bızım kılolarımız kımsenın haddıne degıl ama haddını bılmez o kadar ınsan var kı bılıyorsun ıste, ben de hem memlekete gıdınce uzulmemek ıcın hem de kızımla rahat rahat resımler cekılmek ıcın en onemlısı saglıgım ıcın tekrardan ıdeal kıloma gerı donucem ınsallah...
Bız en gec mayıs 1 gıbı gıdıcez tam 3 ayım var hedefım 15 kılo sonrasını gelınce artık... Yaparız ya senın kılonda olmak ıcın cok sey verebılırdım suan
Allah aılesıne sabır kadına da sıfa versın uyandıgında yasayacagı acının tarıfı yok
bızım kılolarımız kımsenın haddıne degıl ama haddını bılmez o kadar ınsan var kı bılıyorsun ıste, ben de hem memlekete gıdınce uzulmemek ıcın hem de kızımla rahat rahat resımler cekılmek ıcın en onemlısı saglıgım ıcın tekrardan ıdeal kıloma gerı donucem ınsallah...
Bız en gec mayıs 1 gıbı gıdıcez tam 3 ayım var hedefım 15 kılo sonrasını gelınce artık... Yaparız ya senın kılonda olmak ıcın cok sey verebılırdım suan
süper olmuş bu canım..harikasın maşallah sanakendime before after yapmistim .
Ilk resim kuzenimin dugunu 2011
ikinci resim bu yaz 2013
ilk resimde 98 kiloyum 50,52 bedenim
ikinci resim 70 beden 40
digeri de 2 ay once
can sıkıntısı diyorsun..afıyet olsun canım .. bende iciyorum ..yesilcaymi .. midem cok fena bulaniyor .. pfffffffffff..... oyalanmak icin eski kiyafetlerimi giyip cikariyorum hehe .. bir gomlek var 3 kisilik tobe tobe .. onunu dikmisim acilmasin pat pat patlamasin diye simdi kazak gibi giydim olmus scuval vallahi dedim .. insan cabuk unutuyor eski hallerini arada bi hatirlatmak gerekiyor kendimize .. cok sukur bu gunlerimize de ..
sağol canım.[
of sersumcum..çok iş yaptın bugün..ayrıca kar fotograflarına baktım..harika kar yağmış..kuru kar..eğlenmişsin bayağı..
ama etraf çok sessiz.sakin sizin oralarda.o dikkatimi çekti.
.
süper bir paylaşım canım sağolmerhabalar herkese. kızlar, sizlerden tek ricam, bu yayınlayacağım video'yu dikkatli ve sabırlı bir şekilde izlemeniz olacak... çünkü, izledikten sonra, neden Canan hoca'nın dediklerinden şaşmamamız gerektiğini anlayacağız... İyiki Canan hoca gibi, değerli ve cesaretli bilim insanları var diyerek sizlere bu linki veriyorum. sabırla izlemenizi rica ediyorum hepinizden...
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VWghn2EWO9I
ınsallah canım 6 aydır kendımde bulamadıgım azmı suan belkı de burası sayesınde tekrar buldum
aynen sut konusu da oyle olanın bıse yemedende oluyor nasıp kısmet ısıymıs bu sut
vuuuvv masallah ısler yapılmıs menu harıka
su karabugday ne olakı, esprısı neymıs ben bılmıyorum onu, arastırayım bıraz...
28 ocak 2014
Sabah
2 dılım tam bugday ekmegı+50 gr peynır+5 zeytın+1 haslanmıs yumurta+1 cımdık tereyağ+1 cımdık bal
Ara
2 yemek kasıgı kuru uzum+ 1 yemek kasıgı cevız (kızım ıcın rondadan cekmıstım bırlıkte yıyoruz)
Öğle
Yarım tabak köftelı kerevız yemegı+2 dılım tam bugday ekmegı+ 1 kase yoğurt
Ara
Serçe parmagım kadar ufak ekler
Akşam
1 tabak fırında besamellı tavuklu karnıbahar+ 1 kase yoğurt
Spor
Bantta 55 dakıka toplamda 4 km yuruyus
inşallah veririz şu kiloları sağlıklı bi şekilde cnm. bende 71le hamile kaldım şimdi 77.9(78 değil) inşallah 55 olmak istiyorum. yazın memlekete gidince yine çok kilolusun laflarından güya yaptıkları esprilerden kurtulmak istiyorum
iyi geceler kızlar:13:diyetler gayet güzel gidiyor,eferimaydasu hoş geldin canım,birazdan başarı öykünü okuyacağım
sersumgeçen gün yazdığım filmi izleyemedim,eşim beraber izleyelim dedi,hala izlicezben de o gece yerçekimi(gravity)izledim fena değildi resimlerin de çok güzeldi,buralarda kar filan yok,yağsa da mikroplar kırılsa ben de yürüyüş yolumu hep çekip buraya koymak istiyorum da teknoloji özürlüyüm yapamıyorum
kaneelne güzel incecik olmuşsun
yürüyüş yapamayınca mutsuz oluyorum valla ama çocuklar iyileşsin haftaya inşallah
süper olmuş bu canım..harikasın maşallah sana
can sıkıntısı diyorsun..ayy ben de bu hallerimi unutmak istiyorum artıkkk
sağol canım..bizim burada hayat 16 da bitiyor canım. .e malum sebepler de var tabii..
süper bir paylaşım canım sağol..off resmen izledikçe mideme kramplar girdi..resmen kobay olarak kullanılmışız yıllardır.:26::26:.ve şükürler olsun ki Canan hoca sayesinde bu doğruları geç olmadan öğrendik..
evet canım azimle vereceğizz
sağol canım..akşam biraz kaçırdım ama bugün telafi edicem..
karabuğday efsanesi topiğimize 1 ay önce girdi canım..kk da karabuğdayı araştırabilirsin..
hem hazmı kolaylaştırıyor hem kilo vermeye yardımcı hem de sağlıklı
ayy çok güldüm kıss serçe parmağından ufak ekler mi var..bizimkilerin en küçüğü benin 4 serçe parmağım..
