[sıze=3]yenı bır gun yenı bır umut yenı bır baslangıc........
[/sıze]
gunaydın kızlar..........................
Bugun yenı bır baslangıc yapıyorum...
Ramaska
baslangıc tarıhı:27 ocak 2014
baslangıc kılo:85
hedef:60
boy:1.58
yas:33
bugun karabugdaya baslıycam.kahvaltı normal dıger ogunler karabugday yogurt ve salata seklınde yapmayı dusunnuyorum....
Kahvaltı;yesıl cay
2 haslanmıs yumurta
zeytın peynır maydanoz....
Herkese kacamaksız gunler dılıyorum....bu cuma lıste nasıl olucak merak edıyorum....
ıns.topıgımız ıcın hayırlı olur.....
Hayirli ugurlu olsun canim ,, yeni baslangiclar yeni umutlar dogurur .. hersey guzel olacak !! gulerek kilolarimizdan kurtulacagiz ..CAKMEL CANIM GUNAYDIN NASIL GIDIYOR....YINE ERKENCISIN....,
SERSUM CANIM COK IYI OLDU.HEP BERABER YENI BIR BASLANGIC YAPTIK....CANIM ILK SAYFADA BIRDY LISTEDE YOKMU .....
YAPTIGIN DIYETIN SONUCLARINI MERAKLA BEKLIYORUM....
LEYLAKCIM DEMEK SENDE SERSUMLA AYNI DIYETI YAPIYORSUN CANIM BAKALIM SIZ DENEYIN IYI SONUC ALIRSANIZ BENDE YAPARIM....LEYLAKCIMNE GUZEL YURUMUSSUN...
PAPADIYA CANIM TEKRAR HOSGELDIN....
KANEELCIMYURUYUSU HIC BIRAKMIYORSUN....
Afiyet Leptin olsun canim ,,Günaydın çıtırlar sabah
2yumurta ceviz
peynir zeytin
gün kurusu kaymak
pastırma yeşillik vede çay karatay kahvaltısı
Herkese günaydın ve iyi haftalar canlarım
Temizliğe ara verip kahvaltımı yaptım
2 dilim t.b. Ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
maydanoz
çay
temizliği bitirince de yürüyüş....
kociş evde olunca gene geç kalktım...
sabah 11:00
kepek ekmeğinde beyaz peynirli domatesli tost
4-5 zeytin
çay çayyy
Kaneelim afiyetler olsun..değişik tatlara bayılırım ben de..
Çakmel canım Allah yardımcın olsun..çocuklarla zor..topiğimiz 1 nomeroo tabiisii
Ramaska canım birdy artık listeye katılmak istemiyor kilo sorunu da yok biliyorsun..o bize takılsın yeter..:13:
leylakla beraber başladık umarım işe yarıyacak..ama o çok güzel spor da yapıyor ben de yok..olsun napalım geç olsun güç olmasın
Leylağım kolay gele pazartesi temizliği başlamış..ohh miss afiyet olsun bu arada..
Kardelenim sana da afiyet olsun kuzum...
unuttuğum varsa kusura kalmasın..:44::44:
bu diyeti sevdim özlediğim tatlara kavuştum..bugün tostumu çok büyük bir zevkle yedim..kaçamakla 1-2 lokma yiyince hiç zevkli olmuyordu..
hepiciğinizi öptümm
11:30 ara öğünde
2 ceviz ve 2 günkurusu kayısı yedim
ve de bol bol su
afiyet olsun tatlimselam kızlarr
kahvaltım
2 dlm tbe den tost
4 zeytın
b.peynır
çökelek
1 salatalık
yesılcay bıberıye karısımı cay
2 saat sondada 2 gunkurusu 2 cevız
bol bol su
hepımıze kolay gelsın
sersumum tatıldesın dımı sende ohh mıs gıbı keyfını cıkar yatışın
[SUB]45 dk yürüyüş tamamdır[/SUB]
kesinlikle doyuyorum leylakım..şimdilik süper daha ne olsunSağol balım sana da afiyet olsun
Aynen bende tostu öyle bi zevkle yiyorum ki anlatamamBu arada şunu da belirteyim,bence hiç aç bırakmayan doyurucu bi liste.sen ne düşünüyosun sersumum?inşallah istediğimiz sonucu da alırız bacım
Temizlik bittiŞuan yürüyorum bantta
şimdik ben de ara yapıciim11:30 ara öğünde
2 ceviz ve 2 günkurusu kayısı yedim
ve de bol bol su
afiyet olsun datlım.selam kızlarr
kahvaltım
2 dlm tbe den tost
4 zeytın
b.peynır
çökelek
1 salatalık
yesılcay bıberıye karısımı cay
2 saat sondada 2 gunkurusu 2 cevız
bol bol su
hepımıze kolay gelsın
sersumum tatıldesın dımı sende ohh mıs gıbı keyfını cıkar yatışın
kolay gelsin canım..ellerine sağlıkiyi günler kizlar ..
nasilsiniz ??
bugun de aksam gorevim var ve ayni zamanda toplantimiz yani ev den daha da erken cikacagim .... onun icindir ki yemeklerimi yaptim yanima alacaklarimi hazirladim .. Kocisime de tepsisini hazirladim..
