Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar işleri bitirdim geldim kociş biraz gecikecekmiş
bende değişik bir kısır öğrendim kocişte yap bakalım yiyelim demişti bugün için
bakalım çok gecikirsen ben yerim demiştim artık eşime ayırırım
birde turşu koyarım yanına yeterli
leylakcım sağol canım iyi dileklerin için yumurta yerine muz yiyebilirsin o da tok tutuyor

sağol canım iyi dileklerin için tabiki canım orayada takılırız biz karatay kızlarıyız

sen telafi edersin canım sıkma canını

edicem zate başka seçenek yok kıss

yürüyüşün
yoğurt yiycem sadecene..zaten hala şişim bacımmm
bekar ve dene zayıfff

"keşke olmasa"demekle misafirliği değil yapılan onlarca ikram ve dakikalarca devam eden ısrarları,imalı bakışları filan kastettim kızlar
hade hade misafiri istemiyon..tamam canıım gelmezükkk
nihayet okaa yemeye kilo alabilmiş mi ablan..inaaanmıyoorummmm

sen de benim gibi yap bacım ben de sabahçıyken 2.5 öğün yapıyom ya sabah ceviz ve günkurusu sonrası normal

isterükk o denişik kısırın tarifini isterükkkk

bırrrrr çok soğuk bacılar...içime hırkamı giymedimdi dondum valla....

sabhın şişkinliği hala olur muu olurr valla hala şişim...neyse ki acıkmamışım nekaaa güzell...

sarmısaak çayımı içtim ..yarım saat bekleyip yoğurdumu yiyeceğim..akşamı kazasız belasız atlatacaz çok şükür..

Son düzenleme:

hııımm değişik kısır he,tarifini isteriz
muz da yiyiyorum canım,evde yoktu bugün ondan yemedim

nihayet okaa yemeye kilo alabilmiş mi ablan..inaaanmıyoorummmm

sen de benim gibi yap bacım ben de sabahçıyken 2.5 öğün yapıyom ya sabah ceviz ve günkurusu sonrası normal

almış kıss hem de ne almakkayınvalidesi 1,5 aydır yanında,sinirden yemiş de yemiş
bende öyle yapıcam sersumum,yumurta görmeye tahammülüm yok bu aralar

3.öğünüm
yine küçük bi tabak etli barbunya
4 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
salata

Iyi akşamlar kızlar 2 gündür bildirim yapamadım cmt. Misafir vardi birde evde kocis olunca olmadi dunde sporumu yaptim kacamaksiz bir pazardi.
Pzt.sabah kahvaltim (09:00bitti)
1 yumurta lop
10 zeytin
Peynir
Yarim domates
yarım biber
2 kupa çay

Öğlen 63 dk 7 km550 kalori

Bugunku adim 17.300 adim atmistim

Akşam yemeği (16:30bitti)
zeytinyağlı taze fasulye
karışık salata
1 kupa tarhana corbasi ( havalar soguk izmirde)
1 çay bardağı findik

Son düzenleme:
almış kıss hem de ne almakkayınvalidesi 1,5 aydır yanında,sinirden yemiş de yemiş
bende öyle yapıcam sersumum,yumurta görmeye tahammülüm yok bu aralar

oy oyy kayananası vardı evettt hatırladım..gittimi bariii...

yap tatlım..benim de bu aralar hiç canım çekmiyor yımırta

Selam kızlar nasılsınız sabah klasik kahvaltı sonrasında ev temizlemece malum pazartesi akşamda mercimek çorbası karışık kuru dolma yogurt turşu şimdide çay faslı

v
yılbaşında kar'ı ayrı severimkar temalı kartpostallar gelir aklıma,çocukluğum filaninşallah yılbaşı gecesi yağar

