Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım ya benim kayın validem yok ama incecik bir görümcem var
ne giysem üzerime bol geliyor demiyormu beni öldürüyor
evet yazın bizi görenler şoooooooooooooooook olacak

kolay gelsin bakalım cicimm :))
olsun azda olsa gitmiş yaaa
sağol canımgeri dönüş olmasın da küçük adımlar da olsa hep ileri
canım gece uykusunu iyi alamamak vücut dengesini bozabilir,bu da kilo verimini aksatabilir,uzman değilim ama yorumum buöğünlerde yeterince doyuyor musun,dükkanı erken kapattığın için akşam süt,ayran içerek metabolizmanı hızlandırabilirsin,sakın bırakma diyetiniveremiyorum diye motivasyonumuzu ve diyetimizi bozmakla bir arpa boyu yol alamıyoruz sonra,yani seni bilmem de ben öyle oldum yıllarcadaha yeni başlamışsın,vücuduna alışması için zaman tanı,sağlık için sabretmek lazım

pes etmek yok canımm aaaa kızarım heee

çok doğruu demişsin cnm..

canım ya benim kayın validem yok ama incecik bir görümcem var
ne giysem üzerime bol geliyor demiyormu beni öldürüyor
evet yazın bizi görenler şoooooooooooooooook olacak

benim gene hem k.validem hem görümcem benden zayıf

aynen cnmmm...durmak yokk yola devam.....

canım şimdiden sen pes edersen nolacak böyle moralini bozma bazen çok verirsin bazen az bak bende öyle diye diye 8 kilo verdim yeterlimi deyil tabiki yinede balıketli görüntüsü var şimdilik bi 9 kilo daha vermem lazım ama nerdeyse durdum haftada 300 gr versem öbür hafta yine aynı oluyom sabret kardeşim bende öyle bide işin şurasından bak
başka diyetlerde karnın doymuyo ve çok sıkıcı burda en azından bi yöntem öğrendik tabak önümüze geldiğinde neyi yememiz neyi yemememiz gerektiğini öğrendik istediğimiz kiloya geldiğimizde bu şekildede sabit tutabiliriz az kaçamakla hadi bakalım moral bozmaca yok destel olucaz birbirimiz en büyük

kahvaltım
1 yumurta
biraz çeçil beyniri
zeytin
kk kurabiye 2 ad
süt kaymağı
mandalin
yeşil çayyyy
öğlen
kıymalı pazı kavurma
turşu
çayyyyyy
kk kurabiye
akşam
içli köfte yapıcam (haşlayarak yapıcam kk ya uygun)
yanına kendim sıktığım limonlu soda
salata

kizlar merhaba bayadir ugrayamadim.
ben anlamiyorum hicbirsey istedigim gibi gitmiyor.baslayali 38 gun olu.1 ekimde basladim hala dogru durust kilo veremedim adapte olamadim.1 ileri 2 geri cildircam artik ya sporda yapamiyorum.kizimin uykulari cok duzensiz.bende uykusuzluga dayanaman oyle olunca kacamaklar oluyor dikkat edemiyorum.leslie de baslayamadim.birde hasta oldum.herkes hasta olunca kilo verir ben aliyorum.bilmiyorum nasil olucak...bana bir sihirli degnek lazim..............

ins kizlar sizin haftaniz iyi gecmistir...kilo vermissinizdir...

rumuz: ramaska
baslangic tarihi: 1 ekim
baslangic kilo:88
onceki kilo:88
simdiki kilo:87
fark:-1
spor: yok maalesef

gecen hafta kilo bildirimi yapamadim hastaydim yuzdeyi 2 ye bolmem gerek.yanlis degilse emin degilim yuzde 0.568...
ozlemcim sana kolay gelsin canim.

