- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
sağol canım iyi dileklerin için tabiki canım orayada takılırız biz karatay kızlarıyız
sen telafi edersin canım sıkma canını
1.5 saat yürüdüm,açıldım,rahatladım,tavsiye ederim
birdy dönüş yolunda sıkışınca kulaklarını çınlattım kıss hissettinmiaz daha benzinciye giriyodum vazgeçtim
kahvemi yaptım ardından sıcacık çayımı içiciiimsersum akşama çorba salata yaparsan telafi edersin tatlım üzülme benim de cuma ev gezmesi var,kadın kadına hepsi bakar inceler...ikramları yemek zorundayım kaçarım yok,daha önce anlatmıştım ortamı keşke olmasa ama misafirlik hayatımızın gerçeği,sonrasında telafiye bakıcaz mecbuuuur
hade hade misafiri istemiyon."keşke olmasa"demekle misafirliği değil yapılan onlarca ikram ve dakikalarca devam eden ısrarları,imalı bakışları filan kastettim kızlar
nihayet okaa yemeye kilo alabilmiş mi ablan..inaaanmıyoorummmmmerhaba kızlarcumadan beri gelemedim öncelikle birinci olan aplamı tebrik ederim
benim de haftasonum kaçamaklı geçti malesef:26::26:ablama da gittim haftasonu o da çok kilo almışbiribirimizi gaza getirip kaçamak yapmamaya söz verdik yalnız şöyle bi sorunum var,yumurta yiyemiyorum hala midem bulanıyo.o yüzden sabahları yumurta yemiycem,bu yüzden de 3 öğün yapıcam mecbuuurrr.bi süre de böyle devam edeyim bakalım
sabah=
peynir
zeytin
yeşillik
1 mandalina
öğlen=
küçük bi tabak etli barbunya
yoğurt
1 saat yürüyüş
selam kızlar işleri bitirdim geldim kociş biraz gecikecekmiş
bende değişik bir kısır öğrendim kocişte yap bakalım yiyelim demişti bugün için
bakalım çok gecikirsen ben yerim demiştim artık eşime ayırırım
birde turşu koyarım yanına yeterli
leylakcım sağol canım iyi dileklerin için yumurta yerine muz yiyebilirsin o da tok tutuyor
selam kızlar işleri bitirdim geldim kociş biraz gecikecekmiş
bende değişik bir kısır öğrendim kocişte yap bakalım yiyelim demişti bugün için
bakalım çok gecikirsen ben yerim demiştim artık eşime ayırırım
birde turşu koyarım yanına yeterli
leylakcım sağol canım iyi dileklerin için yumurta yerine muz yiyebilirsin o da tok tutuyor
nihayet okaa yemeye kilo alabilmiş mi ablan..inaaanmıyoorummmm
sen de benim gibi yap bacım ben de sabahçıyken 2.5 öğün yapıyom ya sabah ceviz ve günkurusu sonrası normal
almış kıss hem de ne almakkayınvalidesi 1,5 aydır yanında,sinirden yemiş de yemiş
bende öyle yapıcam sersumum,yumurta görmeye tahammülüm yok bu aralar
oy oyy kayananası vardı evettt hatırladım..gittimi bariii...
yap tatlım..benim de bu aralar hiç canım çekmiyor yımırta
v
yılbaşında kar'ı ayrı severimkar temalı kartpostallar gelir aklıma,çocukluğum filan inşallah yılbaşı gecesi yağar
günaydınnnnnnnnnnnnnnn genç ve ruhu genç olan leptinli hatunlar.. soğuk bir gün, soğuk bir hava ve evde geçirilicek bir pazar gününden hepinizin günü aydın olsun..
dün misafirliğe gittik ya hanii..
turşu kavurması, patates haşlaması, kabak tatlısı, bisküvili pasta, poğaça ve simit vardı..
ev yapımı olduğu için 2 kaşık turşu kavurması ve peynir istedim onlardan yyedim ha bi de yoğun ısrar nedeni ile poğaçanın tadına baktım..
bu kaynanalar neden hep laf sokar anlamam ki..
benim kızım 8 aylık ve 8 kilo biraz zayif çünkü; 4.5 kilo doğdugram gram kiloları alıyor dr normal diyor zaten sürekli de kusar.. sanki onlar temizliyor (kusan bebekle uğraşmak çok zor) Hep bu çocuk zayif demeye getiriyor, görümcemin oğluda biraz hormonlu onunla kıyaslanınca bizim ki biraz zayif kalıyor, sağlıklı olsun yeter diyorum ama kafama da takmadan edemiyorum.. sinirlerimi bozuyorlar.. eve bile her gelen ayyy ne kadar zayıf diyor.. na yapıyım yemiyor her yolu deniyorum ama olmuyor.. çok hareketli hiç oturmayı sevmez sürekli hareket edecek ve sürünecek..
bi de şimdi illa ye baskısı bir defadan bişey çıkmaz baskısı..
akşam setler halinde 350 mekik ve 3 km.
