[SUP]​kizlar bu diyet ne kadar basarli benim acill kilo vermmem lazim[/SUP]
sağol canımgeri dönüş olmasın da küçük adımlar da olsa hep ileri
canım gece uykusunu iyi alamamak vücut dengesini bozabilir,bu da kilo verimini aksatabilir,uzman değilim ama yorumum buöğünlerde yeterince doyuyor musun,dükkanı erken kapattığın için akşam süt,ayran içerek metabolizmanı hızlandırabilirsin,sakın bırakma diyetini veremiyorum diye motivasyonumuzu ve diyetimizi bozmakla bir arpa boyu yol alamıyoruz sonra,yani seni bilmem de ben öyle oldum yıllarca daha yeni başlamışsın,vücuduna alışması için zaman tanı,sağlık için sabretmek lazım
pes etmek yok canımm aaaa kızarım heee
benim gene hem k.validem hem görümcem benden zayıf
canım şimdiden sen pes edersen nolacak böyle moralini bozma bazen çok verirsin bazen az bak bende öyle diye diye 8 kilo verdim yeterlimi deyil tabiki yinede balıketli görüntüsü var şimdilik bi 9 kilo daha vermem lazım ama nerdeyse durdum haftada 300 gr versem öbür hafta yine aynı oluyom sabret kardeşim bende öyle bide işin şurasından bak
başka diyetlerde karnın doymuyo ve çok sıkıcı burda en azından bi yöntem öğrendik tabak önümüze geldiğinde neyi yememiz neyi yemememiz gerektiğini öğrendik istediğimiz kiloya geldiğimizde bu şekildede sabit tutabiliriz az kaçamakla hadi bakalım moral bozmaca yok destel olucaz birbirimiz en büyük
benim kızım yedi aylık zor oluyor çocuklarla bişeyleri yapmak onların peşinde koştur spor yap gene yok gene yok kaçakta yapmadım sütlaç yaptım elimi bile sürmedim.. bu sebeple öğlen atıştırmasını kaldırdım sadece sütlü şekersiz türk kahvesi içiyorum. çayımı zaten 18 yıldır şekersiz içerim...
geçen haftaki kilomuda yazdım
noooldu beeebeeemm niye canın sıkkın..öpiim de geçsingünaydın arkadaşlarımhayırlı cumalar
bugün listeyi ben yapıyorum,işlerimi halledip yürüyüşümü yapıp inşallah deprem,sel,tsunami filan olmazsa saat 14.00,bilemedin 14.30 gibi yayınlarım makaleyi..şeyy listeyi
kusuruma bakmayın,canım sıkkın olunca böyle sapıtırım bensiz güzel güzel bildiriminizi yapın ve bildirdiğiniz şeyden mutlu olun inşallah
benimde kaçamağım olmadı, üstelik sabah erken kalkıyorum, gece neredeyse uyumuyorum (bebekten kaynaklı 7 aylık), saat 15:00 civarı yeme olayını hep bitirdim bu hafta ama sadece 400 gr inanamıyorum, yarın spora da başlıcam bakalım eğer haftaya cumada böyle azıcık giderse ara öğünlü karatay denicem ,yine olmassa kızlar ben bu işi bırakırım çok sinir oldum çooook...
hayır pes etmek yok
olurmu hiç yazın bizi uzun süre görmeyen arkadaşlarımız aaaaaaaaaa kız sana ne olmuş diyecekler
bizde yok ya çok zorlamadım deyip gizli bir keyf alacağız
sağlığımızı söylememe bile gerek yok her giden kilo sağlığımız demek
sakın sakın pes etmek yok
seni çok iyi anlıyorum çünkü ben çok pes ettim ve kimse bana pes etme demedi
canım şimdiden sen pes edersen nolacak böyle moralini bozma bazen çok verirsin bazen az bak bende öyle diye diye 8 kilo verdim yeterlimi deyil tabiki yinede balıketli görüntüsü var şimdilik bi 9 kilo daha vermem lazım ama nerdeyse durdum haftada 300 gr versem öbür hafta yine aynı oluyom sabret kardeşim bende öyle bide işin şurasından bak
başka diyetlerde karnın doymuyo ve çok sıkıcı burda en azından bi yöntem öğrendik tabak önümüze geldiğinde neyi yememiz neyi yemememiz gerektiğini öğrendik istediğimiz kiloya geldiğimizde bu şekildede sabit tutabiliriz az kaçamakla hadi bakalım moral bozmaca yok destel olucaz birbirimiz en büyük
düzene girmek zor canım üzülme elbet ufaklık da düzene girecek sen de sabır diyorumkizlar merhaba bayadir ugrayamadim.
