Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

liste harika olmuş canım o kada müsafirin içinde pesss doğrusu ne hamarat kızsın

:13::13::13::13:

Son düzenleme:
sen var ya sennnn falakayı çoktan hakettin de hadi sersum ficansına kıyma diyorum..ne o cumadan cumaya geliyon..olursun tabii ++
fırçayı atmışsın gene
Özlemim ellerine sağlık,öncelikle birincimizi ve diğer arkadaşlarımı tebrik ederim,ben de tekrar vermeye başlarım umarım
canımcım eline koluna emeğine sağlık..iş güç arasında yetiştirdin valla listeyi..
önce 1.mizi vee hepimizi tebrik ediyom..burda olmak şahane kilo vermek bahanee..

aynen öyle sersumcum mesajını alıntılamamışım ama cevap yazayım...eşim hastalanınca görümcem imalı konuştu da ona canım sıkıldı,hoş adam hasta da değildi halsizdi biraz,abasına naz yaptı

Canım benim ne desen haklısında, bi türlü başlayamıyorum, 1 ileri 2 geri, hep kaçamak olunca da buraya da gelemiyorum, bugün arkadaşlar da dediler kilo aldın diye, tamam tekrar başlıyorum ve buradayım inşallah

sen mi hasta ettin adamı..görümce görümce görmiiyyim seni ömrümce..(bu arada ben de görümceyim..)

yanii falakayı hakettin de..hadi neyse..hah şöölee gelmiyon şiştikçe şişiyon..
Çizelgemi de güncellendim sonunda, sağa doğru ilerler inşallah

liste harika olmuş canım o kada müsafirin içinde pesss doğrusu ne hamarat kızsın

:13::13::13::13:
:13::13::13:

unuttuğum atladığım varsa hatırlatsın canlarım hemen ekliyim,biraz acele oldu..

Teşekkür ederim çok güzel olmuş birinci olmak daha güzeltabiki yeni başladığım için olduğunu biliyorum umarım devamı gelir
Özlemim ellerine sağlık,öncelikle birincimizi ve diğer arkadaşlarımı tebrik ederim,ben de tekrar vermeye başlarım umarım
hep beraber kurtulacağız yağlarımızdan
canımcım eline koluna emeğine sağlık..iş güç arasında yetiştirdin valla listeyi..

önce 1.mizi vee hepimizi tebrik ediyom..burda olmak şahane kilo vermek bahanee..
incecik ve sağlıklı olacağızzzzzzzzzzzz

Tartının pili bitince tartılamadım sonra işim çıktı gelemedim özür özür inşallah haftaya burdayım kilo verenleri tebrik ediyorum hoşçakalın

Kızlar hepinize çok selam ,
Özlemim ellerine sağlık hayatım , liste çok güzel olmuş.Ben de kilo veren güzelleri çok çok kutluyorum.Bu arada "kilo alanlar" kısmındaki isimler de çok tikkat çekiciydi , çok skandal isimler gördüm
Özlemim hayat görümceye can sıkılamayacak kadar kısa ve bir o kadar da zor , at gitsin zihninden."Adam cebinde taşır , senin gibi gelini " diyorum ve beğenmeyen totonu yesin diye de ekliyorum cancağızım :86::86::86::86::86:
Aaaa kızlar bi sürü şey yazacaktım ama hepsi aklımdan uçtu gitti yawww , neyse sonra yine gelirim

Allah iyiliğini versin kıss,bi okudum altıma ediyodum gülmektenhala gülüyorum ve gözümden yaşlar geldi,Allahta seni güldürsün
valla ben yazacaktım unutmuşum,kilo alanlar topiğin kare as'ı diyebiliriz,noldu yav bu hafta
bu arada kriz şeklinde gülmeye devam ediyorum haa

kıss birdy nerden bulursun böyle esprileri arkadaşım harika bi insansın seni çok seviyorum
menü bildirimi yapayım da kaçayım kızlar

sabah 08.15;3 ufak yumurtadan tereyağlı omlet
1 tabak kıvırcık,maydanoz,lorlu salata z.yağlı
5 zeytin,kıl biber,1 çatal kaşar
5 ceviz,10 badem,1 kuru incir

akşam 18.30;1 tabak barbunya,1 tabak salata,1 kase yoğurt
spor;1.5 saat yürüyüş
hepinize iyi tatiller canlarım

