Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

demek senin hedefinde 1 mayıs cnm hadi inşallah. 1 mayıs benim doğum günüm eğer o zamana kadar 10 kg verirsem alcam eşimin 500 tlsini

Allah aılesıne sabır kadına da sıfa versın uyandıgında yasayacagı acının tarıfı yok

amin canım..haklısın..Allah sabır versin inşallah.. bir daha 2 çocuğunu göremeyecek...Allah böyle bir acı ile düşmanımı bile sınamasın..rabbim peygamber sabrı versin.

Son düzenleme:

canım benim inşallah hedefinin kat kat fazlasını verirsin..rahat rahat memleketinde dolaşırsın..bazı insanlar ne dediğini bilmiyor..kapak olur onlara inşallah..

ben kahvaltı da ne yedim..
1 bardak sütlü kahve
1 avuç çekirdek çitledim.4-5 tane badem.
4-5 tane kuru üzüm(çekirdeklli olanlardan)

öğlen için ise 1 kase yoğurt getirdim..1 adet elma..elime onlar geçti sabah..çantama attığım gibi çıktım evden..zaten yemek yiyesim hiç yok bu günlerde.

kendime before after yapmistim .
Ilk resim kuzenimin dugunu 2011
ikinci resim bu yaz 2013
ilk resimde 98 kiloyum 50,52 bedenim
ikinci resim 70 beden 40
digeri de 2 ay once
süper olmuş bu canım..harikasın maşallah sana
can sıkıntısı diyorsun..ayy ben de bu hallerimi unutmak istiyorum artıkkk
[

of sersumcum..çok iş yaptın bugün..ayrıca kar fotograflarına baktım..harika kar yağmış..kuru kar..eğlenmişsin bayağı..

ama etraf çok sessiz.sakin sizin oralarda.o dikkatimi çekti.
.
sağol canım..bizim burada hayat 16 da bitiyor canım..e malum sebepler de var tabii..
süper bir paylaşım canım sağol..off resmen izledikçe mideme kramplar girdi..resmen kobay olarak kullanılmışız yıllardır.:26::26:.ve şükürler olsun ki Canan hoca sayesinde bu doğruları geç olmadan öğrendik..
evet canım azimle vereceğizz

sağol canım..akşam biraz kaçırdım ama bugün telafi edicem..

karabuğday efsanesi topiğimize 1 ay önce girdi canım..kk da karabuğdayı araştırabilirsin..
hem hazmı kolaylaştırıyor hem kilo vermeye yardımcı hem de sağlıklı

ayy çok güldüm kıss serçe parmağından ufak ekler mi var..bizimkilerin en küçüğü benin 4 serçe parmağım..
şaka şaka yediğin okaa biliyom..ama öyle yazınca mini mini eklerler geldi gözüme nekaa şirin olurdu..

afiyet olsun canım

gıcık oluyorum kilomuza laf edenlere..kendini bilmez insanlar

özlemim ben de izleyemedim daha
evet sen de çek kızın koyar resmi merak etme..
ben yerçekimini beğenmedim..oyuncuların kalitesine göre çok düşük bir performans
ben de karlar erisin yürüyücem sözz..eeh yolumun halini gördünüz..

canım benim çok haklısın..ama sen de saat 4 den sonra sokağa çıkma lütfenn

dün 12 saat elektrik yoktu..neyseki temizliği bitirmiştim..lojmanın jeneratörü de arızalıydı..ailecek saat 21.30 a kadar mum ışığında kitap okuyup uyuduk..bir gece önceden zaten uykusuzdum iyi oldu.

akşam karanlıkta yemek yapamadığım için eşim tavuk döner almış getirmiş..onu yedik yanında 3 adet avuç içim kadar lavaş yedim tek kaçamağım bu oldu..

sabah menüm
saat 09:00

2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 kk kadar peynir
7 zeytin
bol roka ve maydanoz
çay çayyy

bugün de kalan tül ve perdeleri yıkayacağım elektrikler gitmez umarım

az sonra da ceviz ve günkurusu yemeyi planlıyorum duyurulur

şuanda eltim sezeryan ameliyatında.:26:.Allahım hayırlısıyla kurtarsın..dualarımı kabul etsin..benden 1 yaş küçük 38 yaşında..şeker ve tansiyon sorunu olduğu için bebişin suyu da azalmış 36. haftada alıyorlar..sağlıkla kavuşacak bebeğe inşallah..2. çocuğa o cesaret edebildi..bende tık yokAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah

canım benim çok haklısın..ama sen de saat 4 den sonra sokağa çıkma lütfenn

sen merak etme canım benim..lojmanlar güvenli..onun için rahat rahat çıkabiliyoruz.o resimlerdeki bizim yaşam alanımız...o da olmasa çekilmez zaten

gunaydın kızlar gunaydın sersumum dun saatlerce topıge ugramayınca anlamıstım bırsey oldugunu
demek elektrık kesılmıs,ısınmada sorun olmadımı elektırık gıdınce?

