Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım ya kıyamam,çok geçmiş olsun,çabuk geçer inşallah

süper tarif canım valla tam dukanlık sağol en kısa sürede yapıcam
Canım ya kıyamam,çok geçmiş olsun,çabuk geçer inşallah

sağol canım..

MAŞALLAH canım ne güzel incelmişsin hadi devam idealine en yakın zamanda kavuşursun inşallah. Evet canım canım öğrenciler anne korkusu ve anne heyacenına mağlup oluyolar malesef. sizler ne kadar onlara güvendiğinizi söylesenizde sizin hal ve hareketleriniz söylemlerinizle tutmuyorsa öğrenciler tedirgin oluyor, sakin olun ve gerçekten güvenin, biz güveniyoruz kuzularınıza ) sınava girmeden önce enselerine ıslak elle dokunsunlar beyin uyarılıyor ve hafıza kolay işliyor canım.
evet yaaa şu dişlerr...

özlem biliyosun bende 89 la başladım,gel gitlerim oldu ama burayı bırakmadım ve gerçekten faydasını gördüm. hedefini küçültme canım. zamana yayma, ver kurtul, 1 yıl baskül sıkıntısı yerine 6-7 ayda halledersin inşallah. gel vazgeç listeden çıkma tatlım ya kendin için... gençleşmek için,hastalıklara savaş açmak için, benliksaygını arttırmak ve özgüvenini beslemek için yeniden start de özlemcim. ayda 2 kg seni rahatlatır ve diyet yapamassın .İnşallah kararını gözden geçirirsin.

sersumcum geçmiş olsun canım... evet eşi de türkücü ,oda geldi türkü söyledi bize ne ses var maşallah hatunda, insanın tüyleri diken diken oluyooo

kahvaltım:
lorlu salata
1 kuru kayısı
1 kupa sütlü kahve

Dün saat 3 gibi tavuk ızgara, yoğurt ve dukan ekmeği yedim. Sonra yürüyüş yaptım.
Ama akşam çayın yanında eşime yaptığım börek benim sonum oldu... Gitti diyet. Ama bugün tekrar başladım. Protein sebze günüm... Kahvaltı yapmadım henüz yapınca yazayım.

Kahvaltım;
-2 yumurtalı 12 gr kaşarlı omlet
-lor peyniri, salatalık, marul ve çörek otlu salatam
-dukan ekmeği
-2 kaşık yoğurt
-şekersiz çay

Ara: yeşil çayımıda içtim :)

Selam kızlar nasılsınız oldukca koşturmacalı bi hafta daha geçiyor yorgunum hiç bişey yapasım yok karataya devam çok şükür kilo almıyorum vermiyorumda yine ugramaya çalışırım

Selam kızlar nasılsınız oldukca koşturmacalı bi hafta daha geçiyor yorgunum hiç bişey yapasım yok karataya devam çok şükür kilo almıyorum vermiyorumda yine ugramaya çalışırım

Allah kolaylık versin kardelenim...özletme kendini

çakmelim iyi olmuş size müzik ziyafeti

bu hafta kilom duracak gibi..yanii öyle hissediyorum..boğazımdan yürüyüşte yapamadım..en azından 75.9 u bile görseydim..neyse sağlık olsun...

dün kendime çok güzel bir ıspanaklı börek yaptım çok da güzel oldu..bugün PS günümdü sabah ondan yedim

sabah

ıspanaklı dukan böreği
çayy

öğlen

ciğer şiş
salata
ayran

1 kase dukan pudink

geçmiş olsun sersumcum iyi bak kendine
Kızlar dua biter biymez kalktım gittiğim mevlütten. Tabak nefisti. Kalsam kesin yerdim. Sabah da 4 km yürümüştüm. Afetin bana:)

bugünkü menüm
kahvaltı=kayısı kıvamında 2 yumurta+beyaz peynir+5 ad. zeytin +1 tb ekmeği+yeşilçay
öğlen= dünden kalan taze fasulye+yoğurt+çay
daha sonra canım çok çekti neskafe şekersiz tabi +3 kepekli kurabiyem bitemedi bi türlü bitsin kek yapıcam bu sefer
akşam= ıspanak+ yoğurt
akşamları hafif yemeye çalışıyorum

akşam

5-6 kaşık mercimek çorbasıözlemişim yaww
ıspanak yemeği
yoğurt
közlenmiş kapya biber

Selam canlarım,

Bugün sabah 2 yumurta, roka, peynir,zeytin ile karatay kahvaltısı yaptım

Öğlen anneme gittim. Tam 1 saat 45 dakikada! Günü vardı. 20 çeşit falan vardı herhalde. Sadece çay içtim.

