- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol leylakcım hoşbulduk
ficanscım sağol canım ya bi türlü diyete giremiyoz ya bende dün bulgur pilavını fazla kaçırdım![]()
aynen ficansım nereye gitsem karrinşallah cuma da olur haklısın..
ah o kilolar yapıştı kaldı evet ..naapçaz bilmem.
filizim valla antalyaya uğramadım kıssss
sizin oraya accukta olsa yağsa keşke kısss
amanda aman büyümüşte gelmişş
yükleme konusunda haklısın ama bazen zorluyo doktorlar umarım mecbur kalmazsın canım![]()
Merhaba hanımlar.. Kızımla geldik biz :) 28 haftalık olduk ki :) ama bugün iğne olacağız.. Kan uyuşmazlığı için. Şeker yüklemesi dedi doktor. Dedim yok :) Karatay kafası istemiyorum yaptırmak :) Sizde durumlar nasıl. Ben battaniye yapmak misafir derken gelemedim. :)
günaydın kızlar...bugün benim doğum günüm..merhaba 40 'lı yaşlar..Allah sağlık versin gerisi boş..her yaşın bir güzelliği vardır değil mi..
bakalım ne sürprizler olacak..umarım çok cıslı olmaz..gerçi biryerlere gidebileceğimizi hiç sanmıyorum çünkü her yer buzzz..
kahvaltım
sucuklu omlet
peynir zeytin
2 çeri
çayy
mutlu ve kaçamaksız günler dilerim...![]()
iyi oldu ficansım valla çok soğukNeyse cumayı da kurtardık canım
Nasıl olucak ben de bilmiyorum artık şöyle diyorum kilo vermeyi istiyorum ama herhalde her istediğimi yemeyi daha fazla istiyorum çok fena bi durumdayım![]()
sağol tatlımmm..Nice yaşlara canım iyi ki doğdun,ailenle birlikte sağlıklı mutlu nice senelere![]()
Eki Görüntüle 1366864 Eki Görüntüle 1366865 eşimin hediyesi pasta da iş arkadaşlarımın hediyesii..yandı gülüm keten helva..yarın ben tartılırsam yandım
saçlarımı da kestirdim yeni yaş yeni saçççaccuk kısa oldu ama
rahat edeyim dedim..kökü bende nasılsa..
![]()
iyi oldu ficansım valla çok soğuk
aynı durumdayız...![]()
sağol tatlımmm..![]()
aynen..Allah yardım etsinEvet canım Allah dışarıdakilere yardım etsin ben böyle bir soğuk görmedim Ankaranın ayazı aştı bu sene
Sürekli bişeyler yiyesim var normale dönemiyorum
![]()
aynen..Allah yardım etsin
düzelmeliyiz ama sonu iyiye gitmiyor bende..![]()
saçlarını güle güle kullan canım saçlarınıEki Görüntüle 1366864 Eki Görüntüle 1366865 eşimin hediyesi pasta da iş arkadaşlarımın hediyesii..yandı gülüm keten helva..yarın ben tartılırsam yandım
saçlarımı da kestirdim yeni yaş yeni saçççaccuk kısa oldu ama
rahat edeyim dedim..kökü bende nasılsa..
![]()
kulak arkası gülben ergen saçı oldu cicim..saçlarını güle güle kullan canım saçlarınısoğukta üşürsün kıs çok mu kısa oldu
hediyelerde güzelmiş amannnnnn hepimiz yandık zaten kilolar fena![]()
neyse şapka takıyomuşsun azıcıkta böle kullan canım saçını değişiklik olsunkulak arkası gülben ergen saçı oldu cicim..şapkamı takıyom kısss delimisin ankara buzzz..valla ben hakkaride bukaa üşümedimmm
![]()