şekersiz sakız çiğneye biliyormuyduk:26::26:
sakız çiğnemeyi çok seviyorumda
şekersiz sakızın sakıncası yok canım sadece mide salgını arttırıp reflü yapabilir leptini etkilemez..hocamız daha önce cevaplamıştı o alıntıyı bulamadım ama datçalı çift hocamızla birebir görüşüyor ondan alıntıladım ..şekersiz sakız çiğneye biliyormuyduk:26::26:
sakız çiğnemeyi çok seviyorumda
hayır canım sakız yok.... çnk çene çalışınca bey,n mide çalışıo gibi uyarılıo ve leptin hormonu salgılanmıo......
şekersiz sakızın sakıncası yok canım sadece mide salgını arttırıp reflü yapabilir leptini etkilemez..hocamız daha önce cevaplamıştı o alıntıyı bulamadım ama datçalı çift hocamızla birebir görüşüyor ondan alıntıladım ..
yanlış biliyorsun canım..şekersiz olursa leptin etkilenmiyor..
https://www.facebook.com/KaratayDiyet/posts/658505797495064
versin canım yaaa üzülmeee..bak maşallah senın 2 evladın var kılo vermeye çalışıyosun ya ben daha ortada bebiş yok kaç kiloyummAllah bağışlasın bu arada :)
sersum sakiz beni cok aciktiriyo yaaa
mide salgısını arttırıyor canım ondan..
KİLO VERENLER
kaha...................-2000 gr %2.580
ihya.....................-1400 gr %1.637
güleryüz2011.......-1000 gr %1.618
ramaska...............-1000 gr %0.568
cakmel................ -400 gr % 0.456
özlemkartal..........-400 gr %0.419
filiztoprak...........-100 gr %0.143
KİLO ALANLAR
sersum............+200 gr %0.259
birdy...............+200 gr % 0.438
kardelen.........+400 gr %0.547
ficans.............+600 gr %0.816
leylak.............+1500 gr %2.970
AYNI KALANLAR
gmzz-z
naz8
evet canim yoksa agzi oyalamak adina iyi de, sonrasi pek de dayanilir gibi olmuyor acikcasi
ben sana sey dicektim, ben bi ara iki ögün yapiyordum ya, sindirim sorunum artti iyice ve kilo veremedimben de yine 3 ögüne döndüm en az 4 saat koyuyorum aralara ve yine vermeye basladim.. galiba iki ögün bana yaramiyo
kendine göre ayarlamalısın canım..4 saat yeter zaten öğün araları
haftaya cuma bende katilabilir miyim tekrardan listeye?
2 hafta kuralımız var canım biliyorsun bugünden itibaren menü bildirimi yaparsan daha sonraki hafta listede olursun..kimseye haksızlık olmasın yanii
İnşallah canım hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?