• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aleynaak arkadaşımızdan alıntıdır.:42::42::42::16::16::16:.

bugunku listemiz kızlar gelmeyen bayağı arkadaş var

kilo verenler

ihya-------------%2,853:nazar::nazar::nazar::16::16::16:
handrake--------%2,482:nazar::nazar::16::16:
ficans-----------%2.216:nazar::16:
birdy------------%0,881:16:
aleynaak--------%0.705
:16:

aynı kalanlar

kardelenn:5:
serpp:5:
çiğdemklcsn:5:
filiz toprak
:5:

kilo alanlar

sersum------+100:22:
leylak84-----+500
:22::22:

gelmeyenler

pınarr:20:
habercice
:20:

özlemkartal izinli
güleryüz2011 izinli
kaneel izinli

ellrine sağlık hayatım kilo verenleri kutlarım 1 hafta daha bitti

iyi aksamlar kizceler ..

ben 3 gundur gece nobetindeyim .. oldum bittiim... neyseki bu gece son gorevim .. cok cok cok cok yorulduuuuummm..

o neden ile bildirim yapamadim..

bu arada idarar yollari iltehaplanmasi yasiyorum .. agri sanci mide bulantisi fenaaaa .. antibiyotik kurune basladim.. surekli ates basiyor .. cok fenaa allah kimseye yasatmasin ..

kilo verebilen veremeyen herkezi kutlarim .. kendinize dikkat edin bebisler .. ctesi aksami ,, pazar gunu gorusuruz ..

iyi aksamlar ..
bol leptinlerr

Aleynaakcım liste için ellerine sağlık canım.Kilo veren - alan - aynı kalan herkese burada oldukları için çok çok tebriklerimi yolluyorum ve de en büyüğünden bir BRAVOS gönderiyorum :16::16::16: Muhtarımın durumunuysa hiçbir kategoriye sokamadığımdan ayrı bir başlık altında irdelemek istiyorum ; "Zayıfladığı Halde Hacetine Kıyamayıp Kilo Almış Gibi Gözükmeyi Göze Alanlar" :52::52::52::52: Muhtarım şuan kendi kategorisinde tek bir kişi olmasına rağmen mücadeleci kimliği nedeniyle yakında hepimizi peşinden sürükleyeceğine dair inancım tamdır.Gün gelecek hiçbirimiz hacetimize kıyamayacağız ve aynı başlık altında kim hacetine daha çok kıyamamış listesi şeklinde sıralanacağız :52::52::52:
Bu vesileyle Ficansıma ve Leylakıma ve de başkaca da varsa tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum.Ayrıca da Ficansım ; O nasıl bi kilo vermektir , sırrın nedir?

:9::9::9::9:
sağol aplammm:38::16::16:

bugunku listemiz kızlar gelmeyen bayağı arkadaş var

kilo verenler

ihya-------------%2,853:nazar::nazar::nazar::16::16::16:
handrake--------%2,482:nazar::nazar::16::16:
ficans-----------%2.216:nazar::16:
birdy------------%0,881:16:
aleynaak--------%0.705
:16:

aynı kalanlar

kardelenn:5:
serpp:5:
çiğdemklcsn:5:
filiz toprak
:5:

kilo alanlar

sersum------+100:22:
leylak84-----+500
:22::22:

gelmeyenler

kaneel:20:
güleryüz:20:
özlemkartal:20:
pınarr:20:
habercice
:20:

ellerıne saglık canım bende ılkkez bırıncı olmanın mutlulugunu yasıyorum:16::16:

Öncelikle herkese selamlar.
benim bi sorum vardı.karatay diyetinde omega3 önemli diye biliyorum.omega3 haplarıda acaba kilo vermede yardımcı olurmu?
denemiş olan varsa cevaplayabilirmi?tşkr

canan hoca balıkyağını kapsül şeklindede allınabildiğini kilo vermede yardımcı olduğunu söylemişti.

