Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

rumuz:GULERYUZ2011
başlangıç tarihi:16 OCAK 2013
başlangıç kilo:75
geçen haftaki kilo:61.8
bu hafta kilo: 60.8
haftalık yüzde:-----%1.618
haftalık fark:-----1 kilo
toplam fark:14.200
beden:36-38
spor:her gün 60 dk tempolu yürüyüş

[SUP]​kizlar bu diyet ne kadar basarli benim acill kilo vermmem lazim[/SUP]

merhaba canım valla uygulayan herkes memnun kilolarından kurtuluor ve geri almıor topiği biraz incele internetten karatay diyetini araştır bence çok basit sağlıklı ve karnı tok tutan bir diyet gerci bende yeniyim 1 ay oldu başlayalı ama bence dene

teşekkür ederim , açıklamaların gayet mantıklı geliyor. birde emziriyorum daha çok veririm diyodum , artık gelecek cumaya bakalım ne olacak, tekrara teşekkürler...

pes etmek yok canımm aaaa kızarım heee

benim gene hem k.validem hem görümcem benden zayıf

teşekkürler, desteğin için...

sen balık etliymişsin :)) canım onlar kilo sayılmazz ) tamam bende balinalıktan balık etliliğe yol alcam inşallah.

bende çay içmiyorum zaten,5 bir yerde-yeşil çay içiyorum günde 1 lt kadar büyük kuzum 4,5 yaşında ikisi arasında mekik dokuyorum ama olmamış demek ki ,spor şart onuda denicem inş. baklalım hayırlısı artık

noooldu beeebeeemm niye canın sıkkın..öpiim de geçsin
müsait dedğilsen ben yaparım gene listeyi

öyle hemen pes etmek yoookkk hanfendii...ben geçen yıl nisanından beri burdayım birde verdiğim kiloya bak 8 kilo..bir aşağı bir yukarı..ama o kalan 10-12 kiloda gidecek başka yolu yok..herkesin farklı oluyor kilo verişi..metabolizma farklı en başta..ama bak hiçbirimiz pes etmiyoruz..yaza kadar kaçmak yok ..

düzene girmek zor canım üzülme elbet ufaklık da düzene girecek sen de sabır diyorum

merhaba karatay güzelleri umarım geç kalmamışımdır kilo bildirimine
rumuz:naz8
başlangıç kilo:79.8
geçen haftaki kilo:76.4
bu haftaki kilo:76.4
fark:0 yüzde 0 a sıfır elde var 0

liste yapan arkadaşa kolay gelsin

efendim:
12 öğle yemeği

kabak yemeği
haşlama et
nohut yemeği 2 kepçe kadar
bollll salata
1 kupa ayran

şimdide sütlü kahve ve fıstık yeyip, yeme faslını bitiriyorum inşallah

akşama tekrar gelirim

iyi ki bu sayfaya gelmişim, zaten kadınlar kulübünde takıldığım tek topik bura )

özellikle sezaryan göbeği çok zor gidiyor oğlumda çok kolay vermiştim gerçi çalışıyordum ama kızımdan kalan kiloların üstüme yapışmasından endişeliyim doğrusu..

versin canım yaaa üzülmeee..bak maşallah senın 2 evladın var kılo vermeye çalışıyosun ya ben daha ortada bebiş yok kaç kiloyumm Allah bağışlasın bu arada :)

çok özür dilerim kızlar,misafir baskınına uğradım,birazdan yayınlarım listeyi

Selam kızlar,nasılsınız,

sabah tartıldım,hala motive olamıyorum,toparlayamıyorum kendimi,çok sağlıksız besleniyorum74,1 çıktım,şimdi bi geçmişe gidip geçen haftaki bildirimimi bulayım çünkü hiç hatırlamıyorum

KİLO VERENLER

kaha...................-2000 gr %2.580
tangram...............-1.300 gr %1.673
ihya.....................-1400 gr %1.637
güleryüz2011.......-1000 gr %1.618
ramaska...............-1000 gr %0.568
cakmel................ -400 gr % 0.456
özlemkartal..........-400 gr %0.419
filiztoprak...........-100 gr %0.143

KİLO ALANLAR

sersum............+200 gr %0.259
birdy...............+200 gr % 0.438
kardelen.........+400 gr %0.547
ficans.............+600 gr %0.816
leylak.............+1500 gr %2.970

AYNI KALANLAR

gmzz-z
naz8

Son düzenleme:
unuttuğum atladığım varsa hatırlatsın canlarım hemen ekliyim,biraz acele oldu..

Özlemim ellerine sağlık,öncelikle birincimizi ve diğer arkadaşlarımı tebrik ederim,ben de tekrar vermeye başlarım umarım

[

yoook başkan :)) yaza değil hedefe ulaşana kadar burdayım) ehhh artık başkanlığı bana devredersin
he şööleee kendine gell..hatta fazla gaza gelip mıhtarlığıma da göz koymuşsun anlaşılan

valla şekerim ben buradaki bazı arkadaşlarımla 2-2.5 yıldır arkadaşım herşeyimi onlarla paylaştım zaten bu topiği açmamızdaki amaç da hem dostluğumuzu sürdürmek hem de muhabbetle kilo vermek..eski topikte bazıları motomot diyet konuşmak istiyordu ondan ayrıldık ve bu topiği açtık..iyiki de açtık çoğaldık yeni arkadaşlıklar edindik..ve inşallah istediğimiz kiloya ulaşsak da biz burada kalıcı dostluğumuza devam edeceğiz..amaç hem kilo vermek hem sağlıklı beslenmek hem de muhabbet..ee daha ne olsun beyaaaa

sen var ya sennnn falakayı çoktan hakettin de hadi sersum ficansına kıyma diyorum..ne o cumadan cumaya geliyon..olursun tabii ++

unuttuğum atladığım varsa hatırlatsın canlarım hemen ekliyim,biraz acele oldu..

canımcım eline koluna emeğine sağlık..iş güç arasında yetiştirdin valla listeyi..

önce 1.mizi vee hepimizi tebrik ediyom..burda olmak şahane kilo vermek bahanee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…