Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlarr

kahvaltım

2 dlm tbe den tost
4 zeytın
b.peynır
çökelek
1 salatalık
yesılcay bıberıye karısımı cay

2 saat sondada 2 gunkurusu 2 cevız

bol bol su

hepımıze kolay gelsın

sersumum tatıldesın dımı sende ohh mıs gıbı keyfını cıkar yatışın

iyi günler kizlar ..

nasilsiniz ??

bugun de aksam gorevim var ve ayni zamanda toplantimiz yani ev den daha da erken cikacagim .... onun icindir ki yemeklerimi yaptim yanima alacaklarimi hazirladim .. Kocisime de tepsisini hazirladim..

Yediklerim :
9.00
1 olcu karabugday , elma , tarcin , yesil cay

11.30 sütlü kahve

Aksam icinde : kiymali kapuska yaptim. Yanina da biraz yogurt ( en sevdigim vazgecilmez yemegim .. yanima alacagim ) Kocisime de quinoa (kisir seklinde yaptim ) kofte ve salata .

Simdi de gidene kadar sizleri okuyacagim ,,

Opuldunuz

Hayirli ugurlu olsun canim ,, yeni baslangiclar yeni umutlar dogurur .. hersey guzel olacak !! gulerek kilolarimizdan kurtulacagiz ..

Bu arada her gun yapmassam yuruyus o gun rahat edemiyorum .. calissam bile illaki 1 saat yapiyorum.. Canan hocamizin da dedigi gibi .. Kar,yagmur,sicak,soguk demeden yuruyoruz

Günaydın çıtırlar sabah
2yumurta ceviz
peynir zeytin
gün kurusu kaymak
pastırma yeşillik vede çay karatay kahvaltısı
Afiyet Leptin olsun canim ,,

Herkese günaydın ve iyi haftalar canlarım
Temizliğe ara verip kahvaltımı yaptım
2 dilim t.b. Ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
maydanoz
çay

temizliği bitirince de yürüyüş....

Afiyet olsun canim . . Insallah tarti gunu sonuclari en guzel sekilde gorursun

Ahhhhh ahhh .. esler evdde olunca hersey aksiyor yada kacamaklar oluyor .. Onemli olan diyet listesine sadik kalip kacamak yapmamak tatlim .. Sana guveniyorum !! Bu kilollar gidecek baska yolu yok yaza tam 4 ay kaldi ..

Eve.. bende degisik tadlara acigim .. yeni seyler denemeyi , yapmayi , yemeyi , icmeyi ,ogrenmeyi cok seviyorum .. yenilik , devrim ,gelisim .. her turlu iyidir

11:30 ara öğünde
2 ceviz ve 2 günkurusu kayısı yedim
ve de bol bol su

afiyet olsun tatlim

[SUB]45 dk yürüyüş tamamdır[/SUB]
Bravo canim

merhaba hanımlar. öncelikle sizi bir konuda tebrik etmek istedim. çünkü belli bir beslenme biçiminden çıksanız bile, amacınızdan hala çıkmadınız, yılmadınız ve hala devam ediyorsunuz. umarım bu beslenme yolunda, başarı ile devam edersiniz ve hep siz ve sevdikleriniz sağlıklı kalırsınız... :)
bir söz vardır ya, körün yanında yatan şaşı kalkar, aslında bu söz olumsuz anlamdadır. ama sağlıklı bir insanın yanında yatanda sağlıklı kalkar bana göre. çünkü size baktıkça utanacak imrenecek ve sonunda size uyum sağlayacaktır. :)

ve bende bir müjde vermek isterim artık. bir kilo vererek, sonunda, yaklaşık bir buçuk haftada, aç karnıma 48 kilo çıktım. halbuki veremem diye üzülüyordum. malesef göbeğimde santimle ölçtüğümde değişiklik oluyor, ama görünüşte hala hamile bir kadının göbeği kadar şişkin ve yağ dokularıyla inanılmaz derecede bağlı. ama evel allah, sabrettikçe gidecek. çünkü göbeğin mucizevi şekilde, 3 ay gibi kısa sürede eriyeceğine inanarak girişmedim ben bu işe. şöyle bir söz verdim. en az bir yıl içinde eriteceğim. en fazlada bir buçuk yılda eriteceğim...

