60 dk yürüyüş 7.7 hız 7.6 km ve sonuç: Serotonin
NASIL İSTİYORSAN MEVLA ÖYLE VERSİN GÖNLÜNCE OLSUN SERSUMCUM HER BİR ŞEY
KUZULARIMIZ İÇİN AMİN AMİN AMİN
sersum bir güç bizim o filmi izlememizi engelliyor anacımözlemim ben de izleyemedim daha
evet sen de çek kızın koyar resmi merak etme..
ben yerçekimini beğenmedim..oyuncuların kalitesine göre çok düşük bir performans
ben de karlar erisin yürüyücem sözz..eeh yolumun halini gördünüz..
şişşşşt sersum kaçtın mı kıznasıl gidiyo evde tatil
sersum bir güç bizim o filmi izlememizi engelliyor anacımaman şimdi yürüme bacım mazallah gözünüz aydın bebiş sağlıkla doğmuş
evi pırıl pırıl ettin tabi mayışmak hakkın,güle güle kirlensin canımburda hava fena değil,yürünür ama ben havamda değilim
vovvv harika degişimim bende aynen böyle olmustum ama bogazı tutmayınca yarısını geri aldım
ALLAH razı olsun canım eveet insan izlerken dehşete düşüyoranlatılanlar mantıklı, yalnız hap reklamı olduğu aşikar olmuş ben probiyotiğinde doğalından yanayım canan hoca gibi.
kesinlikle artık evime şeker ve ekmek giremez artık uygulama zamanı candidayla savaş başlamıştır.
KANEEL canım sağolasın canan hocayı izledim, seviyorum ben bu 70 lik çıtırısonuna kadar karatay diyorum.
SERSUM canım eltin sağlıkla huzurla doğumunu gerçekleştirsin inşallah, Mevlam isteyen herkese kuzu koklamayı ve büyütmeyi nasip etsin... Sende düşün canım ya pelinsu 'nun tutunacak başka dallarıda olsun kardeş gibi yaniiii
kahvaltım
yoğurtlu karabuğday 1 kase
2 haşlanmış yumurta
3-4 dal marul
1 avuç içi fıstık
2 parmak kadar peynir
50 dk bisiklet-1.5 lt su
14-15 arası 2. öğün
yoğurtlu karnabahar inşallah
ek bişeyler olursa yazarım hanımlar görüşmek üzereeeee
[
of sersumcum..çok iş yaptın bugün..ayrıca kar fotograflarına baktım..harika kar yağmış..kuru kar..eğlenmişsin bayağı..
ama etraf çok sessiz.sakin sizin oralarda.o dikkatimi çekti.
canım resimlerde bayağı bir fark var..maşallah çok incelmişsin..
böyle devam..fakat miden de kötü..hamile misin diye düşünüyorum açıkcası.
hayırlı olsun..hoş geldin..inşallah kilolarını verceksin karatayla..burda kimler ne kilolar vermedi ki..boyun da uzun..maşallah.
canım maşallah çok güzel gitmiş kilolar darısı başımıza inşallahhhh
fotolar gerçekten şaşırttı beni MAŞALLAH canım ya ,ALLAH geri döndermesin... filinta gibi olmuşsun ilk foto da foto karesine sığmıyosun nerdeyse, bende yapim böle bişey iyi olur
öğle yemeğim:
karabuğdaylı lahana havuç turp salatası
fırında bol baharatlı 1 parça tavuk pirzola
1 kase yoğurt
kuru sebzeli bulgur pilavı 4-5 yk
Kızlar bu KARABUĞDAY çok İĞRENÇ tövbe yarabbi ya aldığıma pişman o0ldum neyin içine atıp nasıl karıştırıcağımı şaştım bitsede kurtulsamsiz o kokuya nasıl dayanıyosunuz ya
ALLAH kimseyi karabuğdayın eline düşürmesin
iyi geceler kızlar:13:diyetler gayet güzel gidiyor,eferimaydasu hoş geldin canım,birazdan başarı öykünü okuyacağım
sersumgeçen gün yazdığım filmi izleyemedim,eşim beraber izleyelim dedi,hala izlicezben de o gece yerçekimi(gravity)izledim fena değildi resimlerin de çok güzeldi,buralarda kar filan yok,yağsa da mikroplar kırılsa ben de yürüyüş yolumu hep çekip buraya koymak istiyorum da teknoloji özürlüyüm yapamıyorum
kaneelne güzel incecik olmuşsun
yürüyüş yapamayınca mutsuz oluyorum valla ama çocuklar iyileşsin haftaya inşallah
kahvaltım08.30
2 yumurtalı kaşarlı omlet
1 kk peynir,3 ceviz,10 kadar fındık,1 günkurusu
1 bardak süt
14.30 da acıktım ceviz ve kaymak atıştırdım
akşam18.30
melemen,salata,çok az tavuk
biraz önce de 1 bardak ayran
valla ben de aynıyımyok be üstten üstten yapıyorum..bi mutfak temizlendi okaa..aslında hiiç temizlik havamda da değilim..ama mecbuurr...
kısaca havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun..
ben taşınma moduna erken girdim sanırsam..öyle olunca evden soğuyorum iş yapasımm hiiç gelmiyor ..hoş normalde de iş yapasım olmuyor ama
demi yaa gelenler temizlesin..valla ben de aynıyımboşver keyfine bak,hem taşınacaksınız bu sene zaten tartıldın mı kilo verdin mi
Selam kızlar sersum, kaneel, özlem
Benim diyet yattı kızlar, dün sabah hariç hiç yapamadım, çocuklar evdeyken yapamıycam galiba , hep cısslı şeyler istiyorlar, yapınca da dayanamayıp hüplettim bi de çok yorgunum, şu an gözümden uyku akıyor resmen yatmadan önce bakayım size dedim
Sersumum elitine geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah
Kaneel önce sonra çok iyi olmuş
demi yaa gelenler temizlesin..