ben anlamiyorum hicbirsey istedigim gibi gitmiyor.baslayali 38 gun olu.1 ekimde basladim hala dogru durust kilo veremedim adapte olamadim.1 ileri 2 geri cildircam artik ya sporda yapamiyorum.kizimin uykulari cok duzensiz.bende uykusuzluga dayanaman oyle olunca kacamaklar oluyor dikkat edemiyorum.leslie de baslayamadim.birde hasta oldum.herkes hasta olunca kilo verir ben aliyorum.bilmiyorum nasil olucak...bana bir sihirli degnek lazim..............
ins kizlar sizin haftaniz iyi gecmistir...kilo vermissinizdir...
rumuz: ramaska
baslangic tarihi: 1 ekim
baslangic kilo:88
onceki kilo:88
simdiki kilo:87
fark:-1
spor: yok maalesef
gecen hafta kilo bildirimi yapamadim hastaydim yuzdeyi 2 ye bolmem gerek.yanlis degilse emin degilim yuzde 0.568...
ozlemcim sana kolay gelsin canim.
Hemen kilo veremediği için üzülen arkadaşları okumuştum, onun için "Karatay Mutfağı" kitabında yazan önemli bir bilgiyi paylaşmak istiyorum.
"Alışkanlıklar kolay kolay değişmediği için bu diyette birdenbire kilo verilmez. Çünkü maalesef vücutta yıllarca biriken yağlar, kızgın tavadaymış gibi hızla erimez. Seneler boyunca bozulmuş olan metabolizmanın terse dönerek normal olarak çalışması için zamana ihtiyaç vardır. Bu nedenle sabırlı ve sabatlı olmamız gerekmektedir."pes etmek yok çıtırlar 1 aydır 73 den aşağı inemiyorum kaçamak yapmadığım halde elbet gidecek kalan kilolarda
noooldu beeebeeemm niye canın sıkkın..öpiim de geçsin
müsait dedğilsen ben yaparım gene listeyi
öyle hemen pes etmek yoookkk hanfendii...ben geçen yıl nisanından beri burdayım birde verdiğim kiloya bak 8 kilo..bir aşağı bir yukarı..ama o kalan 10-12 kiloda gidecek başka yolu yok..herkesin farklı oluyor kilo verişi..metabolizma farklı en başta..ama bak hiçbirimiz pes etmiyoruz..yaza kadar kaçmak yok ..
yoook başkan :)) yaza değil hedefe ulaşana kadar burdayım) ehhh artık başkanlığı bana devredersin
özellikle sezaryan göbeği çok zor gidiyor oğlumda çok kolay vermiştim gerçi çalışıyordum ama kızımdan kalan kiloların üstüme yapışmasından endişeliyim doğrusu..
çok özür dilerim kızlar,misafir baskınına uğradım,birazdan yayınlarım listeyi
KİLO VERENLER
kaha...................-2000 gr %2.580
tangram...............-1.300 gr %1.673
ihya.....................-1400 gr %1.637
güleryüz2011.......-1000 gr %1.618
ramaska...............-1000 gr %0.568
cakmel................ -400 gr % 0.456
özlemkartal..........-400 gr %0.419
filiztoprak...........-100 gr %0.143
KİLO ALANLAR
sersum............+200 gr %0.259
birdy...............+200 gr % 0.438
kardelen.........+400 gr %0.547
ficans.............+600 gr %0.816
leylak.............+1500 gr %2.970
AYNI KALANLAR
gmzz-z
naz8
he şööleee kendine gell.[
yoook başkan :)) yaza değil hedefe ulaşana kadar burdayım) ehhh artık başkanlığı bana devredersin
Selam kızlar,nasılsınız,
sabah tartıldım,hala motive olamıyorum,toparlayamıyorum kendimi,çok sağlıksız besleniyorum74,1 çıktım,şimdi bi geçmişe gidip geçen haftaki bildirimimi bulayım çünkü hiç hatırlamıyorum
unuttuğum atladığım varsa hatırlatsın canlarım hemen ekliyim,biraz acele oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?