Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bırdym oda+sıcak pohaçalı kahvaltı=paha biçilmez

saygılar benden efenimmm

iyi geceler millet

bugun biraz gec girdim......

sabah bisiklete binemedim artı kahvaltıda misafir vardı ve 1 tane milföy börek yedim :S

kahvaltım kuçuk bardak açık çay

7-8 zeytin

1 kk peynir

1 tane börek

akşam ustu 1 saat bisiklet 210 kalori gitti

akşam yemekte 1 kepçe çorba bol limonlu tere yanında ve gun boyu 2 maden suyu içtim

sonra biberiyemi surdum sardım 40 dk bisiklet 150 kalori .... dinlenmek için durdum ve o ara nete girdim 5-10 dk dinlenip sonra biraz daha yapıcam çünkü bayramda çok spor yapamıcam gibi gelio bu gunleri değerlendirmeli....

Muhtarım gel artık bu şiddete bi son ver , hepimizi Mor Çatılık olduk valla , günahtır bize :18::18::18:
Eeeee tavşan boku gibi rengini belli etmezsen bulgur pilavı yerine pirinç pilavına önüne koyarlar ööörrrtttmenim Deseymiş biz Karatay yapıyoruz diye ....Enişteniz akşama bulgur pilavı istedi , ben de öyle yaptım ama ondan da yemedim.Tahin+pekmez yalan oldu , ordan da yırttık , iyi oldu
Muhtarım kime ne yapsam güzel olur çünkü hiç özenmeden yaparım , bitek annemler geleceği zaman çok özenirim ve yaptıklarım çoğunlukla güzel olmaz , nasıl bi çelişkidir kendim de anlamadım valla :26::26::26:
Afiyetle yiyin muhtarım.Valla artık bizim salatalıklardan mı yoksa elimizden mi bilemedim muhtarım. Filizim seneye bizim turşuları da muhtar kursun , yapsın bi muhtarlık
menuler guzel..kolay gelsin..
Sağol canımcım
bırdym oda+sıcak pohaçalı kahvaltı=paha biçilmez
Neeeee sıcak poğaça mııııı hem de Pampiş tesislerindeeeee İbibikler öter ötmez ortayım Papadiyam , hamuru yoğurmaya başla
3 km yurundu..bugun baya yoruldum..ince isleri hallettim..yarinada kaba isler:))
gun asiri yurumeye calisiyorum bu ara ama ara verdikce yurume istegim azaliyo malesef..zor yurudum bugun..
Yürürken müzik dinle Yıldız , çok kolaylaştırıyo işi ....Havaya bi giriyosun ohhhhhhh yürü de yürü ....

Sağol canım , menü teoride hazır , pratikte de sorun çıkmaz inşallah Ben muhtarın sürprizini tahmin edebiliyorum ; Bayramda cıs yesen de yemesen de çantayı kafamıza indiricek bu hayın mıhtar O bakımdan keyfine bak , herşeyden bol bol ye Filizim
Muhtar Tarihi Hakkari Turşucusu kıvamına geldi valla , maaşallah ne mübarek eli varmış

tesekkur ederim tatlim:)
seninde menude kacamaklar var bak dikkat et:)

Haklısın kendimi çok kocaman görüyorum aynalarda eşim de cangoloz gibisin diyor :) şişmanın diyor yani. Bugün hiç oturmadım sabah 4 km yüründü tüm gün dip köşe temizlik daha kıçımı yeni koydum. Sersum haklısın çantaylamı döversin nAparsın bilmem bu kilolardan kurtulmalıyım çok canımı sıkıyor eskisi gibi hanım hanımcık çıtı pıtı olmalıyım kilo insanı yaşlı gösteriyor

Kızlar günaydın ,
Yine bir temizlik gününde beraberiz , ne mutlu bize İnşallah zart diye başlayıp - zort diye bitirebilirim , canım hiiiiç istemiyor , zaten ööle bayram-mayram diil , normal bi temizlik yapmaya çalışıcam , daha derini psikolojimi bozuyo Sonrasında hala ayaktaysam yıkanıp alışverişe gidicem , çok merak ediyorum acaba ne kadarını başarabilicem :26::26::26:
Hepinize güzel ve temizliksiz bir gün diliyorum

gunaaydın herkese ...

