Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

şekersiz sakız çiğneye biliyormuyduk:26::26:
sakız çiğnemeyi çok seviyorumda
şekersiz sakızın sakıncası yok canım sadece mide salgını arttırıp reflü yapabilir leptini etkilemez..hocamız daha önce cevaplamıştı o alıntıyı bulamadım ama datçalı çift hocamızla birebir görüşüyor ondan alıntıladım ..
hayır canım sakız yok.... çnk çene çalışınca bey,n mide çalışıo gibi uyarılıo ve leptin hormonu salgılanmıo......

yanlış biliyorsun canım..şekersiz olursa leptin etkilenmiyor..

https://www.facebook.com/KaratayDiyet/posts/658505797495064

özlemim liste için eline sağlık kilo veren aynı kalan ve biz aslarıda tebrik ederim çıtırlar ne olduk böyle yahu birdy alemsin güldürdün

mide salgısını arttırıyor canım ondan..

evet canim yoksa agzi oyalamak adina iyi de, sonrasi pek de dayanilir gibi olmuyor acikcasi

ben sana sey dicektim, ben bi ara iki ögün yapiyordum ya, sindirim sorunum artti iyice ve kilo veremedim ben de yine 3 ögüne döndüm en az 4 saat koyuyorum aralara ve yine vermeye basladim.. galiba iki ögün bana yaramiyo

2 sırada olan tangram........arkadaşımız listede değildir..özlemim gözden kaçırmış..ilk 3 kaha-ihya ve güleryüz arkadaşımızda..duyurulur..

Son düzenleme:

kendine göre ayarlamalısın canım..4 saat yeter zaten öğün araları

2 hafta kuralımız var canım biliyorsun bugünden itibaren menü bildirimi yaparsan daha sonraki hafta listede olursun..kimseye haksızlık olmasın yanii

yaaa ama ama ama ama tamam canim, her ögünü ayri ayri yazamazam da girip toptan yazarim

iyi hafta sonları dilerim..

kahvaltım

sucuklu omlet
lorlu çingene salatası
peynir zeytin
2 lokma bal kaymak
ceviz

Son düzenleme:
bugün kızımın toplantısı ve evde de temizlik varr..öğleden sonra da komşuya gidicezzz hadi hayırlısı:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…