bu arada polikistik over sendromu ( çikolata kisti sanırım türkçesi) hastasıydım ama ilaçlarımı bıraktım. zaten canan hocamı dinledikçe bende kistlerin yavaş yavaş küçüldüğünü hissettim. neden derseniz adetim artık 4 ayda bir olmuyor, hatta düzenli oluyor... ve insülin direncimi yenemedim hala bence, ama direniyorum ona karşı... sonuna kadar hemde... tatlı zehir bir ara bende uyuşturucu etkisi oyle yapmışki, eve bitter sarellelerden alsamda kahvaltılarda yesem diye düşler kuruyordum. nasıl olsa sabah yiycem ve eriri gider hihihihi diye düşlüyordum. sonra kafama vurdum, ne yapıyorsun sen lan dedim ve almadım. resmen kafamın etini yedi bu tatlı krizi. ama bazen kafaya vurmak gerekiyor!!!

her neyse hanımlar. hepinize başarılar ve güzel günler dilerim... :)

kesinlikle doyuyorum leylakım..şimdilik süper daha ne olsun
:13::13:

11:30 ara öğünde
2 ceviz ve 2 günkurusu kayısı yedim
ve de bol bol su
şimdik ben de ara yapıciim
afiyet olsun datlım...evet 1 hafta evdeyim...
kolay gelsin canım..ellerine sağlık
45 dk yürüyüş tamamdır:

aynen ama güvenini boşa çıkarmıycammmkaçamak yok..ama zaten bu diyetle gerekte yok..şimdi araöğünde cevizle gün kurusu yedimmi tatlı krizi bitti.

:13::13::13:

sağol canım..yolumuz aynı nasılsa..
seni de tebrik ederim...

tatlı krizleri hepimiz de aynı ama kararlı olmak lazım...

Okuyorum listeleri canim .. insanin acikmaya vakti kalmaz ki .. listeler dolu dolu vallahi ..
insallah en yakin zamanda hedefine ulasabilirsin ve insallah bu hafta tartida rekorlari sen kirarasin .. Meto biraz sasirinca hizli hizli kilocuklardan kurtulacagina inaniyorum .. Dedik bir kere .. ! baska yolu yok gidecek bu kilolar.. yazmissin ya oraya tost diye vallahi aklim gitti .. odul gunumde yapacagim vallahi

sağol canım..yolumuz aynı nasılsa..
seni de tebrik ederim...

tatlı krizleri hepimiz de aynı ama kararlı olmak lazım...

teşekkür ederim sersum ablam :)
haklısın aslında. önemli olan direnmek!!! :)

ve bu videoyu öneririm. ''uzun süre direnen ve kilo verip geri almayan'' ve ''kısa sürede kilo verip kısa sürede kiloları geri alan insanlar'' ın aslında niçin aldıklarını anlatan bir video. mehmet öz anlatıyor...

link : http://www.youtube.com/watch?v=BzrbZb6yIX0

Son düzenleme:
Beslenmede Doğru Bilinen Yanlışlar

Sağlıklı yaşamak için hepimiz, yediklerimizin ve içtiklerimizin seçimine itinâ gösteririz. Lâkin çocuklarını daha iyi besleyip büyütmek için çeşit çeşit karışımlar yapan anneler de az değildir. Günlük hayatta gerek damak tadımıza uyduğu, gerekse alışkanlık gereği karıştırarak yediğimiz bazı gıdalar vardır. Ancak daha yararlı olduğunu düşünerek birlikte yediğimiz bir kısım yiyecekler ve içecekler, bazen yanlış beslenmemize sebep olmaktadır. Meselâ kansızlığına iyi geleceği için çocuğumuza pekmez içirmemiz gerekir. Şayet pekmezi, daha kolay ve severek yedirebilmek için yoğurda karıştırırsak yanlış yapmış oluruz. Zira çocuğun pekmezden alacağı demiri, önemli oranda azaltmış oluruz.
Daha bunun gibi sıklıkla yaptığımız birçok hatalar vardır. Bunlardan bazılarını kısaca izah etmeye çalışalım.

Ispanağı, yoğurt dökerek yemek: Ispanağı, daha çok demir minerali almak için yeriz. Fakat çoğunlukla yanından yoğurdu eksik etmeyiz. Ne var ki, yoğurtla birlikte yenen ıspanaktaki demirden tam olarak faydalanmamız mümkün değildir. Çünkü yoğurttaki kalsiyum, demir mineralinin emilimini azaltarak vücuda daha az demir girmesine neden olur.