Yediklerim :
9.00
1 olcu karabugday , elma , tarcin , yesil cay
11.30 sütlü kahve
Aksam icinde : kiymali kapuska yaptim. Yanina da biraz yogurt ( en sevdigim vazgecilmez yemegim .. yanima alacagim ) Kocisime de quinoa (kisir seklinde yaptim ) kofte ve salata .
Simdi de gidene kadar sizleri okuyacagim ,,
Opuldunuz
45 dk yürüyüş tamamdır:
Ahhhhh ahhh .. esler evdde olunca hersey aksiyor yada kacamaklar oluyor .. Onemli olan diyet listesine sadik kalip kacamak yapmamak tatlim .. Sana guveniyorum !! Bu kilollar gidecek baska yolu yok yaza tam 4 ay kaldi ..
Eve.. bende degisik tadlara acigim ..yeni seyler denemeyi , yapmayi , yemeyi , icmeyi ,ogrenmeyi cok seviyorum .. yenilik , devrim ,gelisim .. her turlu iyidir
afiyet olsun tatlim
merhaba hanımlar. öncelikle sizi bir konuda tebrik etmek istedim. çünkü belli bir beslenme biçiminden çıksanız bile, amacınızdan hala çıkmadınız, yılmadınız ve hala devam ediyorsunuz. umarım bu beslenme yolunda, başarı ile devam edersiniz ve hep siz ve sevdikleriniz sağlıklı kalırsınız... :)
bir söz vardır ya, körün yanında yatan şaşı kalkar, aslında bu söz olumsuz anlamdadır. ama sağlıklı bir insanın yanında yatanda sağlıklı kalkar bana göre. çünkü size baktıkça utanacak imrenecek ve sonunda size uyum sağlayacaktır. :)
ve bende bir müjde vermek isterim artık. bir kilo vererek, sonunda, yaklaşık bir buçuk haftada, aç karnıma 48 kilo çıktım. halbuki veremem diye üzülüyordum. malesef göbeğimde santimle ölçtüğümde değişiklik oluyor, ama görünüşte hala hamile bir kadının göbeği kadar şişkin ve yağ dokularıyla inanılmaz derecede bağlı. ama evel allah, sabrettikçe gidecek. çünkü göbeğin mucizevi şekilde, 3 ay gibi kısa sürede eriyeceğine inanarak girişmedim ben bu işe. şöyle bir söz verdim. en az bir yıl içinde eriteceğim. en fazlada bir buçuk yılda eriteceğim...
bu arada polikistik over sendromu ( çikolata kisti sanırım türkçesi) hastasıydım ama ilaçlarımı bıraktım. zaten canan hocamı dinledikçe bende kistlerin yavaş yavaş küçüldüğünü hissettim. neden derseniz adetim artık 4 ayda bir olmuyor, hatta düzenli oluyor... ve insülin direncimi yenemedim hala bence, ama direniyorum ona karşı... sonuna kadar hemde... tatlı zehir bir ara bende uyuşturucu etkisi oyle yapmışki, eve bitter sarellelerden alsamda kahvaltılarda yesem diye düşler kuruyordum. nasıl olsa sabah yiycem ve eriri gider hihihihi diye düşlüyordum. sonra kafama vurdum, ne yapıyorsun sen lan dedim ve almadım. resmen kafamın etini yedi bu tatlı krizi. ama bazen kafaya vurmak gerekiyor!!!
her neyse hanımlar. hepinize başarılar ve güzel günler dilerim... :)
kesinlikle doyuyorum leylakım..şimdilik süper daha ne olsun
:13::13:
şimdik ben de ara yapıciim
afiyet olsun datlım...evet 1 hafta evdeyim...
kolay gelsin canım..ellerine sağlık
aynen ama güvenini boşa çıkarmıycammm kaçamak yok..ama zaten bu diyetle gerekte yok..şimdi araöğünde cevizle gün kurusu yedimmi tatlı krizi bitti.
