Üzgünüm ama daha 5-6 kilo vermeyi bekliyorumyani şimdilik hayal yarışmaya katılmam
hımm tamam o zaman tartı -5 olduğunda beni bulkolay gelsin
Selam güzellikler, yeni girdim topiğe geçmişi okuyamadım daha okuycam ama
dün geç saatte eve geldim o yüzden giremedim en son kabızlıkla mücadele ediyodum ya bu sabah 1 kaşık limonlu zeytinyağı arkasında 2 kayısı 2 incir yedim su içtim sonra kahvaltı yaptım sonra güç bela ve çok az wc çıktı
Bu arada iştahım yerinde o kadar yiyip çıkaramamak inanılır gibi değil ama karnım davul gibinihayet bugün susam yağı aldım Birdy kulakların çınlasın ama içinde ve üzerinde herhangi bişey yazmıyodu soğuk sıkım olup olmamasıyla ilgili :44: akşam yemeği öncesi 1 çay kaşığı içtim ama kusmamak için çok zor tuttum kendimi nasıl devam edecem acep :44: yemekte de 1 incir 3 hurma yedimşimdi 1 kupa da 1poşet lipton 5 i biryerde 1 poşette lipton acai li form içiyorum şimdilik halen bi hareket yok beklemeye devam
kabızlık için; tecrübeyle değişik bünyelerde etkili olan yöntemleri yazayım canım,sen istediğini uygularsın ,çünkü sen sanırım zor durumdasın,
1-aç karna yumuşak kivi yemek(kahvaltıdan 15-20 dk önce)
2- 1 tane ceviz akşamdan sıcak suyun içine konur,cam bardak olacak, sabah kalkınca ceviz yenecek bardakdaki acı su içilecek
3- kahvaltı öncesi yarım ince belli küçük çay bardağıyla zeytin yağı içilebilir
4- kahvaltıda bol yeşillik ve yediğin her şeyi iyice çiğnemek de işe yarıyor
5- yemeklerden önce 1 'er bardak sıcak su içmek
6-öğütülmemiş keten tohumu alıp yemek veya yoğurtlara 1 yk koyarak ,çiğnemeyi unutma.
eminim ALLAH'IN izniyle bu yöntemlerden mutlaka biri işe yarayacaktır.
bu gün öğle yemeği sonrasında:saat15:30 gibi
1 bardak fındık ve fıstık yedim 1 kupa sütlü kahveylen birde 07:00 da 1 kupa süt içerek yeme içme faslını bitirdim
merhaba kıslar
sabah 8 de kalktım
9.30 da
1 kk beyaz peynir
tereyağlı 2 yumurta
10-12 zeytin
buyuk kupayla limonlu açık çay
1 avuç fıstık
öğlen 2 de
yeşil çay 2 tane N**** (Siyahi)
4 de yarımsaat bisiklet
akşam 6 da 4 kepçe tarhana çorbası
2 yemek kaşığı et kavurma
2 tane mercimek köfte
10 dk öncede yarım avuç fıstık
9 gibi 1 saat bisiklet...........
Benim barsaklar da hala tık yok ben bi balkona çıkiim anlayan anladı niyesinisonra belki yine gelirim olmazsa yarın yollarda olacağım için cumartesi akşamı gelirim inşallah
rumuz: cakmel
baş.tarihi: 22 ekim 2013
baş.kilo: 89.1
geçen hafta kilo: 87.7
bu hafta kilo: 87.3
fark: 0.400
yüzde: %0.456
toplam fark: 1.8kg
beden: 44-46
spor: yok
ilk benden olsun dedim :)) çok az gidiyor yağlar yaaaa ... spor olmadığından sanırım(
06:30 kahvaltı bitiş
1.5 haşlanmış yumurta
yeşillik
1 çb taze fıstık
4 zeytin
herkese baskül den inince bool bol gülen yüzler diliyorummmmmm...
Karatay diyeti ile dukan diyeti benziyor mu?
FİLİZTOPRAK
başlangıç tarihi=07 mart 2013
başlangıç kilo=78
geçen hafta=69.5
bu hafta=---69.4
fark=--0.1
haftalık yüzde=--%0.143
toplam fark=8.6
boy=1.60
beden= larç
spor=leslie 3 mil
artık çok az kilo vermeye başladım buda beni korkutuyo 72 den 69 a zor düşmüştüm şimdide bunda kaldım yoksa bu kadarla mı kalıcam diyorum bazen çok fazla kaçırmıyorum ama neyse sağlık olsun liste yapan arkadaşa kolay gelsin
Kızlar hepinize günaydın ;
Durumumu arzederim ;
Geçen hafta : 45.6
Bu hafta : 45.8 (reglim)
Fark : +++ 0.2 kg
% : +++ 0.438 kg
Boy : 1.5 mssz: )
Beden : 34
Aylardan beri veremedim şu iki kiloyu beaaaa...Tam 45 olmuştum ki gene bir gecede 46'ya fırladım.Çok musdaribim valla
Kızlar inşallah sizler benden iyi durumdasınızdır.
Özlemim şimdiden ellerine sağlık bitanem
sen hangi diyeti yapıyosun...dün bende omega 3 kapsül şipariş verdim bakalım ne zaman elimde olacak....
yalnız bu diyet pahalı bir diyet yaaa ceviziydi fındık fıstık etiydi haftalık 15 organik yumurtasıydı tavuguydu soğuk sıkım yağlarıydı omega3 d vitaminiydi hiç bitmiyor ki
sağol ballı sütümoff balıkkk pazarr..afiyet olsun bebeemm
mersi tatlımKızlar hepinize günaydın ;
Durumumu arzederim ;
Geçen hafta : 45.6
Bu hafta : 45.8 (reglim)
Fark : +++ 0.2 kg
% : +++ 0.438 kg
Boy : 1.5 mssz: )
Beden : 34
Aylardan beri veremedim şu iki kiloyu beaaaa...Tam 45 olmuştum ki gene bir gecede 46'ya fırladım.Çok musdaribim valla
Kızlar inşallah sizler benden iyi durumdasınızdır.
