iyi haftasonları canımcım...
Filiz hakikaten çok riskli bi zamanlama olmuş , hepimiz yemicez falan desek de gene de ucundan-mucundan tırtıklarız herşeyi.İlk gün aile yemeği bizde yenecek.Bu durumda ben mecburen bi kısım cıssslar yapıcam , yapınca da yicem , hayırlısı valla...
Muhtar acaba bayramdan sonraki haftadan sonraki hafta mı yapılsa liste
Yıldız maşallah sana çok iyi gidiyorsunguzel bir hafta sonu sizin olsun...
kahvaltimi yaptim..
1,5 yumurta
7 zeytin
az peynir
findik
gunkurusu
yarim muz
2 catal helva
bugun spor gunum..
birazdan yuruyecegim ins:)
aksAda karnibahar yapicam nasil pisirecegime henuz karar vermedim..fikirlere acigim..
bugun utu isini halledicem yarinda hazirlik yapip buzluga aticam ..arefe gunu oruclu olmaya niyetliyim..ancak cocuklari yikarim..1 tepsi baklava siparis etmis benim adam ..bende bir cesit tatli yapmayi dusunuyorum..bakalim ..saglikli mutlu bayramlar olsun ins herkese...
selam kızlar gecmısı okuyamadım ama muhtarım tahmın etmıstır benım işletme sezonu actıgından ötürü doluydu yıne, mısafırım gıdınce bır arkadası aldım dip köşe temızlık yaptık.bugun de carsı pazar işini hallederım yarında bırkac hazırlık derken bayram gelır catar.herkese mutlu saglıklı guzel bır bayram dılıyorum.
doğum günüsü kutlu olsun civcivinin canım..sağlıkla mutlulukla nice yıllarayemekler falan tamam biz koçişle yedik şimdide çay keyfibuyrun çay içelim hatunlar
sırayla civcivler dökülür eve büyük civcivin doğumgünü pastasından ufacık bi dilim yesemmi acep
kaçırmışım canım kusura kalmateskurler:))
teskurrr sersumcum ..3. ogunu yesemmi karasizim..saat 3 de bitmisti ogunum..
)
Evet , Kızılay bize çadır versin , sulu yemek çıkartsın , hastayız biz
:
güle güle kullan saçlarını şekerimSaçlarımı boyadım birazdan duşa gircem sonra yine gelirim herkese hapy hours
iyi ki erken çıkmışın sarfoşum..Sağol tatlımduşumu aldım,geldim bitki çayı (kayısı çayı ) içerek tv karşısında pc kucağımda sehpada da 1 kase çekirdek (kızım yüzünden ) ile keyif yapıyorum şimdi.
Bencede kilonun sabit kalması kolay değil ,bunada şükür
Ben dün gece yarısı evime gelebildim dün ki kadar kalabalık yol,terminal ve sıkışık trafik görmedimgüya bir gün erken ayrıldım işten bide bugüne kalsaydı nolurdu halim hiç düşünemiyorum :44:
Bayramda orda diil evimdeyim hatta evden dışarı sadece yürüyüş için çıkmayı düşünüyorumİstanbulun kalabalığı ve trafiğinden 1 hafta için bile olsa uzaklaşmak insanı nasıl dinlendiriyor bilirsin
Siz napıcaksınız ? varmı planınız ?
:18::18::18::18::18:liste için eline sağlık canım kilo alanlar bir hayli kalabalığız moral bozmak gibi olmasın ama bayram sonrası patlama olur gibi geliyo banaliste benim elimde patlamasında malum sıra bende accuk az yiyin kızlar
bende bayramdan hemen sonra reglim çok fena hem bayram hem regl bittim ben :18::18::18::18::18:
Filiz hakikaten çok riskli bi zamanlama olmuş , hepimiz yemicez falan desek de gene de ucundan-mucundan tırtıklarız herşeyi.İlk gün aile yemeği bizde yenecek.Bu durumda ben mecburen bi kısım cıssslar yapıcam , yapınca da yicem , hayırlısı valla...
