Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabah kahvaltım(10:30bitti)
2 yumurtali peynirli maydanozlu dereotlu omlet
12 zeytin
peynir
maydonoz
1 catal cokokrem

Oglen7 km 560 kalori 60 dk hiz 7 nabiz 90
20.320 adim atildi

Akşam yemeği (17:00 bitti)
karnabahar mantisi
az karnabahar & brokoli salatası yogurtlu

Cakmel' cim Tebrikler canim maşallah cok güzel kilo vermissin liste için de teşekkürler ve diger kilo verenleri de kutluyorum leylak ve sersum da seytanin bacagini kirdilar superler herkes çok güzel kilo vermis haftaya darisi benim başıma:))))

başda birincimizi ve kilo veren veremeyen herkesi kutlarım baya muhabbet edilmiş koptum resmen okudukca misafirim vardı anca gelebildim kaçamak olmadı içli köfte ve kuru domates salatası yedim sonrasında çay 3 ayrı sofra kuruldu önce annem teyzem eşim ben toplandı çay içilirken büyük civciv geldi ona hazırlandı sonrasında enişteye totoyu anca yeni koydum sabahdan beri annemle teyzem eski videoları izlediler halen annem izlemede 95 yılından kalma eserler

kizlar gunaydin....
dun buyuk kizimin elifsudenin dogumgunu partisi vardi uzgunum kosturmada bildirimi unutmusum.sabah basladim gece 2 de yattim.cok yorulmusum ama guzeldi...yemekler cok guzeldi.begendiler ama ben nerdeyse hicbirsey yiyemedim servis yapmaktan.butun gun ayaktaydim.

liste icin tesekkurler cakmel 1.olmussun tebrikler.listeye baktim ama gecmisi daha sonra okuycam.gorusuruz kizlar.....

begen tusunu begenmedim

kahvaltıyı zorla yaptım hiç canım istemedi ama kızım dersaneden geç geldiği için acıkırım diye düşündüm
mecburi yedim yaniii
1 yumurta çok az tulum peyniri 5-6 fındık
yeşilçay
öğlen henüz düşünmedim birazdanda pazara gidicem
iyi hafta sonları şimdiden

her hafta sonu sabahı gibi kimsecikler yok bende yazıp çıkcam zaten

Öncelikle liste için emek veren ve 1.olan Cakmel'i tebrik eder tüm hatunların azminin ve başarılarının devamını dilerim diğer

arkadaşlarda biliyorlar zaten niye veremediklerini yılmak yok yola devam

Ben kaçamak olarak dün sabah 1 dilim kepekli ekmek,bi çatal helva,öğlen 1muz, 1 mandalina yedim akşam yolda kepekli sandviç ekmeği arasında peynir yemiştim 3 günlük kabız üzerine bu sabah ilk kez kahvaltıdan önce wc çıkabildim (tam olarak boşaltamadım ama olsun ) ve tartıldım 63.2 çıktım sevindim aslında yılbaşından sonrada hep kaçamak vardı ama dengeliyodum

Bu sabah kk yanında 1 dilim portakal,ince 1 dilim kepek ekmeği, 3 adet kayısı yedim... birazdan ev işlerine devam sonra pazara gitcem akşama görüşürüz canlar, hepinize sağlıklı, mutlu hafta sonları dilyorum...

Günaydın kızlar

Kahvaltım Menemen, peynir, zeytin, cevizli ezme, az sucuk, çok az patates, fındık, yarım elma, 1 kuru incir

Çakmelcim liste için ellerine sağlık canım

Hepinize güzel ve kaçamaksız hafta sonları dilerim

[h=2]Kilo Verme Hakkinda Acı Gerçekler
[/h]

tüm paylaşımların için teşekkürler canımm. Ama bu foto çok acımasız oldu ya çok kötü görünüyo eveeet kendimi gördüm sankiii aman ya rabbiii muhafaza eyle topiğimizi hepimiz çıtır çıtır sağlıklı sağlıklı olalım inşallah.

inanın bu hafta bende şok oldum 2 kg nasıl verdim diye, yediklerimi bi gözden geçiridim tek fark yürüyüşü 8 hızında yapmam ve 3. öğünü eklemiş olmam.Hoş akşam öğnü ara öğün gibi yapıyorum ama fayda etmiş demek ki.

