Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Leylak'cım avatarın pek şirin uğurlu gelirde daha hızlı kilo verirsin inşallah

Neslihan Kuymak tarifi için teşekkür ederim canım mısır unundan dolayı anca yılbaşından sonra denerim malum yarışdayım

Alya geçmiş olsun canım, kaçamaklara üzülme iyileşince telafi edersin

İğneoyası ve Birdyyyyyy şu deyimi bi diyemediniz gittiiiii yetti nazınız gari

Kısır tariflerinden benimkine en yakın Birdy inki ama ben soğanları zeytinyağında kavururum hatta bazen salçaları ve ardından bulguru da atıp harlı ateşte ezmeden çeviririm

Cakmel kuruyemişleri hiç yemezsen tabiki daha fazla kilon gider ama tokluk olmayınca çabuk acıkıp kaçamak riskin olur zannımca :44:

kahvaltı
2 yumurta, çok beyaz peynir ve 3 tane zeytin..
çok sıkıldım artık yumurta yemekten ya..

değişik şekillerde yap bol yeşillikli soslu salatası,bol peynirli sahanda yada sevdiğin sebze baharatlarla omlet ,çılbır denedinmi :44:
valla yumurtada olmasa hiç doymam o yüzden 2 yıldır hergün en az 2 yumurta yiyorum salatasını anca hafta sonları yapabiliyorum.

şöyle bir hayal ettim de bir anda bize 5 kilo verdirecek bir formül olsa ne şahane olurdu..

Yada gönlümüzce herşeyi yiyip kilo aldırmıycak bi formul

kızlar belirttiğim linkteki üründen aranız da kullanan var mı ve memnun mu??
Revoflex

Kullanmadım ama bana işe yararmış gibi gelmiyo canım

Firuzeye kıyabilir miyim hiiiiç? Kocamın arabasını alıcam

Çok fena ama... Bünyen kaldıramayabilir:))))))))

Bu sefer gerçekten kaçtım.

Tahminim ''azdım diyene'' idi ama bünye kaldırmıycak cinsten değil diye yanıldığımı düşünüyorum

hayırlısıyla spora başladım umarım gerisi gelir...

2 mil leslie ve dujjjj..

hamlamışım vallahi

çok sevindiiiiiim 1-2 metre karda yürümek de daha zor bi spor

lapa lapa kar yağıyoreee..sersum işe gidiyoreee...geri gelebiliriz inşallah:18::18::18:

sonra okudumki geri gelmişiniz darısı yarına inşallah allah yardımcısı olsun tüm zor durumda olanların

Sen yaz biz sıkılmayız bacım vayy yağdan boğum hee spor literatürüne girersin vallah

Ben taze zencefilin kabuğunu soyup ince ince 3-4 dilimi çaya atıyorum ondan sonra demleyip içiyorum hatta bazen tarçın çubuğuda atıyorum (siyah çaydan bahsediyore)

teşekkürler sarfoşum maşallah yolculukta yinede iyi uyabiliyosun karataya

teşekkür ederim canım afiyet olsun

afiyet olsun birdycim iyi yapıyosun bazen tırlatıyoz dimi napalım öyle böyle gidecek kilolar

Yolculuklar hareketsizlik nedeniyle kabızlık ve ödem yapıyor yoksa yemek aramıyo insan nasılsa enerji sarf edemiyosun diye asıl sürekli evde yada işte olunca daha zor valla

iyi akşamlar daha yemedim ama akşam menüsü şöyle
1 tabak fırında unsuz beşamel soslu karnabahar
1 tabak fırında yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt

Unsuz başemel sos nasıl oluyor :44: bi ara yazarsan çok makbule geçer canım

Makbule dedim de haber varmı kayınvalidesi nasıl oldu :44:

