Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sersum bir güç bizim o filmi izlememizi engelliyor anacımaman şimdi yürüme bacım mazallahgözünüz aydın bebiş sağlıkla doğmuş

evi pırıl pırıl ettin tabi mayışmak hakkın,güle güle kirlensin canımburda hava fena değil,yürünür ama ben havamda değilim

evi pırıl pırıl ettin tabi mayışmak hakkın,güle güle kirlensin canımburda hava fena değil,yürünür ama ben havamda değilim

yok be üstten üstten yapıyorum..bi mutfak temizlendi okaa..aslında hiiç temizlik havamda da değilim..ama mecbuurr...

kısaca havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun..

ben taşınma moduna erken girdim sanırsam..öyle olunca evden soğuyorum iş yapasımm hiiç gelmiyor..hoş normalde de iş yapasım olmuyor ama

Tesekkür ederim kizlar .. Sagolun .. Bu kilolari verebilmek icin elimden geleni ardima koymadim .. bol bol yürürüdüm ve karatay tabi ki .. Allah hocamizdan razi olsun ..

Diyet olarak ne yaptiginiz onemli degil kizlar onemli olan ona sadik kalarak .. oyunu kuralina gore oynamak .. ve onu yasam bicimi haline getirebilmek ..

Yilmayin , Birakmayin , inanin .. elbet ki hedefinize ulasiyorsunuz

vovvv harika degişimim bende aynen böyle olmustum ama bogazı tutmayınca yarısını geri aldım

canım maşallah çok güzel gitmiş kilolar darısı başımıza inşallahhhh

valla ben de aynıyımboşver keyfine bak,hem taşınacaksınız bu sene zatentartıldın mı kilo verdin mi

Selam kızlar sersum, kaneel, özlem

Benim diyet yattı kızlar, dün sabah hariç hiç yapamadım, çocuklar evdeyken yapamıycam galiba , hep cısslı şeyler istiyorlar, yapınca da dayanamayıp hüplettim bi de çok yorgunum, şu an gözümden uyku akıyor resmen yatmadan önce bakayım size dedim

Sersumum elitine geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah

Kaneel önce sonra çok iyi olmuş

valla ben de aynıyımboşver keyfine bak,hem taşınacaksınız bu sene zatentartıldın mı kilo verdin mi
demi yaa gelenler temizlesin..
300-500 vercem galiba özlemim..ama hiç aç kalmıyorum o kesin..hatta araları yiyemiyorum bile 4-5 saate alışınca..

neyse ficansım tatil sonrası devam edersin sen de fazla kaçırmamaya çalış..:26::26:

sağol amin canım

Inşallah canım yürüyüşlere de başlayacağım , bir de evimizin hemen yanına b fit açılıyor , deneyeniniz oldu mu acaba, belki ben de başlarım:44:

selam canımben de önce sağlıklı şeyler yedireyim dedim ama yok yemiyolarbütün gün evde olunca ille de atıştırmalık istiyolar,yaptım sabahtan,bu seferde hastalıktan iştahları kalmadı lakin yemedim ben,kaldırdımyarın da yenmezse buzluğa atıcam
işleri neyav ben ara öğünlü yeyince habire acıkıyorum,halsizlik filan oluyo:26:sende iyi sonuç veriyo demek kibakalım bikaç hafta karatayı bozmamayı başarırsam insülini dengelersem rahat edicem

benim kızım da aynı sürekli abur cubur istiyor..baş edemiyorum..neyse ki ben tutuyorum şimdilik kendimi

ben de halsizlik falan olmadı ama dediğim gibi acayip tokluk hissi oluştu..bakalım hayırlısı

Son düzenleme:

Bizimkiler de canım yemek yanında aralarda illa tatlı , tuzlu bişeyler istiyorlar,ben de buzluna da attım yoksa daha fena olacak, Canım sen yememişsin, ben de yemiycem deyince yemem, kendime göre yaptıklarımı yerim ama bu ara resmen saldırıyorum niye böyle oldu anlamıyorum çabuk geçer inşallah

benim kızım da aynı sürekli abur cubur istiyor..baş edemiyorum..neyse ki ben tutuyorum şimdilik kendimi

ben de halsizlik falan olmadı ama dediğim gibi acayip tokluk hissi oluştu..bakalım hayırlısı

Hepsi aynı

Canım yemediğin için , bi başlayınca arkası geliyor, en iyisi hiç dokunmamak

Böyle devam edersin inşallah sersumum, arkandan da biz geliriz

Inşallah canım yürüyüşlere de başlayacağım , bir de evimizin hemen yanına b fit açılıyor , deneyeniniz oldu mu acaba, belki ben de başlarım:44:

amaan ficansım en iyisi yürüyüş...boşver...
Hepsi aynı

Canım yemediğin için , bi başlayınca arkası geliyor, en iyisi hiç dokunmamak

Böyle devam edersin inşallah sersumum, arkandan da biz geliriz
ergenler..

aynen senin dediğin gibi canım bir başladın mı arkası geliyor

inşallah canım..

hadi bakalım cuma tartıda yüzümüz gülsün de sebebi ne olursa olsun
ben diyet modunda değilsem yerimaynen öyle de saldırırımama yeni başlangıcın hatırına sakin sakin yapıyorum birşeylerşu an reglim,öğlen bolca günkurusu kaymak ceviz yedim ama akşam yemedim bir şey,2 bardak ayran içtimsabah sadece omlet yemiştim öğlen acıktım:26:

aynen canım.:13::13:.cumaya..:18::18:

wc sorunum olmaz sa bakalım..

amaan ficansım en iyisi yürüyüş...boşver...
ergenler..

aynen senin dediğin gibi canım bir başladın mı arkası geliyor

inşallah canım..

Doğru diyorsun canım her zaman yapılabilecek tek spor yürüyüş

Afiyet olsun canım, kaçamak da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…