tamam da insan sanki hakettiğinin karşılığını alamıyormuş gibi hissediyo bende cok azimli biriydim ama kiloda çok olunca bide herkes en az 1 kg veriyo çevremde ben gramla veriyorum ,haklısın yazın kaynanam beni görünce şoook olsun istiyorum ama çok üzüldüm bende ne yapim.
desteğin için çook teşekkür ederim kaderdaşım
sağol canımkolay gelsin bakalım cicimm :))
olsun azda olsa gitmiş yaaa
canım gece uykusunu iyi alamamak vücut dengesini bozabilir,bu da kilo verimini aksatabilir,uzman değilim ama yorumum bubenimde kaçamağım olmadı, üstelik sabah erken kalkıyorum, gece neredeyse uyumuyorum (bebekten kaynaklı 7 aylık), saat 15:00 civarı yeme olayını hep bitirdim bu hafta ama sadece 400 gr inanamıyorum, yarın spora da başlıcam bakalım eğer haftaya cumada böyle azıcık giderse ara öğünlü karatay denicem ,yine olmassa kızlar ben bu işi bırakırım çok sinir oldum çooook...
benimde kaçamağım olmadı, üstelik sabah erken kalkıyorum, gece neredeyse uyumuyorum (bebekten kaynaklı 7 aylık), saat 15:00 civarı yeme olayını hep bitirdim bu hafta ama sadece 400 gr inanamıyorum, yarın spora da başlıcam bakalım eğer haftaya cumada böyle azıcık giderse ara öğünlü karatay denicem ,yine olmassa kızlar ben bu işi bırakırım çok sinir oldum çooook...
hayır pes etmek yok
olurmu hiç yazın bizi uzun süre görmeyen arkadaşlarımız aaaaaaaaaa kız sana ne olmuş diyecekler
bizde yok ya çok zorlamadım deyip gizli bir keyf alacağız
sağlığımızı söylememe bile gerek yok her giden kilo sağlığımız demek
sakın sakın pes etmek yok
seni çok iyi anlıyorum çünkü ben çok pes ettim ve kimse bana pes etme demedi
canım ya benim kayın validem yok ama incecik bir görümcem var
ne giysem üzerime bol geliyor demiyormu beni öldürüyor
evet yazın bizi görenler şoooooooooooooooook olacak
sağol canımgeri dönüş olmasın da küçük adımlar da olsa hep ileri
canım gece uykusunu iyi alamamak vücut dengesini bozabilir,bu da kilo verimini aksatabilir,uzman değilim ama yorumum buöğünlerde yeterince doyuyor musun,dükkanı erken kapattığın için akşam süt,ayran içerek metabolizmanı hızlandırabilirsin,sakın bırakma diyetini veremiyorum diye motivasyonumuzu ve diyetimizi bozmakla bir arpa boyu yol alamıyoruz sonra,yani seni bilmem de ben öyle oldum yıllarca daha yeni başlamışsın,vücuduna alışması için zaman tanı,sağlık için sabretmek lazım
benimde kaçamağım olmadı, üstelik sabah erken kalkıyorum, gece neredeyse uyumuyorum (bebekten kaynaklı 7 aylık), saat 15:00 civarı yeme olayını hep bitirdim bu hafta ama sadece 400 gr inanamıyorum, yarın spora da başlıcam bakalım eğer haftaya cumada böyle azıcık giderse ara öğünlü karatay denicem ,yine olmassa kızlar ben bu işi bırakırım çok sinir oldum çooook...
rumuz:kaha
baş.tarihi:24.10.2013
baş.kilo:78 kg
geçen hafta kilo:77.500
bu hafta kilo:75.500kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:
beden:42-44
spor:4 gün leslie-- tffaniy
yüzdeyi yapamadım:26:
Hemen kilo veremediği için üzülen arkadaşları okumuştum, onun için "Karatay Mutfağı" kitabında yazan önemli bir bilgiyi paylaşmak istiyorum.
"Alışkanlıklar kolay kolay değişmediği için bu diyette birdenbire kilo verilmez. Çünkü maalesef vücutta yıllarca biriken yağlar, kızgın tavadaymış gibi hızla erimez. Seneler boyunca bozulmuş olan metabolizmanın terse dönerek normal olarak çalışması için zamana ihtiyaç vardır. Bu nedenle sabırlı ve sabatlı olmamız gerekmektedir."pes etmek yok çıtırlar 1 aydır 73 den aşağı inemiyorum kaçamak yapmadığım halde elbet gidecek kalan kilolarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?