süper olmuşlar canım ellerine sağlık...ayy onun Türkiyem şarkısını az mı söylemiştik tatvanda bağıra bağıra..
amin
sağol canım..
sana söyledim kendime nazar değdirdim canım boğazım şişti
süper canım..
ah sorma ben de papatya aldım papatya çayı içiricem bizimkine[/COLORcan]
özledik kuzum listede olmasanda arada uğrayıver
süper tarif canım valla tam dukanlık sağol en kısa sürede yapıcamSersum, ben bugün sultan köftesi diye bişey yaptım. Krep olduğu için ben 1 lokma yiyebildim ama Dukanda yulaflı krep var galiba. Belki yapabilirsiniz. Güzel oldu.
4 soğan rondodan iyice eriyecek şekilde çekilir. 500gr kıyma, 1 yumurta, maydonoz, kimyon, karabiber, kekik, toz kırmızı biber ile köfte harcı yoğrulur. Ekmek konmuyor. Bayağı cıvık bir harç oluyor. Öte tarafta ince krepler yapıyorsun. Her krebin üstüne harçtan sıvıyorsun. Lahmacun gibi. Sonra bunu rulo yapıp buzlukta 1 saat dinlendiriyorsun. Çıkarıp her krebi 4-5 parçaya kesiyorsun. Beyti gibi oluyor. Her parçayı dikine çevirip borcama diziyorsun. 200 derecede yarım saat fırında pişiriyorsun. Ben üstüne yağda salça kavurup döktüm. Orjinalinde domates sosu ve üstüne krema dökülüyor. Görüntü de güzel oluyor.
Tabii ben Dukanı bilmediğim için uygulayabilir misiniz ayırdedemiyorum.
Canım ya kıyamam,çok geçmiş olsun,çabuk geçer inşallah
Hsonu hezimetinden sonra, dün 2 öğün yaparak durumu krtarmaya çalıştım. Tabii ki 1 günde olacak iş değil ama yine de başlangıç oldu. Sabah Karatay kahvaltısı yapmıştım. Akşamüstü 17:30 da da 1 dolu tabak nohut yemeği, 2 kaşık ıspanak yemeği, 1 dolu kase yoğurt yedim. Tahmin ettiğiniz gibi artıkları bitirdim
Bugün sabah da kaçamaksız karatay kahvaltısı yaptım. Öğlen bir mevlütte olucam. Umarım atlatabilirim.
Bu arada 1 Martta ölçülerimi yazmıştım. Topluca bir sonuç paylaşayım sizinle:
1 Mart-15 Nisan arasında,
6 kilo verdim.
Herbir bacağım 3 er cm
Kollarım 2şer cm.
Göbeğim 4cm
Kalçam 4 cm küçülmüş.
Kıyafetlerim de 1 beden farketti zaten. Sizinle de paylaşmak istedim.
Bu arada TEOG cular, dün kızımın okulunda seminer vardı. Rehber öğretmenleri konuştu. Son gün rutinin çok dışına çıkmayın. Normalde napıyorsanız yine öyle bir gün olsun. Abartırsanız çocuk daha çok telaşlanır dediler.
Cakmel, kuzucuk diş mi çıkartıyor acaba? Allah yardımcınız olsun. İnş. çabuk düzelir.
selam kızlar,nasılsınızdiyetler iyi gidiyordur umarım
benim işlerim yoğunlaştı,bazan okudum sizi ama yazamadımbundan sonra da düzenli gelemem sanırım:26:aralarda bozarak karatay yapmaya çalışıyorum,tartılmıyorum,kilo veremediğimi kıyafetlerden anlıyorum kendime aylık hedefler koydum,1 yıllık süre tanıdım,bu süre 31 martta başladı,ayda 1 kez her ay sonu tartılacağım,gelişmeleri buraya da yazarım yaş ve yaşam şeklim nedeniyle hızlı kilo veremediğimden ayda 2 kilo vermeyi hedefledim,yerinde saymaktan iyidir diye düşündüm sersumum beni listeden çıkar en iyisi canım,haftalık tartılmak bana yaramıyo ben arada gelir takılırım size kızlar,hepimize başarılar diliyorum
Selam kızlar nasılsınız oldukca koşturmacalı bi hafta daha geçiyor yorgunum hiç bişey yapasım yok karataya devam çok şükür kilo almıyorum vermiyorumda yine ugramaya çalışırım
geçmiş olsun sersumcum iyi bak kendinedün boğazım şişti ilaç alıp saat 9 da sızdım kaldım..tabii yürüyüş falan hayal oldu..