Sağol canım, Ece tamam da ama bende de hala şişlik var, sancı da ara ara gelip gidiyor, kahveyi deneyeyim canım şimdi, bitki çayları da içerim, sıkıca da giyindim geçer inşallah
Kolay gelsin canım
telli peynirlede yapıldı mı tadından yenmez bi yağ üstüne çıktımı tamamdır.. bana hep kuymakcı restorantı açmalısın derler..
face deki sayfamıza da beklerim..link aşağıda..
https://www.facebook.com/pages/Karatay-Kizlari/433736496657051
yarından itibaren sersum da yürüyüşlere başlar..okaaa
Kızlar hsonu çok kötü geçti. Hem Ctesi, hem Pazar yemeğe misafirim geldi. Yok tadına baktım, yok ayaküstü atıştırdım derken Karatay tepetaklak gittiYürüyüş de yapmadım.
Sabah hsonu hiç yaşanmamış gibi devam edicem inş.
Bu arada yeşil çay çarpıntı yaptı yazmışsınız ya... Ben de bir dönem masaj yaptırıyordum. Kadın dedi ki biberiye yağı sürelim zayıflatıyor. Ben de zayıflama lafını duyunce tuzu kapıp gittim. Anam 15 dakika sonra benim yağ sürülen sürülmeyen heryerim cayır cayır yanmaya başladı. Suratım dahil her yerim kıpkırmızı oldu. Kalbim deli gibi atmaya başladı. Ölüyorum sandım. Ordakiler de panik oldu. Geçmesi 4 -5 saati buldu. Heralde alerji yaptı. O yüzden biberiyenin çayını bile içmeye korkuyorum.
selam canımcım..Selam kızlar nasılsınız sabah klasik kahvaltı sonrasında ev temizlemece malum pazartesi akşamda mercimek çorbası karışık kuru dolma yogurt turşu şimdide çay faslı
Nasıl yapıyosunuz bu kuymağı bi ara yazarmısınız ? bide trabzon tereyağının halis olup olmadığını nasıl anlarız siz biliyormusunuz :44:
Benim face yoğtur nolcek şimdiface twitter vs vs emekli olunca düşünüyorum o yüzden yok
Başladın mı bakemdaha tüm sayfaları okuyamadım inşallah yürüyebilmişindir
:
dün akşam geldim canım zaten güzel olmuş elinize sağlık bensiz olurmu dermişimselam canımcım...afiyet olsun. .kıss senin var mı face sen gel bariii
2 çorba kaşığı mısır unu,2-3 kaşık tereyağında kavrulur (4-5 dk kadar)
2 bardak rende kaşar ya da telli peynir hazır da bekletilir..
1-2 çay bardağı suyla seyreltilir en son peynir konur ve eriyene kadar karıştırılarak pişirilir..
asıl ben göz kararı yapıyorum ..suyu senin kıvamını nasıl sevdiğine bağlı canım..
oooo kızım kayınçoma ,leylağıma bile açtırdım ben face..emekli olana kadar seni mi bekliycez beyaaa..sanki neyseee..
kal burda meraktan çatla o zaman
yürümedimmm
kızımla sütlü kahve..
Canlar hepinize günaydın ,
"Geçmişe bakamadım , geleceğe varamadım" diyerek durumumu kısaca özetliyor ve öğlen yemeğine annemlere davetli olduğumuzu bildiriyorum.Bizde pek ağır yemek olmaz ama menü sürpriz o bakımdan bişey diyemiyorum.İnşallah etli lahana sarmıştır diyerek ne kadar temiz kalpli olduğumu test ediyorum şuan.Bakalım ne çıkacak yemekte?
Sonra görüşürüz , öptüm çok.
Ha unutmadan ; Herkese çok güzel bir hafta diliyorum...
sormayın bacılar.sormayın...tam falakalık oldumm. ..ama inanın bu yediklerimi yemezsem aç kalacaktım..
2 poğaça
1 paçanga böreği
lor peynir
patlıcan ezmesi
peynir
bol yeşillik
yumurta omlet yoktu ben lop yiyemem
kanepeler vardı yemedim
kek vardı yemedim..
akşam yemeğini çok hafif yaparak atlatmayı ve eve gelince leslie yapmayı planlıyorum
perşembe gidiyo inşallah
hu huuu.....sesim gelüürmüüüüü
dün akşam geldim canım zaten güzel olmuş elinize sağlık bensiz olurmu dermişim
hadi paçanga niyse de poğaçayı niye yedin hemde 2 tanebi tadımlık ısırıp bıraksaydın... diycem ama bende bi ısırıkla bırakamıyorum hemde ev yapımı kokusuda yayılmışsa zor oluyotabi bu haftalık başka kaçamak olmazsa cumaya kadar gider o yağlar lesli den naber :44:
Geliyiiiir geliyiirr
ooo hoşgelmişsin o zaman cicim...:13::13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?