300-500 vercem galiba özlemim..ama hiç aç kalmıyorum o kesin..hatta araları yiyemiyorum bile 4-5 saate alışınca..
neyse ficansım tatil sonrası devam edersin sen de fazla kaçırmamaya çalış..:26::26:
sağol amin canım
selam canımSelam kızlar sersum, kaneel, özlem
Benim diyet yattı kızlar, dün sabah hariç hiç yapamadım, çocuklar evdeyken yapamıycam galiba , hep cısslı şeyler istiyorlar, yapınca da dayanamayıp hüplettim bi de çok yorgunum, şu an gözümden uyku akıyor resmen yatmadan önce bakayım size dedim
Sersumum elitine geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah
Kaneel önce sonra çok iyi olmuş
demi yaa gelenler temizlesin..
300-500 vercem galiba özlemim..ama hiç aç kalmıyorum o kesin..hatta araları yiyemiyorum bile 4-5 saate alışınca..
neyse ficansım tatil sonrası devam edersin sen de fazla kaçırmamaya çalış..:26::26:
sağol amin canım
selam canımben de önce sağlıklı şeyler yedireyim dedim ama yok yemiyolar bütün gün evde olunca ille de atıştırmalık istiyolar,yaptım sabahtan,bu seferde hastalıktan iştahları kalmadı lakin yemedim ben,kaldırdım yarın da yenmezse buzluğa atıcam
işleri ne yav ben ara öğünlü yeyince habire acıkıyorum,halsizlik filan oluyo:26:sende iyi sonuç veriyo demek ki bakalım bikaç hafta karatayı bozmamayı başarırsam insülini dengelersem rahat edicem
selam canımben de önce sağlıklı şeyler yedireyim dedim ama yok yemiyolar bütün gün evde olunca ille de atıştırmalık istiyolar,yaptım sabahtan,bu seferde hastalıktan iştahları kalmadı lakin yemedim ben,kaldırdım yarın da yenmezse buzluğa atıcam
işleri ne yav ben ara öğünlü yeyince habire acıkıyorum,halsizlik filan oluyo:26:sende iyi sonuç veriyo demek ki bakalım bikaç hafta karatayı bozmamayı başarırsam insülini dengelersem rahat edicem
benim kızım da aynı sürekli abur cubur istiyor..baş edemiyorum..neyse ki ben tutuyorum şimdilik kendimi
ben de halsizlik falan olmadı ama dediğim gibi acayip tokluk hissi oluştu..bakalım hayırlısı
amaan ficansım en iyisi yürüyüş...boşver...Inşallah canım yürüyüşlere de başlayacağım , bir de evimizin hemen yanına b fit açılıyor , deneyeniniz oldu mu acaba, belki ben de başlarım:44:
ergenler..Hepsi aynı
Canım yemediğin için , bi başlayınca arkası geliyor, en iyisi hiç dokunmamak
Böyle devam edersin inşallah sersumum, arkandan da biz geliriz
hadi bakalım cuma tartıda yüzümüz gülsün de sebebi ne olursa olsun
benim kızım da aynı sürekli abur cubur istiyor..baş edemiyorum..neyse ki ben tutuyorum şimdilik kendimi
ben de halsizlik falan olmadı ama dediğim gibi acayip tokluk hissi oluştu..bakalım hayırlısı
ben diyet modunda değilsem yerim
Bizimkiler de canım yemek yanında aralarda illa tatlı , tuzlu bişeyler istiyorlar,ben de buzluna da attım yoksa daha fena olacak,Canım sen yememişsin, ben de yemiycem deyince yemem, kendime göre yaptıklarımı yerim ama bu ara resmen saldırıyorum niye böyle oldu anlamıyorum çabuk geçer inşallah
ben diyet modunda değilsem yerimaynen öyle de saldırırım ama yeni başlangıcın hatırına sakin sakin yapıyorum birşeyler şu an reglim,öğlen bolca günkurusu kaymak ceviz yedim ama akşam yemedim bir şey,2 bardak ayran içtim sabah sadece omlet yemiştim öğlen acıktım:26:
amaan ficansım en iyisi yürüyüş...boşver...
ergenler..
aynen senin dediğin gibi canım bir başladın mı arkası geliyor
inşallah canım..
ben diyet modunda değilsem yerimaynen öyle de saldırırım ama yeni başlangıcın hatırına sakin sakin yapıyorum birşeyler şu an reglim,öğlen bolca günkurusu kaymak ceviz yedim ama akşam yemedim bir şey,2 bardak ayran içtim sabah sadece omlet yemiştim öğlen acıktım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?