sonunda eve gelebildik
kızımın gözünde hafif astimat çıktı yaz tatilinde bidaha bakalım gerekirse gözlük veririz dedi
birde damla verdi alerji olmuş gözü
öğlen orada yedik kızım hamburger yedi bende tavuk salata ayran
akşamada onlara makarna yapıcam bende sadece cacık yerim
öptüm hepinizi çok yoruldum biraz uzanıcam
olmadı bu ara izinli yazarız seni canım.Merhaba kızlar bu ara çok yoğunum kusura bakmayın cumaya terslik olmazsa kilomu bildiricem KPSS kursu bi taraftan proje hazırlıyorum bi taraftan iş güvenliği uzmanlığı var Aralık'ta o bi taraftan ev işleri çocuk anlayacağınız başım kalabalık
Menüm
Sabah karatay kahvaltı
Öğle yarım pide
Akşam 1 kase şehriye çorbası
Şimdilik hoşçakalın
Sersumcuğum bu ara böyleyim umarım idare edersin sevgiler
haklısın canım ama insan birden vazgeçemiyor ki yediklerinden napalım yavaş yavaş
ohhhh afiyet olsunnnnnnn canım...
...
off balıkkk pazarr.günaydın kızlardün öğlen 1 saat yürdüm
akşam yemeğinde ızgara balık ve bol nar ekşili salata
bu sabah her zamanki gibi klasik kahvaltı yaptımbugün yağmurlu burası...pazara gidicem ve fırsat bulursam yağmur altında yürüyüş yapmak istiyorum
ben omega 3 ün en uygun fiyatlısını kullanıyorum canım..çoğumuz da onu alıyor..marincap 500 mg..sabah 2 akşam 2 yetiyor 13-15 tl civarı..dün bende omega 3 kapsül şipariş verdim bakalım ne zaman elimde olacak....
yalnız bu diyet pahalı bir diyet yaaa ceviziydi fındık fıstık etiydi haftalık 15 organik yumurtasıydı tavuguydu soğuk sıkım yağlarıydı omega3 d vitaminiydi hiç bitmiyor ki
geçmiş olsun kuzuna tatlım:26::26:sonunda eve gelebildik
kızımın gözünde hafif astimat çıktı yaz tatilinde bidaha bakalım gerekirse gözlük veririz dedi
sonunda eve gelebildik
olmadı bu ara izinli yazarız seni canım..işin zor..kolay gelsin
haklısın..ama yazı düşünüp çıtır olmayı hayal edip motive olucaz hep beraber
aynen canım yaaa geçtiğimiz yaz tombik gittim tatile bu yaz oyle olsun istemiyorum..
off balıkkk pazarr..afiyet olsun bebeemm
ben omega 3 ün en uygun fiyatlısını kullanıyorum canım..çoğumuz da onu alıyor..marincap 500 mg..sabah 2 akşam 2 yetiyor 13-15 tl civarı..
geçmiş olsun kuzuna tatlım:26::26:
afiyet olsun..
sabah
yarım muz
ceviz
öğlen
domates çorbası
et döner
salata
2 mil leslie..