Selam kızlarBenim reglden dolayı +1,5 yani 73 çıktım.yüzdem +2,970.
acele çıkmam gerek o yüzden bildirimimi düzgün yapamadım kusura bakmayın.liste yapacak arkadaşa kolaylık diliyorum

Selam çıtırlar hayırlı cumalar liste yapan arkadaşıma kolay gelsin şimdiden

rumuz:_Kardelennn_
baş.tarihi:13.03. 2013
baş.kilo:90.5 kg
geçen hafta kilo:73 kg
bu hafta kilo:73.4 kg
fark:++400 gr
yüzde:++% 0.547
toplam fark:17.1 kg
beden:40-42
spor:yürüyüş

kaçamak falan yok regl olacağım ondan dolayı şişim çarşamba günü 72 leri görmüştüm haftaya bakalım artık

ÖĞLEN MENÜM :
şehriye çorbası
azcık tavuk (tavuklu patates yemeği vardı içinde tavuğu sayarak koymuşlar patatesi doldurmuşlar bende sadece tavuğundan yedim napim)

bu kadarcık

Hemen kilo veremediği için üzülen arkadaşları okumuştum, onun için "Karatay Mutfağı" kitabında yazan önemli bir bilgiyi paylaşmak istiyorum.
"Alışkanlıklar kolay kolay değişmediği için bu diyette birdenbire kilo verilmez. Çünkü maalesef vücutta yıllarca biriken yağlar, kızgın tavadaymış gibi hızla erimez. Seneler boyunca bozulmuş olan metabolizmanın terse dönerek normal olarak çalışması için zamana ihtiyaç vardır. Bu nedenle sabırlı ve sabatlı olmamız gerekmektedir."pes etmek yok çıtırlar 1 aydır 73 den aşağı inemiyorum kaçamak yapmadığım halde elbet gidecek kalan kilolarda

Son düzenleme:
hayırlı cumalar kıslarr....

sabah 8 de kalktım

9.30 da pazara gittim 11.15 de geldim...... 11.30 da kahvaltı

2 yumurta tereyağlı

8-10 tane zeytin

fırından sıcak ekmek almıştım 3 lokma ekmek yedim vişne receline banarak

1 kibrit kutusu kdr beyaz peynir

kupayla açık limonlu çay

öğlen yemek yok karnım acıkırsa 1 avuç fıstık yerim ...... akşam yemeğinden önce bisiklete binerim belki sabah binemedim çnk gerci 2 saate yakın yurudum pazarda elimde torbalarla ama bakalım vaktim olursa binerim...

akşam yemeği 5.30- 6 arası

yemekte ıspanak ve bol limonlu yeşil salata sarımsaklı suzme yoğurt......

kilo bildirimimi yapıorum ......

kilom gecen haftayla ve önceki haftayla aynı değişiklik 75 de kaldım galiba...... bu hafta spora daha dikkat edicem ve dışarı gezmeye fln gitmicem gelen olursa da evde yokum bide öle bakalım nasıl olck

rumuz: gmzz_z
baş.tarihi: 7 ekim 2013
baş.kilo: 79 kg
geçen hafta kilo: 75
bu hafta kilo: 75 kg
fark: 0
yüzde: 0
toplam fark: 4 kg
beden: 42-44
spor: eliptik bisklet gunde toplam 1.5 saat

rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:77.1kg
bu hafta kilo: 77.3 kg
haftalık yüzde:++%0.259
haftalık fark:++200 gr
toplam fark:7.7 kg
beden:42
spor:2 gün 3 km

benim kızım yedi aylık zor oluyor çocuklarla bişeyleri yapmak onların peşinde koştur spor yap gene yok gene yok kaçakta yapmadım sütlaç yaptım elimi bile sürmedim.. bu sebeple öğlen atıştırmasını kaldırdım sadece sütlü şekersiz türk kahvesi içiyorum. çayımı zaten 18 yıldır şekersiz içerim...

özellikle sezaryan göbeği çok zor gidiyor oğlumda çok kolay vermiştim gerçi çalışıyordum ama kızımdan kalan kiloların üstüme yapışmasından endişeliyim doğrusu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…