:13::13::13:
sağol canım..yolumuz aynı nasılsa..
seni de tebrik ederim...
tatlı krizleri hepimiz de aynı ama kararlı olmak lazım...
ohh afıyet enerjı olsun bacım.ıkı saat sonra bırsey yıyecegını bılmek ınsanı rahatlatıyor bu beslenme seklınde.ıkı ogunle kısıtlı kalıp tıka basa yemek ıstegı duymuyoruz.sersumum sendekı sonucu cok merak edıyorum cumaya kadar lısteye baglı kal bakalım neler olacaksaat 13:00
3-4 ceviz
2 gün kurusu
sütlü kahve
Selam kızlar temizlik bitti yemeklerde hazır şimdi kahvemi içiyorum sonrasında yürüyüş
akşama eşimle annemle haşlama et
kızımla kendimede sulu köfte pilav brokoli salatası
listeleriniz süper valla tostlar ohhhhh hadi bakalım meto hızlanırda gider kilocuklarınız
ah canım ağzından bal damlıyor..inşallah...Okuyorum listeleri canim .. insanin acikmaya vakti kalmaz ki .. listeler dolu dolu vallahi ..
insallah en yakin zamanda hedefine ulasabilirsinve insallah bu hafta tartida rekorlari sen kirarasin .. Meto biraz sasirinca hizli hizli kilocuklardan kurtulacagina inaniyorum .. Dedik bir kere .. ! baska yolu yok gidecek bu kilolar.. yazmissin ya oraya tost diye vallahi aklim gitti .. odul gunumde yapacagim vallahi
teşekkür ederim sersum ablam :)
haklısın aslında. önemli olan direnmek!!! :)
ve bu videoyu öneririm. ''uzun süre direnen ve kilo verip geri almayan'' ve ''kısa sürede kilo verip kısa sürede kiloları geri alan insanlar'' ın aslında niçin aldıklarını anlatan bir video. mehmet öz anlatıyor...
link : http://www.youtube.com/watch?v=BzrbZb6yIX0
Selam kızlar temizlik bitti yemeklerde hazır şimdi kahvemi içiyorum sonrasında yürüyüş
akşama eşimle annemle haşlama et
kızımla kendimede sulu köfte pilav brokoli salatası
listeleriniz süper valla tostlar ohhhhh hadi bakalım meto hızlanırda gider kilocuklarınız
Cumartesi'dEn beri takipteyim kizlar düşündüm taşındim ben beslenmemi degistirmeyecegim karatay ile devam ederek aranizda olacağım ben 2 seferde de kilo vermemde karatay beni mutlu etti ilk kilo verimim de 17 kilo ve devami gelecekti ki hamile kaldım ve biraz aradan sonra tekrar basladim ve 23 kilo suan ve devam yola :))))
Sizlere saygı duyuyorum ve tercihleriniz hayirli olur inşallah sizler için cumalari daha büyük bi rekabet olacak gibi birde merakla beklenecek hadi hayırlısı hepimize cumayi 4 gözle bekliyorum
inşallah pampişim ayy ben de çok merak ediyorum..heheheohh afıyet enerjı olsun bacım.ıkı saat sonra bırsey yıyecegını bılmek ınsanı rahatlatıyor bu beslenme seklınde.ıkı ogunle kısıtlı kalıp tıka basa yemek ıstegı duymuyoruz.sersumum sendekı sonucu cok merak edıyorum cumaya kadar lısteye baglı kal bakalım neler olacak
afıyet olsun canım yuruyus ıcın de tebrıklerr.ya sorma tostlar havalarda ucusuyo nesemız yerıne geldı vallaaaa
40 dk yuruyup geldım daha dogrusu markete gıtmem gerekıyodu yuruyuste aradan cıktı
ogle yemegım
guveç
pırasa
yogurt
tursu
1 tbe
Sabah kahvaltim (10:30 bitti)
2 lop yumurta
yarim demet maydonoz
kirmizi havuc
peynir 1 dilim kalin
12-15 zeytin
1 küçük kase findik
1 mandalina
1 kupa çay
Şimdi 60 dk sporzamani 7 km hiz 7
Herkese iyi haftalar bol kilo vermeler farkli uygulamalarda olsa bi arada olmak çok güzel
guleryuzum amac kg vermek bırlıkte olmak herkes kendı dogrusunu yapıp sonuca bakacak sende ıyıkı burdasın canım sendekı ıstıkrar ve azım hepımıze ornek nıtelıgınde zaten
sersumum napıyon bacım.ben yemegımı yedım bır demlık cay demledım oturdum ıcıyorum bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?