ramaska,güleryüz2011,birdy, leylak84,kaneel teşekkür ediyorum inşallah devamı gelir. hepimiz istediğimiz kg ye gelelim ve daim ettirelim inşallah.

kahvaltım
8 dal marul
2 lop yumurta
3 gün kuru
3 zeytin
1/2 elmalı un kurabiye oğlumdan kalan

öğle:
tavuk çorbası 2 kase
turp salatası
1 portakal
1 kase yoğurt

akşama
kereviz salatası bool yoğurtlu

2,5 lt su 60 dk yürüyüş inşallah.

planda değişiklik olursa bildiririm

yeni beğenme sistemini bende hiç beğenmedimmmm, şimdi ataların;''eski köye yeni adet getirme'' sözünü anlamış bulunuyorummm

eskilere dalmak iyi geliyor bazen canım
Sersum leylak84 papadiya ve goremediklerim opuldunuz bol leptinli geceler

yetkililer duysun valla hiç beğenmedim hiççççç boykot edelim kızlar
ivett edelimmm
niceee mutluu sağlıklı yaşalaraaa..

aynen

birdy filiztoprak gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım görmemişim özür artık tünaydın diyim bende
pazardan geldim mamaları yerleştirdim kızımdan ses yok rehberliğe kalırsa geç kalırda onu bekliyom ona göre
ölen yemeği hazırlıcam gelmesse yemem artık süt aldım pazardan kaynattım ılımasını bekliyom mayalıcam
1 bardakta aldım içinden sıcacık tarçınlı içiyorum kızlar baya açlığı yatıştırıyo
nasıl alışıcaz yaaa beğen tuşu olmadan olmuyo mal mal bakıyoz alıntılara

sabah kızım dersaneye yollandı..güzeel bir kahvaltı yapıldı, eşimle 1 film izlendi,ev süpürüldü ,silindi, nevresimler değişti ,çamaşırlar makinaya atıldı veee oturulduuuu

kahvaltım

kuymak
pastırmalı omlet
1 çok küçük minnacık poğça
1 lokma bal kaymak
peynir zeytin
maydanoz
cevizimi unuttum..
çay çayyy

herkese güzellll çokk uzuuunnnn bir hafta sonu diliyorum....lakin pazartesiyi hiiç duymak istemiyorum

2 hafta sonra okullar tatil olacak ve ben 1 hafta izne ayrılacağım..hafta sonlarıyla 10 gün..tatilim geldi resmen iş yerinde yorulmasam da evde umarsız oturmayı özledim

Son düzenleme:

günaydın kızlar
nasılsınız ??

Sersum um kizacak belki bana ama paylaşmak istedim 😄😄😄😄
bugün protein tozundan pancake yani krep yaptım. 0 karbonhidrat , 0yağ ve tad harika .. Burada ki karbonhidratsiz diyetlerde protein tozu veriyorlar bende bu krep icin almıştım bugüne kısmetimis .. Hem tok tok oldum hemde kaçamak yapmamış oldum.

Eklentiler

• $image.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 32

aşkolsun şekerim ben sağa kızar mıyım hiiçç...hem ben değil miydim günümün, yıldönümümün(ama pampişim çok ısrar etmişti paylaş diyee...) birsürü cıslı fotosunu paylaşan..önemli olan bunları alışkanlık haline getirmemek..çünkü bir başladık mı gerisi geliyor..çok dagüzel görünüyorlar hani.:18::18:.ellerine sağlık..sen hedefine çok az kalan bir karataycı olarak hakediyorsun bunları yemeyi..zaten diyetini bozacak bir cıs da sayılmaz..0 karbonhidrat..sadece protein tozunu karatay önermiyor..ama önermediği bir çok şeyi maalesef çook seviyoruzzz..

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım. Hep bu kaçamaklar eşlerin yüzünden oluyor ..o evdeydi hep bende bi kaçamak oluyor 😳😳😳😳😳😳😳😳😳

Teşekkür ederim canım. Hep bu kaçamaklar eşlerin yüzünden oluyor ..o evdeydi hep bende bi kaçamak oluyor 😳😳😳😳😳😳😳😳😳

evet yaa onlardan ötürü zaten.. benimki de tutturdu sen hiç sütlaç yapmıyosun diyee deli yaa..unutturdum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…