18:00 de de 1 kocaman tabak patlıcan oturtma ve annemden getirdiğim zyağlı yaprak sarmalarından 6 tane yedim. 6 tane ama her biri serçe parmağım kadar... Yine de pirinçliydi sonuçta

Bugün yürüyüş yapamadım. Çok yorgunum. Otobüs şoförü gibiydim bugün. 6 saat kadar araba kullandım. Sonuçta yürüyüş yapmaya niyetim yok.

Suyu da az içtim ama yatana kadar 2 litre yaparım onu.

Günün özeti böyle... Yarın veya cuma günü regl olacağım büyük ihtimalle. Daha çok dikkat etmeliyim. Eğer dikkat edersem, en çok kilo verdiğim hafta, regl haftası oluyor.

Sersum, nasıl oldun canım ya? Evde miydin bari bugün? Henüz geçmişi okuyamadım gerçi...

Bu pudink hergün yenebiliyor mu???

kızlar çok kötüyüm içime bişi battı sanki bugün diyetisyene 600 gr almışım neden böyle olduğunu anlayamadım çok dikkat etmiştim oysa gibi bi mesaj yazdım bana cevap olarak siz daha iyisini bilirsiniz yazmış of sığmadı içime taştı sanki bu ne demek anlayamadım ama çok canım acııdı zaten bu konuda çok hassasım zaten ince bir ipin üzerindeyim alllahım çok canım sıkıldı hüngür hüngür ağladım bu hafta bir kere bile kaçamak yapmadım yani ne demek bu gerçekten anlayamadım ama kendime olan inancımı kaybetmek üzereyim bari size yazayım dedim yutamadım sığmıyor içime

Makbule,

Her hafta, istisnasız kilo veren var mı bu sitede??? Bak , kaç kişiyiz, kaç çeşit diyet yapıyoruz, hepimizin ileri-geri gittiği dönemler olabiliyor. Hele ki 600gr hiçbişey değil! Dönemsel olabilir, tuzu çok kaçırmış olabilirsin. Mesela ekmek yiyorsan markasını değiştir. Veya suyu az içince de vücut şişebiliyor.
Bedenlerimizin nasıl çalıştığını tıp bile tam çözememiş daha! Bence bu hafta suyun da dahil, yediğin-içtiğin herşeyde daha dikkatli ol. Bu hafta senin kontrol haftan olsun. Önümüzdeki hafta bir değerlendirme daha yap. Daha gerçekçi olacaktır.

Gözyaşlarına kıyamam senin... Toparlan bakalım. Bi daha duymayayım ümitsiz olduğunu. Ablan sayılırım, döverim!

daha iyiyim canım..çok şükür yok yok çalışıyorum hele yarın öbürgün tamgüncüyüm..kızımın sınavında izinli olmak için 2 gün tam gün çalışıcam napiimm
o 20 çeşidi yememişsin ya canım bravoo sarmaları eritirsin sen

Bu pudink hergün yenebiliyor mu???
evet canım yenilebiliyor..6-7 kase çıkıyor yarısını zaten kızım yedi 3 kaşık mısır nişastasıyla yapıyorum günlük 1 kaşık yeme hakkım var ..kaseye vurursan yarım kaşık bile etmiyor..küçük kaselere koyorum tabii

kızım bu paralı diyetisyen değil mi ne demek öyle iğneli iğneli siz daha iyisini bilirsiniz demek
deseydin sen de ben daha iyisini biliyorum da niye sana para veriyorum ..tabii ki sorucam neden diye araştırıcam..terbiyesiz..
üzme canım kendini.....mesele alman değil canım hepimizde duraksamalar almalar oluyor..ama tarzı hiç hoş değil öyle yazdıysa..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…