Özlemim şimdiden ellerine sağlık bitanem
.
Evet Karatay ile başladım omega 3 e ve iyiki başlamışın .. Faydaları saymak ile bitmiyor..
Omega-3 yağ asitleri bir günde yakılan kalori oranını arttırma konusunda başarılıdır. Bir besin takviyesi olarak kullanılan balık yağının pek çok faydası bilinmektedir. Balık yağı kullanımı koroner kalp hastalıklarına yakalanma riskini azaltır.
Yaşlanmayı yavaşlatır, zihinsel fonksiyonları geliştirir, depresyon ve kaygı oranını düşürür. Kolesterolü düzenler ve akne-sedef gibi cilt rahatsızlıklarının düzelmesine yardımcı olur. Balık yağının kilo vermeye olan etkileri incelemek isteyen Avustralyalı bilim adamları bir grup insan üzerinde aşağıdaki araştırmayı yapmıştır.
Deneyler dört gruba ayrılmıştır:
1. Grup haftada üç gün egzersizle birlikte balık yağı kullanmış.
2. Grup egzersiz olmaksızın balık yağı kullanmış.
3. Grup egzersiz yapmamış ve ayçiçek yağı ile beslenmiş, son grup ise haftada 3 gün egzersiz yaparak ayçiçek yağı ile beslenmiştir.
Birinci gruptakiler kilo vermiş, dördüncü gruptakiler birinci gruptakiler kadar olmasa da kilo vermiştir. Diğer iki grupta hiç kilo kaybı olmamıştır. Bu sonuçlar balık yağının orta derecedeki egzersizle birlikte kilo vermeye katkısı olduğu yönündedir.
Bir başka çalışma ise amerikan klinik beslenme uzmanlarının hazırladığı bültende yayınlanmıştır. Günde 45 dakika yürüyüş yaparak balık yağı kullanmanın kilo vermeyi sağladığı düşünülmektedir. Ancak sadece balık yağı kullanmak aynı etkiyi yaratmamaktadır. Her iki çalışmada da katılımcılar özel bir beslenme planı uygulamamış ve hergün aldıkları miktarda besin almaya devam etmişlerdir.
Balık yağı egzersiz ve kilo verme ilişkisi için iki farklı teori vardır. Balık yağı kan damarlarının elastikiyetini arttırarak egzersizin harekete geçirdiği kan akımını geliştirir buda yağ hücrelerinin yakılması sinyali oluşmasına neden olur.
Balık yağındaki omega-3 iştahı kesmektedir. Gerçekte balık yağı beslenme ile ilgili avantajlar sunarken kilo verilmesi için sihirli değnek değildir. Egzersizle birlikte kullanıldığında kilo vermeye yardımcı olur.
sen hangi diyeti yapıyosun...
/QUOTE]
canım karatay diyeti yapıyorum diye biliyorum ben3 kitabını da aldım okudum 4 kasımda başladım
günaydın arkadaşlarımhayırlı cumalar
bugün listeyi ben yapıyorum,işlerimi halledip yürüyüşümü yapıp inşallah deprem,sel,tsunami filan olmazsa saat 14.00,bilemedin 14.30 gibi yayınlarım makaleyi..şeyy listeyi
kusuruma bakmayın,canım sıkkın olunca böyle sapıtırım bensiz güzel güzel bildiriminizi yapın ve bildirdiğiniz şeyden mutlu olun inşallah
bildirimimi de yapayım
Bildirim:08.11.2013
Rumuz:özlemkartal
Geçen hafta:95.4
Bu hafta:95
Fark:-400 gr
Fark yüzdesi:%0.419
Boy:1.70
Spor:bu hafta 4 günde 5 saat yürüyüş
spor yapınca şişiyorum ben maalesef,yoksa hiç kaçamağım yoktu:26:
klasik karatay kahvaltısı
dün 8 mil, çarşamba 3 mil, salı 45 dk pilates ve giden sadece 700 gr bu nasıl bişey yaaa...
şeker hastası olunca insilün direnci kolay kırılmıyor galiba işim çok zor çok...
:26:
bildirimimi de yapayım
Bildirim:08.11.2013
Rumuz:özlemkartal
spor yapınca şişiyorum ben maalesef,yoksa hiç kaçamağım yoktu:26:
benimde kaçamağım olmadı, üstelik sabah erken kalkıyorum, gece neredeyse uyumuyorum (bebekten kaynaklı 7 aylık), saat 15:00 civarı yeme olayını hep bitirdim bu hafta ama sadece 400 gr inanamıyorum, yarın spora da başlıcam bakalım eğer haftaya cumada böyle azıcık giderse ara öğünlü karatay denicem ,yine olmassa kızlar ben bu işi bırakırım çok sinir oldum çooook...
hayır pes etmek yok
olurmu hiç yazın bizi uzun süre görmeyen arkadaşlarımız aaaaaaaaaa kız sana ne olmuş diyecekler
bizde yok ya çok zorlamadım deyip gizli bir keyf alacağız
sağlığımızı söylememe bile gerek yok her giden kilo sağlığımız demek
sakın sakın pes etmek yok
seni çok iyi anlıyorum çünkü ben çok pes ettim ve kimse bana pes etme demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?