Bu arada raporumu yaziim salı öğlen simit kaçamağımdan sonra çarşamba çok erken kalkıp karlı yollarda vapur otobüs tramvay ve tabana kuvvetle işe vardım kimsecikler gelememişti öğleye doğru geldiler benim gibi erken gelenlere kıyak yapıp izin verdiler bende son dakkada otobüse yetişip evime geldim malesef yine simit yedim bugün hiç kaçamak yapmadan günü tamamladım hatta uzun aradan sonra ilk kez aç karnına erken yürüdüm yarında kahvaltı öncesi yürümeyi düşünüyorum pazar sabahı 63.2 -62.8 olmayı hayal ediyorum 2 simit ne yapmış göriciiim

hoş geldin leylakımavatarın hayırlı olsunsoğukta yürümek de güzel aslında,hasta olmamak koşuluylaniye böyle olduk ki biz

hoşbuldum canım,sağol
evet soğuk da yürümek de güzel ama hasta olmayalım yeter ki
ah bir bilsem özlemim,bu hafta 0 kaçamak+yürüyüş ama tartı hala aynı

bol bol kar varrr...ben işe gitmeye çalışıcam:18::18::18:..dua edin..öptümmm...

allah yardımcınız olsun sersumum:26::26:
Leylak'cım avatarın pek şirin uğurlu gelirde daha hızlı kilo verirsin inşallah

inşallah canım inşallah

evet baya hareketleri günler geçirmişsiniz...
bir kaç gündür yoktum bildirim de yapamadım.

salı sabah misafir, öğleden sonra misafir.
çarşamba 2 kişi yatılı misafir.
perşembe öğleden sonra misafir..

yarın temizlik çünkü cumartesi oğlumun doğum günü hazırlık ve temizlik var ailecek toplanacaz..
yarın tartılma günü herkese bol şans.. inş. herkes amacına en kısa zamanda ulaşır.
kaçamak yok hatta salı günü hayatımda ilk defa açlıktan uyuyamadım

Bildirim:13.12.2013
Rumuz:igneoyasi
Başlangıç T.:22.11.2013
Başlangıç kilo:83,2kg
Geçen hafta:81,7kg
Bu hafta:81,5kg
Fark:-200 gr
Fark yüzdesi:%0.24
Toplam fark:-1,7kg
Beden:46
Boy:1.61

Bugün reglimin 2. günü. Bu kadar az kilo vermem ondandır diye umuyorum. Züğürt tesellisi bulmuş da olabilirim

Bugün görümcemin ameliyatı var. Siz de dua edin olur mu?

Listeye de akşam bakarım artık.

bol bol kar varrr...ben işe gitmeye çalışıcam:18::18::18:..dua edin..öptümmm...

sersum hakkaride kar durumları fena haberlerde izledim kuzum işe gitmek ne zor oluyordur bugünü kurtardınmı yarın tatil neyseki
okullarda tatil demişti dün sanırım

Filiz, Neslihan, ikinize de günaydın. Nasılsınız?

Filiz sen henüz yazmamışsın galiba bildirimini, görmedim.

Neslihan seninkini gördüm.

Her hafta böyle olsun inş.

Alta bir tane çizelge koysana, güzel oluyor. Birkaç gün önce sen miydin " çizelge yaptım, neden göremiyorum " diye soran. Cevap yazmıştım.

Neyse güzel bir liste olur inş. Hepinizi öpüyorum

FİLİZTOPRAK
b. tarihi= 07 mart 2013
b.kilo= 78
geçen hafta= 69.6
bu hafta= 69.7
fark= 0.1
haftalık yüzde= 0.143
toplam fark= 8.3
boy= 1.60
kızlar bu hafta regldim kaçamağımda vardı yinede çok iyi bence