aysuda ben 66 ya ınmıstım su an 80 im canım

ALLAH razı olsun canım eveet insan izlerken dehşete düşüyor anlatılanlar mantıklı, yalnız hap reklamı olduğu aşikar olmuş ben probiyotiğinde doğalından yanayım canan hoca gibi.
kesinlikle artık evime şeker ve ekmek giremez artık uygulama zamanı candidayla savaş başlamıştır.

KANEEL canım sağolasın canan hocayı izledim, seviyorum ben bu 70 lik çıtırı sonuna kadar karatay diyorum.

SERSUM canım eltin sağlıkla huzurla doğumunu gerçekleştirsin inşallah, Mevlam isteyen herkese kuzu koklamayı ve büyütmeyi nasip etsin... Sende düşün canım ya pelinsu 'nun tutunacak başka dallarıda olsun kardeş gibi yaniiii

kahvaltım

yoğurtlu karabuğday 1 kase
2 haşlanmış yumurta
3-4 dal marul
1 avuç içi fıstık
2 parmak kadar peynir

50 dk bisiklet-1.5 lt su

14-15 arası 2. öğün
yoğurtlu karnabahar inşallah

ek bişeyler olursa yazarım hanımlar görüşmek üzereeeee

cook enedim ama yok karabugdayı yutamıyorum ya yiyemedim bi türlü

kendime before after yapmistim .
Ilk resim kuzenimin dugunu 2011
ikinci resim bu yaz 2013
ilk resimde 98 kiloyum 50,52 bedenim
ikinci resim 70 beden 40
digeri de 2 ay once

vovvv harika degişimim bende aynen böyle olmustum ama bogazı tutmayınca yarısını geri aldım

merhaba cakmel. bende senın gibi probiyotikleri yoğurt ve kefir gibi gıdalardan almaya çalışıyorum. kesinlikle haplarla takviye yapmıyorum. belki amerika'da yoğurt ve kefir gibi gıdaların yenilmesi düşük olduğundan bu tür takviye haplar üretiliyordur diye düşünüyorum. ben kendi üzerimde bile dün deney yaptım bu video üzerine. dün izledikten sonra, bol bol bisküvi ve şekerli gıdalar yedim ve yattım. sabah çok uyumama rağmen, tıpkı bir ölü gibi kalktım, uzun bir müddet kendime gelemedim... ve ben yıllarca, bu şekilde kronik yorgundum, ve bunu hep şaka malzemesi yapardım. herkese, ben zaten kronik yorgunum derdim. ama artık bunun pekte şaka olmadığını, çok gerçek olduğunu biliyorum... bundan sonra, rafine gıdalara kesınlıkle savaş açmamız lazım... ve marketlerde, jelibon gibi yiyeceklere saldıran çocukları görünce üzülüyorum. anneleri onlara bunları ödül olarak görüyor... çok yazık...

aynen sersum. ve en önemlisi, bizim bu haplara da ihtiyacımız yok :) biz bunları zaten gıdalardan alıyoruz.

benim gibi bir çok çocuk bunları yiyerek beslendi, ve şu an , bu yaşta -yaşım 21- , ve 49-50 gibi bir kiloya sahip olmama rağmen, yediğim binlerce rafine gıdalar yüzünden koca bir göbeğe sahibim. ve göbeğim malesef sırf yağ ile dolu... umarım, benim ve bizim çocuklarımız, bu tür gıdalardan arınacaklar... ki bizler, o şekerli iğrenç bisküvilerle beslenmiş çocuklarız... izledikçe üzüldüm... geleceğin kalp ve şeker hastalarından biri belkide ben olacaktım, belkide sizler olacaktınız... ne kadar yazık değil mi bilinçli olmayanlara... bunu kader olarak görenlere...