Muhtar acaba bayramdan sonraki haftadan sonraki hafta mı yapılsa liste
birdycim muhtara söyleyelim bu bayram torpil yapsın dediğin gibi olsun
muhtara selamlar
guzel bir hafta sonu sizin olsun...
kahvaltimi yaptim..
1,5 yumurta
7 zeytin
az peynir
findik
gunkurusu
yarim muz
2 catal helva
bugun spor gunum..
birazdan yuruyecegim ins:)
aksAda karnibahar yapicam nasil pisirecegime henuz karar vermedim..fikirlere acigim..
bugun utu isini halledicem yarinda hazirlik yapip buzluga aticam ..arefe gunu oruclu olmaya niyetliyim..ancak cocuklari yikarim..1 tepsi baklava siparis etmis benim adam ..bende bir cesit tatli yapmayi dusunuyorum..bakalim ..saglikli mutlu bayramlar olsun ins herkese...
etmem miii..selam kızlar gecmısı okuyamadım ama muhtarım tahmın etmıstır benım işletme sezonu actıgından ötürü doluydu yıne, mısafırım gıdınce bır arkadası aldım dip köşe temızlık yaptık.bugun de carsı pazar işini hallederım yarında bırkac hazırlık derken bayram gelır catar.herkese mutlu saglıklı guzel bır bayram dılıyorum.
merhaba bayanlar bende yeni üye oldum zayıflama listesine. adım ne zaman çıkacak nasıl oluyo yardımcı olursanız çook sevinirim
tesekkur ederim tatlim:)Yıldız maşallah sana çok iyi gidiyorsun
Sana da iyi bayramlar
Gelelim menüye
8 zeytin 1 elma sucuklu yumurta 1 ceviz 1 dlm ekmek
Öğle pırasalı et yemeği yoğurt
Akşam1 tane haşlanmış Mısır
mıhtar hakkatten çok fenasınkahvaltım
sucuklu omlet
1 lahmacun kadar tandır ekmeği
zeytin peynir
söğüş salata
ceviz çekirdekli kuru üzüm
çay çayy
ayrıca bazıları haftaya tartılmayak mı sonra mı tartılak demişş.nayırr nolamazzz ..bayramdan sonra kim ne baklava çikolata bilimum tatlı yemişş görülecekk..herkeşin ipliği pazara dökülecek... hehehe çok fenayım yawww
ilk sayfayi iyi oku sersumun dedigi gibi..menulerini yazarsan yardimci oluruz..merhaba bayanlar bende yeni üye oldum zayıflama listesine. adım ne zaman çıkacak nasıl oluyo yardımcı olursanız çook sevinirim
afiyet olsun..sen bu tandir ekmeginden genelde hafta sonlari yiyorsun ondan yavas gidiyo olabilirmi kilocuklarin..kahvaltım
sucuklu omlet
1 lahmacun kadar tandır ekmeği
zeytin peynir
söğüş salata
ceviz çekirdekli kuru üzüm
çay çayy
ayrıca bazıları haftaya tartılmayak mı sonra mı tartılak demişş.nayırr nolamazzz ..bayramdan sonra kim ne baklava çikolata bilimum tatlı yemişş görülecekk..herkeşin ipliği pazara dökülecek... hehehe çok fenayım yawww
mıhtar hakkatten çok fenasınzalim mıhtar seni birdycim bizim komplo işe yaramadı başka bir plan mı düşünsek
Zalimsin muhtar , illaki çantaları kafanıza yiyeceksiniz diyosun yane , peki yemediğimiz şey diil , bi kere daha yeriz n'olucek de mi Filizim ? Önce çikoletaları yeriz sonra da çantaları , yemek olsun da rugandan olsun deermişim
Akşama 1 adet erkek misafir var.Bu insan tek başına yaşadığından mütevellit zaman zaman kendisini yemeğe çağırıyoruz.Antep'ten salça gelmiş , azıcık da bana getirmiş , ben de akşama yemeğe davet ettim.Sucuklu kurufasulye yapıcam bi de pirinç pilavı (ben yemem , çok sevmem zaten) , salata , yoğurt.Tatlı olarak helva alalım dedim ama enişteniz daha güzel bi fikir geliştirdi ; tahin+pekmez yapıcaz , üstüne de ceviz
Gelelim bayram menüsüne , şöyle düşündüm ; Ezogelin çorba , İzmir köfte , pirinç pilavı (genelde herkes bunu seviyo maalesef) , barbunya pilaki , peynirli sigara böreği (fırında) , salata ...Tatlı olarak hazır baklava yufkasından sarığı burma gibi yapıcam (inşallah sorun çıkmaz) , bikaç yufkadan da kendime tatlı yapıcam , şöyle ki ; elmalı kurabiyenin harcı gibi harç yapıcam ve yufkanın içine bundan koyucam.Sonrasında şerbet yok , elmaya ilava edeceğim tatlandırıcının tadıyla yicem.Menüyü böyle düşündüm , inşallah herşey güzel olur....