kahvaltı 10:30
pastırmalı 2 yumurta
3 ince dilim kızarmış ekmek
9 lu çay

inşallah canım:16::16:

öncelikle birincimizi kutluyorum:46::46:kilo alan ve de yerinde sayan arkadaşlarımı da haftaya depar atmaya davet ediyorum:27::27::52::52:

aleynaak'cım l,ste için eline emeğine sağlık canım:16::16:

selam canım:3:
evet omega kilo vermeye yardımcı kesinlikle.kullandığım zamanlarda çok faydasını gördüm hem kilo verme hem de kendimi zinde hissetme açısından:34:
aslında ne zamandır almıyorum bende hatırlattığın iyi oldu:34:

saol canım bende herkesi kutluyorum akşam tekarar yazma şansım olmadı nete giremedim :32:

bugün yediklerimi yazayım:56:
sabah:56::56:
2 yumurtadan peynirli omlet
salatalık
biber
az börülce salatası

akşam:56::56:
2 parça biftek
salata

bugün yürüyüş yok malesef
:50:alerjim yine kendini gösterdi birkaç gündür.mevsim geçişlerinde hep böyle oluyo.yürürken hiç nefes alamıyorum.ilaç alıyorum pazartesiye iyi olur başlarım artık:34::34:

geçmiş olsun canım

ellerine sağlık canım :16::16:ama gelmeyenler de düzeltilmesi gerekenler var onlar izinliydi ilk sayfada yazıyor onlara boşuna kızmayalım değil mi:9::9: ben yeniden yayınlıyorum müsadenle senin hazırladığını düzelterek:34::34::16:

saol canım düzelttiğin için dün kafam gerçekten çok karışıktı,yanlış yazdığım arkadaşlar kusura bakmasınlar,

selam canım:3:
evet omega kilo vermeye yardımcı kesinlikle.kullandığım zamanlarda çok faydasını gördüm hem kilo verme hem de kendimi zinde hissetme açısından:34:
aslında ne zamandır almıyorum bende hatırlattığın iyi oldu:34:

teşekkürler cevabın için.o halde bende almaya başlayabilirim.bir kutu vardı evde kilo aldırır diye hiç kullanmamıştım.
günün hangi dilimde kullandığımızın bi önemi yoktur sanırım.herkese kilo verme sürecinde başarılar bu arada.
[/QUOTE]

ben nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama aç karına alındığında kilo verdirdiğini,tok karına kilo aldırdığını okumuştum

Aleynaakcım liste için ellerine sağlık canım.Kilo veren - alan - aynı kalan herkese burada oldukları için çok çok tebriklerimi yolluyorum ve de en büyüğünden bir BRAVOS gönderiyorum :16::16::16: Muhtarımın durumunuysa hiçbir kategoriye sokamadığımdan ayrı bir başlık altında irdelemek istiyorum ; "Zayıfladığı Halde Hacetine Kıyamayıp Kilo Almış Gibi Gözükmeyi Göze Alanlar" :52::52::52::52: Muhtarım şuan kendi kategorisinde tek bir kişi olmasına rağmen mücadeleci kimliği nedeniyle yakında hepimizi peşinden sürükleyeceğine dair inancım tamdır.Gün gelecek hiçbirimiz hacetimize kıyamayacağız ve aynı başlık altında kim hacetine daha çok kıyamamış listesi şeklinde sıralanacağız :52::52::52:
Bu vesileyle Ficansıma ve Leylakıma ve de başkaca da varsa tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum.Ayrıca da Ficansım ; O nasıl bi kilo vermektir , sırrın nedir?

rica ederim canım

iyi aksamlar kizceler ..

ben 3 gundur gece nobetindeyim .. oldum bittiim... neyseki bu gece son gorevim .. cok cok cok cok yorulduuuuummm..