Duygularımı yazmışsın canım ,inşallah yılbaşı yağar ve tutar

Turşu kavurmasını niye az yedin :44: kusan bebek çok zor gerçekten yeğenlerime annem baktığı için yakından da biliyorum ama büyüdükce midesi alıştıkca yeni,farklı gıdalar almaya başladıkca azalacak inşallah sabır canım,bide bence zayıf çocuk daha sağlıklı hem hareketli diyosun maşallah demek ki kanlı canlı,milleti boşver sende dr u iyi diyo de kestirip at uzatırlarsa buyurun siz yedirin de

Sağol canım, Ece tamam da ama bende de hala şişlik var, sancı da ara ara gelip gidiyor, kahveyi deneyeyim canım şimdi, bitki çayları da içerim, sıkıca da giyindim geçer inşallah
Kolay gelsin canım

Ficans bugünü okuyamadım henüz , nasıl oldun :44: umarım iyisindir ,ben ishal olmuşum cumartesi akşam karnıbahardan şiştim sanıyodum ya hani gerçi hem şiş hem sancılıydım ve kabız olmamak için bol yeşil kıvırcık salata falan yemiş keten tohumu çiğnemiştim ne oldu nasıl oldu anlamadım akşama kadar bayağı şiddetlendi ağrım sonra barsaklar aşırı çalışmaya başladı bugün de devam etti sabahtan beri elma sirkeli su içiyorum şimdi daha iyiceyim

telli peynirlede yapıldı mı tadından yenmez bi yağ üstüne çıktımı tamamdır.. bana hep kuymakcı restorantı açmalısın derler..

Nasıl yapıyosunuz bu kuymağı bi ara yazarmısınız ? bide trabzon tereyağının halis olup olmadığını nasıl anlarız siz biliyormusunuz :44:

Benim face yoğtur nolcek şimdi face twitter vs vs emekli olunca düşünüyorum o yüzden yok

yarından itibaren sersum da yürüyüşlere başlar..okaaa

Başladın mı bakem daha tüm sayfaları okuyamadım inşallah yürüyebilmişindir

Üzülmeseydin canım tad bakıp atıştırmayla bişey olmaz sık olmamak kaydıyla tabisi

Tuzu kapıp gittim 'i anlamadım ne tuzu :44:

Selam kızlar nasılsınız sabah klasik kahvaltı sonrasında ev temizlemece malum pazartesi akşamda mercimek çorbası karışık kuru dolma yogurt turşu şimdide çay faslı
selam canımcım...afiyet olsun..kıss senin var mı face sen gel bariii

2 çorba kaşığı mısır unu,2-3 kaşık tereyağında kavrulur (4-5 dk kadar)
2 bardak rende kaşar ya da telli peynir hazır da bekletilir..
1-2 çay bardağı suyla seyreltilir en son peynir konur ve eriyene kadar karıştırılarak pişirilir..
asıl ben göz kararı yapıyorum ..suyu senin kıvamını nasıl sevdiğine bağlı canım..

oooo kızım kayınçoma ,leylağıma bile açtırdım ben face ..emekli olana kadar seni mi bekliycez beyaaa..sanki neyseee..

kal burda meraktan çatla o zaman

yürümedimmm

dün akşam geldim canım zaten güzel olmuş elinize sağlık bensiz olurmu dermişim

Ne vardı menüde ? kalbin ne kaa temizmiş sana da çok güzel mutlu binlerce haftalar

hadi paçanga niyse de poğaçayı niye yedin hemde 2 tane bi tadımlık ısırıp bıraksaydın... diycem ama bende bi ısırıkla bırakamıyorum hemde ev yapımı kokusuda yayılmışsa zor oluyotabi bu haftalık başka kaçamak olmazsa cumaya kadar gider o yağlar lesli den naber :44:

perşembe gidiyo inşallah

Baban nasıl oldu Leylakım daha önce sormuştum ama cevabı atlamış da olabilirim :44:

hu huuu.....sesim gelüürmüüüüü

Geliyiiiir geliyiirr

yımırta yoktu ve ben aç kaldımmm leslie tırttttbugün yine çok yoğundu yoruldum işte çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…