bırdym oda+sıcak pohaçalı kahvaltı=paha biçilmez
birdycim menüler şahane kolay gelsinçantayı yicez o kesinde öncesinde börek baglava bayram şekeri yesekte totomuz rahatlasa muhtardan kaçış yok belli süprizlerde hazırlamış bize
valla bi sen tutturdun salatalıkların kıvamını muhtar tebriks ediyorumönünde saygıyla eyiliyom
Muhtarım gel artık bu şiddete bi son ver , hepimizi Mor Çatılık olduk valla , günahtır bize :18::18::18:
dayak alışkanlık yapıyoree kayınçomm naparsın...
yeni teknikler geliştireceğim bayram içi amaaaa sürpriiizzz....
menü şahane ..bayılırım izmir köfteye..ve haklısın genelde herkeşler pirinç pilavı seviyoree ama senin tavsiyene uyup ogün örtmenimizze islim kebabının yanına yaptığım pirinç pilavı yenmedi lakin onlar da gizli karataycı çıktı beyaaa
herşey güzel olacak canım
yok yıldızım benim normal halim...sadece bu 2 hafta sonu yedim valla aylardır yemiyom
ivit tartıda haklıyım demii..
Afiyetle yiyin muhtarım.Valla artık bizim salatalıklardan mı yoksa elimizden mi bilemedim muhtarım.2. öğünüm
kısır (maalesef bolcana)
yoğurt
turşu
çay çayyy
kocişimle kızıma spagetti tadına bakılmadı..
çayımla 1 avuç da ayçekirdeği
bu arada filizim ve kayınçom benim turşular müthiş oldu..ellerime sağlık..hormonsuzdu sanırsamm..
Sağol canımcımmenuler guzel..kolay gelsin..
Neeeee sıcak poğaça mııııı hem de Pampiş tesislerindeeeeebırdym oda+sıcak pohaçalı kahvaltı=paha biçilmez
Yürürken müzik dinle Yıldız , çok kolaylaştırıyo işi ....Havaya bi giriyosun ohhhhhhh yürü de yürü ....3 km yurundu..bugun baya yoruldum..ince isleri hallettim..yarinada kaba isler:))
gun asiri yurumeye calisiyorum bu ara ama ara verdikce yurume istegim azaliyo malesef..zor yurudum bugun..
birdycim menüler şahane kolay gelsinçantayı yicez o kesinde öncesinde börek baglava bayram şekeri yesekte totomuz rahatlasa muhtardan kaçış yok belli süprizlerde hazırlamış bize
valla bi sen tutturdun salatalıkların kıvamını muhtar tebriks ediyorumönünde saygıyla eyiliyom
tesekkur ederim tatlim:)
seninde menude kacamaklar var bak dikkat et:)
Muhtarım gel artık bu şiddete bi son ver , hepimizi Mor Çatılık olduk valla , günahtır bize :18::18::18:
Eeeee tavşan boku gibi rengini belli etmezsen bulgur pilavı yerine pirinç pilavına önüne koyarlar ööörrrtttmenimDeseymiş biz Karatay yapıyoruz diye ....Enişteniz akşama bulgur pilavı istedi , ben de öyle yaptım ama ondan da yemedim.Tahin+pekmez yalan oldu , ordan da yırttık , iyi oldu
Muhtarım kime ne yapsam güzel olur çünkü hiç özenmeden yaparım , bitek annemler geleceği zaman çok özenirim ve yaptıklarım çoğunlukla güzel olmaz , nasıl bi çelişkidir kendim de anlamadım valla :26::26::26:
Afiyetle yiyin muhtarım.Valla artık bizim salatalıklardan mı yoksa elimizden mi bilemedim muhtarım.Filizim seneye bizim turşuları da muhtar kursun , yapsın bi muhtarlık
Sağol canım , menü teoride hazır , pratikte de sorun çıkmaz inşallahBen muhtarın sürprizini tahmin edebiliyorum ; Bayramda cıs yesen de yemesen de çantayı kafamıza indiricek bu hayın mıhtar O bakımdan keyfine bak , herşeyden bol bol ye Filizim
Muhtar Tarihi Hakkari Turşucusu kıvamına geldi valla , maaşallah ne mübarek eli varmış
alırız tabii ki ..hoşgeldin..ilk sayfamızı okumalısın önce..başarılarrBenıde aranıza alırmısınız acaba
oy oyy kolay gele kayınçomm..Kızlar günaydın ,
Yine bir temizlik gününde beraberiz , ne mutlu bizeİnşallah zart diye başlayıp - zort diye bitirebilirim , canım hiiiiç istemiyor , zaten ööle bayram-mayram diil , normal bi temizlik yapmaya çalışıcam , daha derini psikolojimi bozuyo Sonrasında hala ayaktaysam yıkanıp alışverişe gidicem , çok merak ediyorum acaba ne kadarını başarabilicem :26::26::26:
Hepinize güzel ve temizliksiz bir gün diliyorum
gunaaydın herkese ...