leslie yapmaya yapmaya hamlamışım valla dün de 3 km yürümüştüm heryerim ağrıyiriii
1-sersum-30 Ağustos 2013 liste yaptı
2-handrake-20 Eylül 2013 liste yaptı
3-birdy-27 Eylül 2013 liste yaptı
4-leylak84-4 Ekim 2013 liste yaptı
5-kardelenn-11 Ekim 2013 liste yaptı
6-filiztoprak-25 Ekim 2013 liste yaptı
7-papadiya-1 Kasım 2013 liste yaptı
8-özlemkartal-8 Kasım 2013
9-ficans-15 Kasım 2013
10-serpp-22 Kasım 2013 izinli
11-guleryuz2011-29 Kasım 2013
12-ihya-6 Aralık 2013
13-Kaneel-13 Aralık 2013
14-ttet-20 Aralık 2013
15-naz8-27 Aralık
16-Nehirsu85-03 Ocak 2014
17-Ramaska-10 Ocak 2014
18-yıldız-17 Ocak 2014
19-ufocan-24 Ocak 2014 izinli
20-gmzz_z-31 Ocak Şubat 2014
21-gamze27-07 Şubat 2014 8 Kasımda Listede
22-kaha-14 Şubat 2014 8 Kasımda Listede
23-cakmel-21 Şubat 2014 8 Kasımda Listede
canım ben listeye ne zaman girerimmm acaba :26:
canım listeye girme kuralımız 2 hafta düzenli menü bildirimi yapmak ve liste yapma sırasına girmek bunu kabul ediyorsan ben ilk sayfadaki listeye senin de adını ekliyorum..sen sanırım bu pazartesi başladın haftaya cuma listede olursun istiyorsan..ilk sayfamızda kurallarımız yazıyor zaten..
Selam güzellikler, yeni girdim topiğe geçmişi okuyamadım daha okuycam ama
dün geç saatte eve geldim o yüzden giremedim en son kabızlıkla mücadele ediyodum ya bu sabah 1 kaşık limonlu zeytinyağı arkasında 2 kayısı 2 incir yedim su içtim sonra kahvaltı yaptım sonra güç bela ve çok az wc çıktı
Bu arada iştahım yerinde o kadar yiyip çıkaramamak inanılır gibi değil ama karnım davul gibinihayet bugün susam yağı aldım Birdy kulakların çınlasın ama içinde ve üzerinde herhangi bişey yazmıyodu soğuk sıkım olup olmamasıyla ilgili :44: akşam yemeği öncesi 1 çay kaşığı içtim ama kusmamak için çok zor tuttum kendimi nasıl devam edecem acep :44: yemekte de 1 incir 3 hurma yedimşimdi 1 kupa da 1poşet lipton 5 i biryerde 1 poşette lipton acai li form içiyorum şimdilik halen bi hareket yok beklemeye devam
düzelir inşallah, kuzunun gözleri annesi.
teşekkürederim kızlar alyacım teşekkürlerolmadı bu ara izinli yazarız seni canım..işin zor..kolay gelsin
ben omega 3 ün en uygun fiyatlısını kullanıyorum canım..çoğumuz da onu alıyor..marincap 500 mg..sabah 2 akşam 2 yetiyor 13-15 tl civarı..
afiyet olsun..
Keten toğumundaki omega3 çok çok yetersiz canım yanlış hatırlamıyorsam hocada kitabında diyodu zaten illede balık yağından elde edilmiş ve günlük alınması gereken saf omega 1-2 gr olmalı diye :44: Ayrıca keten tohumu östrojenide etkiler diye günde 1 tatlı kaşığından fazla kullanılmamalıymış o da öğütülmemiş olup ağzında iyice çiğneyip öğütüp yutacaksın yoksa bağırsağa yapışıp zarar verebilyormuşdiye biliyorum ben...kabızlığada iyi geliyordu bak bande diyorum ne almayı unuttum yarın aliim bari
hoca kış hastalıklarından korunmak için de katkısız D vitamini alın yazıyordu. hatta, kanada da domuz gribini, devlet bu şekilde bertaraf etmiş,
evet keten tohumunun fazlası ,her şey de olduğu gibi zararlı. günde 1 tatlı kaşığı yeterli yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam.bende 1 tatlı kaşığı yiyorum yarısı çiğneniyo yarısı hooop öyle gidiyo vallakatan tohumu zaten bağırsaklarda şişiyor ve o şekilde mide ve bağırsağı temizliyor. fazla tüketim yaparsak o zaman bağırsaklar yumuşama yapıyomuş.
