Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

afiyet olsun bebişim
ben de geç kalkınca öğle yemeği yemedim canım
hafta sonu böyle olucak napalım
sana da afiyet olsun gülüm

evet kesinlikle:13::13:
oglen gezmedeydım ceyrek sımıt ıkı tuzlu kurabıye yedım

aksamda

balık
k.fasulye
salata
1dlm tbe
2 catal un helvası
yasasın ozgurluk
afiyetler olsun
kızlar bi teklifim var :) cuma günü kilo bildirimimizde herkes hangi diyeti yaptıgınıda bildirirse kim hangi diyetle ne kadar vermiş onuda görmüş oluruz olmaz mı?
olur tabii:13:

buyur şekerim

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=609640

listeye giricen mi kuzum..liste bu hafta yeni başladı tekrardan..ona göre yazıyım senii
yoksa sadece menü mü paylaşayım diyosun..

ofyaaa kadınlık ne zor adostlar..yolundum da geldim...ayyyyğğğğ...

sizler nörüyonuz bakemmm

listeye giricen mi kuzum..liste bu hafta yeni başladı tekrardan..ona göre yazıyım senii
yoksa sadece menü mü paylaşayım diyosun..

gıreyım bebısım bu kadar yenılıge kayıtsız kalamıyciimyazıver gulum benı de lısteye

bıberıye ve yesılcayı karısık demledım ıcıyorum

gıreyım bebısım bu kadar yenılıge kayıtsız kalamıyciimyazıver gulum benı de lısteye

bıberıye ve yesılcayı karısık demledım ıcıyorum

14 şubat sevgülüler gününü sana verem mi gülümm...hehehe...istediğin bi tarih varsa sölee..

afiyet olsun

Merhaba kizlar , Herkeslere iyi geceler ....

Ben calistim geldim bu aksam saat 23.30 a kadar di .. oldum ayakta durmaktan ..

Bakiyorummm herkess listeciklerini paylasiyor ,, ohh ohh maasallah .. güle oynaya verecegiz kilocuklarimizi ..

Ben sabah da yazdigiim gibi ayni ogunu yedim ..
biraz karabugday,iki parca sucuk ( ama sarimsaksiz ,,soyle anlatmaliyim .. burda satilan ev yapimi kizartilabilen salam seklinde sosisler var onlardan .. iki parca burda bazi arap dukkanlarinda merkez , mergez deniliyor )
bol bol su ve bol sicak sicak yesil cay ictim.

bugun yine 1 saat yurudum ve tum gun ayaktaydimm

[sıze=3]yenı bır gun yenı bır umut yenı bır baslangıc........
[/sıze]

gunaydın kızlar..........................

Bugun yenı bır baslangıc yapıyorum...

Ramaska

baslangıc tarıhı:27 ocak 2014

baslangıc kılo:85

hedef:60

boy:1.58

yas:33

bugun karabugdaya baslıycam.kahvaltı normal dıger ogunler karabugday yogurt ve salata seklınde yapmayı dusunnuyorum....

Kahvaltı;yesıl cay

2 haslanmıs yumurta

zeytın peynır maydanoz....

Herkese kacamaksız gunler dılıyorum....bu cuma lıste nasıl olucak merak edıyorum....
ıns.topıgımız ıcın hayırlı olur.....

CAKMEL CANIM GUNAYDIN NASIL GIDIYOR....YINE ERKENCISIN....,

SERSUM CANIM COK IYI OLDU.HEP BERABER YENI BIR BASLANGIC YAPTIK....CANIM ILK SAYFADA BIRDY LISTEDE YOKMU .....
YAPTIGIN DIYETIN SONUCLARINI MERAKLA BEKLIYORUM....

LEYLAKCIM DEMEK SENDE SERSUMLA AYNI DIYETI YAPIYORSUN CANIM BAKALIM SIZ DENEYIN IYI SONUC ALIRSANIZ BENDE YAPARIM....LEYLAKCIM NE GUZEL YURUMUSSUN...

