bugün fena sayılmam kendimce biraz depresif duygular içindeyim allah sonumu hayır etsin
sabah: 1 dilim lıght ekmek 1 dilim light peynir dmates salatalık semizotu
ara:yok
öğlen:150 gr taze fasulye 90 gr ızgara köfte 1 su bardağı yoğurt salata
ara: 1 su bardağı süt yarım paket diyet bisküvi 20 gr kuru üzüm
akşam: 2 yumrta 1 dilim peynir domates salatalık
ara: 1 su bardağı süt yarım paket diyet bisküvi
spor : yok belki leslie yaparım yatmadan ama yorgun hissediyorum
Kahvaltım:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkürler filizcim,biz hepimiz harika mıyız neyiz ayol :)) ficans mailledım notları canım gelmistir inşallah
selam kızlar,nasılsınızdiyetler iyi gidiyordur umarım
benim işlerim yoğunlaştı,bazan okudum sizi ama yazamadımbundan sonra da düzenli gelemem sanırım:26:aralarda bozarak karatay yapmaya çalışıyorum,tartılmıyorum,kilo veremediğimi kıyafetlerden anlıyorum kendime aylık hedefler koydum,1 yıllık süre tanıdım,bu süre 31 martta başladı,ayda 1 kez her ay sonu tartılacağım,gelişmeleri buraya da yazarım yaş ve yaşam şeklim nedeniyle hızlı kilo veremediğimden ayda 2 kilo vermeyi hedefledim,yerinde saymaktan iyidir diye düşündüm sersumum beni listeden çıkar en iyisi canım,haftalık tartılmak bana yaramıyo ben arada gelir takılırım size kızlar,hepimize başarılar diliyorum
süper olmuşlar canım ellerine sağlık...günaydın kızlar....
çocuklar varya yukarıdaki kurabiyeleri kapış kapış yedikedi benim.köpek benim diye diye, Mustafa Yıldızdoğan 'ın oğlu da vardı ( türkücü) oda babasına ay-yıldızlı olanı götürdü öyle işte- çiğ köfte de yoğurmuştum hiiiiç kalmadı insanın yaptıkları yenince çoook mutlu oluyooo ya ondan paylaştım
ALLAHIM tüm kuzulara kolaylık versin inşallah
sağol canım..sağol canım kuzularada başarılar
sana söyledim kendime nazar değdirdim canım boğazım şiştiSersumcum nerelerdesin
Hsonu hezimetinden sonra, dün 2 öğün yaparak durumu krtarmaya çalıştım. Tabii ki 1 günde olacak iş değil ama yine de başlangıç oldu. Sabah Karatay kahvaltısı yapmıştım. Akşamüstü 17:30 da da 1 dolu tabak nohut yemeği, 2 kaşık ıspanak yemeği, 1 dolu kase yoğurt yedim. Tahmin ettiğiniz gibi artıkları bitirdim
Bugün sabah da kaçamaksız karatay kahvaltısı yaptım. Öğlen bir mevlütte olucam. Umarım atlatabilirim.
Bu arada 1 Martta ölçülerimi yazmıştım. Topluca bir sonuç paylaşayım sizinle:
1 Mart-15 Nisan arasında,
6 kilo verdim.
Herbir bacağım 3 er cm
Kollarım 2şer cm.
Göbeğim 4cm
Kalçam 4 cm küçülmüş.
Kıyafetlerim de 1 beden farketti zaten. Sizinle de paylaşmak istedim.
Bu arada TEOG cular, dün kızımın okulunda seminer vardı. Rehber öğretmenleri konuştu. Son gün rutinin çok dışına çıkmayın. Normalde napıyorsanız yine öyle bir gün olsun. Abartırsanız çocuk daha çok telaşlanır dediler.
özledik kuzum listede olmasanda arada uğrayıverselam kızlar,nasılsınızdiyetler iyi gidiyordur umarım
benim işlerim yoğunlaştı,bazan okudum sizi ama yazamadımbundan sonra da düzenli gelemem sanırım:26:aralarda bozarak karatay yapmaya çalışıyorum,tartılmıyorum,kilo veremediğimi kıyafetlerden anlıyorum kendime aylık hedefler koydum,1 yıllık süre tanıdım,bu süre 31 martta başladı,ayda 1 kez her ay sonu tartılacağım,gelişmeleri buraya da yazarım yaş ve yaşam şeklim nedeniyle hızlı kilo veremediğimden ayda 2 kilo vermeyi hedefledim,yerinde saymaktan iyidir diye düşündüm sersumum beni listeden çıkar en iyisi canım,haftalık tartılmak bana yaramıyo ben arada gelir takılırım size kızlar,hepimize başarılar diliyorum
:13::13:Kızlar dua biter biymez kalktım gittiğim mevlütten. Tabak nefisti. Kalsam kesin yerdim. Sabah da 4 km yürümüştüm. Afetin bana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?