İşte böyle güzeller ...
Pampişim senin tesis gene ful çekiyomuş , bayramda oda kahvaltı kaç para , 2. gün geliriz belki eniştenle
ilk sayfayi iyi oku sersumun dedigi gibi..menulerini yazarsan yardimci oluruz..
afiyet olsun..sen bu tandir ekmeginden genelde hafta sonlari yiyorsun ondan yavas gidiyo olabilirmi kilocuklarin..
bencede sence.. tarti olayinda senden yanayim:))
menuler guzel..kolay gelsin..Zalimsin muhtar , illaki çantaları kafanıza yiyeceksiniz diyosun yane , peki yemediğimiz şey diil , bi kere daha yeriz n'olucek de mi Filizim ? Önce çikoletaları yeriz sonra da çantaları , yemek olsun da rugandan olsun deermişim
Akşama 1 adet erkek misafir var.Bu insan tek başına yaşadığından mütevellit zaman zaman kendisini yemeğe çağırıyoruz.Antep'ten salça gelmiş , azıcık da bana getirmiş , ben de akşama yemeğe davet ettim.Sucuklu kurufasulye yapıcam bi de pirinç pilavı (ben yemem , çok sevmem zaten) , salata , yoğurt.Tatlı olarak helva alalım dedim ama enişteniz daha güzel bi fikir geliştirdi ; tahin+pekmez yapıcaz , üstüne de ceviz
Gelelim bayram menüsüne , şöyle düşündüm ; Ezogelin çorba , İzmir köfte , pirinç pilavı (genelde herkes bunu seviyo maalesef) , barbunya pilaki , peynirli sigara böreği (fırında) , salata ...Tatlı olarak hazır baklava yufkasından sarığı burma gibi yapıcam (inşallah sorun çıkmaz) , bikaç yufkadan da kendime tatlı yapıcam , şöyle ki ; elmalı kurabiyenin harcı gibi harç yapıcam ve yufkanın içine bundan koyucam.Sonrasında şerbet yok , elmaya ilava edeceğim tatlandırıcının tadıyla yicem.Menüyü böyle düşündüm , inşallah herşey güzel olur....
İşte böyle güzeller ...
Pampişim senin tesis gene ful çekiyomuş , bayramda oda kahvaltı kaç para , 2. gün geliriz belki eniştenle
birdycim menüler şahane kolay gelsinZalimsin muhtar , illaki çantaları kafanıza yiyeceksiniz diyosun yane , peki yemediğimiz şey diil , bi kere daha yeriz n'olucek de mi Filizim ? Önce çikoletaları yeriz sonra da çantaları , yemek olsun da rugandan olsun deermişim
İşte böyle güzeller ...
valla bi sen tutturdun salatalıkların kıvamını muhtar tebriks ediyorum2. öğünüm
kısır (maalesef bolcana)
yoğurt
turşu
çay çayyy
kocişimle kızıma spagetti tadına bakılmadı..
çayımla 1 avuç da ayçekirdeği
bu arada filizim ve kayınçom benim turşular müthiş oldu..ellerime sağlık..hormonsuzdu sanırsamm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?