Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

7788.webp

selam kızlar..dün evde mayışmaca sonrasında kurabiye malzemelerim geldi kargodan onlarla denemeler yapmaca..ee kurabiye de yedim maalesef..ama fazla değil..bugün kızımın toplantısı var.eşimle gidicez sonrasında dışarıda yeriz büyük ihtimalle..ama yürürüm de kızılayda..eritirim yani ben dün yediklerimi ve bugün yiyeceklerimi..:KK53::KK53:

Slm kizlar. .
kahvaltim 1 kase corba yarim dilim siyah ekmek
ara yarim elma yogurt tarcin
ogle aksam = bamya yogurt yesillik
ara portakal
bugunluk boyle menu dusundum..
ve 1 saat bisiklet

Kizlarrr silkelendim nihayettt..
50 dk bisiklet surdum cokk mutluyum..
yesil cayimi ictim..ara olarakta yarim elma azicik sut ve tarcin yedim..
yarindan itibaren suyumu artiracam ins..

Anti diyet anti falaka :KK49:

Sonuçlar iyi çıktı çok şükürr. Karbonhidrat yapmasam da diyet de yapamıyorum sersumcan :KK12:
:KK45::KK45::KK45:

ay ben de giremedim bu yıl moda çiğdoşum yaa..:KK47::KK47:
Kizlarrr silkelendim nihayettt..
50 dk bisiklet surdum cokk mutluyum..
yesil cayimi ictim..ara olarakta yarim elma azicik sut ve tarcin yedim..
yarindan itibaren suyumu artiracam ins..

:KK9::KK9::KK9::nazar:

selam çakmelim selam kızlar...:KK54:

kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
biberli kaşarlı omlet
peynir zeytin
çayyy
:kk77::kk77::kk77:

bugün kaçamak yapmıycam kararlıyım..artık dur demeli..En Büyük KKEn Büyük KKeşim tatilde her gün yürüyelim sabahları dedi:KK8:...çok sevindim:rolleyes::rolleyes:..bu arada tatile kaldı 3 (p.tesi ve cumayı saymıyom heheh:KK70::KK70:)

Gunaydin kizlar. .
kuzulari okula yolladim..
esimide ise..bugun son gunu calistigi firma kapaniyo 2 hafta evde kizlarinda okul bu haftason..3 hafta okul tatil olucak..
birazdan kucugu krese birakip alisverise ugrucam..sonrasi kahvalti spor yemek yapmaca..

Sersumcum bende izine giderken gun sayarim ayni senin gibi daha gun baslamadan o gunu saymam bile hahaahaa demek yanliz degilmisim:) hadi ya toparliyalim artik..kilo verelim birinci aydan sonra gunler cabuk geciyo yaza citir olalim..ye ye nereye kadar..

Günaydın bayanlarrr. yoğun bir hafta sonu geçirdim. oğluma güzel bi doğum günü kutlaması yaptık. eguness in yardımlarıyla tabi ki. bi de kaçamak oldu tabi bol bol :) ama istesem de çok yiyemedim. yiyince de rahatsız oldum. alıştım galiba az yemeye. güzel soframızın fotoğrafını da paylaşayım sizinle.
10857786_10152482446158062_1728668767846740356_n.webp

sonradan egunes in ve annesinin yaptığı şahane lezzetler de eklendi soframıza. o haline malesef çekmemişiz. annem, kayınvalidem, teyzem, egunesim hepsi çok yardımcı oldu. onlarında elllerine yüreklerine sağlık. oğlummm 3 yaşında :KK36::KK36::KK36::KK36::KK9::KK9::KK9:

Günaydın bayanlarrr. yoğun bir hafta sonu geçirdim. oğluma güzel bi doğum günü kutlaması yaptık. eguness in yardımlarıyla tabi ki. bi de kaçamak oldu tabi bol bol :) ama istesem de çok yiyemedim. yiyince de rahatsız oldum. alıştım galiba az yemeye. güzel soframızın fotoğrafını da paylaşayım sizinle. Eki Görüntüle 1337124

sonradan egunes in ve annesinin yaptığı şahane lezzetler de eklendi soframıza. o haline malesef çekmemişiz. annem, kayınvalidem, teyzem, egunesim hepsi çok yardımcı oldu. onlarında elllerine yüreklerine sağlık. oğlummm 3 yaşında :KK36::KK36::KK36::KK36::KK9::KK9::KK9:

çok güzeldi şekerim herşey ellerine sağlık canım :cool::rolleyes::KK9: ben bol bol yedim vallahi :rolleyes: gelsin kilolar

Slm gunescim ve betulcum. .
sofraniz cok guzel..
nice mutlu senelere..benim kizimda 3 yasina girdi 10 gun once:)
Kahvaltim 2 haslanmis yumurtali beyaz peynirli salata yesil cay 2 minik dilim ekmek
simdide bisiklete bindim. .

ayyyy süpermiş masanız betülcüm; amaaa kuzunuz daha da güzel maşallah subhanallah... :KK36::KK36::KK36:
insan nasıl yemez o masadakileri canım :KK52::KK52::KK52:
yalnııııız belli guneşın menülerden zararı kara mı dönüştürcek ne :KK48::KK48::KK48:

yıldızcım menunde süper sporunda tebrikler canım daim ola inşallah.

sersumcum canım benim günaydın hadi artık başlayalım şu zayıflamayı ciddiye alma işine,nasılsa haftada 1 günümüz serbest o gune bırakalım cısları .sen misyon ve vizyon sahibi bir başkansın oyle değil mi?:KK19::KK19:

kahvaltım
1 haşlama yumurta
1 top kepekten kuru domatesli ekmeğim

öğle
koca 1 kase yoğurt
1 top kepekten ekmek

akşama
yeşil salata
melemen

50 dk yuruyuş 360 cal. 6.2 km

Günaydın bayanlarrr. yoğun bir hafta sonu geçirdim. oğluma güzel bi doğum günü kutlaması yaptık. eguness in yardımlarıyla tabi ki. bi de kaçamak oldu tabi bol bol :) ama istesem de çok yiyemedim. yiyince de rahatsız oldum. alıştım galiba az yemeye. güzel soframızın fotoğrafını da paylaşayım sizinle. Eki Görüntüle 1337124

doğum günü kutlu olsun kuzunun canım egunesle yakınsınız heralde ne güzel :KK36:

slm kızlar bende henüz bugün regl oldum fenayım :KK57:
bide evi temizledim heryerim ağrıyo yemeğimi hazırlamaya koyuldum tavuk haşlıyorum düdüklüde yanınada nohutlu pilav yapıcam yanınada salata
sabah= yarım ayva
öğlen= 1 lavaş+peynir+5 ad. zeytin+1 mandalin+2 dilim kivi+çay+
ikindi= ayran
akşamı yazdım zaten öpüyorum kızlar:KK36:

Back
X