bu arada idarar yollari iltehaplanmasi yasiyorum .. agri sanci mide bulantisi fenaaaa .. antibiyotik kurune basladim.. surekli ates basiyor .. cok fenaa allah kimseye yasatmasin ..

kilo verebilen veremeyen herkezi kutlarim .. kendinize dikkat edin bebisler .. ctesi aksami ,, pazar gunu gorusuruz ..

iyi aksamlar ..
bol leptinlerr

geçmiş olsun canım seni izinli yazmayı unutmuşum saolsun sersumcum düzeltti kusura bakma:17:

teşekkürler cevabın için.o halde bende almaya başlayabilirim.bir kutu vardı evde kilo aldırır diye hiç kullanmamıştım.
günün hangi dilimde kullandığımızın bi önemi yoktur sanırım.herkese kilo verme sürecinde başarılar bu arada.

ben nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama aç karına alındığında kilo verdirdiğini,tok karına kilo aldırdığını okumuştum [/QUOTE]

hımmm.kafam karıştı bu omega3 hapı konusunda.kilo vericem derken almiyim bide:50:

gunaydın kızlar

kahvaltım

zeytın
peynır
salatalık
melemen
fındık
omega3

bol ıradelı ve saglıklı gunlerrr

Muhtarımın durumunuysa hiçbir kategoriye sokamadığımdan ayrı bir başlık altında irdelemek istiyorum ; "Zayıfladığı Halde Hacetine Kıyamayıp Kilo Almış Gibi Gözükmeyi Göze Alanlar" :52::52::52::52: Muhtarım şuan kendi kategorisinde tek bir kişi olmasına rağmen mücadeleci kimliği nedeniyle yakında hepimizi peşinden sürükleyeceğine dair inancım tamdır.Gün gelecek hiçbirimiz hacetimize kıyamayacağız ve aynı başlık altında kim hacetine daha çok kıyamamış listesi şeklinde sıralanacağız :52::52::52:
?
:60::60::60::60:

yeni topik açayım barii bu konu başlığında..:86::86::86:mıhtarınız kurbaaan olsun size:27::27::27:

selam kızlar bır tartı gunu daha gerıde kaldı herkesı tbrk ederım.bundan sonra bende daha sık gelıcem ınsallah:kkk:
:29::29::29:eh yanii gelesin artık beyaaa:52::52::52:
iyi aksamlar kizceler ..

iyi aksamlar ..
bol leptinlerr

canım tekrar geçmiş olsun:38::38:
saol canım düzelttiğin için dün kafam gerçekten çok karışıktı,yanlış yazdığım arkadaşlar kusura bakmasınlar,
ne kusuru canımcım..:34::16::16:ellerine sağlık tekrar..:16::16:
[
hımmm.kafam karıştı bu omega3 hapı konusunda.kilo vericem derken almiyim bide:50:
hoşgeldin aramıza.:16::16:.
aldırmaz korkma canım..rahat rahat iç..ben düzenli içtiğim zamanlarda daha bile rahat kilo verdim:34::34:

gunaydın kızlar

kahvaltım

zeytın
peynır
salatalık
melemen
fındık
omega3

bol ıradelı ve saglıklı gunlerrr
afiyet olsun bebişş:23::23::16::16:

herkese iyi haftasonlarıı..:16::16:

gece erkenden sızmamın neticesinde sonrası 3 e kadar uyuyamadım:53::53:..sabah 8:30 itibariyle eşimle kahvaltıya gittik:42::42:

kahvaltım
:56::56::56:
omlet
1 lahmacun kadar tandır ekmeği
peynir ve zeytin
söğüş salata
2-3 lokma bal-kaymak:20::20:
çay çayy
:56::56::56:

eve gelip süpürgeyle şööle üstten bidaha süpürüp kaldırdım süpürgeyi lakin dün temizlik yapmıştım..:23::23:
mıfağımı da toparladım en son çamaşırları makineye attım geldim..offf yoruldum beyaa..:ssz::ssz::ssz:

Back
X