ayrıcaaaaaa uygun diyetle günde 1 tatlı kaşığı k.tohumu kilo vermeye yardımcı önemli olan dozaj mış yani. lakin biz her şeyi abartan bi milletiz uyarılarında haklısın yaniiiii
Eveet D vitaminini iyi hatırlattın hele artık yaz bitti esas kaynak yok artık kışın 100 yazın 50 birim olmalıymış eğer eksikse en iyi ve garantili yöntem enjeksiyonla almak olmazsa hap ama hem uzun sürer hem mide ve sindirime karışıp ne kadarı atılırne kadarı vücutta kalır bidaha kan verip tahil beklemektense en iyisi iğneymiş
doktor etkili bir yöntem dedi canım bakalım deneyip görecez..ama kızımın yüzünü inceleyip özel reçete verdi..yani benim sana da aynı reçeteyi tavsiye etmem doğru olmaz zannımca..hap ve jel belki de elle hazırlanan solüsyon kişiye özelmiş..
ben de nemlendirici kullanırım yalnızca..maşallah cildim de gayet güzel..ama kırka geliyorum artık biraz daha takviye şart olabilir..
şimdikiler çok fena benimki de geçen gün çarşıya gidicez sivilcesi çıkmış anne senin fondöteninden süreyim de kapansın gözükmesin diyor..dedim kızım hava almazsa daha çok artar sivilcen ..ay ne zormuş beee
doğadanın 9 lu çayı çıkmış birde onu denemeli..senin 5 li çay hangisinin?
tereyağında tavada kızarmış olabilir ya da ızgara ve fırında..actifrayda..seçenekler bunlar köfte için..ya da ben domates sosunda tencerede pişiriyorum..ama hepimiz arada bu tip yanlış beslenme yapabiliyoruz..yasak olan sadece trans yağ içermesi sağlık için zararlı diyeti bozmuş olmuyor yanii..
İnşallah faydasını görürsünüz canım yahaklısın kişiye özel olur hazırlatılan solüsyonlar :26:
nemlendiriciden başka bişeyin yararına inanmıyorum valla hele hele kırışıklık önleyiciler falan ııı ıııhh para tuzağı bence
benim ki liptonun 5 lisiydi canım9 lusunu almadım ama artık evde bulunması lazım hem kış geldi hem metobolizma yavaşladı
merhaba kızlarben geldim bazı sebeplerden gelemedim,kendimi toparlayayım istedim...
bu arada çooooook kaçamak yaptım.karatay falan hak getire:26:nasıl oldu anlamadım ama bugün regl günü de olmasına rağmen aynı kilodayım...kilo almadan kendime dur demem lazım....
Hoş geldin tatlım şimdi daha iysin inşallahkilon sabit ne güzel sen beni bir bilsem fıçı gibi şiştim bide kabız oldum menopoz kesinleşti bundan sonra hapı yuttum yani sağlık olsun
merhaba buugn şehirdışındaydım gunu birlik ve hiç duzenli öğünüm olmadı :2: :2: :2:
sabah 6 da kalktım
10 da kahvaltı gittiğimiz yerde yiyebileceğim tek şey ekmekti sade ekmek yememek için 2 dilimde peynir yedim çeyrek ekmekle
ardından 12 gibi pide ve ayran vardı 2 dilim pide ve ayran uçuruldu............ :26: :26: :26:
3 gibi tkr 2 parça pide ve ayran.......
akşam 5 de eve geldim 6.30 da 5 tane mercimek köfte yedim.... yarım saat snr maden suyu içip snr bisiklete binicem öle berbat ve hamurlu bi gundu yani.....evden çıkmayınca ii ama çııknca olmuo bu iş yaaaa....... :2: :2:
Yaa çalıştığı için mecbur dışarda yemek zorunda olanlar işte o yüzden düzensiz basleniyo sen yine dua et ki hergün dışarda yemek zorunda kalmıyosunevdeyken bisiklet ev işi falan daha hareket imkanın var bizde oda yok anacım
dün bende omega 3 kapsül şipariş verdim bakalım ne zaman elimde olacak....
