Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bugün kızımın toplantısı ve evde de temizlik varr..öğleden sonra da komşuya gidicezzz hadi hayırlısı:18::18::18:

kolay gelsinnnn

iyi hafta sonları dilerim..

kahvaltım

sucuklu omlet
lorlu çingene salatası
peynir zeytin
2 lokma bal kaymak
ceviz

çay keyfii buyrun

afiyet olsun şifa olsun lakin; trigliserid olmasın

benim kahvaltım da şöyle efendim

3 zeytin
1 ceviz dahasını içim almadı
maydanoz,1\2 domates ve salatalık
2 kaşarlı omlet
birazda aaaa dolapta tahin helva vardı, hep aklıma düşüyordu. dedim aklıma düşeceğine mideme düşsüüünnn aslında utanmam lazım dimi sanırım 0 dünkü 0.400 gr buna neden oldu bidaha yapmıcam söz, yaparsam birdaha ki cumaya iddialıyım duyrulurrrr

hamile mi sandılar..ayy çok güldüm..demek alarm çalıyor ficansım..toparlan artık

Alarm veriyorum artık, dün akşamdan itibaren inşallah kaçamak yok
iyi hafta sonları dilerim..

kahvaltım

sucuklu omlet
lorlu çingene salatası
peynir zeytin
2 lokma bal kaymak
ceviz

bugün kızımın toplantısı ve evde de temizlik varr..öğleden sonra da komşuya gidicezzz hadi hayırlısı:18::18::18:

Afiyet olsun canım ve de kolay gelsin

sabah kahvaltı olarak
karatay kurabiyesi 2 ad.
tatlı yerine iyi geliyo o bitincede karatay lokumu yapmayı düşünüyorum
1 kase yoğurt
3 mil leslie
10:30 da pazara gidicem birazda öyle yürürüm
12 de öğlen yemeği yeriz kız dersaneden gelecek ama henüz düşünmedim
akşamda belli deyil
sonra yazarım bayyyy

Günaydın çıtırlar

Dün akşam zeytinyağlı pırasa( pirinçsiz ve bulgursuz yaptım çok güzel oldu) ve kavurma

Sabah kahvaltım pastırmalı yumurta, peynir, zeytin, domates, cevizli ezme, 1 kuru incir ve 3-4 ceviz

Hepinize iyi hafta sonları dilerim

2 sırada olan tangram........arkadaşımız listede değildir..özlemim gözden kaçırmış..ilk 3 kaha-ihya ve güleryüz arkadaşımızda..duyurulur..

aaa o kadar baktıydım listeye yaaacele olunca gözden kaçmış demek ki...

günaydın kızlar,nasılsınız bakalım kızım başımda beklwediği için kalamıcam ne yazık ki
kahvaltımı ettim
tereyağlı salçalı omlet
1 çatal kaşar
1 kase salata
ceviz,kaymak,gün kurusu üçlüsü ve bir bardak sütkahvemi içiyorumgörüşürüz bilahare canlarım,sersum çok yeme bak cıslardan..ficansım start verdin dimi tatlım,bak biz de motive olamıyoz sonra ha
liste için iyi dileklerini sunan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum

Start verdim canım, bir de yürüyüşe de başlarsam tamamdır, sen çok güzel yürüyorsun

Start verdim canım, bir de yürüyüşe de başlarsam tamamdır, sen çok güzel yürüyorsun
başla canım,sen de iyi yürürdüninsan deşarj oluyo açık havada yürüyünce
Muhtar ne kadar çılgın bir programın var bugün

kızlar dikey süpürge almıştım geçenlerdebugün evi süpürdüm harika,bayıldımbelim kopmadan eğilmeden tüm evi hallettim..yemekleri yaptım,çamaşır bulaşık tamambirazdan ailecek sinemaya gidiciiz

öğle yemeğim(birazdan)
pırasa,barbunya ve yoğurt

sağol şekerim
sana da afiyet bol leptin olsun

olsun şekerim ben düzelttim bazı arkadaşlar gelirgelmez hemen listeye gircem zannediyo
mıhtardan kaçmazzz
afiyet olsun datlımm