şaka şaka yediğin okaa biliyom..ama öyle yazınca mini mini eklerler geldi gözüme nekaa şirin olurdu..
afiyet olsun canım
gıcık oluyorum kilomuza laf edenlere.. kendini bilmez insanlar
özlemim ben de izleyemedim daha
evet sen de çek kızın koyar resmi merak etme..
ben yerçekimini beğenmedim..oyuncuların kalitesine göre çok düşük bir performans
ben de karlar erisin yürüyücem sözz..eeh yolumun halini gördünüz..
canım benim çok haklısın..ama sen de saat 4 den sonra sokağa çıkma lütfenn
merhabalar herkese. kızlar, sizlerden tek ricam, bu yayınlayacağım video'yu dikkatli ve sabırlı bir şekilde izlemeniz olacak... çünkü, izledikten sonra, neden Canan hoca'nın dediklerinden şaşmamamız gerektiğini anlayacağız... İyiki Canan hoca gibi, değerli ve cesaretli bilim insanları var diyerek sizlere bu linki veriyorum. sabırla izlemenizi rica ediyorum hepinizden...
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VWghn2EWO9I
ALLAH razı olsun canım eveet insan izlerken dehşete düşüyoranlatılanlar mantıklı, yalnız hap reklamı olduğu aşikar olmuş ben probiyotiğinde doğalından yanayım canan hoca gibi.
kesinlikle artık evime şeker ve ekmek giremez artık uygulama zamanı candidayla savaş başlamıştır.
KANEEL canım sağolasın canan hocayı izledim, seviyorum ben bu 70 lik çıtırısonuna kadar karatay diyorum.
SERSUM canım eltin sağlıkla huzurla doğumunu gerçekleştirsin inşallah, Mevlam isteyen herkese kuzu koklamayı ve büyütmeyi nasip etsin... Sende düşün canım ya pelinsu 'nun tutunacak başka dallarıda olsun kardeş gibi yaniiii
kahvaltım
yoğurtlu karabuğday 1 kase
2 haşlanmış yumurta
3-4 dal marul
1 avuç içi fıstık
2 parmak kadar peynir
50 dk bisiklet-1.5 lt su
14-15 arası 2. öğün
yoğurtlu karnabahar inşallah
ek bişeyler olursa yazarım hanımlar görüşmek üzereeeee
kendime before after yapmistim .
Ilk resim kuzenimin dugunu 2011
ikinci resim bu yaz 2013
ilk resimde 98 kiloyum 50,52 bedenim
ikinci resim 70 beden 40
digeri de 2 ay once
ALLAH razı olsun canım eveet insan izlerken dehşete düşüyoranlatılanlar mantıklı, yalnız hap reklamı olduğu aşikar olmuş ben probiyotiğinde doğalından yanayım canan hoca gibi.
kesinlikle artık evime şeker ve ekmek giremez artık uygulama zamanı candidayla savaş başlamıştır.
süper bir paylaşım canım sağol..off resmen izledikçe mideme kramplar girdi..resmen kobay olarak kullanılmışız yıllardır.:26::26:.ve şükürler olsun ki Canan hoca sayesinde bu doğruları geç olmadan öğrendik..
bende diyorum sayfanın muhtarı nerede demek elektriktenmiş bu aralardün 12 saat elektrik yoktu..neyseki temizliği bitirmiştim..lojmanın jeneratörü de arızalıydı..ailecek saat 21.30 a kadar mum ışığında kitap okuyup uyuduk..bir gece önceden zaten uykusuzdum iyi oldu.
akşam karanlıkta yemek yapamadığım için eşim tavuk döner almış getirmiş..onu yedik yanında 3 adet avuç içim kadar lavaş yedim tek kaçamağım bu oldu..
sabah menüm
saat 09:00
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 kk kadar peynir
7 zeytin
bol roka ve maydanoz
çay çayyy
bugün de kalan tül ve perdeleri yıkayacağım elektrikler gitmez umarım
az sonra da ceviz ve günkurusu yemeyi planlıyorum duyurulur
şuanda eltim sezeryan ameliyatında.:26:.Allahım hayırlısıyla kurtarsın..dualarımı kabul etsin.. benden 1 yaş küçük 38 yaşında..şeker ve tansiyon sorunu olduğu için bebişin suyu da azalmış 36. haftada alıyorlar..sağlıkla kavuşacak bebeğe inşallah..2. çocuğa o cesaret edebildi..bende tık yok Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
bende diyorum sayfanın muhtarı nerede demek elektriktenmiş bu aralarmaşallah deyim bizim elektrikler uzun süreli gitmiyo günde 4 kesintiye falan alıştık eltinde inşallah sağlıkla bebeğine kavuşmuştur cnm bence sende düşünmelisin kızçene bi kardeş lazım
cook enedim ama yok karabugdayı yutamıyorum ya yiyemedim bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?