Hoş geldin tatlım şimdi daha iysin inşallah kilon sabit ne güzel sen beni bir bilsem fıçı gibi şiştim bide kabız oldum menopoz kesinleşti bundan sonra hapı yuttum yani sağlık olsun

hoşbuldum canımiyi diyelim iyi olsun datlum,iç güveysinden halliceyim işte
kilom 2 gün önceye kadar sabitti ama bugün 1,5 kg + dayım.ama reglden olduğunu da biliyorum
ayy o kabızlığı ben de çok çekiyorum bazen ama bu sıralar düzgün işliyo allahtanahhh menopoz,birgün hepimiz yaşıycaz sarhoşum.sağlık olsun yeter ki....

liste için eline emeğine sağlık özlemimkilo veren arkadaşlarımı da kutluyorum

Son düzenleme:

Canım benim , ben kıyamam senin görümce denen insan nedeniyle üzülüp sıkılmana (kendimin de görümce olduğunu belirtmeden geçemiciiim ) ...Dedim bi Cuma güzelliği yapiiim şu cancağızıma de biraz morali düzelsin.Ben de seni çok seviyorum Özlemim Kartalım , valla bak
Hehehe Kare As di mi , bomba olmuş valla , kıdemliler yan gelip yatmış , hazırdan yemiş bu hafta
Neyse ki seni aramızda göremedik yoksa senin liste de İğneoyası'nın efsane listesine dönecekmiş valla

Son düzenleme:
ozlemkartal kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
KİLO VERENLER

kaha...................-2000 gr %2.580
tangram...............-1.300 gr %1.673
ihya.....................-1400 gr %1.637
güleryüz2011.......-1000 gr %1.618
ramaska...............-1000 gr %0.568
cakmel................ -400 gr % 0.456
özlemkartal..........-400 gr %0.419
filiztoprak...........-100 gr %0.143

KİLO ALANLAR

sersum............+200 gr %0.259
birdy...............+200 gr % 0.438
kardelen.........+400 gr %0.547
ficans.............+600 gr %0.816
leylak.............+1500 gr %2.970

AYNI KALANLAR

gmzz-z
naz8

liste için teşekkürler özlemkartal, ellerine sağlık.
kaha,tangram , ihya , güleryüz2011 ramaska, sizleri özellikle tebrik ediyorum

aslında kilo alanları da tebrik ediyorum başarması zor iş, diyetteyken kilo almak ,bende bunu iyi başaranlardanım ,ama,ilerde görürsünüz

Muhtar çok fantastik bi tarifmiş.Lokumdan ziyade "bomba" diyebiliriz , kocalarınıza yedirmeyin kızlar
Muhtarım bak aklıma geldi , eniştenizin zayıflama döneminde ben de şöyle bir şey yapıyodum ; bi kısım hurmanın çekirdeklerini çıkartıp biraz süt ilavesiyle rondodan geçirip buna kakao ve ceviz-fındık (Allah ne verdiyse diyelim) ilave edip macun kıvamına getiriyodum.Bir-iki kaşık yiyince bile kafi geliyodu , gayet tatminkar idi ( çikolata niyetine yiyoduk biz)...

Karatayla sağlıklı kilo almanın sırları hehehehe ...

teşekkürler arkadaşım umarım hep beraber verenlerden oluruz
ayrıca arkadaşlar hepiniz harikasınız bayıldım muhabbetinize

yanii falakayı hakettin de..hadi neyse..hah şöölee gelmiyon şiştikçe şişiyon..

Hem de ne şişmek, geçen biri hamile zannetti, zor inandırdım

İnşallah canım hep beraber

ii akşamlar bayanlar

az önce bi yazı okudum kefir zayıflamaya yardımcıymış bu konuda bilgi olan var mı acaba artı karatayda kefir tuketimi var mı hatırlamıorum kitapta yazıo mudu???? biiraz dan bi göz gezdircem kitaba bişiler varmı die ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…