Muhtar ne kadar çılgın bir programın var bugün
2 aşaması bitti geldi 3. aşamaya
ayrıca özlemin listesinin sırıtan tipleriyiz hehehe..hiiç yakıştıramadım bizee
Alarm veriyorum artık, dün akşamdan itibaren inşallah kaçamak yok
Afiyet olsun canım ve de kolay gelsin

f.kir mi aldın canım annemde de var çok memnun..güle güle kullan..benim de vardı eşim kızım doğduğunda almıştı b.ko nun ama çok ağırdı ve toz torbası kağıt olunca yırtılıp toz kaçırıyordu..şimdi annemin kullandığı toz torbası yıkanabiliyor.ve çok ergonomik..

iyi eğlenceler...

toplantı bitti ev eşimle beraber süpürüldü silindi sarma yapıldı ocağa konuldu duş alındıı..ayyyy anlatırken yoruldum ne çok iş yaptım beyaaa

bir yağmur var sormayın ama ben cam sildim.. neden derseniz burada lojmanın camları ahşap ve dışarının soğuğu ve kurumu içeri giriyor sünger falan işe yaramıyor eşimde koli bandıyla bantlıyor..onun için yağmurda cam sildim..1-2 tanesini hava alsın diye açık bırakıyoruz gerisi bantlanıyor tabii yaza kadar camlar içten siliniyor...yanee kayınçom ben de sütler kaymak tutar iken kuşlar cıvıldaşır iken camları silerim artık..

şimdi de komşuya gidiyorum..aman dikkat:18::18::18::18:

canım ne kada hamratsun bugün bende pazardan geldim öğlen
çayyyy
kızıma gofret almıştım 2 tanecik tırtıkladım omlet yapmışdım ama çok az yedim gerisini kızım yedi
közde patlıcan 2 ad. ceviz sersumcum ben yaptım sen yapma komşuda tut kendini
akşamada fırında mücver var fakat tamamen karatay tarifi unsuz ilk kez denicem fikrimi söylerim akşama

12:00
2. öğünüm yapıldı

etsiz, sarımsaklı,yoğurtlu, üstü tereyağlı,pul biberli, naneli,misket köfte yedim hımmmmm mantı gibiydi kızlarrrr :125:
Allahtan eşim benden çok yedi de yırttım

biraz önce 1 kupa süt içtim, şimdide 5' i bir arada içmekteyim iğrenç bir çaymış, yeni alacaklara duyrulur

acıkırsam sütlü Türk kahvesi içicem inş. herkese sevgilerrr

Özlemim temizliği kendim yaptığım sürece süpürgenin yatay ya da dikey hatta diagonal olması bile pek teselli vermiyor bana gülüm Neticede o süpürge kendi başına süpüremedikten kelli...Fakat senin memnun olmana sevindim , güle güle kullan , hatta belki ben dahi alabilirim ama bişey sorucam ; Ağır değil mi , çünkü sonuçta motoru da sap kısmında , bu durumda da bana ağırmış gibi geliyo ama tamamen sallıyo da olabilirim o bakımdan bi özet geçersen bana da makbule geçer

Fantastik dörtlü
Muhtarım ne kadar başdöndürücü bir hızla yaşamışsın bugün , ben de okurken yorulduım valla.Hele ki araya bi de sarma sıkıştırmış olman tam tüy dikmiş valla , ne becerikli kadınsın.Etli mi sardın , ben yaprak koymadım bu sene , o bakımdan kışın lahana ve pazı sarıcam.Sarıcam dediğim de bikaç kereyi geçmez ya neyse...
Kızım ben de cam sildim-yağmur yağdı.Allah mahsus yapıyor diye düşünüyorum çünkü her seferinde aynı şey oluyor.Ya da "silme evladım" da diyor olabilir , mesajı doğru anlamak lazım.Demek ki muhtar bi dahaki cam silişinde sen bambaşka bir şehirde olucan.Artık sen silince silerim ben de ...
Filizim Filizim , bekliyorum mücver yorumlarını , daha doğrusu tarifini de...Yani un yoksa çok yumurta vardır
, bu durumda omletimsi olur diye düşündüm ama tamamen yanılıyor olmam da kuvvetle muhtemel...Ha bi de senin kurabiye tarifini de kaçırdım , onu da bir ara kısaca yazarsan çok sevinirim
Kızlar ben de günümü özetliim ; Erkenden kalktım , kahvaltı sonrası öğlen için karnabahar , akşam için de orman kebabımsı yaptım.Sonra bulaşık , biraz çamaşır yıkadım.Sonra yemek , sonra pazar-market işleri , sonra eve geldim , acıkmışım tabi , biraz turp-zeytin-peynir yedim , şimdi de burdayım.Birazdan da aşağıda yürücem...Vaşşş , kendimi de çok hiper aktif gördüm bugün