Son düzenleme:
Slm kızlar bende kilolarımdan dertliyim maalesef yurt dışında yaşıyorum geçen kış tartı 90 kiloyu görünce kafayı yicektim ve hemen diyetisyene gittim 3 ayda 15 kilo verdim sonra yediklerime dikkat ettim ama bir ara dikkat etmeyince 4 kilo aldım şimdi yeniden verdim o 4 kilomu ama daha da veremiyorum artık 75 te takılı kaldım
Sabah canan hocayı dinledim ne güzel şeyler söylüyor tereyağından korkmayın yağdan korkmayın diyor oysa benim diyetisyen bir kaşık yağ bile vermedi neyse bende başlamak istiyorum karatay diyetine belki biraz daha verebilirim
Ben biraz netten listelere baktım da hep kuzu eti var tavuk yenmiyormu
Birde şeker yasak ya çayı nasıl içebiliyorsunuz birde sabahları nescafe içmeden yapamıyorum içebilirmiyim
Eşim türkiyeye gelecek yakında kitaplarını aldırayım ben daha çok yardımcı olur diyette
Kafama takılan birşey olursa yine sorarım

bende diyorum sayfanın muhtarı nerede demek elektriktenmiş bu aralar maşallah deyim bizim elektrikler uzun süreli gitmiyo günde 4 kesintiye falan alıştık eltinde inşallah sağlıkla bebeğine kavuşmuştur cnm bence sende düşünmelisin kızçene bi kardeş lazım

[COLOR="#006400"kızlar sabah yine şiddetli baş ağrısıyla uyandım bu aralar sıklaşmaya başladı nöroloğa görünmem lazım. kalkınca 15 badem 2 tanede yulaflı bisküvi yedim hap içtim uydum biraz sonra kahvaltıda 2 dilim ekmek biraz peynir 1er çay kaşığı kadar tereyağ bal ve papatya çayı içtim sonra bi hap daha aldım şimdi daha iyiyim şükürler olsun. ara olarak 2 tanede mandalina akşamada dünden kalan karnabahar yemeğimi ısıtcam yanınada çorba ve salata olacak inşallah ][/COLOR]

pampişim ben yoksam kesin bişey vardır demi..hehehe..bunla gelsin geçsin bakalım..bugün de 2 saat kadar gitti neyseki geldi..

cakmelcim çok şükür sağlıklı bebişte anne de ..aminn diyorum..ama Allah isteyenlere versin benden geçti ..hem istek olarak yok hem de mesleğim icabı yok..Allah benim kuzuma da herkesin kuzusuna da sağlık versin

overseascim..bizler çok şanslıyız yoğurtlarımız kefirlerimiz..ahh kızımı da kurtarabilsem..olabildiğince azalttım ama şimdilik beni dinlediği kadarıyla idare ediyorum..ergen malum

nazcım bizde de gitmezdi bu 2 yıldır 2. gidişi..gitse bile jeneratör kurtarıyordu bizi ama şans işte bozuldu oda..neyse birdaha olmaz umarım çünkü sadece elektrik değil su da gidiyor hidrofor çalışmayınca..susuzluk berbat
oldu sağlıkla bebişimiz sağol..Allah isteyen herkese versin canım

2. öğünüm 13:00

5-6 kaşık pırasa(mercimekli karabuğdaylı)
yoğurt

2. öğünüm 17:30

6-7 kaşık actifrayla karışık kızartma(kabak,biber,köfte)
yoğurt
domates sos

cook enedim ama yok karabugdayı yutamıyorum ya yiyemedim bi türlü

inan ben nasıl yesem diye denemedik yol bırakmadım ve en son 1 kase yoğurdun içine karabuğdayı atıyorum hafif hafif çiğneyip yolluyorum be hiç bir etkisini göremedim bu karabuğdayın, bende sıfır etki yani birde bol limonlu maydanoz ve dereotlu daha hallice oluyor yani yiyebilirsin. ayrıca yaşın küçük bize göre yani,şimdiden bilinçlenmem süpper tebriklerrr canım.

öğle yemeğim ve son öğünüm 14:30
ben karnabaharı yemek olarak yedim
yoğurda karabuğday ekdim de yedim
kurutulmuş biberi tavada az yağla biarcık çevirdim kıtır kıtır yedim

60 dk yürüyüş 7.7 hız 7.6 km ve sonuç: Serotonin

NASIL İSTİYORSAN MEVLA ÖYLE VERSİN GÖNLÜNCE OLSUN SERSUMCUM HER BİR ŞEY
KUZULARIMIZ İÇİN AMİN AMİN AMİN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…