Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam canlarım

Kahvaltıyı yazmıştım,öğlen evde değildim bi sürü cıss vardı ben sadece z.yağlı fasulye yedim yoğurtla,herkes hemen diyete mi girdin dedi bi de kalabalıktı da arada kaynar sandım ama hemen fark ettiler,gözler üstümde,ben de evet demek zorunda kaldım,uff bozmam inşallah

Akşam evde kurutulmuş fasulye kavurması yedim yumurtalı,yanında da salata ve yoğurt vardı,yemekten 1.5 saat sonra da yürüyüşe gittim 1 saat 6 km

bugün fena sayılmam kendimce biraz depresif duygular içindeyim allah sonumu hayır etsin

sabah: 1 dilim lıght ekmek 1 dilim light peynir dmates salatalık semizotu

ara:yok

öğlen:150 gr taze fasulye 90 gr ızgara köfte 1 su bardağı yoğurt salata

ara: 1 su bardağı süt yarım paket diyet bisküvi 20 gr kuru üzüm

akşam: 2 yumrta 1 dilim peynir domates salatalık

ara: 1 su bardağı süt yarım paket diyet bisküvi

spor : yok belki leslie yaparım yatmadan ama yorgun hissediyorum

Gunaydın canım ,hayırdır inşallah iyi düşün iyi olsun

Gunaydın kızlar hepinize

Kilo çizelgemi değiştiricem ama telden zor oluyor,dun itibariyle kilom 76.5,1.5 ay da 5 kilo hedef koydum kendime,aslında 70 diyordum ama 6.5 kilo veremem herhalde,5 kilo nasıl sizce çok mu vereblilrmiyim

Dünü kaçamaksız atlattım diyordum ki gece öksürük tuttu ve bastirsin diye ekmek yedim birkaç dilim:18:

Ben bu gece yeme olayını aile hekimine sordum şekerim mi düşüyor falan diye,o da kendini alıştırmışsın ,1 hafta kalkma geçer demişti,bu alışkanlıktan nasıl kurtulabilirim makbulecim,gece kendimi uykulu halde mutfakta buluyorum hep:26:

Kahvaltım:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1397548074648.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 48
Kahvaltım:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

KAHVALTI SÜPER GÖRÜNÜYO CANIM AFİYET OLSUN...

cepten girince görmedim cevabını şimdi bakıcam ficanscım.

kahvaltım

lahanadan kaşarlı börek

1 kase tarçınlı yoğurt

2 yumurta kuzular yemeyince yedim gitti

şimdide karışık bitki çayı yaptım onu içiyorum ( zencefil-biberiye-tarçın-karafil karışımı )

öğleye ezogelin çorba
kalan lahana böreği

akşama yoğurt veya ayran

coook yorgunum ve uykusuzum kızlar 10 gündür bebek kuzu sürekli uyanıyo eşimde bende kafayı yicez okadar yaniii
:26::26::26:

Hsonu hezimetinden sonra, dün 2 öğün yaparak durumu krtarmaya çalıştım. Tabii ki 1 günde olacak iş değil ama yine de başlangıç oldu. Sabah Karatay kahvaltısı yapmıştım. Akşamüstü 17:30 da da 1 dolu tabak nohut yemeği, 2 kaşık ıspanak yemeği, 1 dolu kase yoğurt yedim. Tahmin ettiğiniz gibi artıkları bitirdim

Bugün sabah da kaçamaksız karatay kahvaltısı yaptım. Öğlen bir mevlütte olucam. Umarım atlatabilirim.

Bu arada 1 Martta ölçülerimi yazmıştım. Topluca bir sonuç paylaşayım sizinle:

1 Mart-15 Nisan arasında,

6 kilo verdim.
Herbir bacağım 3 er cm
Kollarım 2şer cm.
Göbeğim 4cm
Kalçam 4 cm küçülmüş.

Kıyafetlerim de 1 beden farketti zaten. Sizinle de paylaşmak istedim.

Bu arada TEOG cular, dün kızımın okulunda seminer vardı. Rehber öğretmenleri konuştu. Son gün rutinin çok dışına çıkmayın. Normalde napıyorsanız yine öyle bir gün olsun. Abartırsanız çocuk daha çok telaşlanır dediler.

Cakmel, kuzucuk diş mi çıkartıyor acaba? Allah yardımcınız olsun. İnş. çabuk düzelir.

iğneoyam süpersin. devamı gelsin azimle inşallah.

Benim dün ve bugünkülere gelirsek
Dün ps günü yaptım.
-sabah 1 yumurtadan omlet
-lor peyniri
-salatalık
-1 yaprak marul
-dukan ekmeği
-şekersiz çay

arada yeşilçay

sonra 2014 yılının ilk ev yıkama operasyonu yapıldı. her yerim ağrıyor hala. sabah kalkamadım. Dün yağmur yağıyordu. hala yağıyor...

Öğle yemeği yemedim işlerle uğraşınca vakit çabuk geçti.

akşam yumurtalı ıspanak yoğurt ve dukan ekmeği yedim.