dun gece yatmadan önce tartıya çıktım ve 1 kilo daha gitmiş bugun tam 1 hafta oldu diyete başlayalı ve 3 kilo gitmiş inanamadım gece kaç kere çıktım sabah uyanınca da ççıktım 76 kiloyum super bişi inş böle devam eder ......
yallnız karnım çok sarkık benim biberiye yapıorum ama biraz plates mi yapsam bilemedim birde selulitler var tabe onlarıda şimdiden dusunmeye başlamalı mıyım sizce yoksam önce kiloları halledip sonra onlarla mı ilgilenmeliyim????
bu topiği neden açtığım belli oldu hepimiz hepimizin üstünde hayın egolarımızı tatmin ediyoruz..böyle hızmet görülmemiştir
evet yaa haklısın kayınçom özenmeden yaptığım herşey güzel olur benim de
umarım özendiğinden de güzel olur hazırlığın..
okudum üfledim turşuları ondanadırrseneye size de okurum noolcek..
bekleyin ve görün..ortaya karışık yapıcam..
hakkaride 1 nömera olmaya adayım yanee
alırız tabii ki ..hoşgeldin..ilk sayfamızı okumalısın önce..başarılarr
oy oyy kolay gele kayınçomm..ben de temizlik yapmalıyım, yapabilir miyim bilmiyorum, ama yapabilebilmeyi hiiç istemiyorummm
ilk sayfayi iyi oku sersumun dedigi gibi..menulerini yazarsan yardimci oluruz..
teşekkür ederim takıldığım yerlerde yardımcı olursanız sevinirim. hepimşze kolay gelsin.
Çok tatmin olmuş gördüm seni muhtarım , bi nev'i amme hizmeti diyossuuun yaneee
Heee okudun yani turşuları ben okumadım valla muhtarım , ööle mal mal kavanoza koydum o kadar.Filiz sen de benim gibi mal mal mı yaptın turşuları yoksa okudun mu ?
Muhtarım yapabilebildin mi temizliği ? Yaaa var ya ben ne iyi etmişim de eniştenizle evlenmişim yaaa , ne kadar muhterem bir insan kendisi.Valla evin yarısından fazlasını o temizledi , elleri-kolları ağrımasın , böylece temizlik bitti , hatta ben yıkandım da...1 saat sonra falan da gidip alışverişi yaparım , ooohhhh benden iyisi Şam'da kayisi valla
Selaaam
Herkes temizlik, yolculuk,baklava börek ve dolma telaşında(tabisi misafirler içiiiin, biliyorum ki siz azimli vede iradeli hatunlarsınız cıssları yemezsiniz
Bende dün tüm gün temizlik çamaşır ve yemek ile uğraştım, yardım almama rağmen gece 12 ye kadar hep ayaktaydım yardımcı kadın tv sehpasını çekerken prizi altında sürükleyince uydu dekoderinin fişi kırılmış o yüzden internete giremedikzaten girebilseydimde okuyup çıkacaktım o kadar yorulmuştum yani
meğer sizde de temizlik vs telaşı varmış bitiren herkese geçmiş olsun güle güle kirletin
Sersum bacım bi sen değilsin bok püsür içinde yaşadığını düşünen, misal benim vitrin rafları ( camdır ) senede bir temizleniyor portmanto
yazlık kışlık ayrımında temizleniyor hemen hemen birçok şey yüzeysel temizleniyor , her seferinde derin temizliğe can mı dayanırbe yaa. Ama temizlik sonrası insan ne kadar hafiflediğini rahatladığını hissediyor dimi
Dün 8:30 -9:00 arası akşam yemeği yemek zorunda kaldımbu sabah tuvalete çıkamadan ve ince kıyafetlerle tartıldım 65.5 kg
çıktımbugün 2. ve 3. menü arasında koca bi kase çekirdek ile bir yaprak çikolata yedim tek kaçamağım o oldu bakalım bayram sonunda ne olacak
bu akşam ütüleri bitirmem lazım yarın pazar alışverişi falan sonrada banyo manikür oje gibi kişisel bakım faslı var şimdilik burdayım bakiim kimse gelmişmi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?