yalnız bu diyet pahalı bir diyet yaaa ceviziydi fındık fıstık etiydi haftalık 15 organik yumurtasıydı tavuguydu soğuk sıkım yağlarıydı omega3 d vitaminiydi hiç bitmiyor ki
Ucuz beslenmenin zararlarına harcıcağımız parayı düşününce aslında hiç pahalı değil canım ayrıca hadi yumurtayı neysede tavuğu ucuz bulamıyorum diye az tüketiyorum bulduğumda bol suda haşlıyorum içine maydonoz dere otu sapları havuç,soğan,sarımsak ve yeşil biber atıyorum suyu ile kırmızı mercimek çorbası falan yapıyorum
merhaba zarif ve güzel hanımlar, KK en iyi kombin yarışmasına katılmak için daha kaç kilo vermeyi bekleyeceksinizLinke tıklayın , şimdi katılın
Üzgünüm ama daha 5-6 kilo vermeyi bekliyorumyani şimdilik hayal yarışmaya katılmam
sonunda eve gelebildik
geçmiş olsun canım inşallah yaza bişeyi çıkmaz
kabızlık için; tecrübeyle değişik bünyelerde etkili olan yöntemleri yazayım canım,sen istediğini uygularsın ,çünkü sen sanırım zor durumdasın,
1-aç karna yumuşak kivi yemek(kahvaltıdan 15-20 dk önce)
2- 1 tane ceviz akşamdan sıcak suyun içine konur,cam bardak olacak, sabah kalkınca ceviz yenecek bardakdaki acı su içilecek
3- kahvaltı öncesi yarım ince belli küçük çay bardağıyla zeytin yağı içilebilir
4- kahvaltıda bol yeşillik ve yediğin her şeyi iyice çiğnemek de işe yarıyor
5- yemeklerden önce 1 'er bardak sıcak su içmek
6-öğütülmemiş keten tohumu alıp yemek veya yoğurtlara 1 yk koyarak ,çiğnemeyi unutma.
eminim ALLAH'IN izniyle bu yöntemlerden mutlaka biri işe yarayacaktır.
1-olur, kivi çıktıysa alırım hemen çok da severim
bu gün öğle yemeği sonrasında:saat15:30 gibi
1 bardak fındık ve fıstık yedim 1 kupa sütlü kahveylen birde 07:00 da 1 kupa süt içerek yeme içme faslını bitirdim
merhaba kıslar
sabah 8 de kalktım
9.30 da
1 kk beyaz peynir
tereyağlı 2 yumurta
10-12 zeytin
buyuk kupayla limonlu açık çay
1 avuç fıstık
öğlen 2 de
yeşil çay 2 tane N**** (Siyahi)
4 de yarımsaat bisiklet
akşam 6 da 4 kepçe tarhana çorbası
2 yemek kaşığı et kavurma
2 tane mercimek köfte
10 dk öncede yarım avuç fıstık
9 gibi 1 saat bisiklet...........
1-olur, kivi çıktıysa alırım hemen çok da severim
2-bunu kolesterol için yapılıyo sanıyodum :44: hergün kahvaltıda yiyodum zaten ama suya koymuyodum ,olabilir
3-Abooovv çok değilmi 1 yemek kaşığı yetmezmi yavs :44:
4-en güzeli ve bütün mesele bu, anca hafta sonları yiyebiliyorum
5 ve 6 son bir kaç aydır unuttuğum alışkanlıklar bak keten t nu yine unuttum
İlgine teşekkür ederim yinedeiflah olmaz cinsin tekiyim dimi
E hadi negroları öğün yapmışsın neysede akşam yemeğinden sonra niye yedin o fıstıkları yaww ,bari yemekle beraber yeseydin !
olmadı bu ara izinli yazarız seni canım..işin zor..kolay gelsin
afiyet olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?