dun gece yatmadan önce tartıya çıktım ve 1 kilo daha gitmiş bugun tam 1 hafta oldu diyete başlayalı ve 3 kilo gitmiş inanamadım gece kaç kere çıktım sabah uyanınca da ççıktım 76 kiloyum super bişi inş böle devam eder ......

yallnız karnım çok sarkık benim biberiye yapıorum ama biraz plates mi yapsam bilemedim birde selulitler var tabe onlarıda şimdiden dusunmeye başlamalı mıyım sizce yoksam önce kiloları halledip sonra onlarla mı ilgilenmeliyim????

bu topiği neden açtığım belli oldu hepimiz hepimizin üstünde hayın egolarımızı tatmin ediyoruz..böyle hızmet görülmemiştir

evet yaa haklısın kayınçom özenmeden yaptığım herşey güzel olur benim de
umarım özendiğinden de güzel olur hazırlığın..

okudum üfledim turşuları ondanadırrseneye size de okurum noolcek..

bekleyin ve görün..ortaya karışık yapıcam..

hakkaride 1 nömera olmaya adayım yanee

Benıde aranıza alırmısınız acaba
alırız tabii ki ..hoşgeldin..ilk sayfamızı okumalısın önce..başarılarr
oy oyy kolay gele kayınçomm..ben de temizlik yapmalıyım, yapabilir miyim bilmiyorum, ama yapabilebilmeyi hiiç istemiyorummm

herkese iyi güzel günler dilerimm..

sabah kahvaltım

yımırta salatası
peynir zeytin
yoğurt
1/2 simit

Bugün köyceğize gideceğiz yollardayım yani
Kahvaltım
Sabah yumurta 1 tane
1 kase mercimek çorba
Patlıcan közlenmiş yoğurt
3 ceviz 4 zeytin

Geri kalanı hakkında bişey diyemiycem yolda ne yersek o dikkat edicem herkese kolay gelsin sevgiler

Çok tatmin olmuş gördüm seni muhtarım , bi nev'i amme hizmeti diyossuuun yaneee
Heee okudun yani turşuları ben okumadım valla muhtarım , ööle mal mal kavanoza koydum o kadar.Filiz sen de benim gibi mal mal mı yaptın turşuları yoksa okudun mu ?
Muhtarım yapabilebildin mi temizliği ? Yaaa var ya ben ne iyi etmişim de eniştenizle evlenmişim yaaa , ne kadar muhterem bir insan kendisi.Valla evin yarısından fazlasını o temizledi , elleri-kolları ağrımasın , böylece temizlik bitti , hatta ben yıkandım da...1 saat sonra falan da gidip alışverişi yaparım , ooohhhh benden iyisi Şam'da kayisi valla

kesinlikle kayınçom ben sizler içün buradayım..

ayy bitirdim bitirdim ama ben de bittim

beylerimiz bitanedir..Allah razı olsun onlardan

geçmiş olsun sana cicim..benim çoğu bitti azı kaldı valla

ben batmışım bokun püsürün içinde yaşıyormuşum da haberim yokmuuuuşşşşşş......

mutfağa bi girdimm daha totomu yeni koydum..alaamm alaaamm ne batmışş ne batmışşş..bi ara enişteniz geldii dedi hanım hanımm aspiratörü aç boğulacan deterjan kokusundan...ayy alaaamm bu ne tozzz..nefret geldi bu şehrin tozundan isinden..halbukise hep üstten üstten yaparım amaa dimehh o üstten yaptıklarım olmasa çöp ev diye gelecek belediyee..amanın..

neyse mutfak aklandı paklandı sırada camlar var idi ama pek halim yok..bakalımmm

asıl ev temizliği yarın..bugünlük bukaaa yeter...