Et yemekleriyle birlikte ayran içmek: Et yemeklerinin yanında ayran içmek, vazgeçemediğimiz geleneklerimizdendir. Yine yukarıda belirttiğimiz gibi et yemeklerini ayranla birlikte yersek, ayranda bulunan kalsiyum, etteki demirin emilimini azaltır. Böylece etten umduğumuz demiri alamayız. Eğer ayran yerine bol C vitaminli bir salata ya da saf bir portakal suyu tercih edersek etteki demirden tam mânâsıyla faydalanmış oluruz. Çünkü C vitamini, demirin emilimini en yüksek oranda sağlamış olur.

Balığın yanında yoğurt yememek: Balığın yanında yoğurt yememe, ayran içmeme anlayışı halk arasında çok yaygındır. Bu inancın altında, aslında zehirlenmenin sebebinin yoğurt olmadığı, balığın içinde bulunan “histamin” proteininin olduğu gerçeği yatar. Bu vitamin yoğurtta da bulunduğundan, birlikte yenildiğinde vücuttaki histamin vitamini artabilir. Alerjisi olanlarda kızarıklık ya da kaşıntıya sebep olabilir. Netice olarak balık taze ise, yoğurt ve ayranla birlikte yemenin hiçbir mahzûru yoktur.

Pekmeze yoğurt veya süt katmak: Pekmezin kansızlığımıza iyi gelmesini istiyor ve demirinden faydalanmak istiyorsak onu ya tek başına yememiz veya C vitamini yoğunluklu portakal suyu gibi bir içecekle birlikte yememiz en doğrusudur. Böylece C vitamini, demirin en iyi bir şekilde vücutta emilmesini sağlamış olur. Aksine pekmezi, yoğurt veya süte ekleyerek yersek demirinden tam olarak faydalanamayız. Ayrıca pekmez, sadece tatlandırıcı olarak kullanılmış olur.

Balı, sıcak süte karıştırmak: Özellikle soğuk algınlıklarında sıcak süte bal karıştırarak sıcak sıcak içme alışkanlığımız vardır. Aynı şekilde sıcak suya bal karıştırmak da diğer bir tercihimizdir. Böyle yapıldığında baldaki protein, vitamin ve mineraller, 40 derecenin üzerindeki sıcak sıvıda ısıya maruz kaldığı için yok olur. Bal da sadece tatlandırıcı olarak vazife görür. Bu yüzden balı mutlaka ılık su, süt veya meyve suyuyla içmemiz en doğrudur. Böylece balın bütün besin değerinden faydalanmış oluruz.

Yemek yerken su içmemek: Pek çoğumuz, yemek esnâsında su içmemin kilo aldıracağını düşünür. Hâlbuki yemek yerken arada bir yudumlarla su içmek, kilo aldırmaz, tam tersine iştahı azaltmaya yardımcı olur. Yalnızca sindirim problemi olan kişiler, yemek sırasında sıkça su içmemelidirler.
Yumurtayı kolesterolü artırır diye yememek: Yumurta, en kaliteli protein kaynağıdır. Sağlıklı bir kişi, günde en az bir yumurtayı yiyebilir. Hatta kolesterol, tansiyon ve şeker hastalığı gibi rahatsızlığı olanlar bile, rahatlıkla haftada üç-dört defa yumurta yiyebilirler.

Yemekten hemen sonra meyve yememek: Yemekten sonra meyve yenilmesinin yağlanmaya sebep olacağı söylenir. Hâlbuki ikinci çeşit yemek yerine, daha az enerji alımı için bir porsiyon meyve yenilebilir. Diğer bir ifadeyle, yemeklerden sonra tam doygunluk sağlanamıyorsa, aşırıya kaçmamak şartıyla meyve yenilebilir.

Aç iken limonlu-sirkeli su veya greyfurt suyu içmek: Fazla kilolarından rahatsız olanlar, açken sirkeli-limonlu su veya greyfurt suyu içerek zayıflayacaklarını sanmaktadırlar. Bu uygulamanın zayıflatıcı hiçbir etkisi yoktur. Hatta sindirim sistemine rahatsızlık bile verebilir. Sadece C vitamini ihtivâ etmesi sebebiyle, güne kendini daha dinç hissederek başlamayı sağlayabilir.

