:13::13::13:hayırlı olsun datlımm
sağol canımm..inşallah hepimiz vericezz:13::13:
afiyet olsun balımm
:13::13:sana da afiyet olsun kuzummm
:13::13::13::13:destek için teşekkürler....hep beraber gitsin bu kilolar...
afiyetler olsun canım
:13::13::13:mesajı aldım ve cevapladım..film izliyorduk canım geç gördüm...harika fikir..sunucam arkadaşlara..
aman kuzu iyi olsun biran önce
ben de o 25 günlüğü değişimli yapıcam canım..
Ben de 25 er günlük olan diyeti yapıyorum cumadan beri
ben de bildirimimi yapayım o zaman
başlangıç tarihi:24 ocak
başlangıç kilo:71
hedef:60
boy:1.68
rumuz :özlemkartal
başlangıç tarihi:26 ocak 2014
başlangıç kilo :98
hedef :75
boy :1.70
geçen hafta katıldığım sosyalleşmede 2 kilo almıştım,onu veremediğim gibi cuma akşamki ev gezmesi ve regl şişkinliği ile bu kiloya ulaşmışım..bu yüzden benim gerçek başlangıcım bugün olsun istedim,olmaz demeyin,ben bu kadar hızlı kilo alabilen biriyim işte..eşim hep söyler,mükemmel kilo alırsın sen diye..niye böyle oluyor anlamıyorum,ama sizlerin de desteğiyle,hızlıca vericem inşallah..önerimi kabul ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim..inanın çevremdekiler sizin kadar uyumlu ve anlayışlı değil..sizi çok seviyorum..
:13::13::13:
almak hepimiz için çok kolay canım..vermek zor olduğu için birarada ve buradayız..:13::13::13:
biz de seni seviyozz..
yok canım sizler o kadar almıyorsunuz,benim olayım anormal bişey yani
eşimle 1 saatliğine alışveriş yapmaya gidiyoruz kızlar,sabahtan beri getir götür,bitki çayları,tavuksuyu çorba içir kaldır bunaldımmenümü akşama toptan bildiririm
rumuz :özlemkartal
başlangıç tarihi:26 ocak 2014
başlangıç kilo :98
hedef :75
boy :1.70
geçen hafta katıldığım sosyalleşmede 2 kilo almıştım,onu veremediğim gibi cuma akşamki ev gezmesi ve regl şişkinliği ile bu kiloya ulaşmışım..bu yüzden benim gerçek başlangıcım bugün olsun istedim,olmaz demeyin,ben bu kadar hızlı kilo alabilen biriyim işte..eşim hep söyler,mükemmel kilo alırsın sen diye..niye böyle oluyor anlamıyorum,ama sizlerin de desteğiyle,hızlıca vericem inşallah..önerimi kabul ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim..inanın çevremdekiler sizin kadar uyumlu ve anlayışlı değil..sizi çok seviyorum..
bugün sebze öğünü yapamıycam..geç kalkınca böyle oldu:26::26:
3. öğün saat 16:00
az zeytin yağında et kavurma
salata
1 küçük kase yoğurt
1 bardak şalgam
1 dilim kepek ekmeği
yazdıgını gormeden cıkmısım canım..karatay yapmadıgım ıcın gelmıyodum ama artık sık sık gelecem ınsallah.su an 80kg yum hep bırlıkte ıstedıgımız kg lara ınerız ınsallah ramaskacımseni gordum hizli hizli yazayim dedim....nerelerdesin niye gelmiyorsun canim....sen de gel artik....
sen neler yaptin kac kilosun nasil gidiyor.....
afıyet olsun canım.nacızane gorusum hergun yuruyus yapınca ve kg verdıkten sonra yuruyusu bırakınca kg lar gerı gelıyo.kg verdıkten sonrakı gunlerde haftada kac kez yuruyebıleceksek kg verme surecındede o kadar yurumelıyız dıye dusunuyorum ne dersıniyi pazarlar kızzlarpapişimin de dediği gibi yeni sistem hayırlı uğurlu olsun,herkes yaza kadar kilolarından kurtulsun
ben de menümü paylaşabilirim
10:00 da
tam buğday ekmeğinden kaşarlı tost
domates
maydanoz
çay
biraz sonra da 2 kuru kayısı ve 2 ceviz yiyicem
bu arada yürüyüşlerimi de aksatmıyorum.bu hafta hep 4 km yürüdüm bugün de yürüycem
Özlemin bir teklifi var ve çok mantıklımadem topikte devrim yaptık herşeye sıfırdan başlıyorcasına bugünki kilolarımızla sıfırdan başlıyormuş gibi olsun.. herkes bugün ve yarın kilolarını bildirip çizelgelerini bugünki kilosuna ayarlasın..cuma listesini yine cuma kilomuza göre yapalım ama başlangıcımız da tam olsun..ne verdik ne veremedik bilelim ..ben arz ederim...
rumuz:sersum
başlangıç tarihi:26 Ocak 2014
baş.kilo:78.5 kg
beden:42
inşallah güzel kilolar veririz...
öyle ya da böyle vericez canım umutsuzluk yok..:13::13::13:
tememdir
ah ah verirken hemen gitmiyo şu kilolar ama gelirken hepsi çok kolay geliyoama burda hep beraber vericez başka yolu yok
bizde seni çok seviyoruz özlemim
katılıyorum canım ama hele açık havada yürüyüş alışkanlık yapıyonacızane gorusum hergun yuruyus yapınca ve kg verdıkten sonra yuruyusu bırakınca kg lar gerı gelıyo.kg verdıkten sonrakı gunlerde haftada kac kez yuruyebıleceksek kg verme surecındede o kadar yurumelıyız dıye dusunuyorum ne dersın
oglen gezmedeydım ceyrek sımıt ıkı tuzlu kurabıye yedım
aksamda
balık
k.fasulye
salata
1dlm tbe
2 catal un helvası
yasasın ozgurluk
yazdıgını gormeden cıkmısım canım..karatay yapmadıgım ıcın gelmıyodum ama artık sık sık gelecem ınsallah.su an 80kg yum hep bırlıkte ıstedıgımız kg lara ınerız ınsallah ramaskacım
afıyet olsun canım.nacızane gorusum hergun yuruyus yapınca ve kg verdıkten sonra yuruyusu bırakınca kg lar gerı gelıyo.kg verdıkten sonrakı gunlerde haftada kac kez yuruyebıleceksek kg verme surecındede o kadar yurumelıyız dıye dusunuyorum ne dersın
cok guzel oldu sersumum yarın ptesı yepyenı bır donem baslıyo ıns
oglen gezmedeydım ceyrek sımıt ıkı tuzlu kurabıye yedım
aksamda
balık
k.fasulye
salata
1dlm tbe
2 catal un helvası
yasasın ozgurluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?