daha iyiyim canım..çok şüküryok yok çalışıyorum hele yarın öbürgün tamgüncüyüm..kızımın sınavında izinli olmak için 2 gün tam gün çalışıcam napiimm
o 20 çeşidi yememişsin ya canım bravoo sarmaları eritirsin sen
evet canım yenilebiliyor..6-7 kase çıkıyor yarısını zaten kızım yedi3 kaşık mısır nişastasıyla yapıyorum günlük 1 kaşık yeme hakkım var ..kaseye vurursan yarım kaşık bile etmiyor..küçük kaselere koyorum tabii
kızım bu paralı diyetisyen değil mi ne demek öyle iğneli iğneli siz daha iyisini bilirsiniz demek
deseydin sen de ben daha iyisini biliyorum da niye sana para veriyorum ..tabii ki sorucam neden diye araştırıcam..terbiyesiz..
üzme canım kendini.....mesele alman değil canım hepimizde duraksamalar almalar oluyor..ama tarzı hiç hoş değil öyle yazdıysa..
akşam yemeğini kaçırdım biraz..şiştim resmen..boğazım düne göre daha iyi olunca ben de çıktım yürüdüm..umarım daha kötü olmam ..ama ilaç alıyorum zaten
4 km 50 dk yürüyüş
Makbule,
Her hafta, istisnasız kilo veren var mı bu sitede??? Bak , kaç kişiyiz, kaç çeşit diyet yapıyoruz, hepimizin ileri-geri gittiği dönemler olabiliyor. Hele ki 600gr hiçbişey değil! Dönemsel olabilir, tuzu çok kaçırmış olabilirsin. Mesela ekmek yiyorsan markasını değiştir. Veya suyu az içince de vücut şişebiliyor.
Bedenlerimizin nasıl çalıştığını tıp bile tam çözememiş daha! Bence bu hafta suyun da dahil, yediğin-içtiğin herşeyde daha dikkatli ol. Bu hafta senin kontrol haftan olsun. Önümüzdeki hafta bir değerlendirme daha yap. Daha gerçekçi olacaktır.
Gözyaşlarına kıyamam senin... Toparlan bakalım. Bi daha duymayayım ümitsiz olduğunu. Ablan sayılırım, döverim!
ah canım bende ona çok üzüldüm yani her gün menümü yazıp yolluyorum ne demek bu yaa yalan mı söylüyorum ben nasıl oldum anlatamam çok geç gördüm de soramadım ama beynimden kaynar sular döküldü haram olsun verdiğim para da yazmıycam bundan sonra 3 aylık paket duruyor dahadaha iyiyim canım..çok şüküryok yok çalışıyorum hele yarın öbürgün tamgüncüyüm..kızımın sınavında izinli olmak için 2 gün tam gün çalışıcam napiimm
o 20 çeşidi yememişsin ya canım bravoo sarmaları eritirsin sen
evet canım yenilebiliyor..6-7 kase çıkıyor yarısını zaten kızım yedi3 kaşık mısır nişastasıyla yapıyorum günlük 1 kaşık yeme hakkım var ..kaseye vurursan yarım kaşık bile etmiyor..küçük kaselere koyorum tabii
kızım bu paralı diyetisyen değil mi ne demek öyle iğneli iğneli siz daha iyisini bilirsiniz demek
deseydin sen de ben daha iyisini biliyorum da niye sana para veriyorum ..tabii ki sorucam neden diye araştırıcam..terbiyesiz..
üzme canım kendini.....mesele alman değil canım hepimizde duraksamalar almalar oluyor..ama tarzı hiç hoş değil öyle yazdıysa..
ah canım bende ona çok üzüldüm yani her gün menümü yazıp yolluyorum ne demek bu yaa yalan mı söylüyorum ben nasıl oldum anlatamam çok geç gördüm de soramadım ama beynimden kaynar sular döküldü haram olsun verdiğim para da yazmıycam bundan sonra 3 aylık paket duruyor daha
aslında haklısın canım anlamadım yazdım yolladım bakalım ne diyecek cevap olarak yarın yazar sanki yeryüzündeki tek diyetisyenbence bırakma paranın karşılığını vermek zorunda..hatta şikayetim vara şikayet bile edebilirsin..bence şöölee ağdalı bir cevabı hakediyor..tabii kendini haksız duruma düşürmeyecek iğneli ve hakaret içermeyen bir cevabı..eşşek gibi sana cevap yazacak paranı peşin almış..vazgeçme..sonuna kadar git..baktın aynı tavrı devam ediyor..tüketici mahkemesine bile verebilrisin..makbuzun vardır sonuçta.
aslında haklısın canım anlamadım yazdım yolladım bakalım ne diyecek cevap olarak yarın yazar sanki yeryüzündeki tek diyetisyençok sinir oldum akşam yemeği de yemedim nerden çıktım bugün basküle ben yaa
evet canım öyle yapacağım oh be biraz rahatladım size anlatınca iyi ki varsınızkendini suçlamaktan vazgeç..sonuçta az birşey başarmıyoruz..mücadele ediyoruz..motiveye ihtiyacımız var ..o suçlu ..cevabına göre tavrını belirlersin canım.
evet canım öyle yapacağım oh be biraz rahatladım size anlatınca iyi ki varsınız
ben araba kullanmayı da çok özledim burda..
firuzeyi az göndersene bana...
evet canım öyle yapacağım oh be biraz rahatladım size anlatınca iyi ki varsınız
Göndereyim tabii... Dün yıkattım aslında ama temiz temiz diyemeyeceğim çünkü kuşun biri hela gibi görmüş Firuzenin kaportayı... Baştan başa sıvamış
Biz neciyiz burda ya??? Biz damdan düşenler kulübüyüz. Birbirimizi en iyi biz anlarız:))
Biz neciyiz burda ya??? Biz damdan düşenler kulübüyüz. Birbirimizi en iyi biz anlarız:))
olsun kıss poklu moklu firuze buu..hehehe ..dönüşte kavuşucaz biz de yine arabaya. .burada zaten çok gereksizdi..onun için zaten satıp gelmiştikya..az kaldı çok şükür.. hayırlısı
Hatırlıyorum... Çok mantıklı bir karardı zaten.
Nereye gideceğiniz ne zaman belli olacaktı?
3 mayıs heralde canım.:18::18:.o hafta heyecan haftası..kızımın sınavı tayin yerii..çıt çıt çıt...sorma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?