Kepekli ekmeğin ve light ürünlerin kilo aldırmayacağı: Kepekli ekmeğin beyaz ekmeğe göre kalorisi biraz daha düşüktür. Buna dayanarak ve kalorisi az diyerek daha çok kepekli ekmek yemek, zayıflamak yerine kilo aldırır. Üzerinde light yazan yiyecek ve içeceklerin de nasılsa kilo aldırmıyor düşüncesiyle çok miktarda yenilmemesi gerekir.

Zeytin yağının, katı yağlar gibi kilo aldırmayacağı: Zeytinyağı, insan sağlığı için bir numaralı yağ olsa da bir gramı 9 kalori enerji verir. Bu, şu anlama geliyor: Zeytinyağı da diğer yağlar gibi, gereğinden fazla yenildiğinde kilo yapar.

Selam kızlar temizlik bitti yemeklerde hazır şimdi kahvemi içiyorum sonrasında yürüyüş

akşama eşimle annemle haşlama et
kızımla kendimede sulu köfte pilav brokoli salatası

listeleriniz süper valla tostlar ohhhhh hadi bakalım meto hızlanırda gider kilocuklarınız

Cumartesi'dEn beri takipteyim kizlar düşündüm taşındim ben beslenmemi degistirmeyecegim karatay ile devam ederek aranizda olacağım ben 2 seferde de kilo vermemde karatay beni mutlu etti ilk kilo verimim de 17 kilo ve devami gelecekti ki hamile kaldım ve biraz aradan sonra tekrar basladim ve 23 kilo suan ve devam yola :))))
Sizlere saygı duyuyorum ve tercihleriniz hayirli olur inşallah sizler için cumalari daha büyük bi rekabet olacak gibi birde merakla beklenecek hadi hayırlısı hepimize cumayi 4 gözle bekliyorum

saat 13:00

3-4 ceviz
2 gün kurusu
sütlü kahve
ohh afıyet enerjı olsun bacım.ıkı saat sonra bırsey yıyecegını bılmek ınsanı rahatlatıyor bu beslenme seklınde.ıkı ogunle kısıtlı kalıp tıka basa yemek ıstegı duymuyoruz.sersumum sendekı sonucu cok merak edıyorum cumaya kadar lısteye baglı kal bakalım neler olacak

afıyet olsun canım yuruyus ıcın de tebrıklerr.ya sorma tostlar havalarda ucusuyo nesemız yerıne geldı vallaaaa

40 dk yuruyup geldım daha dogrusu markete gıtmem gerekıyodu yuruyuste aradan cıktı

ogle yemegım

guveç
pırasa
yogurt
tursu
1 tbe

Sabah kahvaltim (10:30 bitti)
2 lop yumurta
yarim demet maydonoz
kirmizi havuc
peynir 1 dilim kalin
12-15 zeytin
1 küçük kase findik
1 mandalina
1 kupa çay

Şimdi 60 dk spor zamani 7 km hiz 7
Herkese iyi haftalar bol kilo vermeler farkli uygulamalarda olsa bi arada olmak çok güzel

ah canım ağzından bal damlıyor..inşallah...
rekor kırmasam da vereyim yeter kuzum...
valla tost bi iyi geldi ki sorma canım

paylaşım için sağol canım..:13::13::13:

hadi bakalım hepimiz için hayırlısı
inşallah pampişim ayy ben de çok merak ediyorum..hehehe:18::18::18:uyucam uyucam sözzz

40 dk yuruyup geldım daha dogrusu markete gıtmem gerekıyodu yuruyuste aradan cıktı

ogle yemegım

guveç
pırasa
yogurt
tursu
1 tbe
owww güzel menüüüü..

afiyet olsun canım..

sporun herzamanki gibi

guleryuzum amac kg vermek bırlıkte olmak herkes kendı dogrusunu yapıp sonuca bakacak sende ıyıkı burdasın canım sendekı ıstıkrar ve azım hepımıze ornek nıtelıgınde zaten

sersumum napıyon bacım.ben yemegımı yedım bır demlık cay demledım oturdum ıcıyorum bacım

öğle yemeğim saat 15:00

5 top köfte
kırmızı lahana maydanoz ve soğan salatası
2-3 kaşık kuru fasulye
cacık
1 dilim kepek ekmeği

fasulye yemeyi planlamıyordum bizimkilerden canım çekti..biraz fazla kaçtı ama kaçamak yok en azından

Son düzenleme:

:13::13:

iyidir canım menümü paylaştım şimdik yemeye gidiyom..az sonra gelirim..

canım çekti dur bende çay koyayım karşılıklı içelim balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…