Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

10489840_10204833970461567_6428406126702123314_n.webp 10389715_10204838401332336_8520151181999774755_n.webp eşimin hediyesi pasta da iş arkadaşlarımın hediyesii..yandı gülüm keten helva..yarın ben tartılırsam yandım:KK47::KK47::KK47:

saçlarımı da kestirdim yeni yaş yeni saççç:cool: accuk kısa oldu ama :KK53: rahat edeyim dedim..kökü bende nasılsa..:KK48::KK48:

aynen ficansım nereye gitsem karr:KK48::KK48:inşallah cuma da olur haklısın..:KK24:
ah o kilolar yapıştı kaldı evet ..naapçaz bilmem.:KK47:

filizim valla antalyaya uğramadım kıssss:KK70::KK70:

sizin oraya accukta olsa yağsa keşke kısss:KK54:

amanda aman büyümüşte gelmişş:KK48::KK48::KK15::KK15:
yükleme konusunda haklısın ama bazen zorluyo doktorlar umarım mecbur kalmazsın canım:cry:

Neyse cumayı da kurtardık canım:KK48::KK48::KK48:

Nasıl olucak ben de bilmiyorum artık şöyle diyorum kilo vermeyi istiyorum ama herhalde her istediğimi yemeyi daha fazla istiyorum çok fena bi durumdayım:KK17::KK17::KK17:

Merhaba hanımlar.. Kızımla geldik biz :) 28 haftalık olduk ki :) ama bugün iğne olacağız.. Kan uyuşmazlığı için. Şeker yüklemesi dedi doktor. Dedim yok :) Karatay kafası istemiyorum yaptırmak :) Sizde durumlar nasıl. Ben battaniye yapmak misafir derken gelemedim. :)

canım Allah tamamına erdirsin:KK36::KK36::KK36:

günaydın kızlar:KK68:...bugün benim doğum günüm..merhaba 40 'lı yaşlar..Allah sağlık versin gerisi boş..her yaşın bir güzelliği vardır değil mi..:KK8::KK8:

bakalım ne sürprizler olacak..umarım çok cıslı olmaz..gerçi biryerlere gidebileceğimizi hiç sanmıyorum çünkü her yer buzzz..:KK57:

kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
sucuklu omlet
peynir zeytin
2 çeri
çayy
:kk77::kk77::kk77:

mutlu ve kaçamaksız günler dilerim...:KK15::KK15::KK15:

Nice yaşlara canım iyi ki doğdun,ailenle birlikte sağlıklı mutlu nice senelere:KK36::KK36::KK60::KK60:

Neyse cumayı da kurtardık canım:KK48::KK48::KK48:

Nasıl olucak ben de bilmiyorum artık şöyle diyorum kilo vermeyi istiyorum ama herhalde her istediğimi yemeyi daha fazla istiyorum çok fena bi durumdayım:KK17::KK17::KK17:
iyi oldu ficansım valla çok soğuk :KK57:

aynı durumdayız...:KK70::KK70::KK70:

Eki Görüntüle 1366864 Eki Görüntüle 1366865 eşimin hediyesi pasta da iş arkadaşlarımın hediyesii..yandı gülüm keten helva..yarın ben tartılırsam yandım:KK47::KK47::KK47:

saçlarımı da kestirdim yeni yaş yeni saççç:cool: accuk kısa oldu ama :KK53: rahat edeyim dedim..kökü bende nasılsa..:KK48::KK48:

İkisi de çok güzel görünüyor canım boşver 2 hafta öncesini yeni başlangıç yaparsın:KK66::KK66:

Saçlarını da güle güle kullan canım sıhhatler olsun çok mu kestirdin de uzar nasılsa:KK68::KK68::KK68:

Evet canım Allah dışarıdakilere yardım etsin ben böyle bir soğuk görmedim Ankaranın ayazı aştı bu sene:KK57::KK57:

Sürekli bişeyler yiyesim var normale dönemiyorum:KK47::KK47:

:KK36::KK36::KK36:
aynen..Allah yardım etsin:cry:

düzelmeliyiz ama sonu iyiye gitmiyor bende..:KK43:

Eki Görüntüle 1366864 Eki Görüntüle 1366865 eşimin hediyesi pasta da iş arkadaşlarımın hediyesii..yandı gülüm keten helva..yarın ben tartılırsam yandım:KK47::KK47::KK47:

saçlarını güle güle kullan canım saçlarını:KK36: soğukta üşürsün kıs çok mu kısa oldu
hediyelerde güzelmiş amannnnnn hepimiz yandık zaten kilolar fena:KK48:

saçlarını güle güle kullan canım saçlarını:KK36: soğukta üşürsün kıs çok mu kısa oldu
hediyelerde güzelmiş amannnnnn hepimiz yandık zaten kilolar fena:KK48:
kulak arkası gülben ergen saçı oldu cicim..:KK70:şapkamı takıyom kısss delimisin ankara buzzz..valla ben hakkaride bukaa üşümedimmm:eek:

selam kıslar..
ben de 84.5 kg :eek::eek::eek:fena ki ne fenaaa...:KK47::KK47:ama dün çok yedim yawwww:cool:
bugün düzeldim yanee:KK54::KK54:

filizime de dediğim gibi Ankara buzz:KK17:..valla yıllardır ankarada olanlar bile biz yıllardır böyle soğuk görmedik dediler..:KK51:

kulak arkası gülben ergen saçı oldu cicim..:KK70:şapkamı takıyom kısss delimisin ankara buzzz..valla ben hakkaride bukaa üşümedimmm:eek:
neyse şapka takıyomuşsun azıcıkta böle kullan canım saçını değişiklik olsun:KK68:ayyyyyy bugün ne yedim ne yedim gıtlıktan çıkmış gibi regl olucamya fena bi açgözlülük var bir şiştim gören hamile sanıyo:KK48:yarın kesin gelir diyorum
pişi yedim halley yedim hemde 2 tane:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:sapıttım yaaa bugün
yarın daha iyi olacak dikkat edicem zaten cumartesi günleri 2 öğün yiyorum işte böyle

Slm kizlar..
bende gelemedim bayadir..bir haftadir baya duzelttim kendimi..
gecen hafta 86
Bugun 84,1
Dikkatli yiyip spor yapiyorum elimden geldigince..simdi bisiklete bindim 45 dk surdum..plates topu aldim cok faydali..
bol su cay kahve devam..

iyi aksamlar kizlar ..
ben disarida oldugum icin tartilamadim maalesef .. ve listeye giremedim.. sinir oldum kendime .. ancak vakit bulabildim nete girebilmek icin ...

prenses kizim ... dis cikariyor .. evet biraz erken .. ayni annesi gibi .. erken buyuyecek bu nedenle de onunla ilgileneyem derken girmedim .. oyle avatarda goruldugu gibi her daim gulmuyor yuzler .. maalesef .. ama olsun.. aklima su dizeler geldi ..
cahit sitkinin en sevdigim siirlerinden biri ..

Ve gönül Tanrısına der ki:
- Pervam yok verdiğin elemden;
Her mihnet kabulüm, yeter ki
Gün eksilmesin penceremden!

neyse simdi size bakayim neler olmus .. kim vermis kim almis .. kim sabit kalmis

Back
X