PAPADIYA CANIM TEKRAR HOSGELDIN....

KANEELCIM YURUYUSU HIC BIRAKMIYORSUN....

bebiş erkenden uyandı ramaskacım,o tekrar uyuyunca bende kk daki diyet topiklerine göz attım ve ne yalan diyim kendimize bir kez daha acıdım :26: yazık bize yaaa herkes kilo vermek için neler yapıyor neler halimize bak dedim. Ama sonra kendimiz için bişeyler yapmaya çalışıyoruz ne güzel dedim en azından amaaaaan boş ver olan olmuş demiyoruz yalnız şok diyet yapanlar hep geri almış o nedenle az verip öz vermeli yani. biri de dolunaydayız kilo ersekte belli olmaz dolunayın çıkışıyla daha hızlı kilo vericez ve bu basküle yansıcak demiş ne ilgisi var anlamadım.

ALLAHTAN BU TOPİKTEYİZ AKİL BİR TOPİK BURA DİYE DÜŞÜNDÜM BİR KEZ DAHA

cumaya kim çok kilo verirse onun diyetine katılcaz artık napalım

06:00 1 fincan Türk kahvesi en sütlüsünden

kahvaltım 09:00
1 fincan karabuğday limonlu baharatlı
2 yumurtadan omlet
7 dal marul
avuç içi çiğ fıstık

bu gün görev yerimi değiştirme işlemleri ile uğraşıcam bana dua edin kızlar tüm resmi kurumları gezicem yani 2 çocukla inşallah işlerim çabuk biter küçük mızmız bu ara malum diş geliyoooo

hepinizin yağları gitsin ve asla gelmesin

Günaydın çıtırlar sabah
2yumurta ceviz
peynir zeytin
gün kurusu kaymak
pastırma yeşillik vede çay karatay kahvaltısı

Günaydın ramaskacım
Evet aynı diyeti yapıyoruz sersumumlaBakalım cumaya sonuçlarını görücez
Evet canım yürüyorum bu aralar hoşuma gidiyo,umarım hep böyle olur...
sen de karabuğdaya başlamışsın bugün,inşallah çok güzel bi sonuç alırsın

Herkese günaydın ve iyi haftalar canlarım
Temizliğe ara verip kahvaltımı yaptım
2 dilim t.b. Ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
maydanoz
çay

temizliği bitirince de yürüyüş....

Son düzenleme:
kociş evde olunca gene geç kalktım...

sabah 11:00

kepek ekmeğinde beyaz peynirli domatesli tost
4-5 zeytin
çay çayyy

Kaneelim afiyetler olsun..değişik tatlara bayılırım ben de..

Çakmel canım Allah yardımcın olsun..çocuklarla zor..topiğimiz 1 nomeroo tabiisii

Ramaska
canım birdy artık listeye katılmak istemiyor kilo sorunu da yok biliyorsun..o bize takılsın yeter..:13:
leylakla beraber başladık umarım işe yarıyacak..ama o çok güzel spor da yapıyor ben de yok..olsun napalım geç olsun güç olmasın

Leylağım kolay gele pazartesi temizliği başlamış..ohh miss afiyet olsun bu arada..

Kardelenim sana da afiyet olsun kuzum...

unuttuğum varsa kusura kalmasın..:44::44:

bu diyeti sevdim özlediğim tatlara kavuştum..bugün tostumu çok büyük bir zevkle yedim..kaçamakla 1-2 lokma yiyince hiç zevkli olmuyordu..

hepiciğinizi öptümm

Sağol balım sana da afiyet olsun
Aynen bende tostu öyle bi zevkle yiyorum ki anlatamamBu arada şunu da belirteyim,bence hiç aç bırakmayan doyurucu bi liste.sen ne düşünüyosun sersumum?inşallah istediğimiz sonucu da alırız bacım
Temizlik bittiŞuan yürüyorum bantta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…