suçum
1 kk kek
1 poğaça
1 kaşık patates salatası
semizotu salatası
6 tane etli bulgurlu sarma
ceza
Eki Görüntüle 855011
tatlım yediklerinin cezası bu kadar büyük olmamalıııııııı
sanki cevizli baklavamı yedin
BESİNLER (100 Gram) | GLİSEMİK İNDEKS (Beyaz ekmek = 100 = Referans) |
Mercimek çorbası | 63 |
Bezelye çorbası | 94 |
Domates çorbası | 54 |
Bal | 104 |
Fırında Patates | 118 |
Haşlanmış Patates | 80 |
Patates Kızartması | 107 |
Patlamış Mısır | 79 |
Patates Cipsi | 77 |
Yer Fıstığı | 21 |
Çubuk Kraker | 116 |
Çikolata | 70 |
Kepekli Spaghetti | 53 |
Spaghetti | 59 |
Ravioli | 56 |
Makarna | 64 |
Pancar | 91 |
Havuç | 101 |
Soya Fasülyesi | 25 |
Kırmızı Mercimek | 36 |
Yeşil Mercimek | 42 |
Barbunya | 42 |
Nohut | 47 |
Karpuz | 103 |
Kuru Üzüm | 91 |
Erik | 34 |
Ananas | 94 |
Armut | 51 |
Şeftali | 40 |
Portakal | 62 |
Mango | 80 |
Kivi | 75 |
Üzüm | 62 |
Vişne | 32 |
Kavun | 93 |
Muz | 76 |
Kayısı | 82 |
Elma | 52 |
Yoğurt | 51 |
Tam Yağlı Süt | 39 |
Yağsız Süt | 46 |
Dondurma | 87 |
Düşük Yağlı Dondurma | 71 |
Kepekli Bisküvi | 96 |
Çavdarlı Bisküvi | 93 |
Pirinç | 81 |
Bulgur | 68 |
Kepekli Pirinç | 79 |
Kepekli Ekmek | 97 |
[sıze=3]glisemik indeks, karbonhidratların kan şekeri üzerinde yarattığı etkisidir. Daha hızlı kana karışıp kan şekerini yükselten karbonhidratların glisemik indeksi yüksektir. Referans olarakta 100 gram beyaz ekmek alınır. Glisemik indeksi ne kadar düşük olursa, o kadar uzun sürede tüketilen besin kana karışıp kandaki şeker oranını çok daha seviyeli bir şekilde yükseltir. Glisemik indeks değerleri 80'in üzerinde yapılan klinik araştırmalar sonucu ortaya çıkmıştır.
[
hoşgeldin ekmekcim..09 KASIM
1.ÖĞÜN ; 10:30
Peynir,çökelek,tulum peyniriyle omlet
2 zyetin
ceviz
1 tane elmalı pasta
2.öğün : 18:00
1 kase yoğurt
1 kase k.fasulye
1 kase ıspanak çorbası
badem
su : 3.5 lt
bizim merasim pazartesi.kızım şiir okuyacak..çok heyecanlı ben de pazartesi gidip izleyeceğim kızçemi:3. Selaaaaam Karatay'ın azimli hatunları listeyi gördümo kadar kaçamaklarla yine iyi bence, yılmadan devam eden etmeye karar veren herkesi kutlarım
Benim kronik kabızlık yine normale döndü ama bu sabah kahvaltı öncesi 66 yı gördüm, bugünki kaçamaksız 2 menü ve 2 posta wc den sonra 66.6 çıktım :44:
Ama anladımki düzenli omega3 ve keten tohumu almam lazım çünki bayram dışında çok az kaçamak yapmama rağmen kilom sabit bile değiltabiki menopozun etkisi çok fazla bilmiyorum nasıl sabit tutacağım :44: artık elimden geldiğince kaçamaksız ve bol hareketli yaşamaya çalışıcam inşallah Bugün 4 saat ev dışında çarşı pazar dolaştım,sabah kalktığımdan beri daha yeni oturdum birazdan duşa gircem yarın kızımın 10 kasım merasimleri var ona gitcem gelince ütü ve çanta hazırlama yapabilirim anca diye 2 yemek yaptım bitince dışarda yersiniz artık dedim şu an kendimi çok yorgun hissediyorum duşa bile üşeniyorum şimdilik hoşcakalın,sızmazsam yine gelirim herkese mutlu hafta sonları diliyorum
Merhaba kizceler .. Ben geldimm.. Insallah tamamen geldim..
dün tarti gunu oldugunu esim aksam hatirlatti eee dogal olarak cok gec kaldigim icin tartilamadim ve siteye de giremedim.. Kismet onumuzde ki haftaya ..
Bu hafta icinde ki calisma saatlerim cok sacma .. Pazar aksam , pazartesi bosum, sali sabah , carsamba gece ,persembe gece , cuma bos ( cuma gunu ben bildirirmimi gec yapacagim) cunku direk isten gelip yatacagim buyuk ihtimal ile..
Simdi biraz sizleri okuyacagim .. öpüldünüz
14 Ekime kadar nasıl dayanıcanntekrar merhaba kızlar...canım 14 ekime kadar düzenli menü bildirimi yaparsam listeye alınıcam di mimuhabbete gelirim tabiki elimden geldiğince ama listede olmak beni daha da motive edicektir eğer kabul ederseniz ben cumaları yine de kilo bildirimim de bulunayım...diğer yeni arkadaşlara haksızlık olmaması adına ne zaman uygun olursa o zaman listeye alırsınız beni de tatlım.
seni özlüyoruz...sana HERZAMAN ihtiyacımız var...
cısın üzerine spor yapacaksın canım tek telafisi buhayırlı pazarlar arkadaşlar
sabah mercimek çorbası be bir parça ekmek:18::18:
dışarda olduğum için cislardanuzak duramadım bir külah dondurma
umarım tekrarı olmayacak
inanırmısınız size dondurmayı nasıl yazacağımı düşünüp vicdan azabı çektim ama yinede yedim
cıslıbir günümüz olduğunda telafisi nasıl olur acaba
Eki Görüntüle 855714
Atam her zaman aklımızda ve kalbimizdesin.Sensiz bir Türkiye Cumhuriyeti düşünülemez.Seni ve değerlerini ilelebet yaşatacağız.Nur içinde yat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?