kızlar dün hiç giremedim kızlar burada havalar haddinden fazla soğuk oldu ve bendeniz bu soğukta kuaföre gittim
kaşım saçım felaketti kendime geldim insana gerçekten moral oluyo bakımlı olmak
eşim bu ara izin kullanacak ben saç işlerimi halldeyim dedim 2 kere kullanıyo ilkinde bir hafta evde oluyoruz ikincisini de yarı tatile göre ayarlıyo biyerlere gidiyoruz genelde ege bölgesi oluyo bakalım bu sene naparız kuaföre gelince arkadaşlar dün ne çektim be anlatayım:18::18::18::18:
saat 9 da ordaydım ilk normal kumral boyamı yaptı kaşlarım alındı 11 gibi krape balyaj yapıldı organik boya kullandığı için çok geç yavaş yavaş açılıyo sonrasında tam yıkıcaktı elektirük kesildi zaten soğuk başım ıslak nasıl üşüdüm anlatamam hava karardı tabi eşimde eve gelmiş kızım evdeydi zaten saçımı yıkama vaktide gedi ışık buldular öyle yıkadılar arkasından fön çekicekler saçımı sarıp gidicektim nerdeyse ki elektirik geldi neyseki kesiminide yaptırdım uzatıyorum ama şekil çok bozuktu oval kestirdim düzgün uzasın istedim fönüde çektirdim çok güzel oldu ama tam istediğim gibi olması için uzaması gerekiyormuş 6 ay diyolar haziran gibi biraz daha kendini gösterir dediler bence böyle bile güzel
tatilde değişiklik olsun istedim kızlar o yüzden acele ettim ama hoşuma gitti eşimde beni almaya gedi çok soğuk üşümesin demiş sağolsun evdede yemek yoktu biyerlerde yiyelim dedi benimde canım istemedi o kadar üşümüşüm ki aman aman eve gidelim bi çay koyarız kahvaltı gibi yaparız dedim simit açma falan aldık artık tartı öncesi böle oldu ama sabah kahvaltım karataya uygundu öğlende bişey yememiştim sadece sıcak çay işmiştim benim maceram böle oldu kızlar
bugün kahvaltım
peynirli omlet
süt
fındık 1 veviz
öğlen tarhana çorbası yapıcam
çay fındık
akşam
taze fasulye yapıcam kıymalı
pilav vardı (pirinç pilavı ) ben yemicem tabi
tarhana çorbası
salata

eşim kuruyemişle kilo mu verilir canım diye dalga geçiyo benimle onlar yağ diyo, bende sağlıklı yağ onlar hem faydalı diyorum ....vs. işte o nedenle bu hafta yemedim.
önümüzdeki haftada ara öğünlü karatay denicez, eşim çıldırıyo hem az yiyosun hem spor niye bu kadar az veriyosun diye ben değil o diyet yapıyo sanki her cuma okuldan watsapp atıyo kaç kg verdin diye sonrada arayıp haka karataya devam mı edicen diyo bende evet diyince adam küplere biniyo:18::18::18:
yani ben sabırlı hatunum da eş faktörü işte...
simitler bişey yapmaz inşallah zaten kilon yok bence, yarışmada da başarılı olucağını düşünüyorum çünkü hem azimli hem isteklisin

ayrıca sarımsak güzelleri farkı merak ediyorum, metabolik açıdan ve kg açısından

inşallah hepimizin yüzü güler...

kahvaltım

kuru sebze menemeni
yumurta
peynir
marul-maydanoz ve domates salatası

teflon haa..alemsin..
sağol canım

Unsuz başemel sos nasıl oluyor :44: bi ara yazarsan çok makbule geçer canım
canım mesai bitti diye acele yazdım açıklama yapamadım,tuhaf geleceğinin farkındaydımkarnabaharı az haşlayıp borcama döktüm,süt,yumurta,kaşar,baharattan sos yapıp üzerine döküp fırınladım,unsuz beşamel diye onu kastettim
hoşbuldum canım,sağol
evet soğuk da yürümek de güzel ama hasta olmayalım yeter ki
ah bir bilsem özlemim,bu hafta 0 kaçamak+yürüyüş ama tartı hala aynı
valla ben aynıyla da kalamadım regl olamayınca balon gibi şiştim

filizcim geçmiş olsun,kuaförde baya macera yaşamışsın,saçlarını güle güle kullan,sen de bi resmini koyabilirsin saçlarının

kızlar bildirim de yapayım
geçen hafta 93.8
bu hafta 94.3
fark +500 gr
spor;4 günde 5 saat yürüyüş
hiç kaçamak yapmadım,hatta dün geceyi aç geçirdim uyuyamadım,reglim gecikti bu ay,heryerim şiş ondan artıdayım biliyorum

kaneelcim sana kolay gelsin :13:

cakmel
başlama tarihi:22 ekim 2013
başlangıç kg: 89.100
geçen hafta: 85.500
bu hafta : 84.900
fark :-600
toplam fark :-4.200
%fark :-0,701
spor : her gün 40 -60 dk tempolu yürüyüş
beden :44-46
boy :1.63

bu hafta kuru yemiş yemedim ama az vermişim, şükret demeyin, şükürler olsun elbette lakin;benim kiloma göre daha çok vermem lazımdı. ALLAHIma şükürler olsun ki yavaş yavaş da olsa bu kg lerin gittiğini görmek muhteşem
listeyi yapan kaderdaşa kolaylıklar, inşallah hepimizin yüzü güler dahada motive oluruz yavru ceylanlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…