hakikaten göze geldik papişimayyy bende inceciktim,yıllar sonra simit falan kalmamıştı
en önce ailem hayran kalmıştı ne güzel zayıfladın kızım diye..ah ah yine yapıcaz ama yaz gelmeden incecik olucaz
yine olcanız kızlar yaww..şu motivasyonu bi pik noktaya getirelim gerisi gelecek..
ben de hatırlarsınız 80 in altına inemiyordum..krizlerdeydim ama nooldu yazın 73 le gitmiştim tatile. .bir kere yapan biz yine yaparız. .hele sizzz hayda hayda yaparsınız kuzularım benimmmm
kesinlikle sersumum yine yapıcaz,hepimiz yaza incecik giricez
yine olcanız kızlar yaww..şu motivasyonu bi pik noktaya getirelim gerisi gelecek..
ben de hatırlarsınız 80 in altına inemiyordum..krizlerdeydim ama nooldu yazın 73 le gitmiştim tatile. .bir kere yapan biz yine yaparız. .hele sizzz hayda hayda yaparsınız kuzularım benimmmm
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
RUMUZ VERİLEN KG %
- Cakmel 2.395
- Leylak84 2.013
- Sersum 1.528
- Kaneel 1.408
- Ficans 0.686
- Filiztoprak 0.583
- Birdy 0.331
- Neslihansltn 0.268
- Özlemkartal 0.211
KORUYANLAR
Güleryüz 2011
İğneoyası
AZICIK ALANLAR
Naz8 + 0.639
Kardelen + 0.697
o zamanda arada bozulurdu diyetim ama hemen devam ederdim ve haftada en az 4-5 gün sporumu yapardım,demek ki onun çok faydası olmuş,o zaman biraz daha yüksekti,tahlile göre alt sınır 0,35..benimki 0,53... üst sınır 4,94..ah canım,ben 4 senedir diyet yapıp üstüne kilo alan tek örnek olduğum için artık insanlara diyetteyim filan diyemiyorum ve onlar ne yiyorsa yemek zorunda kalıyorum..tabi bu ev oturması ve günlerde oluyo,işyerinde ben de reddediyorumValla büyük başarı normal diyetlerle bu kadar kilo vereni duymamıştım yada duyduğumu hatırlamıyorum :44: o zamanda troid eksikliği varmıydı yoksa sonramı düştü ?
O sosyalleşme hepimizin problemi canım ya ben artık çevremdeki herkese söylüyorum misal bugün bi iş arkadaşım kahve içmeye gelirken çikolata getirmiş lütfen ısrar etme ,hem metabolizmam yavaşladı hem kabızım hemde bi lokma yiyince durduramıyorum kendimi dedim peki dedi karşımda kıtır kıtır yedi
Datcalı çift benimde emeklilik için olan hayallerimi uyguluyorlar ve bayağı ilerletmişler, kalabalıklaşmışlarda
Üfffff ne çok tekrar olmuş yawww...
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
RUMUZ VERİLEN KG %
- Cakmel 2.395
- Leylak84 2.013
- Sersum 1.528
- Kaneel 1.408
- Ficans 0.686
- Birdy 0.662
- Filiztoprak 0.583
- Neslihansltn 0.268
- Özlemkartal 0.211
KORUYANLAR
Güleryüz 2011
İğneoyası
AZICIK ALANLAR
Naz8 + 0.639
Kardelen + 0.697
Kizlar ben hicbir yorumu begenemiyorum sizce bu normalmidir ? bende mi bi sorun var ??
genelde bana boyle seyler olurdu .. demek ki genel bir durum ,, neden bÿle olmuski ... biraz sinir haniiibegen butonu yok bendede aynı kaneelcım
bıdenem benımtabıkı basarırız hep destek tam destek
sen yaza kadar 69u goreceksın ınanıyorum buna
ilk 3 ü bozmadığın sürece herbişeyi yapabilirsin şekerimKızlar ya , artık nasıl hastaysam , yüzdemi ikiye bölmeyi unutmuşum (geçen hafta bildirim yapmadığım için) ve de bu benim az önce pırasa yıkarken aklıma geldi , hemen geldim düzelttim , haksızlık olmasın.Yeni yüzdeme göre üçün birini almış durumdayım , buna da şükür diyorum
bir ben tutturamadım liste de 1. olmayı beyaacakmel sen peşinen reca ederim demişsin ama ben ancak şimdi teşekkür ediyorum canım liste çok güzel,eline sağlık,kendi listesinde 1. olma furyası başladı bence karabuğdaydan önceonun için de tebrik ederim seni ve diğer tüm arkadaşları
sersum ve leylak güzel kilo vermişsiniz bacılar,viva k.b.
papişim ben de geçen yaz 77 idim,anlaşılan 2013 bize yaramamış,2014 bize sağlıklı ve kalıcı zayıflama getirsin inşalllaah,amin
normaaall..bizde de yok şeker..Kizlar ben hicbir yorumu begenemiyorum sizce bu normalmidir ? bende mi bi sorun var ??
Kizlar konuya dahil olmak istedim..
Bir dünya +25 kiloluk resmim vardi yani bu 95 kiloya isabet ediyor .. uzun boylu oldugum icin o kadar da abest durmuyor fakat ben görmek bile istemiyorum.. Kendime neler yapmisim diye ...... vicdan azabi duyuyorum.. o neden ile tum resimleri .. bilgisayardan da .. usb den de sildim... esim bir kac yüzünü saklamis ama kesinlikle bakmaya tahammüllüm yok .. o neden ile ..
Ama cevremdekiler s"rekli face , whatsapp a yaziyolar Gül ne cok kilo vermissin diye .. Gördüklerinde sok oluyorlar .. ben daha da mutlu oluyorum .. Kizlar bi saniye ben hayatimda ilk defa 38 bedenin icine girdim varmi bundan büyük mutluluk .. simdiki hedefim .. marta kalan 5 kilomu daha verip rahatlamak .. neden mart derseniz .. canim esim supriz yapti bu aksam meksika ya on gunluk bilet aldi .. bu neden ile oraya gidene kadar 5 kiloyu da vermem lazim ..
Biraz karatay biraz pro derken bu ay bu isi halletmek önümü görmek istiyorum.. Kismet bakalim
ilk 3 ü bozmadığın sürece herbişeyi yapabilirsin şekerim
bir ben tutturamadım liste de 1. olmayı beyaa
sağol canımcım..
2014 bizim yılımız olsun..
normaaall..bizde de yok şeker..
yaparsın sen datlım.. :13::13::13:hep beraber yapıcaz..
amiin canım..insallah canim .,,,,
Sana dedigim gibi Allah bize Cirkin sansi degil .. yiyip yiyip kilo almayanlarin sansindan versin .. tipki kis kardesim gibi .. dunyalari yer bitirir ... metabolizmasi benden de yavas calisir amaaaa gel gör ki bir deri bir kemik bir dal bir kemik bir de boyu benden de uzun 1.74 civi gibi ayni .. o bana özeniyor Aba aba diye bende ona özeniyorum kardes kardes diye ..
insallah basaracagiz .. bol bol pro lu günler bizi bekliyor
nabersınız kıslarrr kaneelcım metabolızma bılgılerı ıcın sagol su ıcmeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?