Son düzenleme:
slmss bayanlarr

12 de kahvaltı

10-11 zeytin
1 kk peynir
1 kupa limonlu çay
ve 4 lokma ekmek tahin pekmez karışımına banarak

kahvaltıdan önce 35 dk bisiklet 150 kalori 1 saat önce de 40 dk bisiklete bindim 180 kalori daha gitti...

akşam yemekte sarma ve kuru acı biber tatlı biber kırmızı biber dolması ve yoğurt ve bol limonlu tere

ve akşam yine en az 1 saat bisiklet ...

selam kızlar bugün güyaaa temizlik yapcaktım ama benim regl geldi 1e kadar yataktan çıkamadım belim karnım ağrıo halsizlikte var. sabah bi kaç kurabiye yedim cnm o kadar tatlı çekiyoki akşama kısır yapcam. turşu mevzusu olmuş benim turşular felaket tuzlu olmuş malesef üstündeki suyu değiştirdim bakalım kurtarabilcemmi yoksa hazır alcaz mecburen. eliptik bisikletimde geldi ama içinden bi parça kırıkmı neyse tıkırdıyo servisi bekliyoruz hevesim kursağımda kaldı. dün ilk defa baklava yapmaya çalıştım şerbetini dökmedim yarın dökcem inşallah güzel olur. bide bu akşam yaprak sarcam yardıma beklerim

Selaaam

Herkes temizlik, yolculuk,baklava börek ve dolma telaşında (tabisi misafirler içiiiin, biliyorum ki siz azimli vede iradeli hatunlarsınız cıssları yemezsiniz

Bende dün tüm gün temizlik çamaşır ve yemek ile uğraştım, yardım almama rağmen gece 12 ye kadar hep ayaktaydım yardımcı kadın tv sehpasını çekerken prizi altında sürükleyince uydu dekoderinin fişi kırılmış o yüzden internete giremedik zaten girebilseydimde okuyup çıkacaktım o kadar yorulmuştum yani

meğer sizde de temizlik vs telaşı varmış bitiren herkese geçmiş olsun güle güle kirletin

Sersum bacım bi sen değilsin bok püsür içinde yaşadığını düşünen, misal benim vitrin rafları ( camdır ) senede bir temizleniyor portmanto

yazlık kışlık ayrımında temizleniyor hemen hemen birçok şey yüzeysel temizleniyor , her seferinde derin temizliğe can mı dayanır be yaa. Ama temizlik sonrası insan ne kadar hafiflediğini rahatladığını hissediyor dimi

Dün 8:30 -9:00 arası akşam yemeği yemek zorunda kaldım bu sabah tuvalete çıkamadan ve ince kıyafetlerle tartıldım 65.5 kg
çıktım bugün 2. ve 3. menü arasında koca bi kase çekirdek ile bir yaprak çikolata yedim tek kaçamağım o oldu bakalım bayram sonunda ne olacak

bu akşam ütüleri bitirmem lazım yarın pazar alışverişi falan sonrada banyo manikür oje gibi kişisel bakım faslı var şimdilik burdayım bakiim kimse gelmişmi :44:

herkeşler aynı demi kıss ama insan dip köşe girince abowww gözlerine inanamıyo valla...

sana da geçmiş olsun..hafifliyoz hafiflemez miyizz..ah bi de tartıda hafiflesek

benim ütü olayı bitti..yarın temizlik tatlı alışveriş..ondan sonra rahatım inşallah

Merhaba kızlar
Nasılsınız ?

Ben 3 gündür izinliyim esimde izinliydi .. Esime vakit ayirdigim icin topigimizi senlendiremedim..
Umarim hersey yolundadir..

Giremeddigim gunler arasinda kacamak olmadi .. Spor yapmaya hava sartlari el verdigi surece yaptim. Bugun disari cikmak yasak idi cunku firtina yagmur var ama felaket.. guzel guzel film ler izledik .. Gulduk eglendik ..

Sabah : Klasik karatay kahvaltimizi yaptik Pazar oldugu icin buna el yapimi sucak da ilave oldu

Aksam : Kofte , Yumurtali karnibahar ( ikiside firinda yapildi ) birazcik da beyaz kelem (lahana) salatasi yaptim.

Miss gibi yedik simdi de keyf kahvelerimizi iciyoruz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…