Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

akşam yemeğini kaçırdım biraz..şiştim resmen..boğazım düne göre daha iyi olunca ben de çıktım yürüdüm..umarım daha kötü olmam ..ama ilaç alıyorum zaten

4 km 50 dk yürüyüş

Sersum haklı... Motive edeceğine ne biçim konuşmuş öyle

canım ben kilo aldığıma değil de diyetisyenin tavrına sinir oldum ben bu kadından tam 6 aylık paket satın aldım 500 lira ödedim daha da 3 ay var yoksa hemen bırakırdım zaten bi de her gün yediklerimi yolluyorum yorum yazıyor hepsine iyi demişti

ah canım bende ona çok üzüldüm yani her gün menümü yazıp yolluyorum ne demek bu yaa yalan mı söylüyorum ben nasıl oldum anlatamam çok geç gördüm de soramadım ama beynimden kaynar sular döküldü haram olsun verdiğim para da yazmıycam bundan sonra 3 aylık paket duruyor daha

bence bırakma paranın karşılığını vermek zorunda..hatta şikayetim vara şikayet bile edebilirsin..bence şöölee ağdalı bir cevabı hakediyor..tabii kendini haksız duruma düşürmeyecek iğneli ve hakaret içermeyen bir cevabı..eşşek gibi sana cevap yazacak paranı peşin almış..vazgeçme..sonuna kadar git..baktın aynı tavrı devam ediyor..tüketici mahkemesine bile verebilrisin..makbuzun vardır sonuçta.

aslında haklısın canım anlamadım yazdım yolladım bakalım ne diyecek cevap olarak yarın yazar sanki yeryüzündeki tek diyetisyen çok sinir oldum akşam yemeği de yemedim nerden çıktım bugün basküle ben yaa

kendini suçlamaktan vazgeç..sonuçta az birşey başarmıyoruz..mücadele ediyoruz..motiveye ihtiyacımız var..o suçlu..cevabına göre tavrını belirlersin canım.

kendini suçlamaktan vazgeç..sonuçta az birşey başarmıyoruz..mücadele ediyoruz..motiveye ihtiyacımız var..o suçlu..cevabına göre tavrını belirlersin canım.
evet canım öyle yapacağım oh be biraz rahatladım size anlatınca iyi ki varsınız

ben araba kullanmayı da çok özledim burda..

firuzeyi az göndersene bana...

Son düzenleme:
Göndereyim tabii... Dün yıkattım aslında ama temiz temiz diyemeyeceğim çünkü kuşun biri hela gibi görmüş Firuzenin kaportayı... Baştan başa sıvamış

olsun kıss poklu moklu firuze buu..hehehe..dönüşte kavuşucaz biz de yine arabaya..burada zaten çok gereksizdi..onun için zaten satıp gelmiştikya..az kaldı çok şükür..hayırlısı

olsun kıss poklu moklu firuze buu..hehehe..dönüşte kavuşucaz biz de yine arabaya..burada zaten çok gereksizdi..onun için zaten satıp gelmiştikya..az kaldı çok şükür..hayırlısı

Hatırlıyorum... Çok mantıklı bir karardı zaten.

Nereye gideceğiniz ne zaman belli olacaktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…