kızlar selam...özlemcim öncelikle ellerine sağlık demek istedim.biraz geç kaldım ama ...filiztoprak,sersum ve diğer arkadaşlarım muhabbetinize hayranım keşke vaktim olsa da ben de katılsam.aslında benim de arkadaşlığım matraktır ha...biraz deliyim ama olsun
neyse ben karatay diyetini sizinle öğrendim canlar yalnız ben bebeğimi emzirdiğim için öğlenleri çok acıkıyorum ve meyve yiyorum ,süt ,ayran ve bitki çayları içiyorum.çok şükür sütüm azalmadı ama yine de size danışmak istedim.acaba öğlen karataya uygun yemek mi yesem.
ben bu arada izin aldım ve göreve başlamama 7 hafta kaldı.kıyafetlerime girebilmem için şimdilik 10 kilo vermem gerekiyor.bu hafta 1.300 gr verdim.umarım böyle devam eder.:44:
şimdilik hoşçakalın

slm

sabah 8 de kalktım 8.30 da kahvaltı

2 tereyağlı yumurta çok az kaşarlı

1 k k kdr peynir

8-10 tane zeytin

1 avuç fıstık

buyuk kupayla açık limonlu çay..........

öğlen eşimin babaannesindeydim evde ceviz içi bitmişti appartmanda çok gurultu olur die cevizi oraya götürmştum.. orda kırıp temizleyip eve getirdim ............. 1 de öğlen yemeği

1 tane buyuk kırmızı biber dolması bulgurlu

yoğurt

2 tane sigara böreği :18: :18: :18:

akşam yemeği 5.30 - 6 gibi

tarhana çorbası

ısırgan otlu bulgurlu ıspanak

sarımsaklı yoğurt turşu kırmızı soğan

8-8.30 gibi 1 saat bisiklete binerim ( yani inş gelen giden olmazsa )

bende emziriyorum, haziranda benim iznimde bitiyoooo ve 20 kg vermeliyim
sütte sıkıntı olmuyooo, azalmıyor yani sütü ısıtıp içersen bebişe de senin sütün daha kolay ve çabuk yetişiyor:)) ayrıca soğuk süt içersek bebeğe gaz yapar, kolay gelsin inşallah vericez bu fazlalıkları

etli sarma yaptım gülüm..valla ben de kendime şaştım
sen de az yetenek göstermemişsin yanee..ee kimin kayınçosu
yok ben bile bile yağmuru göre göre sildim..karşı apartmandan gören olduysa totosuyla gülmüştür heralde.ben silmeden silme haa darılırım..

az tuttum gülümm üzgünümm..:18::18:
aaa yap da sööle bakalım unsuz mücver nasıll

canım merhaba..bebişini güle güle büyüt..emzirdiğin için haklısın acıkmakta ama meyve yerine ceviz badem falan yesen..meyve daha çabuk acıktırıyor aslında..ama tabii sen bilirsin..
bu arada muhabbete herzaman bekleriz ama cuma listesine girebilmek için 2 hafta düzenli bildirim ve liste sırasına girme kuralımız var..onun için özlemin yaptığı listeden çıkardım seni.(özlemin gözünden kaçmış seni de eklemiş).diğer arkadaşlarda beklemede çünkü..ama sen de düzenli gelirim liste yapma sırasına da girerim dersen 2 hafta menü bildiriminden sonra eklerim seni de..ama sanırım yoğunsun..listeye girmen şart değil tüm paylaşımlarda ve muhabbete bekleriz 31 ekimde gelmişsin ilk..haftaya 2 haftan doluyor eğer listeye girmek istiyorsan bana söylemeyi unutma canım..

Son düzenleme:
suçum

1 kk kek
1 poğaça
1 kaşık patates salatası
semizotu salatası
6 tane etli bulgurlu sarma

ceza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…