bugün daha iyiyim..
dün ve bugün pro yaptım
dün
sabah
dukan krepi arası peynir
öğlen
az hamsi kuşu
tavuk ciğer sote
yoğurt
akşam
3 yumurtadan çılbır
tabii yoğurt
1 küçük kase dukan pudink
bugün Pro
sabah
dukan krepi arası peynir
öğlen
6-7 izmir köfte
2 kaşık tavuk ciğer sote
cacık
1 küçük kase dukan pudink
yorgun hissediyorum kendimi gene..az uzanayım canlarım..öpüldünüz
Kızlar dua biter biymez kalktım gittiğim mevlütten. Tabak nefisti. Kalsam kesin yerdim. Sabah da 4 km yürümüştüm. Afetin bana:)
bu hafta kilom duracak gibi..yanii öyle hissediyorum..boğazımdan yürüyüşte yapamadım..en azından 75.9 u bile görseydim..neyse sağlık olsun...
dün kendime çok güzel bir ıspanaklı börek yaptım çok da güzel oldu..bugün PS günümdü sabah ondan yedim
sabah
ıspanaklı dukan böreği
çayy
öğlen
ciğer şiş
salata
ayran
1 kase dukan pudink
daha iyiyim canım..çok şükürSelam canlarım,
Bugün sabah 2 yumurta, roka, peynir,zeytin ile karatay kahvaltısı yaptım
Öğlen anneme gittim. Tam 1 saat 45 dakikada! Günü vardı. 20 çeşit falan vardı herhalde. Sadece çay içtim.
18:00 de de 1 kocaman tabak patlıcan oturtma ve annemden getirdiğim zyağlı yaprak sarmalarından 6 tane yedim. 6 tane ama her biri serçe parmağım kadar... Yine de pirinçliydi sonuçta
Bugün yürüyüş yapamadım. Çok yorgunum. Otobüs şoförü gibiydim bugün. 6 saat kadar araba kullandım. Sonuçta yürüyüş yapmaya niyetim yok.
Suyu da az içtim ama yatana kadar 2 litre yaparım onu.
Günün özeti böyle... Yarın veya cuma günü regl olacağım büyük ihtimalle. Daha çok dikkat etmeliyim. Eğer dikkat edersem, en çok kilo verdiğim hafta, regl haftası oluyor.
Sersum, nasıl oldun canım ya? Evde miydin bari bugün? Henüz geçmişi okuyamadım gerçi...
evet canım yenilebiliyor..6-7 kase çıkıyor yarısını zaten kızım yediBu pudink hergün yenebiliyor mu???
kızlar çok kötüyüm içime bişi battı sanki bugün diyetisyene 600 gr almışım neden böyle olduğunu anlayamadım çok dikkat etmiştim oysa gibi bi mesaj yazdım bana cevap olarak siz daha iyisini bilirsiniz yazmış of sığmadı içime taştı sanki bu ne demek anlayamadım ama çok canım acııdı zaten bu konuda çok hassasım zaten ince bir ipin üzerindeyim alllahım çok canım sıkıldı hüngür hüngür ağladım bu hafta bir kere bile kaçamak yapmadım yani ne demek bu gerçekten anlayamadım ama kendime olan inancımı kaybetmek üzereyim bari size yazayım dedim yutamadım sığmıyor içime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?