Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

[h=2]Kilo Verme Hakkinda Acı Gerçekler
[/h]
Su gördüğünüz fotoğraf o kadar doğru anlatıyor ki durumumu ve durumumuzu. Ne demişler : Ne yerseniz O’sunuz. Gördüğümüz üzere limitsizce çikolata, tatlı, unlu yani karbonhidrat içeriği bol olan yiyecekleri yerseniz, sonucunu da resimde veya kendinizde görüyorsunuzdur. (Mesela ben 3 ogun hiç sıkılmadan tatlı yiyebilirim ve bundan hiç şikâyetçi olmama ama yemiyorum.) Ben acık ve net bir şekilde görebiliyorum. Zaten soldaki tipte olup elma ve diğer sağlıklı besinleri tüketen bayanların bu bloğu okudunuz zannetmiyorum. Bizler genellikle sağda kadın tipindeyiz, değil mi? Tabi sadece bir veya iki gün sağlıklı yemekle de olmuyor. Çok üzülerek soyluyorum ki bunu yasam bicimi hale getirmemiz gerekiyor. İpin ucunu bırakmak çok kolay ve bir bıraktıktan sonra yakalamak için çok zor ve eziyetli. O yüzden su an soldaki tipte olup da şans eseri bu bloğu okuyan kişiler varsa sözüm size. Ne kadar şanslı olduğunuzu bilin, kilo vermek ve sağlıklı olmak bizim için çok zor, zaman alıcı ve zahmetli. Benim gibi olanların da moralini bozmuyorum yılmak yok, yola devam.

Sağlıklı olmak, kilo vermek, güzel görünmek, giydiklerinizi yakıştırmak…hedefiniz ne olursa olsun sizi o hedefe ulaştıracak olan sizsiniz. Bu da sadece yediklerinizi kontrol ederek ve aktivitenizi artırarak oluyor. Tekrarlıyorum: Beslenme ve spor ayni zamanda bu ikiliyi yasam bicimi haline getirmek. Her ne kadar bu beni üzse de acı ama gerçek ve başka çaremiz yok.

Kanelcim metabolizma ile buldugun yazilara bayildim Teşekkürler hemen alinti yapip watsapla dost akraba yolladim

onu ben de hep merak etmişimdir ama merakımı giderecek kötü bi içerikle karşılaşamadım bi türlü:86::86::86::86:

:86::86::86::86:kendimi feda ettim sizin içüün ve kendiminkilerden birine tıkladım patlamadıı...
bir mesaj kutusu çıkıyo..doldurun diyoo..okaaa:86::86::86::86:

Tebrikler sersumum sizler kirdiniz seytanin bacağını birde kabusum 54 kiloyu kirabilmek bende haftaya artık:))))

Sağol leylakim bende kilo veremezsem deneyecem bulursam tabi kara bugdayi haftaya kaçamak sifir yapcam erken kalkcam cocuklardan uykusuz olunca gece 10:00 sabah kahvaltidi kayiyor bir de wc sorunu yasiyorum o kadar su içiyorum 20.000 adim atıyorum tık yok(((

Son düzenleme:
:86::86::86::86:kendimi feda ettim sizin içüün ve kendiminkilerden birine tıkladım patlamadıı...
bir mesaj kutusu çıkıyo..doldurun diyoo..okaaa:86::86::86::86:

kırmızı kabloyu mu kestin maviyi mi
ben de bigün deneyeyim diyodum kedi-merak misaliii

kızlar bu yenı begen butonu ne iş yaaa hıc hoslanmadım alıstıgım duzenın degıstırılmesınden hıc haz etmem yonetıme duyurulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…