Bu sabah sp günüm
Kahvaltı;
-lor peyniri
-1 yumurta ve 3-4 grlık kaşar peyniri ile omlet
-dukan ekmeği
-yoğurt
-şekersiz çay

Biraz öncede yeşilçay içtim. her yerim ağrıyor.. eşime akşama çayın yanına birşeyler yapmam gerek.. ne yapacağımı bulmaya çalışıyorum..

selam kızlar,nasılsınızdiyetler iyi gidiyordur umarım
benim işlerim yoğunlaştı,bazan okudum sizi ama yazamadımbundan sonra da düzenli gelemem sanırım:26:aralarda bozarak karatay yapmaya çalışıyorum,tartılmıyorum,kilo veremediğimi kıyafetlerden anlıyorumkendime aylık hedefler koydum,1 yıllık süre tanıdım,bu süre 31 martta başladı,ayda 1 kez her ay sonu tartılacağım,gelişmeleri buraya da yazarımyaş ve yaşam şeklim nedeniyle hızlı kilo veremediğimden ayda 2 kilo vermeyi hedefledim,yerinde saymaktan iyidir diye düşündümsersumum beni listeden çıkar en iyisi canım,haftalık tartılmak bana yaramıyoben arada gelir takılırım size kızlar,hepimize başarılar diliyorum

Sadece Askım, teşekkür ederim. Sizinle de paylaşmak istedim çünkü sizin güzel sonuçlarınızı okumak beni hem mutlu editor, hem de motive ediyor. Daha önce de yazmıştım, bu elip süper bi ekip ve çooook güzel sonuçlar alıcaz ins.

Özlem arasıra uğra, bi haber et kendinden:) Ayda 2 kilo çok iyi bence... 2 kilo verdiğin, 2 kilo sa almadığın, etti sana 4 kilo!

teşekkürler filizcim,biz hepimiz harika mıyız neyiz ayol :)) ficans mailledım notları canım gelmistir inşallah

arada uğra canım bizleri unutma

kahvaltımı arzedeyim
1 yumurta+5 ad. zeytin+beyaz peynir+limonlu yeşillik+yeşilçay+1 dilim tb. ekmeği
öğlen= haşlama tavuk+limonlu yeşillik
çayyyy+kurabiye 2 tane
şimdide limonlu suyuma devam
akşama = taze fasulye+salata

süper olmuşlar canım ellerine sağlık...ayy onun Türkiyem şarkısını az mı söylemiştik tatvanda bağıra bağıra..

amin

sağol canım kuzularada başarılar
sağol canım..
Sersumcum nerelerdesin
sana söyledim kendime nazar değdirdim canım boğazım şişti
süper canım..

ah sorma ben de papatya aldım papatya çayı içiricem bizimkine

özledik kuzum listede olmasanda arada uğrayıver

dün boğazım şişti ilaç alıp saat 9 da sızdım kaldım..tabii yürüyüş falan hayal oldu..

bugün daha iyiyim..

dün ve bugün pro yaptım

dün
sabah

dukan krepi arası peynir

öğlen

az hamsi kuşu
tavuk ciğer sote
yoğurt

akşam

3 yumurtadan çılbır
tabii yoğurt

1 küçük kase dukan pudink

bugün Pro
sabah

dukan krepi arası peynir

öğlen

6-7 izmir köfte
2 kaşık tavuk ciğer sote
cacık

1 küçük kase dukan pudink

yorgun hissediyorum kendimi gene..az uzanayım canlarım..öpüldünüz

Kızlar dua biter biymez kalktım gittiğim mevlütten. Tabak nefisti. Kalsam kesin yerdim. Sabah da 4 km yürümüştüm. Afetin bana:)

akşam yemeğim

microdalgada
kıyma kavurmalı az kaşarlı
dukan krepli rulo börek
çayy
1 avuç antep(eşim yanımda yedi dayanamadım)

Sersum, ben bugün sultan köftesi diye bişey yaptım. Krep olduğu için ben 1 lokma yiyebildim ama Dukanda yulaflı krep var galiba. Belki yapabilirsiniz. Güzel oldu.

4 soğan rondodan iyice eriyecek şekilde çekilir. 500gr kıyma, 1 yumurta, maydonoz, kimyon, karabiber, kekik, toz kırmızı biber ile köfte harcı yoğrulur. Ekmek konmuyor. Bayağı cıvık bir harç oluyor. Öte tarafta ince krepler yapıyorsun. Her krebin üstüne harçtan sıvıyorsun. Lahmacun gibi. Sonra bunu rulo yapıp buzlukta 1 saat dinlendiriyorsun. Çıkarıp her krebi 4-5 parçaya kesiyorsun. Beyti gibi oluyor. Her parçayı dikine çevirip borcama diziyorsun. 200 derecede yarım saat fırında pişiriyorsun. Ben üstüne yağda salça kavurup döktüm. Orjinalinde domates sosu ve üstüne krema dökülüyor. Görüntü de güzel oluyor.

Tabii ben Dukanı bilmediğim için uygulayabilir misiniz ayırdedemiyorum.

sabah: yarım paket diyet bisküvi (ekmeğim yoktu) 1 dilim az yağlı peynir 1 yumurta domates salatalık semizotu

ara:yok

öğlen: 150 gr taze fasulye 90 gr ızgara köfte domates salatalık

ara: yok

akşam: 100 gr etli bamya 5-6 etli yaprak sarma 100 gr yoğurt 100 gr cacık

ara:30 gr leblebi 30 gr kuru üzüm 1 ceviz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…